Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinizin eski eşi siz sinirlendikçe emeline ulaşıyor zor olacak belki ama mümkün mertebede sinirlenme dikkatini dağıtacak bir meşgale bul kendine. Alışverişe git, yürüyüşe çık olmadı kitap oku, temizlik yap aynısını ben eltime yaptım geçen hafta ben değil o kendini paraladı o ortamda bazı insanlar sahip olamadığı mutluluğa huzursuzluk yaratarak sahip olduğunu zanneder bence bu da bir psikolojik bir hastalık ve böyle insanlara hasta gözüyle bakmaktan başka bir çare bulamadımEsimle onun eski esi hakkinda hic anlasamiyoruz..surekli bizi rahatsiz ediyo mutsuz olmamiz icin elinden geleni yapiyo.bende sinirleniyorum ve esimle kavgalarimiz basliyo
Cok tesekkur ederim size birazcik olsa bile beni rahatlattinizEşinizin eski eşi siz sinirlendikçe emeline ulaşıyor zor olacak belki ama mümkün mertebede sinirlenme dikkatini dağıtacak bir meşgale bul kendine. Alışverişe git, yürüyüşe çık olmadı kitap oku, temizlik yap aynısını ben eltime yaptım geçen hafta ben değil o kendini paraladı o ortamda bazı insanlar sahip olamadığı mutluluğa huzursuzluk yaratarak sahip olduğunu zanneder bence bu da bir psikolojik bir hastalık ve böyle insanlara hasta gözüyle bakmaktan başka bir çare bulamadım
Benim gormem icin cocukla gonderiyo..veya kendisi arayip esime bahsediyo..ben o resimleri yirtabilirdimde ama onun seviyesine dusmeyecegimEski resimleri sakladığını nerden biliyorsunuz?
Benimde anlatamadığım bu işte; büyüyünce değil baba küçükkende çoook önemli. Siz de biraz baba figüründen uzak büyümüş birisiyle empati yapmaya çalışsanız dava düşecek. Siz babasız büyümemiş olsanız bile çocuklarınızın babayla büyüyeceğine garanti veremezsiniz. Sizede empati lütfen. Eşinizin eski eşi kötü birisi olabilir. Onu bilemem. Ben verdiğiniz örnekten yola çıkarak resim konusunda sizi çooook haksız buluyorum.beni anlamaniz icin belkide sizinde bu duyguyu yasamaniz gerek..Allah'tan dilerimki kimse bu duruma dusmesin. Beni gercekten anlamiyorsunuz..Tamam resimler cocuk icin saklanabilirde 5 yasindaki cocugun eline neden bizim yanimiza geldigi zaman verilir bu resimler? bir anne olarak al sakla o resmi cocugun buyuyunce ver eline..
Benim sorunum resimlerin saklanmasi degil canim..istesem o resimleri cope atabilirdim simdiye kadar..ama yapmadim.benim derdim o resimleri gozume sokarcasina ortaya cikarmasiBenimde anlatamadığım bu işte; büyüyünce değil baba küçükkende çoook önemli. Siz de biraz baba figüründen uzak büyümüş birisiyle empati yapmaya çalışsanız dava düşecek. Siz babasız büyümemiş olsanız bile çocuklarınızın babayla büyüyeceğine garanti veremezsiniz. Sizede empati lütfen. Eşinizin eski eşi kötü birisi olabilir. Onu bilemem. Ben verdiğiniz örnekten yola çıkarak resim konusunda sizi çooook haksız buluyorum.
Cok haklisin canim benim..ama bunu yaomak gercekten zor..bende kendi psikolojimi dusunuyorum iste ne yapayim..sinirlerim cok bozuluyoCanım çok sinir bozucu bir duru, çok az kadın amaan banane diyebilir bu durumda. Sen lütfen o sayısı çok az kadından biri ol ve sakinliğini koru. Önemli olan eşinin o fotoğrafları görünce nasıl tepki verdiği. Onu iyi gözlemle. Sıradan davranıyor önemsemiyorsa salla gitsin sende. Çok az erkek anı meraklısıdır ve eski fotoğraflara bakıp duygulanan evli erkek sayısı üç beşten fazla olamaz. Kavgalar evliliği yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramaz, kadının amacı huzur bozmaksa eğer, sen onun ekmeğine yağ sürüyorsun böyle bir konuda kavga çıkararak. Huzur veren ol huzur bozan değil. Yıkma evliliğinin kolonlarını. Bi de o kadını da düşün, bak burda yazan kızlardan biliyorum eski kocasını sevmiyor ama yine de evlenmesini görmek nasıl hırslandırıyor onu! Can acıtmak istiyor. Kadın da böyle bir psikolojide. Sen kocanı seviyorsan, o evi huzur dolu bir yuvaya çevir. Sen karlı çıkarsın
kadın amacına ulaşıyor yani...Esimle onun eski esi hakkinda hic anlasamiyoruz..surekli bizi rahatsiz ediyo mutsuz olmamiz icin elinden geleni yapiyo.bende sinirleniyorum ve esimle kavgalarimiz basliyo
Sen bunu sorun ettikçe, kadın istediğini elde etmiş olacak tatlım. Benim sevgililerimden biri de boşanmış ve çocukluydu. Eski eşinin resimleri de halen duruyordu albümde. Ve ben o zaman 19 yaşında olmama rağmen bunu sorun etmedim. Belki diyeceksin sen evli değildin diye ama biz aynı evde yaşıyorduk. Ailem izin vermediği için evlenememiştik. Sonuçta eşin, o kadını sevse, boşanmazlardı. Öyle değil mi? Olaya bu açıdan bakarsan eski resimleri de pek umurunda olmaz. Ortada bir çocuk var sonuçta. Kaldı ki bizde de sevgilimin kızı mahsus gözüme sokuyordu onların fotoğraflarını. Boş ver. Olmuş bitmiş bir şey. Çok mutlu olsalar boşanmazlardı zaten.Esimle onun eski esi hakkinda hic anlasamiyoruz..surekli bizi rahatsiz ediyo mutsuz olmamiz icin elinden geleni yapiyo.bende sinirleniyorum ve esimle kavgalarimiz basliyo
Eşin sen ve eşinin çocuğu buluşunca resim çektir ve çocuğu anneye verirken eline verin gitsin. Çok mutlu bir gün geçirdik hatıra kalsın size diyin. Yaş küçük dert ediyorsunuz. Daha ne dertler var.
Siz sinirden o zeovkten kudurur kafaya takarsanız. Çözüm üretim azıcık
Hersey bir kenara Neden bosanmis ce cocuklu bir adamla evlendiginizi anlayamadim .. bu ikinci eslerin birinci eslerlen alip veremedikleri ne onuda cozemedim..