Eşimle sevişirken boşaldığıni hissetmiyorum

Yesmar Yesmarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
2.305
1.434
Merhaba kizlar beni bilen bilir üç yıldır evliyim üç yıldır çocuk istiyoruz ve hiç gebe kalmadım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu birkaç aydır esimle birlikte olduğumuzda boşalıyor ama ben onun boşaldığıni hissetmiyorum daha açıkçası menisi beni islatmiyor normalde içimden dışarı akar ama bu üç defa oldu hiç akıntı olmuyor lavaboya gidiyorum temizlenirken peçete bile islanmiyor normal iç camasirim ipislak olurdu ama bikac aydır bu üçüncü kez böyle oldu başına böyle bir şey gelen var mı yani sertleşme sorunu da yok lütfen dalga geçmeyin bı sıkıntı bı hastalık dan kaynaklı olabilir mi biyle Bir şey başına gelen var mı ya da bilgisi olan

Son düzenleme:
Merhaba kizlar beni bilen bilir üç yıldır evliyim birkaç aydır esimle birlikte olduğumuzda boşalıyor ama ben onun boşaldığıni hissetmiyorum daha açıkçası menisi beni islatmiyor normalde içimden dışarı akar ama bu üç defa oldu hiç akıntı olmuyor lavaboya gidiyorum temizlenirken peçete bile islanmiyor normal iç camasirim iposlak olurdu ama bikav aydır bu üçüncü kez böyle oldu başına böyle bir şey gelen var mı yani sertleşme sorunu da yok
Neden bu durumu bu kadar takip ettiniz burasını anlamadım. Yani bebek falan istiyorsunuz da eşiniz istemeyip size söylemiyor, içeriye boşaldım diye kandırıyor diye mi düşündünüzde bu kadar takip ettiniz anlamadım ki

Ya ne bilim herşey sorulur sorulur da bu da sorulur mu
hadi sorayım dediniz gidin cinselliğe konu açın
yeni üye de değilsiniz
biz nerden bilelim gidin doktora danışın
Sabah sabah konuya bak detay detay detay
Çok haklısınız burası sanal ortam diye bütün özellerini anlatıyorlar
Hani hastalık olsa derdine çözüm arasın diyecem de :işsiz:

Neden bu durumu bu kadar takip ettiniz burasını anlamadım. Yani bebek falan istiyorsunuz da eşiniz istemeyip size söylemiyor, içeriye boşaldım diye kandırıyor diye mi düşündünüzde bu kadar takip ettiniz anlamadım ki
Evet çocuk istiyoruz eşimde istiyor eşimde varikosel vardı ameliyat oldu şimdi böyle bişey olunca yine bı sıkıntı mı var diye dusundum

Evet çocuk istiyoruz eşimde istiyor eşimde varikosel vardı ameliyat oldu şimdi böyle bişey olunca yine bı sıkıntı mı var diye dusundum
Eşin istemiyor olabilir mi? Boşalmıyordur belki de. Her halukarda Bunu burda bize sorman değil de kocana sorman gerekiyor. Bir değişiklik varsa adamın kendi çıktısı zaten hissediyodur :KK70: ya da bir sorun varsa söyler.

Konunuza bu kısmı da ekleyin çünkü sormak istediğinizi neden sorduğunuz net anlaşılmıyor.

Bunu eşinizle konuştunuz mu? 2, 3 günlük perhiz yapıp Dışarı boşalarak meni miktarını gözlemleyip duruma göre doktora tekrar gidin bence. İlişkiden sonraki gün kadınlarda sperm akıntı gibi ıslaklık halinde gelir normalde.

Merhaba kizlar beni bilen bilir üç yıldır evliyim birkaç aydır esimle birlikte olduğumuzda boşalıyor ama ben onun boşaldığıni hissetmiyorum daha açıkçası menisi beni islatmiyor normalde içimden dışarı akar ama bu üç defa oldu hiç akıntı olmuyor lavaboya gidiyorum temizlenirken peçete bile islanmiyor normal iç camasirim iposlak olurdu ama bikav aydır bu üçüncü kez böyle oldu başına böyle bir şey gelen var mı yani sertleşme sorunu da yok
Basıma gelmedi ama faydası-zararı ne bu durumun? Söylerseniz bu aksamdan itibaren bir test sürüsüne cıkayim :KK70:

Eşimle konuşmadım zaten iki gün giriyor genelde araya yani
Konunuza bu kısmı da ekleyin çünkü sormak istediğinizi neden sorduğunuz net anlaşılmıyor.

Bunu eşinizle konuştunuz mu? 2, 3 günlük perhiz yapıp Dışarı boşalarak meni miktarını gözlemleyip duruma göre doktora tekrar gidin bence. İlişkiden sonraki gün kadınlarda sperm akıntı gibi ıslaklık halinde gelir normalde.
Evet bende hiç ıslaklık olmuyor herkeste dalga geçmiş ama bu benim için sıkıntı

X