Eşimle sevişirken boşaldığıni hissetmiyorum

Eşimle konuşmadım zaten iki gün giriyor genelde araya yani

Evet bende hiç ıslaklık olmuyor herkeste dalga geçmiş ama bu benim için sıkıntı
Konuyu net anlatmadığın için başka türlü sordun gibi görünüyor. O yüzden ciddiye almıyorlar diye düşünüyorum. Siz konunuzu durumunuza göre düzenleyin tekrar.

Meni de ki spermler çocuk olması için şart ya hani biz de çocuk istediğimi

zden dolayı
Merhaba kizlar beni bilen bilir üç yıldır evliyim üç yıldır çocuk istiyoruz ve hiç gebe kalmadım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu birkaç aydır esimle birlikte olduğumuzda boşalıyor ama ben onun boşaldığıni hissetmiyorum daha açıkçası menisi beni islatmiyor normalde içimden dışarı akar ama bu üç defa oldu hiç akıntı olmuyor lavaboya gidiyorum temizlenirken peçete bile islanmiyor normal iç camasirim ipislak olurdu ama bikac aydır bu üçüncü kez böyle oldu başına böyle bir şey gelen var mı yani sertleşme sorunu da yok lütfen dalga geçmeyin bı sıkıntı bı hastalık dan kaynaklı olabilir mi biyle Bir şey başına gelen var mı ya da bilgisi olan

Biz de müneccim olmadığımızdan hani konuda da yazılmamış ya?

Meni de ki spermler çocuk olması için şart ya hani biz de çocuk istediğimi

zden dolayı
Ama bununla ilgili sorun olmus olsaydı 3 kere olmus bu sekilde ve böyle olmadan öncesinde hamile kalırdınız.Suan belki farklı sorun olusmus olabilir.Hekim değerlendirmesi en saglıklısı olur zira miktarin az olması tıkanıklık sebepli olabilir.

Konunuza bu kısmı da ekleyin çünkü sormak istediğinizi neden sorduğunuz net anlaşılmıyor.

Bunu eşinizle konuştunuz mu? 2, 3 günlük perhiz yapıp Dışarı boşalarak meni miktarını gözlemleyip duruma göre doktora tekrar gidin bence. İlişkiden sonraki gün kadınlarda sperm akıntı gibi ıslaklık halinde gelir normalde.
Ya meni cok az geliyor disari taşma yapmiyor yada kocaniz bosaldim deyip bosalmiyor en guzeli bi doktorun gormesi
Kocanız niye yalandan boşalsın veya boşalmasın ki? Spermlerin boşalmasını vajeninizde hissetmeyebilirsiniz ama eşinizin vücut hareketlerinden boşaldığını hissedersiniz. Yani diyelim ki, eşiniz çok kontrollü ve size boşalmadı, dışarı kalkık bir penisle çıkacak ve bir şekilde boşalmak isteyecektir. Bence ya sık ilişkiden dolayı boşalma miktarı az. 2-3 günlük perhiz sonrası masturbasyon sonrası gelen miktar ve kıvamı kontrol edin. Olmazsa sperm testi yaptırın normali 2-5 mililitre, sperm sayısı, canlılığı, şekilleri ve hareketliliği de anlaşılmış olur.

Hisseden de var hissetmeyen de ıslaklık durumuna ve boşalma miktarına göre vs..

Mesela ilişki sıklığı biraz uzasa daha çok hissediyorum ben ya da ikinci boşalmasında çok çok daha aaz hissediyorum....

X