- 18 Aralık 2020
- 11
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi zodiacscorpio
Vay ..... evdekine yetmiyor ele gidiyor.Valla benim ki ben seni doyuramadım gitti derdi. Sonra aldattı başka kadıni doyurduyada başka kadından doydu. (Cinsellik oldu mu bilmiyorum. Benimki fotoğraf seviyor
O da yetmedi. Bikinili kadın resmine bakıp....Vay ..... evdekine yetmiyor ele gidiyor.
Normali nedir ondan da tam emin değilim ki, biz 13 yıllık evliyiz bu arada, böyle olanların normali nedir acaba?Haftada bir ne yahu??
Şunu söyleyebilirim, eğer üstüne giderseniz ters teper, salın kendi haline bırakın o gelsin. Eşim bi ara öyle çok kovaladı ki beni ben sürekli kaçar ve kendime dokundurmaz hale gelmiştim. Artık otomatikleşmiştim yani, ben napıyorum ya diye sonradan ayardım duruma
Eşime dedim ki beni bi sal aç kurt gibi kovalayıp durma ben bi ayarlarıma geri döneyim yanaşan taraf ben olayım dedim. Bizde işe yaradı. Ama eşinizde istekle alakalı sıkıntı varsa onun için gerçekten zor.
Çok alemsinizO da yetmedi. Çıplak kadın resmine bakıp....
Evet25 dk önce mi üye oldun tatlım sen?
Normali diye bi şey yok çiftlere göre değişir bu.Normali nedir ondan da tam emin değilim ki, biz 13 yıllık evliyiz bu arada, böyle olanların normali nedir acaba?
Napim artık kısa devre yaptımÇok alemsiniz
Hayırlı olsun
Normal olmayan benim derken bile kendine psikolojik baskı uygulayarak hem kendini anormalleştiriyosun hemde baskıdan kaynaklı istemeyeceğin varsada istiyosun.Herkese merhaba, eşimle güzel giden evliliğimiz benim libidodum yüksek olması ve onun uyum sağlayamaması nedeniyle gölgeleniyor. Bu işin normali nedir bilmiyorum, sanırım haftada bir kez yapmak ister ona kalsa, ama ben sık sık birlikte olmak istiyorum ve o da beni anormal olmakla suçluyor sonrası küslük ve ağlama krizlerim. Ben aslında farkındayım normal olmayan benim ama lütfen kırmadan bir çözüm yolu gösterin bana
Buna katılıyorum. Ben 1 ay ayrı durdum hava da karada yakalamaya başlamıştıKaçan kovalanır, kendinizi geri çekmeyi deneyin
Ayrıldınız mi peki yoksa devam miO da yetmedi. Bikinili kadın resmine bakıp....
Nasıl yani ilişkiye girmiyor diye küsüp ağlıyor musunHerkese merhaba, eşimle güzel giden evliliğimiz benim libidodum yüksek olması ve onun uyum sağlayamaması nedeniyle gölgeleniyor. Bu işin normali nedir bilmiyorum, sanırım haftada bir kez yapmak ister ona kalsa, ama ben sık sık birlikte olmak istiyorum ve o da beni anormal olmakla suçluyor sonrası küslük ve ağlama krizlerim. Ben aslında farkındayım normal olmayan benim ama lütfen kırmadan bir çözüm yolu gösterin bana