- 13 Nisan 2023
- 434
- 615
-
- Konu Sahibi Cucuthecat
Çok üzücü ya yani kendilerinin farkında olmadan tanımadan başkasının günahına girmek buEtrafımda rol yapacak kimse bırakmadım bile. Sorunları çözmeye çalışmaktan ne kendi sağlığımla ne kariyerimle ne başka birşeyle ilgilenecek enerjim kaldı. Kimseyle görüşmek istemiyorum hayatımda görüştüğüm sadece üç kişi kaldı annem eşim terapistim. Bitik durumdayım
Ama eşiniz hiç bir şey yapmak istemiyor. Oral seks yok, parmağım ağrıyor, yoruldum ay belim yok kolum.. Bu sıralamayı da bozmuyor yani ne istiyor bu adam? Ne kadar bencil böyle. Üzüldüm gercekten. Hiç çaba gostermiyorsa yolunuzu ayırın bence. Bu konudaki bezginlik sosyal hayatınıza da yansırYapmak istemiyor bu sıralamayla maalesef
Merhabalar herkese,
28 yaşındayım eşimle dört senedir evliyiz. Ondan önce de iki sene sevgiliydik. Yaklaşık bir sene çift terapisine gittik ama çözülmemiş bir kangrenimiz var o da cinsellik. Bu konuda çok kavgalarımız oldu çünkü evliliğimizin başından beri beni nasıl tatmin edeceğini de bilmiyordu. Bir sene önce ayrılmaya karar verdim daha sonra problemlerimizi çözelim terapiste gidelim dedik ve barıştık. Bir süre daha iyi oldu ama aylardır yine aynı duruma geldik. Üroloğa gitti geciktirici sprey aldı faydası oldu ama zaten benim erken boşalma ile bir problemim yoktu sorun beni tatmin etmemesiydi. Oral asla yapmaz bir kere denedi öğürdü(gerçekten çok temiz biriyim). Parmağınla yap dedim parmağım ağrıyor uzun sürüyor dedi oyuncak aldım. Ama hala çoğu zaman yoruldum çok uzun sürdü belim ağrıdı diyip duruyor bunu duyduktan sonra da bende heves kalmıyor. Aynı durumu yaşayanlar var mı, zamanla düzelebilir mi? Ayrılmak istemiyorum çünkü onu çok seviyorum ama böyle bir evlilikle de yaşamak istemiyorum. Dişil enerjimi sömürdü bu durum çok mutsuzum kendimi sürekli yemeğe veriyorum
Valla hanımefendi ben boşardım. Tamam seviyoruz eşlerimizi ama sevgide bir yere kadar. Seks iki taraf içinde var diyelim ki, yarın öbür gün sevgide bitti sizi ne bağlıycak bir birinize ? O zaman da ilk selam verene duygusallık besliyceksiniz, sonra aldatma olucak haklıyken haksız duruma düşeceksiniz. Boşanın herkes kendi hayatında rahatlasın bence diğer türlü elim ağrıdı belim ağrıdı çok saçma bir o kadar da bencilceMerhabalar herkese,
28 yaşındayım eşimle dört senedir evliyiz. Ondan önce de iki sene sevgiliydik. Yaklaşık bir sene çift terapisine gittik ama çözülmemiş bir kangrenimiz var o da cinsellik. Bu konuda çok kavgalarımız oldu çünkü evliliğimizin başından beri beni nasıl tatmin edeceğini de bilmiyordu. Bir sene önce ayrılmaya karar verdim daha sonra problemlerimizi çözelim terapiste gidelim dedik ve barıştık. Bir süre daha iyi oldu ama aylardır yine aynı duruma geldik. Üroloğa gitti geciktirici sprey aldı faydası oldu ama zaten benim erken boşalma ile bir problemim yoktu sorun beni tatmin etmemesiydi. Oral asla yapmaz bir kere denedi öğürdü(gerçekten çok temiz biriyim). Parmağınla yap dedim parmağım ağrıyor uzun sürüyor dedi oyuncak aldım. Ama hala çoğu zaman yoruldum çok uzun sürdü belim ağrıdı diyip duruyor bunu duyduktan sonra da bende heves kalmıyor. Aynı durumu yaşayanlar var mı, zamanla düzelebilir mi? Ayrılmak istemiyorum çünkü onu çok seviyorum ama böyle bir evlilikle de yaşamak istemiyorum. Dişil enerjimi sömürdü bu durum çok mutsuzum kendimi sürekli yemeğe veriyorum
Bu tarz konulara gerçekten çok üzülüyorum. Çünkü siz gayet normalsiniz, eşiniz anormal. Bence bu tarz konularda temel problem şunu ya da bunu yapıp yapmaması değil, sizi sevip okşamaması, ve doruk noktasına ulaştıramaması. Bir şekilde onu yapmış olsaydı, ne kadar isteksiz beceriksiz vs olsaydı bile bir şekilde tolere edilebilirdi. Ama işte onu bile yapmıyor neden? Demekki çaba göstermiyor. Yani gayet kolay bir şekilde kendinden önce oyuncağı bile kullanabilir, siz zaten ona bile razı gelmişsiniz, ama onu bile yapmıyor. Bu insana kendisini çok değersiz hissettirir. Bir de üstüne fizyolojik olarak rahatlamanın olmadığı sinirlilik hali de ekleniyor. Söylemek istediğim çaba sarf etmesi gereken kişi karşıdaki kişi, ama maalesef göstermiyor . Ne yapacağınıza karar vermek size kalmışMerhabalar herkese,
Sanmıyorum hiç öyle bi yönelimini görmedimEşiniz gay olabilir mi ?
Evet ben ne zaman ne yapmam gerektiğini anlayınca çözüldü. Ama bizim bireysel problemimiz olmadı hiçbir zaman. Çünkü eşimle farklı şehirlerde yaşıyorduk. Bu durum aramızda problem olacak kadar yan yana gelemiyorduk.Nasıl aştınız peki yan yana olunca mı çözüldü herşey
Sizinle aynı durumdayız. Birebir aynı problemleri yaşıyorum. Bizimki düzelmiyor ve düzelmeyecek de biliyorum.Merhabalar herkese,
Aynı sorunları yaşayan biri olduğunu duymak gerçekten iyi geldi teşekkür ederim.Sizinle aynı durumdayız. Birebir aynı problemleri yaşıyorum. Bizimki düzelmiyor ve düzelmeyecek de biliyorum.
Ama ayrılma fikri çok üzücü geliyor. Çünkü bu konu dışında birçok şeyde ilişkimiz iyi. Çocuk sahibi olmak hiç istemiyorum bu sebepten de.
Çıkmaz bir durum maalesef.