esimle sorunlarimiz var

Benimde duygularim gururum var..kim isterki esinin resimlerini baska bi kadin saklasin..sizleri bilmem ama ben cok rahatsiz oluyorum..eminim benim gibi dusunenlerde vardir

Madem bukadar hasaassin neden evlilik yapmis bir adam tercih ettin ki bu sevgiliye filanda benzemiyor ..belki aylarca belki senelerce ayni evi paylastilar,senin esin o kadinin cocugunun babasi , llaki mutlu gunleride olmustur ,belki cok severek evlendiler vs evlilik sevgili olmaya benzemez bilirsin zaten bunlar dokunmuyorda resimler mi kaldı yani bakmassan gormessin :))
Esin fazla muhattap almiyorsa sorun edecek birsey yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde eşimin oğlunda resimleri var. Annesinin eline geçmiyor mu geçiyor. Görüyor hatta anılarını hatirliyor belki de.. Ama eski eşinin de bir hayati, evliliği ve bebeği var. Eşimle sadece çocuklari için konusurlar. Ben eşime bakarım, onun tavırlarına tutumuna bakarim. Benim yanımda ve benimle mutlu ise tamamdir.. Sonuçta gecmislerini bilerek evlendik..

Kaldi ki eşinin eski eşi aldatmis.. Senin eşin zaten seni sevmis ki evlenmis. Senin yaninda.. Gerisinin ne önemi var ki..

Istesem o resimleri yirtardim demissin ama kusura bakma canım istesen de hakkın yok.. Bu küçük kiskancligin esinle aranın açılmasına sebep olmamali..

Bana sormadiniz ama nacizane cevap vermek istiyorum. Kusura bakmayın. Bende eşimin ikinci eşiyim ve eşimin ilk eşinden bir çocugu var. Çocuklu bir adamla evlenmeyi aşağılar gibi konuşmussunuz rahatsız edici bir durum..

1- Sevdiğiniz var yok bilemem.. Bir gün birini seversiniz hemde çok, evlenmiş ayrılmış olur çocuğu olur ama bu onu sevmemek için engel değildir. Başınıza gelmediği için anlamamaniz normal ama az empati ile çözülebilir..

2- Ikinci eşlerin, birinci eşlerden bir alip veremediği yoktur.. Birinci eş, anlamsiz ve gereksiz bir şekilde, eşinin ikinci evliliğine burnunu sokuyorsa; ikinci eşin rahatsiz olmasi normaldir. Bu durumda birinci eşin, ikinci eşten ne alıp vermediğini sorgulamak daha doğru olacaktir..

Görüyoruz ki az empati ile karsimizdakinin özel hayatını küçük görmeden de anlayabiliyormusuz..

Iyi geceler..
Allah sizden razi olsun..beni anladiginiz icin..cok guzel yazmissiniz
Hersey bir kenara Neden bosanmis ce cocuklu bir adamla evlendiginizi anlayamadim .. bu ikinci eslerin birinci eslerlen alip veremedikleri ne onuda cozemedim..
..cok yaniliyorsunuz..benim yazdiklarimi anlayamadiginizi dusunuyorum.once yazilanlari okuyun ve sonra soyleyin suc ikinci estemi yoksa birincidemi..ben esimle guzel bi yuva kurmusum herseyi geride birakmis ve mutluyuz..o kadin surekli heryerde aramiza girebiliyo..gereksiz aramalar mesajlar bilerek karsimiza cikmalar falan bunlari yapmasa ne esimin ne de benim aklimizin ucundan onun varligi bile gecmiyo..simdi soyleyin ikinci esmi rahatsiz ediyo birinciyi???????

Benimde eşimin oğlunda resimleri var. Annesinin eline geçmiyor mu geçiyor. Görüyor hatta anılarını hatirliyor belki de.. Ama eski eşinin de bir hayati, evliliği ve bebeği var. Eşimle sadece çocuklari için konusurlar. Ben eşime bakarım, onun tavırlarına tutumuna bakarim. Benim yanımda ve benimle mutlu ise tamamdir.. Sonuçta gecmislerini bilerek evlendik..

Kaldi ki eşinin eski eşi aldatmis.. Senin eşin zaten seni sevmis ki evlenmis. Senin yaninda.. Gerisinin ne önemi var ki..

Istesem o resimleri yirtardim demissin ama kusura bakma canım istesen de hakkın yok.. Bu küçük kiskancligin esinle aranın açılmasına sebep olmamali..
Haklisin canim..ama o resimleri gozume sokarcasina kullanirsa eger yirtmak en buyuk hakkim olur!!!

X