valla bazen insan 2senelik eşini bile tanımadıgını düşünüyo bianda değişiyolar bu erkekler bi r acaiplerrr kendi kocam bile bazen beni çok şaşırtıyo allah sabır versin herkese çekenlere
seni tebrik ediyorum canım.. eğitimli bir insana yakışır şekilde davranarak epey yol katetmişsin..
verdiğin mesajlar sayesinde daha iyi gelişmeler olacağına inanıyorum..
benzer durumları bende yaşamıştım.. ama hiç bir zaman hanımefendi tavırlarımı bozmadım.. eşimin davrandığı gibi davranıyor olsaydım kendi kişiliğim rencide olurdu..
ama sana bir şey hatırlatmak istiyorum, aklının bir kenerında bulunsun ki, başına geldiği zaman tekrar eşini kaybettiğini düşünmeyesin.o da şudur: her şey iyi gidiyorken ve eşini en sevdiğin anlarda, birden o eğitimsiz ve tavrı tarzı çok kaba bir adamı göreceksin.. bu ne yine diyeceksin..tüm herşey yalanmıydı, çabalar boşa mıydı diyeceksin.. onu tanıyamayacaksın..
işte o zaman bunun bi geçiş dönemi olduğunu hatırla ve hayır bu benim eşim değil de.. hayal ettiğin kişiyi, iyi huylu eşini düşünerek kendini toparla.. yoksa içgüdüsel olarak olumsuzluklara çok müsait olduğumuzdan, eşine farkında olmadan yanlış tepki verebilir ve olumlu yöndeki gelişmeyi, bir binanın yıkılışı gibi seyretmek zorunda kalabilirsin..
eşin akla ve manyığa yatmayan bir tavır sergilediğinde ona gülümsemeyi ve yapabilirsen ona sarılmayı dene, bunun nasıl bir etkisi olduğunu onu kazandığında daha net anlayacaksın.. tartışmaya girmemek aranızda daha fazla uçurum olamasını engelleyecektir canım.. tabi anlattıklarında çok isabetli davranmışsın, bazı hususları ona özellikle söyleyerek, şikayet edeceğim v.s diyerek.. bunun seni ne kadar çok yaraladığını ancak kendi için söylediğinde kavrayabilmiştir..
sabırlı ol canım, ama alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor.. iki farklı huyda biriyle yaşadığını unutma.. hangi huyunu beslersen, o tarafı güçlü olacak..
benimde çok üzülüp çaresizlikler yaşadığım dönemler oldu.. karşında çok olmasada 8 yıllık bir birikim konuşuyor .. eşinin ailesiyle ilgili dediklerinde çok doğru, ama aile tercihimiz bize ait olmadığı için, sürekli niye böyle davranmışlar, yetiştirmişler diye düşünerek kendini yıpratma canım..eşin koskoca adam olsa bile inanki onu bir bebek gibi eğitebileceksin.. sadece unutmayalım ki çocuklarımızı biz yetiştirsek bile bazen istemediğimiz davranışlarda bulunabiliyorlar.. herşey bizim elimizde değil.. Allahtan yardım istiyoruz ve kalpleri çeviren, bizi birbirimize sevdirerek, çekilemeyecek gibi görünen yükleri sevgiyle taşıtan rabbimiz, elbette senin gayretlerini boşa çıkarmayacaktır.. bazı ağaçlar bir senede, bazıları 15 senede meyve verir.. meyve vermeyen ağaçlar ise, yavru büyüten mutlu kuş yuvalarının ev sahibidir.. yerimseniben
Allah yardımcın olsun a.s.
Canım değişim var diyorsun etkileşimle karıştırıyorsun maalesef...
''HUY'' denilen kavram asla değişmez.
Hay çıkar huy çıkmaz.
Bir insan 7sinde neyse 70inde o demişler atalarımız.
Örnekler çok ama sen buna inan/inanma senin tercihin ne diyeyim...
Sana KK'daşın olarak, gurur aşkta olmaz ama insanın kendine olan inancı biterse aşk da biter diyorum...
Aşk güzel şey ama saygı olduğu sürece...
Bir ilişkide öncelikle güven, sonra saygı en son sevgi gelir...
Sen eşine güvenebiliyor musun tekrar ailenin yanında seni küçük düşürmeyeceğine dair???
Ve aranızda bu küfürlü konuşmadan sonra saygının boyutunun her geçen gün azaldığını göremiyor musun? CADIARZU
Bu ortamda aşk, sevgi, duygular ne kadar içten kalabilir düşündün mü?
Eğer söylediklerim acı geliyorsa es geç peki, ama bunların hepsi gerçek maalesef... :umursamaz:
Hayatında başarılar dilerim...
a.s.
İLK yazını okudum tüylerim diken diken oldu hatta ağladım ama sonra eşinin ameliyat olduktan sonra düzeldiğini yazmışşsın çok sevindim...Sonra neyi farkettim bazı yazılanlara karşı eşini savunduğunu gördüm...HAklısında seven kadın da aynen bunu yapar ben değişime inananlardanım ..Bizler değişiyoruzda erkekler neden değişmesin tek dileğim ölüm kokrusuyla çok güzel davranmış sana bence hep böyle devam etsin..Eşine küsme çünkü ben küstüğüm zaman eşim daha beter küsüyor iyice çıkamza girersin ama arkadaşlarıla zaman ayır biraz ihmal et onu sensizliği anlayacaktır..BEN öyle yaparım beni üzünce...Hiç bağırmadı bana şimdiye kadar hep ben bağırırım o susar sonra pişman olurum öpreim..Oda bir daha bana bağırma ne olur der..Kadınların erkekleri üzen yok mu??ben üzenlerdenim temizliğe laf edecek olsa senin elin ayağın yok mu birazda sen yap derim susar......SEN EŞİNİ ÇOK SEVİYORSUN ANLADIM İNŞALLAH SEVGİNE TAMAMEN ÖMÜR BOYU KARŞILIK BULURSUN...SENİ ÇOK ÖPTUM CANIM ....
allah allah çay servisi yapan erkek aaa valla de kız hiç böyle şey görmedim annemlerle daha fazla vakit geçireyim diye harika bişey eşinin kıymetini bil nedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?