Eşimle sorunlarımız

25 dk önce uye olup hemen kadınlar kulubunun en aktif sayfasında konu açabilmek einstein a yakın bir zekaya sahip olduğuna delalet eder. hele hele hele.
Bir Einstein olmasam da zeka konusunda hiç alçak gönüllü olamam, Türkiye derecesiyle üniversiteye girdim ve en iyi üniversitelerden birinde lisans ve yüksek lisansım var
Nasıl yani ilişkiye girmiyor diye küsüp ağlıyor musunAdamı strese sokma
Evet, iş sen artık beni sevmiyorsuna gidiyor her seferinde

Evet karşım
Evet maalesef dediğiniz gibi, karşı taraf sürekli bunu hissettirdiği için aklıma da böyle yerleşti

Bence sizde anormallik yok istekli bir kadınsınız, aslında ideali haftada 2 3, eşinize afrodizyak etkili şeyler yedirseniz siz de melisa çayı gibi sakinleştirici etkili çaylar tüketseniz belki orta noktada buluşursunuz. Pandemi sürecinde eşinize bu tarz şeyler yedirmek çok kolay, bağışık güçlendirici bir karışım buldum gel sen de ye deyip verebilirsiniz mesela. Bizim evde hiç kimse benim verdiğim bu tarz şeylere hayır demez.

Şimdi bi deneyeceğim ben darlamazsam ne kadar sürede isteyecek, tavsiyeleri deneyeceğim

Bir de eşim 37 yaşında belki de bu yaşın normali haftada birdir bilemiyorum
Herkesin normali kendine göre, yaşla artmaz ama azalır. Benim eşim 42 yaşında ama hafatada bire indiğinde evde barut gibi dolaşır. Başkalarıyla değil de kendinle kıyaskayıp normale karar vermen lazım. Burada ayda bir bile aramayan erkeklerden de bahsediliyor günde 3e hayır demeyenlerden de, denge her evde farklı

Ayrıldınız mi peki yoksa devam mi
Bikinili kadin fotosu bana daha masum geldi
Aile terapistyle görüşüyorum. O da bu arada binlerce pişman olmuş. Ve dün bana dediki sana aşık olmaya başladım 8 yıllık evliyiz oğlumuz 4 yaşında çok geç kalmadın mi dedim
Ama terapistim kesinlikle tedavi olması gerektiği u söyledi. Evliliğe devam etmek istiyorsa terapi almalı, hala istemezse de ne yapacağın belli dedi.

Bence normal olan sizsiniz. Çok normal değil bir erkeğin sadece haftada bir kere birlikte olmak istemesi özellikle sağlıklı ve gençse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…