- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.071
- 29
-
- Konu Sahibi Cucuthecat
Son bir senedir çaba gösteriyor ama çözülmüş değil. Sanırım yeterince çaba gösterseydi bu kadar zaman almaması gerekiyorduzamanla düzelir mi diye sormuşsunuz 4 sene geçmiş düzelmemiş, sizce düzelir mi? Evlilik öncesi cinselliğin kötü bir şey olmadığını anlatmaya çalışınca da linç yiyoruz. Böyle süprizler çıkabiliyor cinsellik evliliğe bırakılınca. Evlilik cinselliğin temeli. Bu sorun çözülmezse başka problemler de doğurur ama çözülebilir mi ondan pek emin değilim
Bazen ben mi gereğinden fazla dert ediyorum diye kendime kızıyorumArtık etmiyorum kırıldım ettim başta. Bence yatak odamız daha heyecanlı ve hazlı olabilir ama bir kaç tiksindigini fark ettim ben de yapmadım artık bisey. Hani insan oralden falan tiksinir olabilir de dokunmaktan nasıl tiksinir ya ppjjkftdert etmiyorum illa dokun demiyorum. Çünkü edimi de seviyorum mahcup etmek istemiyorum
Hayır kendi işi bittikten sonra oyuncakla beni mutlu etmeye çalışırken yan yatıyor ya, beli boşluğa düşüyor beli ağrıyor. Ya da havada tuttuğu için kolu ağrıyor. Uykusu geliyor, başı ağrıyor, o gün çok yorulmuş oluyor. Her zaman bir sebebi var yarıda bırakmak içinÇok uzun sürdü belim ağrıdı ne demek o kısmı anlamadım? Yoruldum deyip işin ortasında Nirvana yapmadan bırakıp gidiyor mu yani anlamadım
Edeceğim teşekkür ederim tavsiyeniz içinDr Selcen Bahadır instagram takip edin en kadın cinselliği ile ilgili
Çoğu zaman yatakta tatmin olunmaması gerçek hayatta da yeterince sevgiyi hissetmemekten ileri geliyor. Yani en azından benim için çoğu zaman öyleBazen ben mi gereğinden fazla dert ediyorum diye kendime kızıyorum
Bu oyuncak meselesini o zaman sen de basa al. Yani önce oyuncak sen kıvama gelince normal şekilde. Zaten genelde böyle yapıyorlar kiHayır kendi işi bittikten sonra oyuncakla beni mutlu etmeye çalışırken yan yatıyor ya, beli boşluğa düşüyor beli ağrıyor. Ya da havada tuttuğu için kolu ağrıyor. Uykusu geliyor, başı ağrıyor, o gün çok yorulmuş oluyor. Her zaman bir sebebi var yarıda bırakmak için
Son bir senedir çaba gösteriyor ama çözülmüş değil. Sanırım yeterince çaba gösterseydi bu kadar zaman almaması gerekiyordu
Yapmak istemiyor bu sıralamayla maalesefBu oyuncak meselesini o zaman sen de basa al. Yani önce oyuncak sen kıvama gelince normal şekilde. Zaten genelde böyle yapıyorlar ki
Kesinlikle. Böyle davrandığı zaman ağlama krizine giriyorum. Normalde de sevmiyor da böyle zamanlarda tescilleniyormuş gibiÇoğu zaman yatakta tatmin olunmaması gerçek hayatta da yeterince sevgiyi hissetmemekten ileri geliyor. Yani en azından benim için çoğu zaman öyle
Dört sene uzun zamanMerhabalar herkese,
28 yaşındayım eşimle dört senedir evliyiz. Ondan önce de iki sene sevgiliydik. Yaklaşık bir sene çift terapisine gittik ama çözülmemiş bir kangrenimiz var o da cinsellik. Bu konuda çok kavgalarımız oldu çünkü evliliğimizin başından beri beni nasıl tatmin edeceğini de bilmiyordu. Bir sene önce ayrılmaya karar verdim daha sonra problemlerimizi çözelim terapiste gidelim dedik ve barıştık. Bir süre daha iyi oldu ama aylardır yine aynı duruma geldik. Üroloğa gitti geciktirici sprey aldı faydası oldu ama zaten benim erken boşalma ile bir problemim yoktu sorun beni tatmin etmemesiydi. Oral asla yapmaz bir kere denedi öğürdü(gerçekten çok temiz biriyim). Parmağınla yap dedim parmağım ağrıyor uzun sürüyor dedi oyuncak aldım. Ama hala çoğu zaman yoruldum çok uzun sürdü belim ağrıdı diyip duruyor bunu duyduktan sonra da bende heves kalmıyor. Aynı durumu yaşayanlar var mı, zamanla düzelebilir mi? Ayrılmak istemiyorum çünkü onu çok seviyorum ama böyle bir evlilikle de yaşamak istemiyorum. Dişil enerjimi sömürdü bu durum çok mutsuzum kendimi sürekli yemeğe veriyorum
Böyle bi durumdan dolayı ayrılmak istediğim için kendimi çok suçluyorum. Şımarıkmışım veya libido yüksekliğimin faturasını ona kesiyormuşum gibi4 sene gerçekten uzun bir zaman. Bence de eşiniz yeterince çabalamıyor.
Paşanın keyfine göre mi hersey ? Niye buna müsade ediyorsunuz ya. EtmeyinYapmak istemiyor bu sıralamayla maalesef
Bir önceki mesajınla çelişiyorsun bence. Sevilmediğini söyledinBöyle bi durumdan dolayı ayrılmak istediğim için kendimi çok suçluyorum. Şımarıkmışım veya libido yüksekliğimin faturasını ona kesiyormuşum gibi
Gerçekten çok çabaladım o da çok çabaladı. Çok emek verdik. Bu konu dışında gerçekten iyi bir eş olduğunu düşünüyorum ve hâlâ çaresizce çözüm arıyorum çünkü ne kadar dert etmeyeyim desem de benim için çok büyük bir sorunDört sene uzun zaman
Herkesin ten uyumu olmayabilir
Gerekli adımları da atmışsınız, uzman desteği almışsınız daha elden ne gelir ki
Yaşınız daha çok genç, böyle ömür geçmez yolları ayırma zamanı gelmiş
Başka şeyler var sizde sorun sex değilKesinlikle. Böyle davrandığı zaman ağlama krizine giriyorum. Normalde de sevmiyor da böyle zamanlarda tescilleniyormuş gibi
Kastettiğim şey beni sevdiği konusunda numara yapıyor da sadece böyle zamanlarda dışa vuruyormuş gibi hissettiğimdiBir önceki mesajınla çelişiyorsun bence. Sevilmediğini söyledin
Hayır kendi işi bittikten sonra oyuncakla beni mutlu etmeye çalışırken yan yatıyor ya, beli boşluğa düşüyor beli ağrıyor. Ya da havada tuttuğu için kolu ağrıyor. Uykusu geliyor, başı ağrıyor, o gün çok yorulmuş oluyor. Her zaman bir sebebi var yarıda bırakmak için