Tabii ki sevgisiz bunların hiç bir önemi yok ama eşiniz size değer vermiyor mu. Benim için erkenden geliyor demissiniz. Yani ben ev de eşimle yan yana oturmaktan da zevk alıyorum. Birlikte oturup sakalasmaktsn da herşey üstüne düşüp gün içinde ilgi göstermesi mi ? Size değerli olduğunuzu hissettirmiyir mu hic ? Ilk başta yazdığınıza gore yorum yapıyorum hayatınız bilemem. Okuduklarım benim yaşantıma benziyor ama ben eşimin beni çok sevdiğini biliyorum. Ve güveniyorum. Ne bilim hiç anlamadigim konularda bile bana danışmasi ufacık bi kaza geçirdiğimde bile km ötelerden koşup gelir herşeyi bırakıp. Bir kaç kere trafik kazası yaptım ufak tefek kazalardi kagidi doldurup gidilecek cinsinden ama hemen kosup geldi yüzünde ki bana bişey oldu mi endişesi bile beni mutlu etmişti. ne ann ne baba o gelince herşey bitiyor sanki öyle hissediyorum. Normalde işi herşeyden öncedir ama benimle ilgili bir sorun olduğunda koşup gelir. Sanki onun cocuguymusum gibi teselli eder ugrasir. Herseyime kosar ben biraz beceriksizimdir gelir o halleder . Belki bunları gördüğüm için bu kadar takmıyorum. Bunlari düşününce diyorum bu adam beni seviyor gün içinde üstüme düşmese de olur.yaşam şartımız iyi çok şükür belkide dediğiniz gibi olsa borçtan parasızlıktan yerdik birbirimizi ancak şöyle bir durum var buzdolabını doldurmak mı ruhu doyurmak mı mesele? para mı huzur mu?