bu arada kendi iç dünyasında senni kendisinden çok daha üstün olduğunu düşündüğünden ters psikolojiyle hint kumaşı modunda gezebilir...
esasında özünde aşırı derecede seni kaybetme korkusu yatıyordur belki de...
sadece bilmediği çok önemli ayrıntı seni böyle daha çok kaybettiğidir...
Deniz güneş hanım çok yerinde bir tespitte bulunmuş, bence asıl sorun sizin eşinizin ailesinde, evlenmeden önce asıl eşinizin ailesini tanıyın kızlar, kayınbaba adayınızın aileye davranışlarına bakın bunlarda çok önemli ipuçları var,Eşinizde bende eziklik problemi var ve kompleks yaşıyor.
Çok doğru bir yorum, ağzımdan almış pembehera. Bence de o bahsettiğin fiziksel eşitsizlikten dolayı ciddi bir komplekse girmiş ve kendince eşitliği sağlamaya çalışıyor. Size iyi davranırsa sizin kendinizin farkına varacagınızı ve onu beğenmeyip aşağılayacagınızı düşünüyor olabilir. Ya da ne bileyim, onun zekasına ve karizmatiklğine filan aşık olduğunuzla kendini tatmin edip, zeka ve karizmayı zorbalıkla karıştırıyor olabilir.Size Allah'tan sabır, aranızdaki saygıya rahmet diliyorum.
[/COLOR]
valla hiiç güleceğim yoktu, aramızdaki saygıya rahmet...iyi laf valla.
ama rahmet okumadan şifa dileyelim olurya belki ölümden döner. yada yardım edin bir şok uygulayalım o eşimin içinde ölen saygıya belki hayata döndürebilrim yardımlarınızla
hadi bayanlar bu saygıyı hayata döndürmem için neler yapabilirim yardım edin bana...
Arkadaşım acı olacak yazdıklarım ama saygı öğrenilmez saygı içten gelen bir duygudur..
Adam kendi bile değiştiremez kişiliğini sen nasıl savaşacaksın?
Çok üzülüyorum bunları okurken,yazarken ama gerçekler böyle maalesef..
Umarım siz de kendinizi fazla yıpratmadan çaresini bulursunuz..:çok üzgünüm:
valla arkadaşım bence yapıda olan değilde ailede kazanılan birşey saygı ve ailesinde zaten kimsenin kimseye saygısı yok. eşimle şimdiye kadar sevgililik dönemi olsun nişanlılık evlilik dönemlerimizde bir çok şeyi aştık, eşime olan sevgim, saygım, onun bana duyduğu sevgiye güvenmesem zaten uğraşmam burdada yardım istemem. tabi saygı çok ama çok zor bir konu ama sonuçta beni çok sevdiğini biliyorum ve insan sevdiğini üzmek istemez, belki uygun bir zaman ve dille ne kadar üzüldüğümü ona anlatabilir farkına varmasını sağlayabilirsem ve ona duyduğum saygıyla ona örnek olabilirsem belki belkide olur belkide değişir en azından öyle ümit ediyorum.
konunun detayını okumadım arkadaşım özür dilerim hemen atlamış gibi oldum ama..
bir süre öncesine kadar biz de çok kötüydük eşimle, (1,5 yıllık evli, 6 yıldır da beraberiz) sonra baktık ve dedik ki bitirmek mi istiyoruz sürdürmek mi??
kararımız sürdürmek yönünde olunca atladık gittik NPİ hastahanesinde bir ilişki terapisti birde her ikimize de ayrı seansa bulunan bir psikiyatrist bulduk derdimizi hakem nezaretinde anlattık, uygulamalar yaptık, yeri geldi sakinleşmek için ilaç kullandık, ilişkimizden önceki hayatımızdaki çakıl taşlarını psikiyatristimizle törpüledik ve son derece mutluyuz artık; 4 seans bize yetti şimdi kendimizi kontrol edebiliyoruz, susuyor, dinliyor ve anlamaya çalışıyoruz..
eşinle birbirinizi seviyorsanız lütfen pro. yardım alın tavsiye ederim..
Maliyetini soracak olanlar için 2 doktorla 2 kişi çalıştık, 4 seans 1000 tl ödedik ama değerdi.. ben hepsine minnettarım... artık bebek yapmayı, ailemizi büyütmeyi bile planlıyoruz..
İnsan sevdiğini üzmek istemez di mi?
Ne güzel demişsiniz..
Bir kere daha düşünün bence sizi üzdüğü konuları..
Diyorum ya çok üzülüyorum,tahmin bile edemezsiniz hissettiklerimi şu anda..
Sadece sizin daha fazla yıpranmanızı istemiyorum..
Sorunlarınızın şimdilik çözülmesine çok sevindim okurken çok üzüldüm son yorumunuzu okuduğmdada çok mutlu oldum..
Teker teker yorumları okurken amlyt yüznden stresli olabiliceği aklıma gelmişti.. ki eşinizde sebep olarak onu göstermiş..
Ama şimdilik hatalarını anlamsı bundan snrada anlycağı hatalarını tekrarlamıycağı anlamına gelmio malsf (Allah korusun tbki )
İlk yorumlarınızda dikkatimi çeken bşey oldu söylemeden geçemiycem bnm maaşımda olmasa yiycek ekmek bulamycas gbi bir şey sölemişsiniz tam hatrlayamıorum ksra bakmayn..Bence çooook yanlış bir kelime..
Burda bir bayan kocam aldığı maaşı başıma kakıyo diye konu açsa ne kdr eleştrriz eşini değilmi..
Hayat müşterektir kadın erkek eşitliğinden bahsediorus artık bayanlarda çalışıo nası erkeğin aldığı parayı sölemesi yaptıklarını sölemesi hoş değilse bayanında söylemesi hoş değil..
Belki siz kötü niyetle söylemedinz orda onu ima etmiyorum fakat sizin yanınızdayken kendini alçak gören eşinizin bu lafı duyması herşeyi dahada tetiklemiş olabilr..
Yorumlarınızdan eşinizin içinde kötülük olmadğını anlamasaydım onun size yaptıklarınızın aynısını yapın insanların içinde rencide edin çocuk gbi yatağını ayırıyor kız gbi küsüyor vb. cümleler kurun diyebilrdm ama eğer böyle yaparsanız iyice hırcınlaşcaktır..
Etrafınızdaki insanlar eşinizin sizin açınızdan ne kdr şanslı oldğnu söyledğinde o ikimizinde şansı diye cvp werirseniz bu eşinizi mutlu edicektir..
Bence öyle davranın inşallah sorunlarınız tekrarlanmaz mutluluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?