- Konu Sahibi Amazing family
Ben 13 yıldır akıllandıramadım, ilk gün neyse aynı, insan alışıyor eskisi gibi göze batmıyor o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim fikrim ; Evi toplama temizleme sadece çocuklarınla ilgilen . Yemegini yine kendin ve çocukların icin yap . Çocukları ilgilendiren konularda gayet net gerekeni iste yapsin alternatif yoluna gitme . Evle ilgili bir kere temizlemesini toplamasını söyle. Yapmazsa yapmasın. Sana gelip sen topla derse hamilelik artı iki çocukla yetişemiyorum rahatım yok ve çocuklarım önemli onlarla anca ilgilenebiliyorum de gec .tartışma bile . Uzatırsa ya böyle kabul et ya kendin yap dersin. Bazen değer bilmeyene yokluğu gostereceksin ki varlığın kıymetini anlasin .
Sadece bana söyledikleri değil ki oğluma yaptığı da çok acımasızca! Küçücük çocuk ya hasta belli gece uyumamış kıvranıyor ben götüremem diyor sebep babasının sözünü dinlememiş miş miş miş !!!
Kendim de istemesem yapmazdım tek farkı ben biraz daha geç düşünüyordum. Söyledikleriniz de haklısınızOnun ne dedıgı önemli degıl. O önemli derse evdeki daginiklık anında yok edilip, bırak yapma dedıgınde salıverılmeyecek heralde.
İnsan olsun, yerdeki esyaları fırlatmak yerine hamıle kadın hastaneye gitti evı toplayım az ise yarayım desın.
Bu yaralı parmağa isemeyen sinir hastası adama ucuncu cocugu istiyor diye yapmanız da buyuk cesaret.
Ya işte bence de asıl sinir bozucu nokta o.
Eminim sonrasında kendisi de pişman olmuştur.
Olmuyor mu yoksa?
Onlara da aynıAnnesine ve varsa kız kardeşine karşı nasıl? Onlara karşı da böyle nankör mü? Onlar evde ve dışarda ne işler yapıyorlar?
Peki hep götürüp bir kere böyle yaptıysa düşünceniz ne olurdu ?Çocuğum hastalandığında evde babası olduğu halde ben taksiye atlayıp kendi başıma işimi hallediyorsam(onun keyfi yetmediği için)Öyle bir kocaya ihtiyacım yok zaten.
Hep goturucek zaten normali o. Baba ya hani?Peki hep götürüp bir kere böyle yaptıysa düşünceniz ne olurdu ?
Pişmanlık belirtisi yok demissiniz bilmiyorum ayrılmayı dusunmuyorsaniz onun gibi davranın sizde umursamayınPeki hep götürüp bir kere böyle yaptıysa düşünceniz ne olurdu ?
Böyle düşünmek beni mahvediyorHep goturucek zaten normali o. Baba ya hani?
Sizi kahve ıcmeye hep cagıran ama bıkere cagırmayan arkadasınızdan bahsetmiyoruz. Belki uygun degıldı canım ya abartma dıyelım.
Karnım agrıyor diyormus cocuk, ya apandisit falan olsaydı.
Merhametin bırkeresi Hepkeresi olmaz.
Ne hamıle karısına ne yavrusuna merhameti var, olmasa da olur kocalar dan.
Hep goturucek zaten normali o. Baba ya hani?
Sizi kahve ıcmeye hep cagıran ama bıkere cagırmayan arkadasınızdan bahsetmiyoruz. Belki uygun degıldı canım ya abartma dıyelım.
Karnım agrıyor diyormus cocuk, ya apandisit falan olsaydı.
Merhametin bırkeresi Hepkeresi olmaz.
Ne hamıle karısına ne yavrusuna merhameti var, olmasa da olur kocalar dan.
Hayattaki en buyuk hatalarımızdan bırı bu.Böyle düşünmek beni mahvediyor
Stresli bir anıydı diye düşünmek istiyorum. Çok üzgünüm
Kendinize bir yardımcı tutabilirsiniz diyecektim.Zayıf orta iyi çok iyi arasından iyi diyebilirim .
Nasıl bir cinnet yani ben cırladım eşyaları felan fırlattım ama gitti balkonda sigara yaktı !Hayattaki en buyuk hatalarımızdan bırı bu.
Ben pıslıgım merhanetsızım bes para etmezım diye davranışlarıyla bagıran insanların (koca sevgili arkadas)
Yaptıklarını göz göre göre sırf inanmak ıstemedıgımız ıcın gözardı etmek.
Yaptıkları ıgrenclıklere kılıf uydurmak.
Biz bunu yaptıkca onlar kotu davranışlarını cogaltıyor. Cunku karsılarında onların adına bahane bulup kendı kendine affeden insanlar var. Neden insan olmayı denesinler ki zaten fıtratları sıkıntılı?
Bence su saatten sonra siz ondan beter olun.
Ilımlı sekilde anlatamamıssınız, agzına s.ctıgınızda anlayacaktır. Korkmadan deneyin bunu. Gecırın bı cinnet. Anlasın cırkeflık neymıs. Hasta cocuga trip neymıs, hamıle karısına acımamak neymıs. Bizzat gösterin.
Hayat böyle bununla gecmez cunku, sıze de gunah.
Kendinize bir yardımcı tutabilirsiniz diyecektim.
Benim icin kilit cumleler bunlar. Cocuklariniza tek basiniza bakma gucunuz varsa maddi manevi,bu adama rest cekmek en guzeli. Dengesizse tedavi olsun ne munasebet ev daginik diye bagirmak,corba yok diye kizmak? Cok dusunceli adamlar dengeli olur. Oturur kendi yapar mesela. Yaptigini da yuzunuze vurmaz. Bana kalirsa terbiye yoksunu bir esiniz var. Kimi zaman normal olmasi bir nimet degil,yaptigi dengesizlikleri silmez.Bende istedim tabi ki ama ben 1 sene sonra istiyordum onun beni ikna etmesiyle şu an hamileyim. Bu hayatta her şey olabilir diyerek akışına bırakıyorum her adımımı hesaplamıyorum. Her ne olurda olsun ben çocuklarımın arkasındayım onlara annelik de babalık da yaparım güveniyorum kendime. Eşime güvenerek yapmadım. Ama yine de haklısınız