- 2 Eylül 2009
- 259
- 72
- 98
- 35
- Konu Sahibi gul_perisi
-
korkutma beni :) boynuz felan yoktur işin içinde diye düşünüyorum, ama herkes herkesi aldatabilir o yüzden Allah şaşırtmasın diyelim. Sizde eminim zor zamanlar geçirmişsinizdir, Allah gönlünüze ferahlık versin. Arkadaş edinmeye çalışacağım doğru söylüyorsunuz, bu da gerçekten problemmiş, bi kaç yorumda bu yönde, saolunBenzetmek gibi olmasın ama bana boynuz takan kocamla biz böyleydik.Ki bende sürekli kendimi suçlardım başkalarının kocalarına göre yine iyi kocam var filan giblerinden...
Ben sürekli yalnız kalırdım, beraberkende yapacak çok şey bulamazdık çünkü pek ortak zevkimiz yoktu. Bu biraz ortak zevk meselesi bana kalırsa. Beraber yapabileceğiniz aktiviteleri yapın, birbirinizin sevdiğinizin özelliklerini ön plana çıkartmaya çalışın. İlgilenin birbirinizle.
Bir de sen kendine ayrıca vakitte ayır, arkadaş edin gez toz. Hep adama sarma.
Ne güzel Maşallah size, bayılıyorum böyle kafa dengi olan çiftlere. Ben dışarı çıktığımda özellikle dikkat etmeye çalışıyorum ya bu etraftaki çiftler ne konuşuyor diye, sonra kendime acıyıp içime atıyorum, bi de böyle avm lerde yanında eşi ve çocuğuyla gezenleri görünce çok şaşırıyorum, eşimle bana bişiler almak için gezsek offf pofff demeye başlar, ya da ayrı takılırız o sıkılmasın diye git bak sende gez istediğine bak sonra buluşalım derim ayrı takılırız yani yoksa söylenirSiz cok olumsuz dusunuyorsunuz konusun sacmalayin butun gununuzu anlatin sorun dedikodu yapin yani baskalari nerde ne yapmis konusun ciddiyim.
Biz esimle cenemiz durmuyor atomu parcalamiyoruz sonucta gidin bir avm ye milleti izleyin cay kahve icin etraftakileri elestirin.
Bir restauranta gidin mecbur uzun uzun oturacaksiniz birseyler bulun muhabbet icin.
Tesekkur ederim.Size fikir verebiliyorum cunku bizde evliligimizin ilk zamanlari boyle gecti eve gel yemek ye tv izle o kadar ama boyle olmaz dedim ben suraya gidelim sunu yapalim diye konusarak alistik simdi normaliz diye dusunuyorumNe güzel Maşallah size, bayılıyorum böyle kafa dengi olan çiftlere. Ben dışarı çıktığımda özellikle dikkat etmeye çalışıyorum ya bu etraftaki çiftler ne konuşuyor diye, sonra kendime acıyıp içime atıyorum, bi de böyle avm lerde yanında eşi ve çocuğuyla gezenleri görünce çok şaşırıyorum, eşimle bana bişiler almak için gezsek offf pofff demeye başlar, ya da ayrı takılırız o sıkılmasın diye git bak sende gez istediğine bak sonra buluşalım derim ayrı takılırız yani yoksa söylenir
Bir çok şeyi içimde uhde bırakıyor, artık sorunlu bir insan olduğum için mutlu olamadığıma o kadar inandırdı ki beni. Oysa ben her şeyimi rahatça konuşabileceğim, sıkıntımı paylaşabileceğim, beni gerçekten dinleyen, bu hayatı birlikte göğüsleyeceğimiz bir hayat arkadaşım olsun isterdim, sevgi ilgi dilenmek kendime acımama sebep oluyor. duygularım o kadar birbirine giriyor ki baksanıza artık normal miyiz, tuhaf mıyız diye düşünmeye başladım. yani beni sevdiğini bildiğim bir adam var ortada ancak mutlu olamayan, ayrı ayrı takılan bir çifte var. çok bocalıyorum artık düşündükçe..Sizin yanınızda arkadaşları ile mesajlasıyor ise arkadaşlarının yanında da arada haberlere bakıp sonra sürekli sizinle mi mesajlasıyor?
Çünkü anlattıgınız evlilikte sadece arkadaşlarına yer varmış gibi duruyor.
Oysa ortak paylaşımınız olmalı "eş" olabilmek için.
Eğer o bundan kaçınıyorsa size eş de olamıyor demektir. O durumda da evliliginizin ne anlamı kalıyor...?
Benimkinin yıllanmış versiyonu olabilir, değişmeyeceğini düşünmek çok kötü. belki değişir veya da ben değişirim diye çabalıyorum ve bocalıyorum da artık. evliliği oturtmak zor iş. Sizden anladığım kadarıyla zaman öğretiyor demek ki birazda, iyi taktik sesi yükseltmek en azından içime attıklarım kadar yakmaz canımı, bunu deneyeceğim :)Taze bir olay aktariyim .5 senelik.evliyiz.ikinci cocuguma hamileyim
Lavobaya gittim .burnumdan hafif kan geldi.salona gittim once ismi ile seslendim anlatmaya basladim.hala pc ye bakiyor.sesimi yukselttim.duvara mi konusuyorum ben.lafimi dinlemis kaldigi yerden cevap veriyor.gerek yok istemez dedim.yattim.ne geldi ne sordu.neyin var dedi ....birsey anlatiyorum telefona bakiyor ya da tv ye sana anlatiyorum.diyorum bakiyor soyluyorum ya cevap verir ya da kisa keser.ama kendi birsey anlatsin uzun anlatir arada karisilmasini istemez.aktif dinleyici olucaksin.ciddi konularda yapmaz gunluk hayatta bu sekilde dikkatimi cekecek sekilde yapiyor ve bu rahatsizligimi soyluyorum.tepkimi ortaya koyuyorum.sesimi de yukseltiyorum.ama ayniiiii degisen birsey yok cunku huyu bu.gel gelelim iyi adamdir vesselamlazim
Bir çok şeyi içimde uhde bırakıyor, artık sorunlu bir insan olduğum için mutlu olamadığıma o kadar inandırdı ki beni. Oysa ben her şeyimi rahatça konuşabileceğim, sıkıntımı paylaşabileceğim, beni gerçekten dinleyen, bu hayatı birlikte göğüsleyeceğimiz bir hayat arkadaşım olsun isterdim, sevgi ilgi dilenmek kendime acımama sebep oluyor. duygularım o kadar birbirine giriyor ki baksanıza artık normal miyiz, tuhaf mıyız diye düşünmeye başladım. yani beni sevdiğini bildiğim bir adam var ortada ancak mutlu olamayan, ayrı ayrı takılan bir çifte var. çok bocalıyorum artık düşündükçe..
Ama evlenmeden önce ne hayallerle kandırdı beni, şimdi rolleri değiştirdik, diyorsunuz ki mutluluğun için çabalaman lazım. doğru diyorsunuz da bu erkekler neden böyle ya, evinin temizliğini, yemeğini, önünden çayını eksik etmeyiz, kıymetimizi bilmezler. bide benimle ilgilensin diye burda kendime derman arıyorum, o ise mışıl mışıl uyuyor. tavsiyelerinizi dikkate alacağım sağolunGönlüne küsme arkadasim bende ole kendiliğinden yapmasını bekledim hep ama ne dedi biliyomusun dedin de yapmadimmi bana hatırlat yapmam gereken şeyi söyle benden bekleme aklıma gelmiyo düşünemiyorum vs vs oylemi dedim iyi tamam söylerim bende yemeğe gidelim nadiren oda ki sen calisiyomussun bahanende olur yoruldum veya paran cebinde sonuçta sen de sana yemek ismarlayim vs kahve içmeye gidelim yada ayakkabı alcam beraber çıkalım aksam vs yada de 3 gün arkadaslarinlasin haftada bi de beni dışarı çıkar belki oda soylemenden anlar
Çok teşekkür ederim, şu sözleriniz duygularımı anlamama o kadar yardımcı oldu ki, ona olan kızgınlığımın sebebi işte bu, hem sevip hem mutsuz olmak deyip de benim anlamlandıramadığım duygularımı, huzursuzluğumun açık tanımını ifade etmişsiniz. Teşekkürler bana çok güzel şeyler kattı yorumunuz.Eşinizle bu durumu açıkça konuşun.
Tek başına kalmak; mutlulugumu uzuntumu kendi kendime yaşamak; elindeki telefonla ergen gibi bir hayat süren birine annesiymiş gibi önüne yemegini getirip sonra arkadaşları ile vakit gecirmesini izleyerek, ebeveyni gibi akşam gelecegi saati bekleyip sag salim eve geldi diye sevinerek kendimi avutmak; yalnızlıgımı evlilik adı altında sürdürmek istemiyorum deyin.
Kendisine çeki düzen verirse ne ala. Belki farkında degildir diye bir şans tanımış oluyorsunuz işte.
Mutsuzsanız ve paylaşım yoksa evliligin de, eş demenin de bir anlamı kalmıyor bence.
Çok teşekkür ederim, şu sözleriniz duygularımı anlamama o kadar yardımcı oldu ki, ona olan kızgınlığımın sebebi işte bu, hem sevip hem mutsuz olmak deyip de benim anlamlandıramadığım duygularımı, huzursuzluğumun açık tanımını ifade etmişsiniz. Teşekkürler bana çok güzel şeyler kattı yorumunuz.
Neden biliyomusun çünkü evlenince biz ellerinde hazır lokma oluyoruz biliyo çünkü yanındayız evdeyiz kolaydayız.. inan bende bu şekilde hayal etmemistim bende hayatımı anlatsam boşan niye çekiyorsun dersin belki ama ihanet ve dayak olmadığı surece sabretcem herneyse.. bunu bi tek ben söylemiyorum arkadaşım arkadaşıma anlattım şuan oda yapiyo başka bi arkadaş yaptı inan simdi daha mutluyuz kesinlikle dene kaçanı kovalamak tatlı geliyo erkeklere ondan vazgecebilecegini ona bağımlı olmadığını hissettir ve ondan beklediğin ne varsa agzinla iste bedir yedir içir herneyse söyleye söyleye beynine kazınacak bunlarindaAma evlenmeden önce ne hayallerle kandırdı beni, şimdi rolleri değiştirdik, diyorsunuz ki mutluluğun için çabalaman lazım. doğru diyorsunuz da bu erkekler neden böyle ya, evinin temizliğini, yemeğini, önünden çayını eksik etmeyiz, kıymetimizi bilmezler. bide benimle ilgilensin diye burda kendime derman arıyorum, o ise mışıl mışıl uyuyor. tavsiyelerinizi dikkate alacağım sağolun
Evli bir erkegin haftada 3 defa bekar arkadaslariyla gorusme kismina takildim ben..ve gelecek yorumlarinda bunun uzerine yapilacagina eminim..bence cok fazla hadi haftada bir anlarim da 3 defa cok degilmi?haksizmiyim kizlar?Merhabalar. Ben 3 yıldır evliyim. Eşimde bende çalışıyoruz. Eşimin mesleğinden dolayı çalışma saatleri çok düzenli değil. Mesela bu aralar bir hafta gece bir hafta gündüz çalışıyor. Gece işe gitmesi gerektiğinde, ben daha işten eve varmadan o evden çıkmış oluyor yani o haftayı pek görüşemeden geçiyoruz. duygularımı kelimelere dökmekte zorlanıyorum biraz dağınık olabilir kusura bakmayın.
Biz severek evlendik, açıkçası eşimin kara kaşından kara gözünden çok bana olan ilgisi beni etkilemişti. Ama evlendikten sonra erkekler değişir derler ya eşimde sağolsun ilk günden değişmeye başladı. bana karşı ilgisiz sanırım. Bu yüzden çok tartışmalarımız, benim ağlamalarım, eşimin af dileyişleri oluyor, artık rutine bağladık herhalde, çok kırılıyorum, üzülüyorum ama onun bu davranışları için ağlamaktan yorulmuşum ki artık gözümden yaş akmıyor, sadece kalbim buz gibi oluyor.
Mesela bizim bir günümüzü anlatayım, ben işten gelirim, yemekle uğraşırım, amerikan mutfak bu arada o da yanımda tv açar, ben mutfakta saatlerce sesimi çıkarmasam dönüpte muhabbet etmez. Ama gel yemeğe yardım et desem eder. ben muhabbet açmaya çalışsam pek oralı olmaz. elinde telefon erkek arkadaşlarıyla yazışır, haberlere bakar bu arada haftada ortalama 3 kez erkek arkadaşlarıyla görüşür, arkadaşlarının hepsi bekar ve çocukluk arkadaşları.
Benim bu evlilikten anlayamadığım bir şeyler var, ben eşimi seviyorum, iyi bir insan onunda beni sevdiğini biliyorum. Ama evlendik evleneli hep aynı şekilde huzursuz oluyoruz, ben ne yazık ki kişilik olarak biraz da depresif bir kişiliğim, evliliğini yürütemeyen, seni seven kocanın kıymetini bilmeyen birisin sen diye kendime çok yükleniyorum görüştüğüm bir arkadaşım yok, kimseyle paylaşamıyorum düşüncelerimi, o yüzden buraya yazmak istedim, normal gerçekten mutlu evlilikler nasıl oluyor kızlar. ortada bir sorun yokta ben çok hassas biri olduğum için mi hep ilgi beklediğimden çok kırılıyorum, eşimi çekip çevreleyemiyor muyum. çok uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?