Eşimle sorunlarımız

zodiacscorpio

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
11
3
34
Herkese merhaba, eşimle güzel giden evliliğimiz benim libidodum yüksek olması ve onun uyum sağlayamaması nedeniyle gölgeleniyor. Bu işin normali nedir bilmiyorum, sanırım haftada bir kez yapmak ister ona kalsa, ama ben sık sık birlikte olmak istiyorum ve o da beni anormal olmakla suçluyor sonrası küslük ve ağlama krizlerim. Ben aslında farkındayım normal olmayan benim ama lütfen kırmadan bir çözüm yolu gösterin bana

Akışına bırakın en güzel çözüm bu :) Aksi takdirde siz sürekli baskı oluşturmaya başlayacaksınız eşinizi de itecek bu durum. Bir arkadaşım evliliklerinin ilk zamanları bu şekilde ağlardı sürekli. Cem keçenin bu konuyla ilgili bir videosunu izlemişlerdi ve baya faydası olmuş. Siz de bir bakın isterseniz

Haftada bir ne yahu??

Şunu söyleyebilirim, eğer üstüne giderseniz ters teper, salın kendi haline bırakın o gelsin. Eşim bi ara öyle çok kovaladı ki beni ben sürekli kaçar ve kendime dokundurmaz hale gelmiştim. Artık otomatikleşmiştim yani, ben napıyorum ya diye sonradan ayardım duruma

Eşime dedim ki beni bi sal aç kurt gibi kovalayıp durma ben bi ayarlarıma geri döneyim yanaşan taraf ben olayım dedim. Bizde işe yaradı. Ama eşinizde istekle alakalı sıkıntı varsa onun için gerçekten zor.

Normali nedir ondan da tam emin değilim ki, biz 13 yıllık evliyiz bu arada, böyle olanların normali nedir acaba?

Normal olmayan benim derken bile kendine psikolojik baskı uygulayarak hem kendini anormalleştiriyosun hemde baskıdan kaynaklı istemeyeceğin varsada istiyosun.
Birincisi sen anormal falan değilsin, gayet normalsin.
İkincisi bazı bitki çayları var tavsiye ederim sakinleştirici etkileri var.
Üçüncüsü eğer ev hanımıysan kendine uğraş edin meşgul et beynini ve bedenini. Dipnot: bedenini çok yoran şeylerden bahsetmiyorum, çok aktif olursan bu da hormon salgılamana neden olur.
Sonuncusu: Gerçekten anormal bi durumun yok buna inan.

Bana göre "Bana Göre" normali bir tarafın istemesi yeterli bir sebep.
Bir taraf sürekli talepkar ise ve çok sık istiyorsa "bana gore" yapacak başka bir meşguliyeti olmadığı için kendini cinsel tatmine yönlendiriyor çünkü bu iş vakit isteyen bir iş sonuçta vaktiniz bol anlaşılan sizin.

Nasıl yani ilişkiye girmiyor diye küsüp ağlıyor musunAdamı strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…