Kocanın huyunun değişeceğini sanmıyorum..
Karşısındaki kadına eziyet ederek kurallarını kabul ettiren erkek modeli bu..Yani ''konuşayım kırmadan anlatayım'' değil de,''toplumda rezil edeyim de aklı başına gelsin aptalın'' diyen cinsten..İşe yaramaz bu erkek modeli neyse..
Ne demek başkalarının yanında rezil ediyorum da bir daha yapma...Allah allah ..iyi sen de aynı takdiği uygula ona..Dikkat et ben de aynı şekilde senin hatalarını toplum içinde yüzüne vurucam ki bir daha yapma..diye de ona..Doğru birşey mi bu? Aslında değil..
Kocanın huyunu hiç beğenmedim...Kendini ne sanıyor acaba_? Bulunmaz hint kumaşı mı?Tövbeee....
Ezdirme kendini, bu kadar alttan alma, kıymetli olmazsın olan sana olur..
Bence kendine yazık ediyorsun ama napalım şimdilil mücadele et diycem..Belki konuşmadan tatlı dilden anlar..
bu adami seviyorummu dedin yani sana bu sekilde davranan birisini seviyosun öylemi?
valla arkadasim ailende mutsuz olmani istemez beterin beteri var bu dünyada isin gücünde var sana hakaret eden adamin yaninda durarak kendine en büyük haksizligi yapiyosun hadi temizlik mezhep farkini gecelim karakter uyumu yok bir kere aranizda sen ona masum bir sekilde sariliyorsun oysa sabah seni itiyor yani kusura bakma ama düzelir anlar vaz gecer diyemiycem helebirde cocugun olursa tam anlamiyla ayvayi yedin diyebilirim bence kosa kosa kac kardesim illa oturcam bosanmiycam diye direticeksen cok cok iyi bir ders vermelisin en azindan seninle sudan sebeblerle yatagini ayiran adama canim cicim yapmamalisin öyle görünüyorki tatliliktan anlamiyor bu adami cekmek zorunda degilsin
tek kelime ile bu kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. gece yatağa yatınca çoğu zaman yaptığı bana ne kadar şanslı olduğumu anlatmak, onun gibi bir eş daha yokmuş ben çok şanslıymışım. eşimin arkadaşıyla akrabağlarıyla falan ilk karşılaştığımızda dedikleri ikinci şey eşime beni kastederek çok şanslısın demek oluyor. eşiminde kesintisiz verdiği cevap hayır o daha şanslı!
belki anlar diye tatlı dille konuştum şimdiye kadar ama acısınıda biliriz. işin kötüsü onun yaptığı yanlışı ona uygulamakta hiç işime gelmiyor başkasının yanında rezil etmek falan çok çirkin şeyler kendime yakıştıramıyorum ben.
Eşin de aşağılık kompleksi var..Hem de hat safhada...
Sen ona fazlasın, o da farkında bunun bu yüzden sürekli , psikolojik işkence ile seni baskı altında tutuyor ki bu gerçeğin farkına varma diye.:jeyyar:.Uyanık..:jeyyar:
Eşine biraz saygısı olan bir adam zaten, toplum içinde kasıtlı olarak eşini rezil etme çabasına girmez..Anla sana ne kadar değer verdiğini..:1closedeyes:
Açııııkkkkkkk açık konuşman lazım ama sen de biraz çekiniyorsun kocandan?CADIARZU
gerçekten güzel ifade etmişsin. boşanmak... bilmiyorum belki bu şekilde gider değişmezse kaçınılmaz sonuç, ömür boyu çekecek değilim ama aileme karşı yüzüm düşecek utanıyorum çünkü ben ısrar ettim onlar istemediler. bir ders demişsin. sence bu ders ne olabilir bir fikrin var mı?
evet dediğiniz gibi aşağılık kompleksi olduğunu bende düşünüyorum. bazı yönlerden ondan ileride olduğumun farkında ve beni ezerek eşit konuma gelmemizi sağlamaya çalışıyor. aslında bana geceleri çok şanslı olduğumu söylerken vermek istediği mesaj "sen iyisin güzel özelliklerin var ve ben yanında eziliyorum kendimi kötü hissediyorum. bende fena sayılmam bak evime çok bağlıyım ben başka kadınlara hiç bakmadım sana çok bağlıyım" kendini iyi hissetmek için yapıyor ama bana nolduğunun farkında hiç değil. bazen benden yüksek oluyor maaşı bir seviniyor mutlu oluyor ki anlatamam. yada bazen güzelce giyinip süslenip aynadan ayrılıp yanıma geliyor. "bu gün kendimi yakışıklı hissediyorum sencede öylemiyim" diyor. bunların hepsi komplex göstergesi. üzülüyorum ama yaptıklarınada dayanamıyorum.
Deniz güneş hanım çok yerinde bir tespitte bulunmuş, bence asıl sorun sizin eşinizin ailesinde, evlenmeden önce asıl eşinizin ailesini tanıyın kızlar, kayınbaba adayınızın aileye davranışlarına bakın bunlarda çok önemli ipuçları var,Eşinizde bende eziklik problemi var ve kompleks yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?