Eşimle problemimiz

Son bir senedir çaba gösteriyor ama çözülmüş değil. Sanırım yeterince çaba gösterseydi bu kadar zaman almaması gerekiyordu

Çok uzun sürdü belim ağrıdı ne demek o kısmı anlamadım? Yoruldum deyip işin ortasında Nirvana yapmadan bırakıp gidiyor mu yani anlamadım

Bazen ben mi gereğinden fazla dert ediyorum diye kendime kızıyorum

Çok uzun sürdü belim ağrıdı ne demek o kısmı anlamadım? Yoruldum deyip işin ortasında Nirvana yapmadan bırakıp gidiyor mu yani anlamadım
Hayır kendi işi bittikten sonra oyuncakla beni mutlu etmeye çalışırken yan yatıyor ya, beli boşluğa düşüyor beli ağrıyor. Ya da havada tuttuğu için kolu ağrıyor. Uykusu geliyor, başı ağrıyor, o gün çok yorulmuş oluyor. Her zaman bir sebebi var yarıda bırakmak için

Bu oyuncak meselesini o zaman sen de basa al. Yani önce oyuncak sen kıvama gelince normal şekilde. Zaten genelde böyle yapıyorlar ki

biz eşimle mecburi durumlardan dolayı iki yıl ayrı kaldık evlendikten sonra. Ben iki yıl boyunca öğrenemedim. Tam öğrendim derken eşim gidiyordu. 4 5 ay sonra geldiğinde her şey başa sarıyordu. Çok şükür iki yıl geçti ve ben yeni öğrendim daha doğrusu aştım diyelim bazı durumları. Dedim ki cinsel ilişki evlilikte her şey olmasa da çoook şeymiş. Bizim önceden yaşadığımız hiçbir şeymiş dedim. Bunu aşan birisi olarak söylüyorum çok amaaa çok önemli. Bunu istemiyorsa bir erkek niye evleniyor ben anlamıyorum.

Çoğu zaman yatakta tatmin olunmaması gerçek hayatta da yeterince sevgiyi hissetmemekten ileri geliyor. Yani en azından benim için çoğu zaman öyle
Kesinlikle. Böyle davrandığı zaman ağlama krizine giriyorum. Normalde de sevmiyor da böyle zamanlarda tescilleniyormuş gibi

Dört sene uzun zaman
Herkesin ten uyumu olmayabilir
Gerekli adımları da atmışsınız, uzman desteği almışsınız daha elden ne gelir ki
Yaşınız daha çok genç, böyle ömür geçmez yolları ayırma zamanı gelmiş

Gerçekten çok çabaladım o da çok çabaladı. Çok emek verdik. Bu konu dışında gerçekten iyi bir eş olduğunu düşünüyorum ve hâlâ çaresizce çözüm arıyorum çünkü ne kadar dert etmeyeyim desem de benim için çok büyük bir sorun

Ugrasmak istemiyor.
Kolunun altina yastik koyarsa kolu agrimaz.
Belini yastikla destekleyebilir.
Yetiskin bir insan uykusunu yarim saat oteleyebilir Basi agriyosa ilac icer.
Esiniz yapmak istemedigi icin surekli bahane buluyor. Yeterince zaman vermişsiniz kendisine. Bu yuzden evliligi bitirip bitirmeyeceginiz size kalmış ama bu saatten sonra degismeyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…