- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
-
- Konu Sahibi zodiacscorpio
25 dk önce uye olup hemen kadınlar kulubunun en aktif sayfasında konu açabilmek einstein a yakın bir zekaya sahip olduğuna delalet eder. hele hele hele.
Evet, iş sen artık beni sevmiyorsuna gidiyor her seferindeNasıl yani ilişkiye girmiyor diye küsüp ağlıyor musunAdamı strese sokma
Bana göre "Bana Göre" normali bir tarafın istemesi yeterli bir sebep.
Bir taraf sürekli talepkar ise ve çok sık istiyorsa "bana gore" yapacak başka bir meşguliyeti olmadığı için kendini cinsel tatmine yönlendiriyor çünkü bu iş vakit isteyen bir iş sonuçta vaktiniz bol anlaşılan sizin
Evet dün gece üye oldum belki kadın arkadaşlarım bu konuda destek olur ve tavsiyede bulunur diye
Akışına bırakın en güzel çözüm bu :) Aksi takdirde siz sürekli baskı oluşturmaya başlayacaksınız eşinizi de itecek bu durum. Bir arkadaşım evliliklerinin ilk zamanları bu şekilde ağlardı sürekli. Cem keçenin bu konuyla ilgili bir videosunu izlemişlerdi ve baya faydası olmuş. Siz de bir bakın isterseniz
Evet karşımAkışına bırakın en güzel çözüm bu :) Aksi takdirde siz sürekli baskı oluşturmaya başlayacaksınız eşinizi de itecek bu durum. Bir arkadaşım evliliklerinin ilk zamanları bu şekilde ağlardı sürekli. Cem keçenin bu konuyla ilgili bir videosunu izlemişlerdi ve baya faydası olmuş. Siz de bir bakın isterseniz
Normal olmayan benim derken bile kendine psikolojik baskı uygulayarak hem kendini anormalleştiriyosun hemde baskıdan kaynaklı istemeyeceğin varsada istiyosun.
Birincisi sen anormal falan değilsin, gayet normalsin.
İkincisi bazı bitki çayları var tavsiye ederim sakinleştirici etkileri var.
Üçüncüsü eğer ev hanımıysan kendine uğraş edin meşgul et beynini ve bedenini. Dipnot: bedenini çok yoran şeylerden bahsetmiyorum, çok aktif olursan bu da hormon salgılamana neden olur.
Sonuncusu: Gerçekten anormal bi durumun yok buna ina
Evet maalesef dediğiniz gibi, karşı taraf sürekli bunu hissettirdiği için aklıma da böyle yerleştiNormal olmayan benim derken bile kendine psikolojik baskı uygulayarak hem kendini anormalleştiriyosun hemde baskıdan kaynaklı istemeyeceğin varsada istiyosun.
Birincisi sen anormal falan değilsin, gayet normalsin.
İkincisi bazı bitki çayları var tavsiye ederim sakinleştirici etkileri var.
Üçüncüsü eğer ev hanımıysan kendine uğraş edin meşgul et beynini ve bedenini. Dipnot: bedenini çok yoran şeylerden bahsetmiyorum, çok aktif olursan bu da hormon salgılamana neden olur.
Sonuncusu: Gerçekten anormal bi durumun yok buna inan.
aynı dertten muzdariptim ama içim kurudu çok şükür ,
başını yesin diyorum dönüp arkamı yatıyorum ,
Şimdi bi deneyeceğim ben darlamazsam ne kadar sürede isteyecek, tavsiyeleri deneyeceğimBence sizde anormallik yok istekli bir kadınsınız, aslında ideali haftada 2 3, eşinize afrodizyak etkili şeyler yedirseniz siz de melisa çayı gibi sakinleştirici etkili çaylar tüketseniz belki orta noktada buluşursunuz. Pandemi sürecinde eşinize bu tarz şeyler yedirmek çok kolay, bağışık güçlendirici bir karışım buldum gel sen de ye deyip verebilirsiniz mesela. Bizim evde hiç kimse benim verdiğim bu tarz şeylere hayır demez.
Bir de eşim 37 yaşında belki de bu yaşın normali haftada birdir bilemiyorumŞimdi bi deneyeceğim ben darlamazsam ne kadar sürede isteyecek, tavsiyeleri deneyeceğim
Herkesin normali kendine göre, yaşla artmaz ama azalır. Benim eşim 42 yaşında ama hafatada bire indiğinde evde barut gibi dolaşır. Başkalarıyla değil de kendinle kıyaskayıp normale karar vermen lazım. Burada ayda bir bile aramayan erkeklerden de bahsediliyor günde 3e hayır demeyenlerden de, denge her evde farklıBir de eşim 37 yaşında belki de bu yaşın normali haftada birdir bilemiyorum
Aile terapistyle görüşüyorum. O da bu arada binlerce pişman olmuş. Ve dün bana dediki sana aşık olmaya başladımAyrıldınız mi peki yoksa devam mi
Bikinili kadin fotosu bana daha masum geldi