• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle olmuyor

Unhappy13

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
81
7
98
İsviçre
Selam arkadaslar

Ben daha öncede yazmisdim, henüz 10 aylik evliyim ve olmadigim kadar mutsuzum.
Hep evlenmek isteyen tarafdim, esim biraz daha beklemekten yanaydi! Sorunlar evlenmeden önce basladi, ev döseme, dügün stressi vs. Evlenince düzelir dedim dahada berbat oldu. Hep bosicam seni dedi daha balayindayken.

Neyse 10 aydir böyle tartismali bi evliligimiz var. Ailesile aram fazla iyi degil, saygiszlik yok sadece fazla icli disli olmak istemiyorum! Bu yüzden esim annemi hic aramaz (babam yok tek annem var) bu belkide en büyük sorun esimde, sen yapmadin bende yapmam hep karsilik bekler her kücük seyde! Bsey yaparsada 10 gün konusur daha!

Bu hafta sonu yine bu tartisma oldu. Ben biraz naz yaptim, tabi esim nazimi yine cekemedi. Problem esim cok agressiv o bunu kabuletmese bile. Tartisinca beni iter, küfür eder (or...u) aileme dil uzatir, anneme söylenir! Bende kac kere bundan öncede yalvardim, anneme aileme dil uzatma diye, bana küfür etme diye! Agladim bikere altan almadi.

Pazar sabahi saat 7de annesinin yanina gittim sabah sabah kadini uyandirdim herseyi anlattim! Kadin sok icinde, ki bu 3üncü gidisim. Ben onunla konusmaliyim böyle gitmez dedi. Bende sonra anneme gittim. Annemde bana sen bu adamin böyle oldugunu biliyordun neden evlendin diye söylendi. Ben bunulari abine anlaticam abin onunla bi erkek erkege konussun dedi. Ben yine eve gittim, beyfendi benimle konusmuyor tabi ama korkuyorum abim gelirse büyük kalvga cikar diye. Sonra yine ben gittim yanina konusalimi dedim. Bagirdi cagirdi, sen neden anneme gidiyorsun, beni neden kötülüyorsun, neden yalan söylüyorsun dedi. Bende yalan söylemedim, sen küfür ettin dedim. Bana diyorki kocanim nolmus (hem döverim söverim hem severim mantigi). Dogru düzgün özür dilemedi aslinda, yada zorla diledi (özür gücsüz insanlar icindir der) nasil oldu bilmiyorum bile baristik ve ben ona kahvalti bile hazirladim. Sonra annemi aradim abime bisey söyleme diye baristik diye! Annem ok dedi ama bana diyorki bi kac günlügüne ona gitseydim oda anlardi degerimi! Ama yapamadim! Simdi tabi hala naz yapiyorum daha dogrusu darginim, simdide o bana yaziyor yine, anneme gidicem sen beni dinlemiyorsun, hep cevap veriyorsun, hic susmuyorsun, seninle olmuyor diye! Napicagimi sasirdim simdi!

Bi yandan istemiyorum artik, cünkü cok yiprantim, diger yandan abim bunu döver diye korkuyorum ve bosanma süreci bana cok agir geliyor! Artik insanlarin ne düsündügü bile umrumda degil ama aklimda kafamda binlerce soru var!
Simdi bosanirsam ya pisman olursam! Aslinda esim iyi biri cocuk gibi, cok ilgi bekliyor! Bende calisiyorum eve gelip yemek yapiyorum yoruluyorum bide onunla ilgilen cok geliyor! Bu yüzden cincellikdende uzaklasdik! Komik olan kendisi istemiyor artik!

Bu nasil bi evlilik anlamiyorum ve napicagimi bilmiyorum ;( bu yüzden lütfen yardim edin! Ben hata yaptim evlenerek ama bosanmakda bi hata gibi geliyor bana!

hayır canım neden bi hata olsun senin en doğal hakkın mutsuz yaşamaktansa sen bilirsin eşinle bi karşılıklı konuşşun derim ben

Durumuna gerçekten çok üzüldüm canım kötü günler geçirmişsin daha yeni evlisin ben çiftlerin ilk yıllarında birbirlerine alışmaya çalıştıklarını düşünüyorum biraz daha sabretmenizi öneririm çünkü boşanmak çok hızlı fakat sonradan pişman olabileceğiniz birşey. Oturup karşılıklı konuşun sakin bir şekilde derim.

Durumuna gerçekten çok üzüldüm canım kötü günler geçirmişsin daha yeni evlisin ben çiftlerin ilk yıllarında birbirlerine alışmaya çalıştıklarını düşünüyorum biraz daha sabretmenizi öneririm çünkü boşanmak çok hızlı fakat sonradan pişman olabileceğiniz birşey. Oturup karşılıklı konuşun sakin bir şekilde derim.

Bu aksam konusucagiz yine. Bende ayrilmak istemiyorum ama konusulmuyor esimle herzaman. Insallah bugün kavgasiz, gürültüsüz anlasiriz.

Selam arkadaslar

Hep evlenmek isteyen tarafdim, esim biraz daha beklemekten yanaydi! Sorunlar evlenmeden önce basladi, ev döseme, dügün stressi vs. Evlenince düzelir dedim dahada berbat oldu. Hep bosicam seni dedi daha balayindayken.

Neyse 10 aydir böyle tartismali bi evliligimiz var. Ailesile aram fazla iyi degil, saygiszlik yok sadece fazla icli disli olmak istemiyorum! Bu yüzden esim annemi hic aramaz (babam yok tek annem var) bu belkide en büyük sorun esimde, sen yapmadin bende yapmam hep karsilik bekler her kücük seyde! Bsey yaparsada 10 gün konusur daha!

Bu hafta sonu yine bu tartisma oldu. Ben biraz naz yaptim, tabi esim nazimi yine cekemedi. Problem esim cok agressiv o bunu kabuletmese bile. Tartisinca beni iter, küfür eder (or...u) aileme dil uzatir, anneme söylenir! Bende kac kere bundan öncede yalvardim, anneme aileme dil uzatma diye, bana küfür etme diye! Agladim bikere altan almadi.

Pazar sabahi saat 7de annesinin yanina gittim sabah sabah kadini uyandirdim herseyi anlattim! Kadin sok icinde, ki bu 3üncü gidisim. Ben onunla konusmaliyim böyle gitmez dedi. Bende sonra anneme gittim. Annemde bana sen bu adamin böyle oldugunu biliyordun neden evlendin diye söylendi. Ben bunulari abine anlaticam abin onunla bi erkek erkege konussun dedi. Ben yine eve gittim, beyfendi benimle konusmuyor tabi ama korkuyorum abim gelirse büyük kalvga cikar diye. Sonra yine ben gittim yanina konusalimi dedim. Bagirdi cagirdi, sen neden anneme gidiyorsun, beni neden kötülüyorsun, neden yalan söylüyorsun dedi. Bende yalan söylemedim, sen küfür ettin dedim. Bana diyorki kocanim nolmus (hem döverim söverim hem severim mantigi). Dogru düzgün özür dilemedi aslinda, yada zorla diledi (özür gücsüz insanlar icindir der) nasil oldu bilmiyorum bile baristik ve ben ona kahvalti bile hazirladim. Sonra annemi aradim abime bisey söyleme diye baristik diye! Annem ok dedi ama bana diyorki bi kac günlügüne ona gitseydim oda anlardi degerimi! Ama yapamadim! Simdi tabi hala naz yapiyorum daha dogrusu darginim, simdide o bana yaziyor yine, anneme gidicem sen beni dinlemiyorsun, hep cevap veriyorsun, hic susmuyorsun, seninle olmuyor diye! Napicagimi sasirdim simdi!

Bi yandan istemiyorum artik, cünkü cok yiprantim, diger yandan abim bunu döver diye korkuyorum ve bosanma süreci bana cok agir geliyor! Artik insanlarin ne düsündügü bile umrumda degil ama aklimda kafamda binlerce soru var!
Simdi bosanirsam ya pisman olursam! Aslinda esim iyi biri cocuk gibi, cok ilgi bekliyor! Bende calisiyorum eve gelip yemek yapiyorum yoruluyorum bide onunla ilgilen cok geliyor! Bu yüzden cincellikdende uzaklasdik! Komik olan kendisi istemiyor artik!

Bu nasil bi evlilik anlamiyorum ve napicagimi bilmiyorum ;( bu yüzden lütfen yardim edin! Ben hata yaptim evlenerek ama bosanmakda bi hata gibi geliyor bana!

o sana kufur etsin,seni itip kaksin, sen de ne olur yapma diye adama yalvar. Evlenmek hataysa, bosanmamak daha buyuk hata. Topla esyalarini git annenin evine. Hic arama, akli basina gelirse bir sans verirsin. Yok gelmezse, bosar kurtulursun

Karısına o.... diyebilen,bunu yakıştıran adamdan koca mı olur?
Çocuk gibi demişsin de bence öküz gibi!
Çok alttan almışsın, kaybetme korkusu sıfır.
Ayrıca ne o kadın gibi anneme gitcemler. Çok komik yaa:26:
Terket dolapları boşalt geldiğinde sadece mektup bulsun.
Belki o diline sahip çıkmayı öğrenir.
Biterse de biter be bu herifle ayrılmayayım desen 5 yıl dayansan ne olur?
Çocuk yapsan baba olamaz. Yapmasan senin suçun ne?

Karısına o.... diyebilen,bunu yakıştıran adamdan koca mı olur?
Çocuk gibi demişsin de bence öküz gibi!
Çok alttan almışsın, kaybetme korkusu sıfır.
Ayrıca ne o kadın gibi anneme gitcemler. Çok komik yaa:26:
Terket dolapları boşalt geldiğinde sadece mektup bulsun.
Belki o diline sahip çıkmayı öğrenir.
Biterse de biter be bu herifle ayrılmayayım desen 5 yıl dayansan ne olur?
Çocuk yapsan baba olamaz. Yapmasan senin suçun ne?

Bende bilmiyorm neyden korktugumu.. Ama insanin agrina gidiyor. 10 ay dene cabala ondan önce 4 sene bekle ve simdide böyle birak.

Belki gidersem pesimden grlmez diye korkuyorum.. Yüzlesmekten korkuyorum:(

Bende bilmiyorm neyden korktugumu.. Ama insanin agrina gidiyor. 10 ay dene cabala ondan önce 4 sene bekle ve simdide böyle birak.

Belki gidersem pesimden grlmez diye korkuyorum.. Yüzlesmekten korkuyorum:(

Korkma..
Şuandakinden daha mutsuz olmazsın..

Bu aksam konusucagiz yine. Bende ayrilmak istemiyorum ama konusulmuyor esimle herzaman. Insallah bugün kavgasiz, gürültüsüz anlasiriz.

Canım bence de daha cok yenisiniz. Benim de dediğin gibi stresli nişanım düğünüm oldu..balayımın bile ilk zamanları ağlayarak geçti... Ama şu anda ben 15 aylık evliyim..daha yeni yeni yerine oturuyor herşey...eşimde benim aileme gitmek istemıyor gittiğimizde bile suratı gülmüyordu üstelik ailem ona hiçbir zaman kötü birşeyde bulunmadı o kendi kendini doldurdu..ama zamanla anladı...hatta en son o kadar şaşırdımki annemlere gittik kendi ailesine uğramadık üstelik cok yakınlardı..ama bu süreçte sana çok şey düşüüyor sabret! Eğer eşini hala sevıyorsan ve seni sevdiğine inanıyorsan mücadele et..o dönemde dertleştiğim bir arkadaşım bana demiştiki gururunu ve inadını kır..öfkeliyse üstüne gitme, çünkü öfke öfkeyi doğurur. sana kızıyor mu hemen şakayla karışık şekilde cevap ver..Benim çok alıngan bir yapım var ve eşim ev işleri konusunda takıntılı, sürekli bana şöle yap böyle yap diyordu..ben de kendimi çocuk gibi hissedip kızıp küsüyordum..şimdi bakıyorum da çok yersizmiş..o zaman ona daha tatlı dille karşılık verseymişim daha güzel olacakmış...güleryüzlü olmaya özen göster, ailesini istemediğini açık açık söyleme..saygı göster onlarla cok ilgileniyormuş gibi yap...
ama nolursa olsun bazı yerlerde tavrını koy..mesela sana o.. dediğinde ne olursa olsun haklı bile olsa kırgınlığını belli et..kendini çek..ve hemen affetme..çünkü ilk tepkiler her zaman önemlidir.
Rabbim hakkında hayırlısını versin...inşallah konuşma kavgasız gürültüsüz olur..

evlılıgın ılk yılları herkes ıcın zordur..
tartışmalar,kusmeler bıtmez..
ama sızınkı dozunu aşmış..kullanılan kelımeler ve tavır cok cırkın..
hemen boşan demek ıstemıyorum ama bu adamın duzelmesı lazım..
bu sekılde devam ederse,hayatın boyu hakarete maruz kalıp,ezılırsın..
bıraz ayrı kalmanız veya bı buyugun sızınle konuşması gıbı seçenekler sunabılırım..
veya evlılık terapıstıne gıtmenız gıbı..

Eşiniz evlenmek istemiyormuş zaten, isteyen sizmişsiniz. En büyük hatayı, evlenmek istemiyorum, erken diyen birini evliliğe zorlayarak yapmışsınız zaten. Eşiniz de evliliğe uygun bir erkek değilmiş ki karısı olan bir kadına o sözcüğü sarf edebilmiş. (Ki bırak karısını ben bir erkeğin gerçekten o işi yapan bir kadına bile o sözcükle seslenmesini çok terbiyesizce ve ahlaksızca bulurum) Eğer böyle bir adamla yaşamayı göze alıyorsanız sorun yok. Ama yapamam diyorsanız henüz çok yolun başındasınız, vakit daha varken bir son verin.

Selam arkadaslar

canım haklısın anlaşılan pek anlayışlı biri değil eşin ve biraz nazlı gibi,ama ben hep evliliklerin devam etmesinden yana biriyim.ve eşler arasındaki problemleri, en yakınlarımız dahi olsa çok fazla paylaşılmamasından yanayım. işin içinden çıkılmayınca o ayrı mesele paylaşılır ama herşeyi onlara yansıtmak doğru değil bunu bil istedim.cinsellik ailede en önemli konu kadın için erkek içinde aranıza çok kısa sürede soğukluk girmiş,bunu düzeltmenin yollarını bul ,evliliğiniz çıkmazlarda değil sadece aileleri işin içine katma derim ben,çalışan biriymişsin eşini ihmal etme güzel bir program yap kendine yemekti bulaşıktı dinlenme zamanıydı hepsini belirle daha çok yenisin bide çocuk olsa bu durum seni daha zorlar,boşanmak iyi bir şey değil bunu düşünme evliliğini kurtarmanın yollarını bul eşinle beraber canım

Eşinizle kavga ettiğinizde neden evi terk ediyorsunuz ki? Bir de sana o...... demiş. --çıkart evden kilitle kapını anasına mı gidiyor arkadaşına mı gidiyor nereye giderse gitsin. Oturun eviniz de. Sizi istemiyorsa gider boşanma davasını açar, istiyorsa da gelir evinizin kapısına yalvarır.
Devir değişmiş, erkekler naz yapıyor, kadınlar gönül almaya çalışıyor, haklıyken özür diliyor, adam kadına küfür ediyor, biri gelip erkekler böyle ne yapacaksın, alttan al diyor.
OHHHH poh pohlayın şu erkekleri, doğurduğunuz erkek çocuklarını sonra da elin kızının başına böyle bela olsunlar.
Atlamışım, evlenmek istemeyen bir erkeği neden evliliğe zorlarsınız ki, belli ki bekar yaşamak adamın hoşuna gidiyor, bırakmak istemiyor bekarlıkta yaşanacak çapkınlıklarını( bana göre ahlaksızlık)

Hamile kalmadan ne yapacaksan yap , adam bekarken sinyaller vermiş ama sen düzelir,düzeltirim diye kendini güzelce kandırmış,adam senle resmen rekebete girmiş ,seni bitirmek için elinden geleni yapıyor , o seni bitirmeden sen bu işi noktala ,

Kabul ediyorum ki evlilik biraz alttan alma ve idare etme sanatı ancak o... kelimesi karşısında takınılacak bir tavır düşünemiyorum, evliliklerin kolay kolay yıkılmaması taraftarıyım ama boşanmayı zikrederek evlenmiş. Bazı şeyleri zorlamamakta fayda var, eşin yeterince büyümemiş bence. Boşanmak ya da boşanmamak belki şu an vereceğin bir karar değil ama korun ve çocuk yapma uzunca bir müddet, Allah yardımcın olsun

nick in bile unhappy
bu dünyaya mutsuz olmak icin gelmiyoruz
kendin icin birseyler yapmazsan ilerde harcanan zamanlarin icin bosa aglayacaksin

İyi biri, o....u diyor, aileye dil uzatıyor
Kötü biri olsa, sülalenizde sövülmedik insan kalmacaktı he?

Şu evlenmekle işi olmayan adamları evlenmeye zorlamayın artık ya. Yani olmuyor işte zorla olmuyor... Hem aileye laf atmalar size o... demeler... Zaten temel sağlam değil ki kat çıkasınız.

Selam arkadaslar

Başlı başına bir boşanma sebebi.
Lütfen kendinize saygınızı yitirmeyin.
Evlenerek hata yapmışsınız evet, sizin namusunuza dil uzatan biriyle devam ederek bu hatayı tekrarlamayın.

Back