Eşimle problemimiz

Kastettiğim şey beni sevdiği konusunda numara yapıyor da sadece böyle zamanlarda dışa vuruyormuş gibi hissettiğimd

biz eşimle mecburi durumlardan dolayı iki yıl ayrı kaldık evlendikten sonra. Ben iki yıl boyunca öğrenemedim. Tam öğrendim derken eşim gidiyordu. 4 5 ay sonra geldiğinde her şey başa sarıyordu. Çok şükür iki yıl geçti ve ben yeni öğrendim daha doğrusu aştım diyelim bazı durumları. Dedim ki cinsel ilişki evlilikte her şey olmasa da çoook şeymiş. Bizim önceden yaşadığımız hiçbir şeymiş dedim. Bunu aşan birisi olarak söylüyorum çok amaaa çok önemli. Bunu istemiyorsa bir erkek niye evleniyor ben anlamıyorum.
Nasıl aştınız peki yan yana olunca mı çözüldü herşey

Gerçekten çok çabaladım o da çok çabaladı. Çok emek verdik. Bu konu dışında gerçekten iyi bir eş olduğunu düşünüyorum ve hâlâ çaresizce çözüm arıyorum çünkü ne kadar dert etmeyeyim desem de benim için çok büyük bir sorun
Bazen olmaz, ne kadar çabalasanda ten uymaz. Eşin kötü değildir ama cinsellik başka bir alan.

Adamın kendi Nirvana’sından sonra bi de senin için oyuncakla uğraşması ve yorulmasını ben hakkı buldum ya insan o an yatmak istiyor çünkü. Bence sizde hata illa oyuncak dahil edecekseniz işin içine bu öncesinde olmalı ki birlikte aynı anda Nirvana’ya ulaşın

Paşanın keyfine göre mi hersey ? Niye buna müsade ediyorsunuz ya. Etmeyin
Müsade etmekten ziyade bu konularda tartışmaktan ve kavga etmekten tükenmenin getirdiği kabullenme oluyor insanda. Müsade etmeyip tartışsam bu sefer iyice elini ayağını çekiyor

Sevmek hormonlarını tatmin etmiyor benzer durumdayım düzelmiyor ruhlarınız farklı o konuda demek ki
İstekli adam isterse gece çalışıp gelsin kendini de hoş tutar seni de. seks farklı bi alem normalde titiz birisi o esnada hiçbirşeyden tiksinmeyebilir çünkü odak noktası tatmin etmek ve edilmek anın tadını çıkarmak
Anlatabildim mi bilmiyorum ama içten gelen ruhunda olacak bişey bu sonradan düzelmiyor

Adamın kendi Nirvana’sından sonra bi de senin için oyuncakla uğraşması ve yorulmasını ben hakkı buldum ya insan o an yatmak istiyor çünkü. Bence sizde hata illa oyuncak dahil edecekseniz işin içine bu öncesinde olmalı ki birlikte aynı anda Nirvana’ya ulaşın
Daha önce çok kez istemedi önce benimle ilgilenmeyi ama tekrar teklif edicem umarım işe yarar

Sevmek hormonlarını tatmin etmiyor benzer durumdayım düzelmiyor ruhlarınız farklı o konuda demek ki
İstekli adam isterse gece çalışıp gelsin kendini de hoş tutar seni de. seks farklı bi alem normalde titiz birisi o esnada hiçbirşeyden tiksinmeyebilir çünkü odak noktası tatmin etmek ve edilmek anın tadını çıkarmak
Anlatabildim mi bilmiyorum ama içten gelen ruhunda olacak bişey bu sonradan düzelmiyor
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki bu konuda, sizce ömür boyu tahammül gösterilebilecek birşey mi yoksa ayrılmak mı daha iyi olur herkes için

Öncesinde sizi hazırlasa ne bileyim ön sevişmeyi uzatsanız. Oyuncak falan ilginç geldi, ben eşimden bunu isteyemezdim sanırım. Ama mutsuzsanız bitirin. Eşinizde çaba yok gibi.

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki bu konuda, sizce ömür boyu tahammül gösterilebilecek birşey mi yoksa ayrılmak mı daha iyi olur herkes için
Asla tahammül edilecek birşey değil (3 yıldır bekliyorum) sevgi bile azalıyor saygı duyamıyorsun isteklerin köreliyor
Ben ayrılmayı düşünüyorum çünkü düzelmeyeceğine inanıyorum

Asla tahammül edilecek birşey değil (3 yıldır bekliyorum) sevgi bile azalıyor saygı duyamıyorsun isteklerin köreliyor
Ben ayrılmayı düşünüyorum çünkü düzelmeyeceğine inanıyorum
Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Ayrılmak başlı başına bir travma. Baş etmesi zor ama belki de bu şekilde yaşamaktan iyidir

Böyle bi durumdan dolayı ayrılmak istediğim için kendimi çok suçluyorum. Şımarıkmışım veya libido yüksekliğimin faturasını ona kesiyormuşum gibi

Hayır hayır kendinizi suçlamayın. Cinsellik çok önemli evlilikte. Beklentiniz de fazla değil ki şımarık olasınız. Libidonuz da yüksek değil bence. Sadece olması gerekeni istiyorsunuz

Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Ayrılmak başlı başına bir travma. Baş etmesi zor ama belki de bu şekilde yaşamaktan iyidir
Umarım… kesinlikle hiç değilse hayatımda biri yok ondan ilişki yaşamıyorum dersin böyle evlisin etrafa rol yapıyorsun herşey yolunda gibi vs vs

Umarım… kesinlikle hiç değilse hayatımda biri yok ondan ilişki yaşamıyorum dersin böyle evlisin etrafa rol yapıyorsun herşey yolunda gibi vs vs
Etrafımda rol yapacak kimse bırakmadım bile. Sorunları çözmeye çalışmaktan ne kendi sağlığımla ne kariyerimle ne başka birşeyle ilgilenecek enerjim kaldı. Kimseyle görüşmek istemiyorum hayatımda görüştüğüm sadece üç kişi kaldı annem eşim terapistim. Bitik durumdayım

X