• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sorunlarımızı çözemiyoruz.... Yardım eder misiniz?

Seni bu şekilde ezmeye çalışan, (yeni evliyim diyorsun) cicim ayında olduğun biriyle eşin dediğin insanla bu traz küfürleşmeler yaşıyorsan ve işin kötü tarafı gün geçtikçe bunlar fazlalaşıyorsa kendine yazık ediyorsun derim... ohaoldumsmile
Baştan böyle değildi diyorsun bence baştan da böyleydi sen hayalinde aşık olduğun insana kandın da evlendin...
Ama rüya bitti maalesef o insan senin aşık olup sevdiğin insan değil... :tomato:
Bekara koca boşamak kolay diyorsunuz hepiniz birden, peki sonuna kadar bu insan iyice zıvanadan çıkana kadar beklemek mi çözüm? bilmiyorumkismile
ıyi madem bekleyin bakalım düzelsin diye... :olmaz:
bence bekleye bekleye tgull 'ün psikolojisi bozulur başka da birşey olmaz... :kahve:
Bu evliliğin en başından beri sorunlar var gördüğümüz duyduğumuz okuduğumuz üzre... :umursamaz: :umursamaz:
Konuş diyorsunuz sizce bu insan konuşmayı bilse, aklı selim biri olsa gidip 'koca karılar' gibi kadıncağızın annesine babasına şikayet eder mi onu???
Bunu olgun bir birey yapar mı sizce? :umursamaz:

Bunu yapsa yapsa dengesiz bir insan yapar... :umursamaz:

Diyorsunuz ki değişti eşler değişiebilir erkekler değişir...

Hayır efendim kimse değişmez, kim neyse aynen kalır bir insan kompleksliyse komplekslidir, dengesizse hep dengesizdir...

Yalnızca SıZ aşık gözlerinizle bunu görmemişsinizdir...

Farkedince anlayınca da hayal kırıklığı oluyor haliyle...

Demem o ki ,balık baştan kokmuş arkadaşlar artık bu evlilikten fayda filân g-e-l-m-e-z...
ohaoldumsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
esimle evlendigim de benimkinin de böyle huylar vardi.yani tam antikaydi.yetisme tarzina bagli .egitimle hic bir alakasi yok ailenden geliyo bazi seyler.ben tam hizmet evde .ne yapsam ne yedirsem begenmez ler kusur aramaya baslar.anasi da aynisi .böyle insanlar degismez sekerim .benim iki tanede cocugum var.ben bosladimm.zamanla da evlatlarinla yasamayi ögrenirsin.cocuklar olunca biraz degisiyorlar

merhaba arkadaşlar,
bir kaç noktada sizden ricalarım var.
evet sizden eşimle çözemediğimiz problemlerimiz konusunda yardım istedim. boşanma da bir çözüm olabilir ama daha önceki sayfalarda boşanma yapılacak en son şey bundan önce neler yapılabilir siz olsanız neler yapardınız diye sordum. tabi aranızda yapılacak hiçbir şey yok yerinde olsam direkt boşardım hiç uğraşmam diyende olabilir saygı duyarım. zaten fikirlerinizi düşüncelerinizi almak için bu başlığı açtım. sizlerden ricam üzerinde konuştuğumuz kişi benim eşim ne kadar olumsuz davranışları olursa olsun beni ne kadar üzerse üzsün ona karşı hakarete varan kelimeler kullanmanız beni üzüyor. . hem bu kelimeleri kullanmadan da düşüncelerinizi aktarabilirsiniz.bunu çok güzel yapan arkadaşlar var.
lütfen söylediklerimi yanlış anlamayın, insan annesi babasıyla ne sorun yaşarsa yaşasın ne kadar anlayışsız davransada aile bazen çok cahil olsalarda onlar bizim ailemizdir kötü laf söylenmesi zorumuza gider, en azından benim böyle sözler zoruma gidiyor.bu kişi benim sevgilim değil annem babam gibi ailemin bir ferdi e ş i m...

bu arada değişime inananlar içindeyim, bu konunun sahibi ve eşinin davranışlarını değiştirmek için uğraşan biri olarak söylemiyorum bunu. eğer kimse değişmez diye birşey gerçek olsaydı
psikolog diye bir kavram olmazdı, eğitim olmazdı sadece öğretim olurdu okullarda, insanlarda ailesinin kopyası olurdu madem değişim diye birşey yok ailesi nasıl öğrettiyse öyle kalırdı herkes. erkekleri boşverin kendimiz sadece ailemizin bize edindirdiği davranışlarla alışkanlıklarla mı yaşıyoruz yada evlendikten sonra değişen hiç yok mu?

Son düzenleme:
seni tebrik ediyorum canım.. eğitimli bir insana yakışır şekilde davranarak epey yol katetmişsin..
verdiğin mesajlar sayesinde daha iyi gelişmeler olacağına inanıyorum..
benzer durumları bende yaşamıştım.. ama hiç bir zaman hanımefendi tavırlarımı bozmadım.. eşimin davrandığı gibi davranıyor olsaydım kendi kişiliğim rencide olurdu..
ama sana bir şey hatırlatmak istiyorum, aklının bir kenerında bulunsun ki, başına geldiği zaman tekrar eşini kaybettiğini düşünmeyesin.o da şudur: her şey iyi gidiyorken ve eşini en sevdiğin anlarda, birden o eğitimsiz ve tavrı tarzı çok kaba bir adamı göreceksin.. bu ne yine diyeceksin..tüm herşey yalanmıydı, çabalar boşa mıydı diyeceksin.. onu tanıyamayacaksın..
işte o zaman bunun bi geçiş dönemi olduğunu hatırla ve hayır bu benim eşim değil de.. hayal ettiğin kişiyi, iyi huylu eşini düşünerek kendini toparla.. yoksa içgüdüsel olarak olumsuzluklara çok müsait olduğumuzdan, eşine farkında olmadan yanlış tepki verebilir ve olumlu yöndeki gelişmeyi, bir binanın yıkılışı gibi seyretmek zorunda kalabilirsin..
eşin akla ve manyığa yatmayan bir tavır sergilediğinde ona gülümsemeyi ve yapabilirsen ona sarılmayı dene, bunun nasıl bir etkisi olduğunu onu kazandığında daha net anlayacaksın.. tartışmaya girmemek aranızda daha fazla uçurum olamasını engelleyecektir canım.. tabi anlattıklarında çok isabetli davranmışsın, bazı hususları ona özellikle söyleyerek, şikayet edeceğim v.s diyerek.. bunun seni ne kadar çok yaraladığını ancak kendi için söylediğinde kavrayabilmiştir..
sabırlı ol canım, ama alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor.. iki farklı huyda biriyle yaşadığını unutma.. hangi huyunu beslersen, o tarafı güçlü olacak..
benimde çok üzülüp çaresizlikler yaşadığım dönemler oldu.. karşında çok olmasada 8 yıllık bir birikim konuşuyor .. eşinin ailesiyle ilgili dediklerinde çok doğru, ama aile tercihimiz bize ait olmadığı için, sürekli niye böyle davranmışlar, yetiştirmişler diye düşünerek kendini yıpratma canım..eşin koskoca adam olsa bile inanki onu bir bebek gibi eğitebileceksin.. sadece unutmayalım ki çocuklarımızı biz yetiştirsek bile bazen istemediğimiz davranışlarda bulunabiliyorlar.. herşey bizim elimizde değil.. Allahtan yardım istiyoruz ve kalpleri çeviren, bizi birbirimize sevdirerek, çekilemeyecek gibi görünen yükleri sevgiyle taşıtan rabbimiz, elbette senin gayretlerini boşa çıkarmayacaktır.. bazı ağaçlar bir senede, bazıları 15 senede meyve verir.. meyve vermeyen ağaçlar ise, yavru büyüten mutlu kuş yuvalarının ev sahibidir.. yerimseniben
Allah yardımcın olsun a.s.

Canım değişim var diyorsun etkileşimle karıştırıyorsun maalesef...
''HUY'' denilen kavram asla değişmez.
Hay çıkar huy çıkmaz.
Bir insan 7sinde neyse 70inde o demişler atalarımız.
Örnekler çok ama sen buna inan/inanma senin tercihin ne diyeyim...
Sana KK'daşın olarak, gurur aşkta olmaz ama insanın kendine olan inancı biterse aşk da biter diyorum...
Aşk güzel şey ama saygı olduğu sürece...
Bir ilişkide öncelikle güven, sonra saygı en son sevgi gelir...
Sen eşine güvenebiliyor musun tekrar ailenin yanında seni küçük düşürmeyeceğine dair???
Ve aranızda bu küfürlü konuşmadan sonra saygının boyutunun her geçen gün azaldığını göremiyor musun? CADIARZU
Bu ortamda aşk, sevgi, duygular ne kadar içten kalabilir düşündün mü?
Eğer söylediklerim acı geliyorsa es geç peki, ama bunların hepsi gerçek maalesef... :umursamaz:
Hayatında başarılar dilerim...
a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
seni tebrik ediyorum canım.. eğitimli bir insana yakışır şekilde davranarak epey yol katetmişsin..
verdiğin mesajlar sayesinde daha iyi gelişmeler olacağına inanıyorum..
benzer durumları bende yaşamıştım.. ama hiç bir zaman hanımefendi tavırlarımı bozmadım.. eşimin davrandığı gibi davranıyor olsaydım kendi kişiliğim rencide olurdu..
ama sana bir şey hatırlatmak istiyorum, aklının bir kenerında bulunsun ki, başına geldiği zaman tekrar eşini kaybettiğini düşünmeyesin.o da şudur: her şey iyi gidiyorken ve eşini en sevdiğin anlarda, birden o eğitimsiz ve tavrı tarzı çok kaba bir adamı göreceksin.. bu ne yine diyeceksin..tüm herşey yalanmıydı, çabalar boşa mıydı diyeceksin.. onu tanıyamayacaksın..
işte o zaman bunun bi geçiş dönemi olduğunu hatırla ve hayır bu benim eşim değil de.. hayal ettiğin kişiyi, iyi huylu eşini düşünerek kendini toparla.. yoksa içgüdüsel olarak olumsuzluklara çok müsait olduğumuzdan, eşine farkında olmadan yanlış tepki verebilir ve olumlu yöndeki gelişmeyi, bir binanın yıkılışı gibi seyretmek zorunda kalabilirsin..
eşin akla ve manyığa yatmayan bir tavır sergilediğinde ona gülümsemeyi ve yapabilirsen ona sarılmayı dene, bunun nasıl bir etkisi olduğunu onu kazandığında daha net anlayacaksın.. tartışmaya girmemek aranızda daha fazla uçurum olamasını engelleyecektir canım.. tabi anlattıklarında çok isabetli davranmışsın, bazı hususları ona özellikle söyleyerek, şikayet edeceğim v.s diyerek.. bunun seni ne kadar çok yaraladığını ancak kendi için söylediğinde kavrayabilmiştir..
sabırlı ol canım, ama alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor.. iki farklı huyda biriyle yaşadığını unutma.. hangi huyunu beslersen, o tarafı güçlü olacak..
benimde çok üzülüp çaresizlikler yaşadığım dönemler oldu.. karşında çok olmasada 8 yıllık bir birikim konuşuyor .. eşinin ailesiyle ilgili dediklerinde çok doğru, ama aile tercihimiz bize ait olmadığı için, sürekli niye böyle davranmışlar, yetiştirmişler diye düşünerek kendini yıpratma canım..eşin koskoca adam olsa bile inanki onu bir bebek gibi eğitebileceksin.. sadece unutmayalım ki çocuklarımızı biz yetiştirsek bile bazen istemediğimiz davranışlarda bulunabiliyorlar.. herşey bizim elimizde değil.. Allahtan yardım istiyoruz ve kalpleri çeviren, bizi birbirimize sevdirerek, çekilemeyecek gibi görünen yükleri sevgiyle taşıtan rabbimiz, elbette senin gayretlerini boşa çıkarmayacaktır.. bazı ağaçlar bir senede, bazıları 15 senede meyve verir.. meyve vermeyen ağaçlar ise, yavru büyüten mutlu kuş yuvalarının ev sahibidir.. yerimseniben
Allah yardımcın olsun a.s.

teşekkürler arkadaşım dediğin gibi yazdıkların gerçekten çok doğru, umarım bende çalışmalarımın meyvesini toplarım en azından bu konudaki inancım ve ne yaparsa yapsın eşime güvenim tam. eşimi gerçekten çok sevmesem ve düzeleceğine birşeylerin daha iyiye gideceğine inanmasam uğraşmam. yazdıkların bana güç verdi gerçekten teşekkür ederim.

Canım değişim var diyorsun etkileşimle karıştırıyorsun maalesef...
''HUY'' denilen kavram asla değişmez.
Hay çıkar huy çıkmaz.
Bir insan 7sinde neyse 70inde o demişler atalarımız.
Örnekler çok ama sen buna inan/inanma senin tercihin ne diyeyim...
Sana KK'daşın olarak, gurur aşkta olmaz ama insanın kendine olan inancı biterse aşk da biter diyorum...
Aşk güzel şey ama saygı olduğu sürece...
Bir ilişkide öncelikle güven, sonra saygı en son sevgi gelir...
Sen eşine güvenebiliyor musun tekrar ailenin yanında seni küçük düşürmeyeceğine dair???
Ve aranızda bu küfürlü konuşmadan sonra saygının boyutunun her geçen gün azaldığını göremiyor musun? CADIARZU
Bu ortamda aşk, sevgi, duygular ne kadar içten kalabilir düşündün mü?
Eğer söylediklerim acı geliyorsa es geç peki, ama bunların hepsi gerçek maalesef... :umursamaz:
Hayatında başarılar dilerim...
a.s.

yorumların için teşekkür ederim. benim kendine de eşime de olan inancım ve güvenimde devam ediyorki birşeyler yapmak için uğraşıyorum. tüm yazdıklarımı okuduysan birşeylerde güzel adımlar attığımızı ilerlemeler yaşadığımızı görmüşsündür. bilirsin bazı ailelerde bacak bacak üstüne atmak ayıp terbiyesizlik olarak karşılanır bazılarında normaldir. eşimin ailesinden gördüğüyle benim değer yargılarım farklı daha öncede dediğim gibi ne kadar üzüleceğimi bilse yapmazdı ve gördü o günden sonra yapmadı ve yapar mı tekrar bilemem ama inancım yapmayacağı yönünde. anlattıklarım o olaylar çerçevesinde gelişenler yani sürekli küfürlü hakaretli kötü bir ortam yok evde. eşim hayatımda yokken benzer şeyler yaşayan arkadaşlarım anlatırdı aklımdan düşünürdüm bunlar manyak mı niye çekiyorlarsa öyle bir insanla yaşayacaklarına boşansınlar derdim ama olmuyormuş insan sevince ve bu sevgi sevgiliye duyulan sevgi değil eşine diğer yarına duyulan sevgi... olmuyor, o kadar basit kestirip atamıyorsun. açıkcası söylediklerin çok acı gelmiyor çünkü zamanında bende başkaları için böyle düşündüm ve bu olayları ilk yaşadığımda o karamsarlıkla bende böyle düşündüm aynen dediklerin geçti aklımdan. ama şimdi umutluyum çünkü koca bebeğim kocacığım yaptığının farkında karşımda değil artık yanımda ve ilerliyoruz.
güzel dileklerin içinde teşekkür ederim, umarım senin kadar saygıya güvene değer veren seni hiiç üzmeyecek biriyle evlenirsin...

bir dakika bile böyle bir kendini bilmez dengesize katlanamam

umarım emeklerin karşılığını gösterir canım
yeni evlisin belki eşinde kendince tatk yapıyordur diyecegim ama
yanlış bir taktik.
evliliğin yeni olduğu için butür şeyler olur diye düşünüyorum
iki insanın bir birine alışması kolay değil
ama küfürü yapmamalıydı.

tgull topicinizi ana sayfaya bakarken gördüm ve okudum. başından sonuna kadar. eşinizin davranışlarında bazı değişiklikler olmasına çok sevindim. fakat bir kaç noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum.

eşinizin bu davranışlarını hastalık psikolojisine bağlamak ve anlayış göstermek bence son derece yanlış bir yaklaşım. Bu insanla bir ömür geçirmek için evlenmişsiniz ve daha kimbilir ne badireler atlatacaksınız. Her zor yada stresli koşulda size bu şekilde davranmasını hoş görebilecek misiniz?

Bir eğitimci olarak siz de iyi bilirsiniz ki maalesef kişiliğin temel taşları çok erken yaşta yerine oturuyor. Sorunlu bir ailede büyümüş herkes sorunlu olur demiyorum tabii ki ama hayatı boyunca ailesi tarafından aşağılanmış ve itilmiş bir insanın bu kompleksten mucizevi bir şekilde sıyrılması mümkün değildir bence. Zaman zaman düzelse bile hiç beklemediğiniz bir anda tekrar ortaya çıkabilir.

Annenizin ve babanızın bu durumu öğrenirlerse çok üzüleceğini yazmışsınız. Size bir anne olarak çok açık söyleyebilirim ki onlar zaten sizin yüzünüzde gördükleri mutsuzluktan ve eşinizin size karşı olan tutumundan durumunuzu çoktan anlamışlardır. Herşeyden sakınıp büyüttükleri bebeklerinin böyle bir adam yüzünden mutsuz olmasına ve herkesin içinde aşağılamasına inanın çok ama çok üzülüyorlardır. Kimse çocuğunu başkasını mutlu etmek için kendini paralasın diye büyütmüyor çünkü.

Eşinizin size olan sevgisinden emin olduğunuzu yazmışsınız. Sevgi öyle bir şeydir ki sizi seven insanın gözünde bunu okursunuz. Kulağa fısıldanan kelimeler, hediyeler, öpücükler anlatamaz gerçek sevgiyi.nedeni ne olursa olsun uykudan uyanır uyanmaz elinizi iten, size küfür eden, başkalarının yanında aşağılayan bir erkek gerçekten ve derinden sevemez bence.

Önünüzde uzun ve zor bir yol var. Anladığım kadarıyla seçiminizi yapmışsınız. Ama lütfen eşinizin değiştiğinden demiyorum , kendini kontrol edebildiğinden emin olmadan çocuk yapmayın.

Bazı arkadaşlar hiçbir erkek kendinden üstün bir kadını kabullenemez demiş. Ben buna katılmıyorum. Bence hiçbir erkek ezik ve emrine amade bir kadına gerçekten aşık olamaz. İlişkiyi yürütmek için yapılabilecek en kötü şey karşınızdaki insanı kendinizi hiçe sayarak memnun etmeye çalışmaktır. Hayvanlar alemine baktığımızda bile dişilerin daha sade erkeklerin ise dişileri etkilemek için daha gösterişli dış görünüşleri olduğunu görebiliriz. Erkek kuşlar bile dişilerini etkilemek ve ikna etmek için saatlerce ne danslar ne şovlar yapıyorlar. Dişilerin uğruna ölümle biten kavgaları da hatırlatmak istiyorum.
Bir kadın elbette eşine güzel görünmeye çalışmalı ama karşısındaki ne yaparsa yapsın onu memnun etmeye çalışmak, yatağını ayıran erkeği ikna etmeye çalışmak doğaya bile aykırı bir durum bence.
Siz de zaten eşinizin size karşı davranışlarını aynen onun üzerinde uygulayıp olumlu sonuç aldığınızda bugüne kadar yanlış yolda olduğunuzu anlamışsınızdır. Ona bu şekilde davranmaya aynen devam edin derim. Hem sevgisinin hem de saygısının arttığını göreceksiniz.

luffe arkadaşım tüm yazdıklarımı sabırla okuyup yorum yazdığın için teşekkür ederim. dediğin gibi zor bir süreç geçireceğim belkide herşeyin düzeldiğini yolunda gittiğini sandığım anda bazı şeyler tekrarlanacak hayal kırıklığına uğrayacağım gerçekten önümde çook zor bir yol var ama napalım sevdiğim için uğraşacağım. hani ailemin duymasından korktuğumu belirtmiştim ve onunla ilgili bir yorum yapmışsın ya; benim ailem yarım günlük yolda eşimin aileside uzakta iki ailedende uzak şehirlerdeyiz. yani o eşimin beni kötülediği anda bile espiriye vurup bozuntuya vermedim zaten 3gün kaldık bişi anlamadılar. yani eşim tarafına görede benim aileme görede dünyanın en mutlu çiftiyiz. zaten arkadaşlarım ve ailem sonuçta eşimin olumsuz ve beni üzen tarafını hiç görmedikleri için eşime mükemmel bir insan gözüyle bakıyorlar.(annemler bize gelince bulaşığı falan hep eşim halleder çayı hazırlar servis eder, zaten aileni çok göremiyorsun başbaşa kalın hasret giderin der. benzer çok hoş davranışları da var )aslında şu birkaç çok kötü davranışları kendini ağırdan alması olmasa çok çok iyi bir insan.ama işte o davranışlar belkide ne zorluklarla kurduğumuz yuvamızı dağıtacak herkesin ve seninde dediğin gibi basit şeyler değil çünkü.

tabi birde çocuk işi var ama dediğin gibi birşeyler hallolmadan olmayacak. zaten askerliği var, askere gidip gelir bakarız birşeyler düzeldiyse bebeğimizde olur daha mutlu devam ederiz. ama bakarım olmuyo, aşk gözümü kör etmedi o kadar altdan alamam. ki zaten o zamana kadar benzer şeyler devam ederse benimde saygım sevgim biter ve yollar ayrılır.

canım demişsin ya, annemler gelince çay servisini filan yapar diye.. aynen benim eşimde böyle.. diğer erkeklerin çok nadiren yaptığı şeyleri yapmaktan mutluluk duyar, ama olması gereken şeyleri yapmakta zorlanır :)
Zaten başlı başına çekilmez olsalardı tahammül edebilirmiydik..Rabbim bi taraftan iyi huylar veriyor ki albenisi olsun :1hug:

ıLK yazını okudum tüylerim diken diken oldu hatta ağladım ama sonra eşinin ameliyat olduktan sonra düzeldiğini yazmışşsın çok sevindim...Sonra neyi farkettim bazı yazılanlara karşı eşini savunduğunu gördüm...HAklısında seven kadın da aynen bunu yapar ben değişime inananlardanım ..Bizler değişiyoruzda erkekler neden değişmesin tek dileğim ölüm kokrusuyla çok güzel davranmış sana bence hep böyle devam etsin..Eşine küsme çünkü ben küstüğüm zaman eşim daha beter küsüyor iyice çıkamza girersin ama arkadaşlarıla zaman ayır biraz ihmal et onu sensizliği anlayacaktır..BEN öyle yaparım beni üzünce...Hiç bağırmadı bana şimdiye kadar hep ben bağırırım o susar sonra pişman olurum öpreim..Oda bir daha bana bağırma ne olur der..Kadınların erkekleri üzen yok mu??ben üzenlerdenim temizliğe laf edecek olsa senin elin ayağın yok mu birazda sen yap derim susar......SEN EŞıNı ÇOK SEVıYORSUN ANLADIM ıNŞALLAH SEVGıNE TAMAMEN ÖMÜR BOYU KARŞILIK BULURSUN...SENı ÇOK ÖPTUM CANIM ....

allah allah çay servisi yapan erkek aaa valla de kız hiç böyle şey görmedim annemlerle daha fazla vakit geçireyim diye harika bişey eşinin kıymetini bil nedeyim

Erkekler küçük bir çocuğa benzer. Zamanlar büyür adam olur. Ona sanki kendi çocuğunuz gibi davranın. Affettin ve geçmişteki kötü olayları unutmaya bakın. O zaman daha mutlu olursunuz. ınanıyorum ki zamanla düzelir her evlilikte bu tür olaylar oluyor hemde fazlasıyla sabırlı olun derim.

İLK yazını okudum tüylerim diken diken oldu hatta ağladım ama sonra eşinin ameliyat olduktan sonra düzeldiğini yazmışşsın çok sevindim...Sonra neyi farkettim bazı yazılanlara karşı eşini savunduğunu gördüm...HAklısında seven kadın da aynen bunu yapar ben değişime inananlardanım ..Bizler değişiyoruzda erkekler neden değişmesin tek dileğim ölüm kokrusuyla çok güzel davranmış sana bence hep böyle devam etsin..Eşine küsme çünkü ben küstüğüm zaman eşim daha beter küsüyor iyice çıkamza girersin ama arkadaşlarıla zaman ayır biraz ihmal et onu sensizliği anlayacaktır..BEN öyle yaparım beni üzünce...Hiç bağırmadı bana şimdiye kadar hep ben bağırırım o susar sonra pişman olurum öpreim..Oda bir daha bana bağırma ne olur der..Kadınların erkekleri üzen yok mu??ben üzenlerdenim temizliğe laf edecek olsa senin elin ayağın yok mu birazda sen yap derim susar......SEN EŞİNİ ÇOK SEVİYORSUN ANLADIM İNŞALLAH SEVGİNE TAMAMEN ÖMÜR BOYU KARŞILIK BULURSUN...SENİ ÇOK ÖPTUM CANIM ....

sağol arkadaşım inşallah dediğin gibi olur bunun için uğraşıyorum. sen söyleyince önceki yazdıklarımı okudumda evet farkettim bazı yazılanlara karşı eşimi savunmuşum resmenbilmiyorumkismile, demekki ne olursa olsun ne yaparsa yapsın ona kötü laf söylenmesine dayanamıyorum ben harbiden seviyorum bu adamı:)opuyorumnanaktan

ammaa ona verdiğim sevginin değerini bilmezsee:mymeka:

bak kardeşim... bir kere şu bir gerçek insan ne kadar kızsa da sevdiklerine başkası laf edince üzülüyor... ben komple topic okumadım ama siz daha çok yeni evlisiniz... çok dalgalanıp çok durulanacaksınız... benden sana tek tavsiye çok üstüne gitme..çok zor insanın canı acıyor nefes alamıyor ama o ters davrandığında güçlü görünüp takmaman lazım... o zaman noluyor diyorlar..aciz olup ağlarsan öyle peşinden gidersen olmuyoır malesef... ben 2,5 yıllık evliyim 12 yıllık sevgilim... ama bu kadar zamanda şunu öğrendim evlilik bir oyun ve güç gösterisi..güç demek kendi sınırlarını çizip sinirlenmeden çözmek...kocanı seviyorsan ve devam etmek istiyorsan onu iyi tanıyıp nerde nasıl davranman gerektiğini planlaman lazım...cidden bu böyle bildiğin satranç....allah sabır ve kuvvet versin...

allah allah çay servisi yapan erkek aaa valla de kız hiç böyle şey görmedim annemlerle daha fazla vakit geçireyim diye harika bişey eşinin kıymetini bil nedeyim

o yönden iyidir benimki. eve kalabalık misafir gelince benimle birlikte hizmet eder masa kurar servis yapar, çaydanlık hep onun yanındadır zaten. sadece annemler gelince değil arkadaşlarımın yanındada yemek yenir o mutfağa gider mutfağı halleder sonra elinde çay tepsisi ile girer içeri, ya düşünüyorum bir insan bu kadar iki uç özelliği nasıl kendinde barındırır. bu arada millet eşimin hep bu halini gördüğü için hep eşlerine örnek gösterirler benimkini, eşin süper derler. bende ya ya öyledir derim içimden de "aah ah çekerim"

Back