Esimle onun eski esi hakkinda hic anlasamiyoruz..surekli bizi rahatsiz ediyo mutsuz olmamiz icin elinden geleni yapiyo.bende sinirleniyorum ve esimle kavgalarimiz basliyo
Ama o kadin anilari icin degil sadece beni uzmek icin o resimleri goz onunde tutuyo..anilarini saklamak istiyosa gitsin saklasin ama banada nispet yapmasina gerek yok....
Benimde duygularim gururum var..kim isterki esinin resimlerini baska bi kadin saklasin..sizleri bilmem ama ben cok rahatsiz oluyorum..eminim benim gibi dusunenlerde vardir
Benimde duygularim gururum var..kim isterki esinin resimlerini baska bi kadin saklasin..sizleri bilmem ama ben cok rahatsiz oluyorum..eminim benim gibi dusunenlerde vardir
Beni anlamiyorsunuz..o kadin sevdiginden yada unutamadigindan degil.sadece aramizi bozmak icin kullaniyo resimleri..cocugun eline veriyo bize gostermesini sagliyo..madem oyle saklamak istiyo ani olarak ama bana gostermesine gerek yok..ustelik bu konu sadece resimle bitmiyo her kotulugu yapacak elinden gelse
Bugün boşansam eşimle tek bir resmimizi atmam. Duvara asarım. Tabiki bunun anlamı aşk olmaz;aradaki çocuklar olur. Çocuğum küçükse yeniden evlensem bile kaldırmam o resmi. Bunu kaldırabilecek adam gelsin derim. Arada çocuk varsa hep görüşecekler.Size basit gelen mevzular yüzünden buluşacaklar. Ama aşık olsalar bugün siz olmazdınız.
Ben esimle severek evlendim..bir cocugu oldugunu bilerek..ben asla ona eski esiyle konusma gorusme diye kisitlamada yapmadim yapmiyorumda..cocugunuda seviyorum ona ablalik yapiyorum..ama o kadin benim iyi niyetlerimi kotuye kullaniyo..bu benim zoruma gidiyo..terbiyesiz bir insan kendisi. Biz mutsuz olalim ki o mutlu olsun..boyle bir insan..ne yapayim ben soylermisiniz???
Çocuğumun eline veririm facebook a koymam. Lütfen çocuklu insanla evlisiniz böyle şeylerle evliliğinizi yıpratmayın. Kimse sizin yüzünüzden çocuğunu bir zamanlar varolmuş bir aile figüründen mahrum etmemeli. Resim çocuğun elindeymiş. Olması gereken yerde.
beni anlamaniz icin belkide sizinde bu duyguyu yasamaniz gerek..Allah'tan dilerimki kimse bu duruma dusmesin. Beni gercekten anlamiyorsunuz..Tamam resimler cocuk icin saklanabilirde 5 yasindaki cocugun eline neden bizim yanimiza geldigi zaman verilir bu resimler? bir anne olarak al sakla o resmi cocugun buyuyunce ver eline..