Eşiniz mantıksız düşünüyor ama siz de geri kalmıyorsunuz.Söylüyorum ama yokçalışma diyor eee hem bebek hem kardeşine nasıl olacak diyorum ben iş değiştirdim diyor burası küçük öyle kolay iş bulunmuyor. Ayrıca bebek olursa kbakma da ben parayı önce bebeğime harcarım dedim
Eşinizin size vaatte bulunmasına gerek yok.Aynen öyle söylüyor ama anlatamıyorum en son dayanamadım kbakma madem çalışmayacağım ve bebek olacak o zaman artan parayı ki nasıl artacaksa ben bebeğime harcarım kardeşin umurumda olmaz dedim
Bu durumu da bana anlatmıyor. Yada öncelik kardeşine verdiği için bizi 2 .3. Plana atıyor az çok görümcemi tanıyorumSıkışık durumdayken , kardesinin de acil ihtiyacı yokken bile ödemek istiyorsa bir bildiği vardir. Geri dönüşünün ne olacağını kestirebiliyordur, ve biran önce ödeyip kurtulmak istiyordur
Aksini söylemedim ki zaten. Sadece eşime anlatamıyorum para kalmıyorYahu kadın kredi çektiyse kredi miktarı kadar ödeme yapmanız gerekiyor zaten her ay. İnsanlar neden sizin kredi borcunuzu ödesin?
İhtiyacı olmaması sizin çektiğiniz krediyi ödemeyeceğiniz anlamına gelmiyor.Hayırrrr
Sadece o kadr köpek besliyor ihtiyacı yok mabnda diyorummmm
Yaş geöiyor diye istiyor bir an önce çocukSizin evliliğiniz için kredi çekmiş görümcenin borcunu ödeyip öyle çocuk düşünün bir zahmet.
İnsanlar ne kadar rahat böyle.
Hayır iş arıyorum bebek düşünüyoruz hamile kalma durumun var sen çalışma diyor defalarca söyledim köpek kısmı ihtiyacı yok anlamnda yazdım
Anlamamakta ısrar mı ediyorsunuz anlamadım neyse ben ödemeyeceğiz demedim ki sadece ihtiyacı yok aciliyeti yok mabnda söyledim ne kadr garip bi uslubnz varİhtiyacı olmaması sizin çektiğiniz krediyi ödemeyeceğiniz anlamına gelmiyor.
Hayvan beslemek ve ihtiyaç olmaması olayını nasıl bağdaştırdınız orası muamma.
ihtiyacı var veya yok. sonuçta eşinizin kardeşine borcu var. ve borcunu ödemesinden daha doğal ne olabilir??Hayırrrr
Sadece o kadr köpek besliyor ihtiyacı yok mabnda diyorummmm
Eşiniz öncelik verecek durumda değil malesef. Bu borc meselesi ise tamam ama öylesine veriyorsa ( ki bu çok zor asgari ücretle ) ozaman haklısınız. Ama borç borçtur. Ihtiyaci yoktur ama istiyordur borcunu görümceniz. Kimse hayrına iş yapmıyor artık kardeşi olsa bileBu durumu da bana anlatmıyor. Yada öncelik kardeşine verdiği için bizi 2 .3. Plana atıyor az çok görümcemi tanıyorum
O zaman çalışacak ödeyeceksiniz eşinize anlatacağınız bir şey yok şu durumda.Aksini söylemedim ki zaten. Sadece eşime anlatamıyorum para kalmıyor
Söylüyorum ama yokçalışma diyor eee hem bebek hem kardeşine nasıl olacak diyorum ben iş değiştirdim diyor burası küçük öyle kolay iş bulunmuyor. Ayrıca bebek olursa kbakma da ben parayı önce bebeğime harcarım dedim
Taksit taksit ödüyorduk zaten şehir değiştirince ben işi bırakmak durumda kaldım şimdi iş arıyorum kardeşinle konus biraz beklesin dedim bende işe girince rahat rahat öderiz tekrar dedim sen işe girme hamile kalma durumun var dedi o zaman ya bebek ya borç dedim ikisini nasıl halledeceğizBorc icinde hamile kalmayin. Bu konuda daha sorumluluk sahibisiniz. Daha zar zor kendinizi idare ediyorsunuz, borcunuz var. Esinizle ödeme plan hazirlayip ona uyun. Birden ödeyemiyorsa kardesine taksit taksit ödesin
Size kalırsa hiç ödeyemezsiniz o borcu.Anlamamakta ısrar mı ediyorsunuz anlamadım neyse ben ödemeyeceğiz demedim ki sadece ihtiyacı yok aciliyeti yok mabnda söyledim ne kadr garip bi uslubnz var
şahsen açlıktan zayıflasam,bi deri bi kemik kalsam da,önceliğim yavrularımı ( hayvanlarımı) doyurmak olurdu.İhtiyacı olmaması sizin çektiğiniz krediyi ödemeyeceğiniz anlamına gelmiyor.
Hayvan beslemek ve ihtiyaç olmaması olayını nasıl bağdaştırdınız orası muamma.
Hala 2. 3. Plana atıyor diyorsunuz. Gerçekten anlamak bu kadar zor mu?Bu durumu da bana anlatmıyor. Yada öncelik kardeşine verdiği için bizi 2 .3. Plana atıyor az çok görümcemi tanıyorum
Ben almadım parayı haberim yoktu kardeşi çekmiş evlenirkenParayi alirken iyidide, nasil geri öderiz diye hic mi düsünmediniz?
Ne demek acelesi yok yahu. Kadın kredi çekmiş her ay taksidi var. Niye sizin kredi taksitlerinizi ödesin ne saçma bir düşünce bu? Hayır bir de kadının yerine karar veriyorsunuz aciliyeti yok ihtiyacı yok diye. Nasıl bir hadsizlik bu.Anlamamakta ısrar mı ediyorsunuz anlamadım neyse ben ödemeyeceğiz demedim ki sadece ihtiyacı yok aciliyeti yok mabnda söyledim ne kadr garip bi uslubnz var
Önce can sonra cananı çok yanlış anlamışsınız siz. Borcun kime olduğunun önemi yoktur vaktinde ödenmelidir. Eşiniz erdemli bir adammış. Keşke sizde örnek alsanız onu.önceliği kime vereceğini bilsen artık dedim önce can sonra canan dedim
Eee tamam çalışırken de hamile kalabilirsiniz. Hamileyken çalışan ilk insan siz olmuyorsunuz korkmayın.Yaş geöiyor diye istiyor bir an önce çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?