esimle sorunlarimiz var

Eski resimleri sakladığını nerden biliyorsunuz?

eski esin yaptigi hos degil ama aklima soyle bisey geldi;
siz onlar evliyken mi esinizle tanisitiniz yani evliligi iliskiniz mi bitirdi?

Esimle onun eski esi hakkinda hic anlasamiyoruz..surekli bizi rahatsiz ediyo mutsuz olmamiz icin elinden geleni yapiyo.bende sinirleniyorum ve esimle kavgalarimiz basliyo
Eşinizin eski eşi siz sinirlendikçe emeline ulaşıyor zor olacak belki ama mümkün mertebede sinirlenme dikkatini dağıtacak bir meşgale bul kendine. Alışverişe git, yürüyüşe çık olmadı kitap oku, temizlik yap :KK66: aynısını ben eltime yaptım geçen hafta ben değil o kendini paraladı o ortamda :KK48: bazı insanlar sahip olamadığı mutluluğa huzursuzluk yaratarak sahip olduğunu zanneder bence bu da bir psikolojik bir hastalık ve böyle insanlara hasta gözüyle bakmaktan başka bir çare bulamadım :KK50:

Tabikide oyle degil..kendisi esimi aldatip baska bir erkekle yasamaya basliyo ve bosaniyolar..1 yil sonra tanisiyoruz biz

Eşinizin eski eşi siz sinirlendikçe emeline ulaşıyor zor olacak belki ama mümkün mertebede sinirlenme dikkatini dağıtacak bir meşgale bul kendine. Alışverişe git, yürüyüşe çık olmadı kitap oku, temizlik yap :KK66: aynısını ben eltime yaptım geçen hafta ben değil o kendini paraladı o ortamda :KK48: bazı insanlar sahip olamadığı mutluluğa huzursuzluk yaratarak sahip olduğunu zanneder bence bu da bir psikolojik bir hastalık ve böyle insanlara hasta gözüyle bakmaktan başka bir çare bulamadım :KK50:
Cok tesekkur ederim size birazcik olsa bile beni rahatlattiniz

Canım çok sinir bozucu bir duru, çok az kadın amaan banane diyebilir bu durumda. Sen lütfen o sayısı çok az kadından biri ol ve sakinliğini koru. Önemli olan eşinin o fotoğrafları görünce nasıl tepki verdiği. Onu iyi gözlemle. Sıradan davranıyor önemsemiyorsa salla gitsin sende. Çok az erkek anı meraklısıdır ve eski fotoğraflara bakıp duygulanan evli erkek sayısı üç beşten fazla olamaz. Kavgalar evliliği yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramaz, kadının amacı huzur bozmaksa eğer, sen onun ekmeğine yağ sürüyorsun böyle bir konuda kavga çıkararak. Huzur veren ol huzur bozan değil. Yıkma evliliğinin kolonlarını. Bi de o kadını da düşün, bak burda yazan kızlardan biliyorum eski kocasını sevmiyor ama yine de evlenmesini görmek nasıl hırslandırıyor onu! Can acıtmak istiyor. Kadın da böyle bir psikolojide. Sen kocanı seviyorsan, o evi huzur dolu bir yuvaya çevir. Sen karlı çıkarsın

beni anlamaniz icin belkide sizinde bu duyguyu yasamaniz gerek..Allah'tan dilerimki kimse bu duruma dusmesin. Beni gercekten anlamiyorsunuz..Tamam resimler cocuk icin saklanabilirde 5 yasindaki cocugun eline neden bizim yanimiza geldigi zaman verilir bu resimler? bir anne olarak al sakla o resmi cocugun buyuyunce ver eline..
Benimde anlatamadığım bu işte; büyüyünce değil baba küçükkende çoook önemli. Siz de biraz baba figüründen uzak büyümüş birisiyle empati yapmaya çalışsanız dava düşecek. Siz babasız büyümemiş olsanız bile çocuklarınızın babayla büyüyeceğine garanti veremezsiniz. Sizede empati lütfen. Eşinizin eski eşi kötü birisi olabilir. Onu bilemem. Ben verdiğiniz örnekten yola çıkarak resim konusunda sizi çooook haksız buluyorum.

Benimde anlatamadığım bu işte; büyüyünce değil baba küçükkende çoook önemli. Siz de biraz baba figüründen uzak büyümüş birisiyle empati yapmaya çalışsanız dava düşecek. Siz babasız büyümemiş olsanız bile çocuklarınızın babayla büyüyeceğine garanti veremezsiniz. Sizede empati lütfen. Eşinizin eski eşi kötü birisi olabilir. Onu bilemem. Ben verdiğiniz örnekten yola çıkarak resim konusunda sizi çooook haksız buluyorum.
Benim sorunum resimlerin saklanmasi degil canim..istesem o resimleri cope atabilirdim simdiye kadar..ama yapmadim.benim derdim o resimleri gozume sokarcasina ortaya cikarmasi

Canım çok sinir bozucu bir duru, çok az kadın amaan banane diyebilir bu durumda. Sen lütfen o sayısı çok az kadından biri ol ve sakinliğini koru. Önemli olan eşinin o fotoğrafları görünce nasıl tepki verdiği. Onu iyi gözlemle. Sıradan davranıyor önemsemiyorsa salla gitsin sende. Çok az erkek anı meraklısıdır ve eski fotoğraflara bakıp duygulanan evli erkek sayısı üç beşten fazla olamaz. Kavgalar evliliği yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramaz, kadının amacı huzur bozmaksa eğer, sen onun ekmeğine yağ sürüyorsun böyle bir konuda kavga çıkararak. Huzur veren ol huzur bozan değil. Yıkma evliliğinin kolonlarını. Bi de o kadını da düşün, bak burda yazan kızlardan biliyorum eski kocasını sevmiyor ama yine de evlenmesini görmek nasıl hırslandırıyor onu! Can acıtmak istiyor. Kadın da böyle bir psikolojide. Sen kocanı seviyorsan, o evi huzur dolu bir yuvaya çevir. Sen karlı çıkarsın
Cok haklisin canim benim..ama bunu yaomak gercekten zor..bende kendi psikolojimi dusunuyorum iste ne yapayim..sinirlerim cok bozuluyo

Esim kafama takmamami soyluyo o da uzuluyo biliyorum..bu konulara girmek bile istemiyo..ben 25 esim 27

Kadın amacına ulaşıyor desenize . Bu kadının yaptığı hatayı neden eşinize mal ediyorsunuz ki ?
5 yaşındaki yavrusu için o fotoğraflar bir anı, elbette saklaması lazım, eline verip yollaması doğru değil.
Belki çocuk almak istemiştir, olabilir mi ?
Her neyse takılmamalısınız. Konuyu kapatıp geçin. Evde konusu açıldığında eşinizden önce siz kapatın.
Ah çocuklar.. Boşanmış ailelerin en büyük mağdurları .

Eşin sen ve eşinin çocuğu buluşunca resim çektir ve çocuğu anneye verirken eline verin gitsin. Çok mutlu bir gün geçirdik hatıra kalsın size diyin. Yaş küçük dert ediyorsunuz. Daha ne dertler var.
Siz sinirden o zevkten kudurur kafaya takarsanız. Çözüm üretim azıcık

Çocuk pek küçük değil aslında.
Benim yeğenim dört yaşındayken ablam boşandı.
Sadece çekilmiş resimleri taşımıyordu yanında, bazen kendi de şekilsiz bir şeyler çizip, çizdiği "baba" figürü ile uyuyordu. Daha dört yaşındaydı.. Gittiği pek çok yere "baba" adını koyduğu bebeği ile gittiği gibi, babasının liseden kalmış yamru yumru küçük resmini de taşıyordu.. Biz çok ufak olduklarını düşünüyoruz ama aslında beş yaş gayet mantık yürütebileceği bir yaş.. Annesi ve babası arasında ki bağı çözmeye çalıştığını düşünüyorum ben.. Olaya lütfen anneyi katmadan bakmaya çalışın.. Üstelik aldatmış bir anne.. Hangi güzel anı çağrışımı yapabilir ki ihanet etmiş bir kadın.. Çocuk yanında getirmek istiyor olabilir. En çok güvendiği şey annesi, ikinci olarak babası en yakını.. ikisini bir arada tutabildiği tek yerde artık resimler.. Sizin bu resimde nerede olduğunuzu çözmeye çalışıyor da olabilir..
Çok güzel bir şey yazmış bir hanım arkadaşım.. Siz çocuğun getirdiği resime öfke duymak yerine alın elinden ve o resimi anlatmasını isteyin.. "Mutlu hissettiğin bir gün müydü? Birlikte de çekilmemizi ister misin? Ben de seninle çok mutluyum ve seninle mutlu olduğum resimleri taşımak istiyorum yanımda, birlikte de çekilmemizi ister misin?" deyin.. Çok istiyorsanız eşiniz ve onun olduğu pek çok üçlü resim çekin.. size geldiğinde görebileceği yerlerde ve mutlaka güzel çerçevelerde tutun evinizde.. Bir tane de ona hediye edin.. Çok zor değil bunlar..
Kadın ne yaparsa yapsın ki yapmış zaten yapacağını.... Bitmiş gitmiş... Şimdi sizin olgunlukla yöneteceğiniz ve sevgi temelli bir yuva olmalı ki, eşiniz de, evladı da sağlam zeminde durabilsin artık.. Bence dişi bir kuş olun ve kendi yuvanızı sapasağlam yapın.. Tamamen sizin elinizde..

Esimle onun eski esi hakkinda hic anlasamiyoruz..surekli bizi rahatsiz ediyo mutsuz olmamiz icin elinden geleni yapiyo.bende sinirleniyorum ve esimle kavgalarimiz basliyo
Sen bunu sorun ettikçe, kadın istediğini elde etmiş olacak tatlım. Benim sevgililerimden biri de boşanmış ve çocukluydu. Eski eşinin resimleri de halen duruyordu albümde. Ve ben o zaman 19 yaşında olmama rağmen bunu sorun etmedim. Belki diyeceksin sen evli değildin diye ama biz aynı evde yaşıyorduk. Ailem izin vermediği için evlenememiştik. Sonuçta eşin, o kadını sevse, boşanmazlardı. Öyle değil mi? Olaya bu açıdan bakarsan eski resimleri de pek umurunda olmaz. Ortada bir çocuk var sonuçta. Kaldı ki bizde de sevgilimin kızı mahsus gözüme sokuyordu onların fotoğraflarını. Boş ver. Olmuş bitmiş bir şey. Çok mutlu olsalar boşanmazlardı zaten.

Hersey bir kenara Neden bosanmis ce cocuklu bir adamla evlendiginizi anlayamadim .. bu ikinci eslerin birinci eslerlen alip veremedikleri ne onuda cozemedim..

Eşin sen ve eşinin çocuğu buluşunca resim çektir ve çocuğu anneye verirken eline verin gitsin. Çok mutlu bir gün geçirdik hatıra kalsın size diyin. Yaş küçük dert ediyorsunuz. Daha ne dertler var.
Siz sinirden o zeovkten kudurur kafaya takarsanız. Çözüm üretim azıcık

En mantıklı cevap :KK9::KK36: bir de cerceveleyip çocuğun odasina koymasini rica edin hem çocuk sizi kabul etmiştir zevkle koyuyorsa hem kadın kabul eder zamanla

Hersey bir kenara Neden bosanmis ce cocuklu bir adamla evlendiginizi anlayamadim .. bu ikinci eslerin birinci eslerlen alip veremedikleri ne onuda cozemedim..

Bana sormadiniz ama nacizane cevap vermek istiyorum. Kusura bakmayın. Bende eşimin ikinci eşiyim ve eşimin ilk eşinden bir çocugu var. Çocuklu bir adamla evlenmeyi aşağılar gibi konuşmussunuz rahatsız edici bir durum..

1- Sevdiğiniz var yok bilemem.. Bir gün birini seversiniz hemde çok, evlenmiş ayrılmış olur çocuğu olur ama bu onu sevmemek için engel değildir. Başınıza gelmediği için anlamamaniz normal ama az empati ile çözülebilir..

2- Ikinci eşlerin, birinci eşlerden bir alip veremediği yoktur.. Birinci eş, anlamsiz ve gereksiz bir şekilde, eşinin ikinci evliliğine burnunu sokuyorsa; ikinci eşin rahatsiz olmasi normaldir. Bu durumda birinci eşin, ikinci eşten ne alıp vermediğini sorgulamak daha doğru olacaktir..

Görüyoruz ki az empati ile karsimizdakinin özel hayatını küçük görmeden de anlayabiliyormusuz..

Iyi geceler..

X