• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle olmuyor

Or......u diye nitelediği kadınla evli olmanın kendisini ne yaptığını biliyor mu? Halk arasında p.......nk derler.Nereye gideceği düşünmeden edilen bir laf yani.Ne kadar terbiyesizce.Ben dilimi tutamazdım söylerdim:47: Evlenmeden önce sorunlar varmış,üstünü örtmüşsünüz.Evlenince düzelmiyor bunlar.Rolleri değişmiş gibisiniz,o giderim dedikçe(blöfüne yandığım) siz naz yapıyorsunuz.10 yaşındaki erkek çocukları gibi,yok niye şikayet ettin de bilmem ne.Cehennemin dibine gitsin. Ne bu anlamadım.Ömrünüz çürüsün istiyorsanız devam edin.

Son düzenleme:
Şu evlenmekle işi olmayan adamları evlenmeye zorlamayın artık ya. Yani olmuyor işte zorla olmuyor... Hem aileye laf atmalar size o... demeler... Zaten temel sağlam değil ki kat çıkasınız.

süper bir yorum. sonuna kadar katılıyorum sevgi hanım'a

Bir süre sakin sessiz ol yardım
talebinde bulunma ailesiyle görüş cinsellik isteme
trip atma. Gayet normal davran ailesine git hatta sen teklif et ama senin ailen için teklifte bulunma. En az 1 ay dene . Bak bakalim ne olacak . Düzelirse ne ala ama duzelmezse malesef bu adam değişmez demektir. Bu senin evliliğin için yapacağın büyük fedakârlık olacak. Ama tam anlamıyla uzun vadede
düzeldiğinden emin olmadıkça sakın çocuk yapma. Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Canım bence de daha cok yenisiniz. Benim de dediğin gibi stresli nişanım düğünüm oldu..balayımın bile ilk zamanları ağlayarak geçti... Ama şu anda ben 15 aylık evliyim..daha yeni yeni yerine oturuyor herşey...eşimde benim aileme gitmek istemıyor gittiğimizde bile suratı gülmüyordu üstelik ailem ona hiçbir zaman kötü birşeyde bulunmadı o kendi kendini doldurdu..ama zamanla anladı...hatta en son o kadar şaşırdımki annemlere gittik kendi ailesine uğramadık üstelik cok yakınlardı..ama bu süreçte sana çok şey düşüüyor sabret! Eğer eşini hala sevıyorsan ve seni sevdiğine inanıyorsan mücadele et..o dönemde dertleştiğim bir arkadaşım bana demiştiki gururunu ve inadını kır..öfkeliyse üstüne gitme, çünkü öfke öfkeyi doğurur. sana kızıyor mu hemen şakayla karışık şekilde cevap ver..Benim çok alıngan bir yapım var ve eşim ev işleri konusunda takıntılı, sürekli bana şöle yap böyle yap diyordu..ben de kendimi çocuk gibi hissedip kızıp küsüyordum..şimdi bakıyorum da çok yersizmiş..o zaman ona daha tatlı dille karşılık verseymişim daha güzel olacakmış...güleryüzlü olmaya özen göster, ailesini istemediğini açık açık söyleme..saygı göster onlarla cok ilgileniyormuş gibi yap...
ama nolursa olsun bazı yerlerde tavrını koy..mesela sana o.. dediğinde ne olursa olsun haklı bile olsa kırgınlığını belli et..kendini çek..ve hemen affetme..çünkü ilk tepkiler her zaman önemlidir.
Rabbim hakkında hayırlısını versin...inşallah konuşma kavgasız gürültüsüz olur..

Cok tesekür ederim destegin icin. Bende gitmenin cok kolay oldugunu düsünüyorum, bu yüzden kaliyorum cünkü bi gecmis var, caba var, ve bunlari yokka sayamam. Dün iyi konusuldu. Ben ne istedigimi söyledim oda bana icindekilerini söyledi!

Artik hic tartismicagimizi düsünmüyorum ama hic degilse seviyeli bi sekilde...

Tekrar tesekürler

canım haklısın anlaşılan pek anlayışlı biri değil eşin ve biraz nazlı gibi,ama ben hep evliliklerin devam etmesinden yana biriyim.ve eşler arasındaki problemleri, en yakınlarımız dahi olsa çok fazla paylaşılmamasından yanayım. işin içinden çıkılmayınca o ayrı mesele paylaşılır ama herşeyi onlara yansıtmak doğru değil bunu bil istedim.cinsellik ailede en önemli konu kadın için erkek içinde aranıza çok kısa sürede soğukluk girmiş,bunu düzeltmenin yollarını bul ,evliliğiniz çıkmazlarda değil sadece aileleri işin içine katma derim ben,çalışan biriymişsin eşini ihmal etme güzel bir program yap kendine yemekti bulaşıktı dinlenme zamanıydı hepsini belirle daha çok yenisin bide çocuk olsa bu durum seni daha zorlar,boşanmak iyi bir şey değil bunu düşünme evliliğini kurtarmanın yollarını bul eşinle beraber canım

Yazdiklarin cok mantikli. Ben hic düsünmezdim esimle bi sorun olunca bunu ailelere yanistmayi veya anlatmayi ama gercekten o hün baska bisey yapmayi düsünemedim. Esimle konusdumda simdi hersey iyi!
Aslinda inanirmisin tartismalarimiz hic önemli degil daha cok birbirimize naz yaptigimizdan böyle oluyor. Esim bide cabuk sinirlenen biri ve böylece cabuk küfür ede biliyor! Küfür etmezse bizim kavgalarimiz asla büyümez! Insallah hersey düzelir!

Yazdiklarin cok mantikli. Ben hic düsünmezdim esimle bi sorun olunca bunu ailelere yanistmayi veya anlatmayi ama gercekten o hün baska bisey yapmayi düsünemedim. Esimle konusdumda simdi hersey iyi!
Aslinda inanirmisin tartismalarimiz hic önemli degil daha cok birbirimize naz yaptigimizdan böyle oluyor. Esim bide cabuk sinirlenen biri ve böylece cabuk küfür ede biliyor! Küfür etmezse bizim kavgalarimiz asla büyümez! Insallah hersey düzelir!

konunu yeni okudum da. bu konu düzelir başka bir konu başlar. eşinde çabuk sinirlenme ve öfkeyi kontrol edememe durumu varsa çok fena. hadi sen kastın kastın idare ettin. çocuk olunca onun yanında sana o..u derse senin gururun rencide olmaz mı? ya da böyle bir tartışma içinde çocuğun olması ne kadar doğru?
şimdi şunu iyi düşün ve cevap ver. eşinin kendi ailesinde normal olmayan bir şeyler var. ya anne babası geçmişlerinde çok kavgalar etmiş, babası da evde küfür etmiş bol keseden, ya da buna benzer başka sorunlar. çünkü eğitim ailede verilir. sokakta öğrenilen küfür unutulur gider.

Cok tesekür ederim destegin icin. Bende gitmenin cok kolay oldugunu düsünüyorum, bu yüzden kaliyorum cünkü bi gecmis var, caba var, ve bunlari yokka sayamam. Dün iyi konusuldu. Ben ne istedigimi söyledim oda bana icindekilerini söyledi!

Artik hic tartismicagimizi düsünmüyorum ama hic degilse seviyeli bi sekilde...

Tekrar tesekürler

İlişkinizin geçmişi olabilir ama çabası yok. Yani varda tek taraflı
Farkında değilmisiniz siz çırpınıyorsunuz.
Yinede hayat sizin bilemedim.
Okuduğumda gördüğüm buydu.

eşinizin küfürleri yenilir yutulur değil.
insan soyadını verdiği bir kadına bu çirkin kelimeyi nasıl layık görür
o size bunu yakıştırıyorsa el alem neleri yakıştırır.
nasıl adamlık bu.
kocanızın ciddi terbiye edilmeye ihtiyacı var
kimse boşanmak için evlenmez mutlaka ama 10 aydır çektiğinizi
ömür boyu çekmeyi gözününz kesiyor mu?
gerekirse eşinizle babanız konuşsun
normalde aillerin karışmasına karşıyım ama eşinizin göz dağına biraz ihtiyacı var
koparsa da böyle kopsun inceldiği yerden
en azından aileniz olanı biteni görmüş size de hak vermiş olur..
böyle bir adamla geçim zor.

Son düzenleme:
Selam arkadaslar

Ben daha öncede yazmisdim, henüz 10 aylik evliyim ve olmadigim kadar mutsuzum.
Hep evlenmek isteyen tarafdim, esim biraz daha beklemekten yanaydi! Sorunlar evlenmeden önce basladi, ev döseme, dügün stressi vs. Evlenince düzelir dedim dahada berbat oldu. Hep bosicam seni dedi daha balayindayken.

Neyse 10 aydir böyle tartismali bi evliligimiz var. Ailesile aram fazla iyi degil, saygiszlik yok sadece fazla icli disli olmak istemiyorum! Bu yüzden esim annemi hic aramaz (babam yok tek annem var) bu belkide en büyük sorun esimde, sen yapmadin bende yapmam hep karsilik bekler her kücük seyde! Bsey yaparsada 10 gün konusur daha!

Bu hafta sonu yine bu tartisma oldu. Ben biraz naz yaptim, tabi esim nazimi yine cekemedi. Problem esim cok agressiv o bunu kabuletmese bile. Tartisinca beni iter, küfür eder (or...u) aileme dil uzatir, anneme söylenir! Bende kac kere bundan öncede yalvardim, anneme aileme dil uzatma diye, bana küfür etme diye! Agladim bikere altan almadi.

Pazar sabahi saat 7de annesinin yanina gittim sabah sabah kadini uyandirdim herseyi anlattim! Kadin sok icinde, ki bu 3üncü gidisim. Ben onunla konusmaliyim böyle gitmez dedi. Bende sonra anneme gittim. Annemde bana sen bu adamin böyle oldugunu biliyordun neden evlendin diye söylendi. Ben bunulari abine anlaticam abin onunla bi erkek erkege konussun dedi. Ben yine eve gittim, beyfendi benimle konusmuyor tabi ama korkuyorum abim gelirse büyük kalvga cikar diye. Sonra yine ben gittim yanina konusalimi dedim. Bagirdi cagirdi, sen neden anneme gidiyorsun, beni neden kötülüyorsun, neden yalan söylüyorsun dedi. Bende yalan söylemedim, sen küfür ettin dedim. Bana diyorki kocanim nolmus (hem döverim söverim hem severim mantigi). Dogru düzgün özür dilemedi aslinda, yada zorla diledi (özür gücsüz insanlar icindir der) nasil oldu bilmiyorum bile baristik ve ben ona kahvalti bile hazirladim. Sonra annemi aradim abime bisey söyleme diye baristik diye! Annem ok dedi ama bana diyorki bi kac günlügüne ona gitseydim oda anlardi degerimi! Ama yapamadim! Simdi tabi hala naz yapiyorum daha dogrusu darginim, simdide o bana yaziyor yine, anneme gidicem sen beni dinlemiyorsun, hep cevap veriyorsun, hic susmuyorsun, seninle olmuyor diye! Napicagimi sasirdim simdi!

Bi yandan istemiyorum artik, cünkü cok yiprantim, diger yandan abim bunu döver diye korkuyorum ve bosanma süreci bana cok agir geliyor! Artik insanlarin ne düsündügü bile umrumda degil ama aklimda kafamda binlerce soru var!
Simdi bosanirsam ya pisman olursam! Aslinda esim iyi biri cocuk gibi, cok ilgi bekliyor! Bende calisiyorum eve gelip yemek yapiyorum yoruluyorum bide onunla ilgilen cok geliyor! Bu yüzden cincellikdende uzaklasdik! Komik olan kendisi istemiyor artik!

Bu nasil bi evlilik anlamiyorum ve napicagimi bilmiyorum ;( bu yüzden lütfen yardim edin! Ben hata yaptim evlenerek ama bosanmakda bi hata gibi geliyor bana!

şu an çemberin içindesin ve yaşadığın bazı şeyleri kanıksamışsın, sana ne hakla o... diye küfreder bunu nasıl kabullenirsin... çemberin dışına çık ve dışardan bir bak sana yaşattıklarına üstelik artık seni cinsel olarak da istemiyor şu an yaşadıklarına katlanabiliyor ve eşinin aslında iyi biri olduğunu söyleyebiliyorsan emin ol boşanma sürecine ve sonrasına daha iyi katlanırsın çünkü boşanmak şu an yaşadıklarından daha kolay emin ol

eşim bana o...diyecek
bende o adama halen kocam diyecem
oldu başka
kusura bakma
ben senin kocanın düzelecegini hiç sanmıyorum

Selam arkadaslar

Ben daha öncede yazmisdim, henüz 10 aylik evliyim ve olmadigim kadar mutsuzum.
Hep evlenmek isteyen tarafdim, esim biraz daha beklemekten yanaydi! Sorunlar evlenmeden önce basladi, ev döseme, dügün stressi vs. Evlenince düzelir dedim dahada berbat oldu. Hep bosicam seni dedi daha balayindayken.

Neyse 10 aydir böyle tartismali bi evliligimiz var. Ailesile aram fazla iyi degil, saygiszlik yok sadece fazla icli disli olmak istemiyorum! Bu yüzden esim annemi hic aramaz (babam yok tek annem var) bu belkide en büyük sorun esimde, sen yapmadin bende yapmam hep karsilik bekler her kücük seyde! Bsey yaparsada 10 gün konusur daha!

Bu hafta sonu yine bu tartisma oldu. Ben biraz naz yaptim, tabi esim nazimi yine cekemedi. Problem esim cok agressiv o bunu kabuletmese bile. Tartisinca beni iter, küfür eder (or...u) aileme dil uzatir, anneme söylenir! Bende kac kere bundan öncede yalvardim, anneme aileme dil uzatma diye, bana küfür etme diye! Agladim bikere altan almadi.

Pazar sabahi saat 7de annesinin yanina gittim sabah sabah kadini uyandirdim herseyi anlattim! Kadin sok icinde, ki bu 3üncü gidisim. Ben onunla konusmaliyim böyle gitmez dedi. Bende sonra anneme gittim. Annemde bana sen bu adamin böyle oldugunu biliyordun neden evlendin diye söylendi. Ben bunulari abine anlaticam abin onunla bi erkek erkege konussun dedi. Ben yine eve gittim, beyfendi benimle konusmuyor tabi ama korkuyorum abim gelirse büyük kalvga cikar diye. Sonra yine ben gittim yanina konusalimi dedim. Bagirdi cagirdi, sen neden anneme gidiyorsun, beni neden kötülüyorsun, neden yalan söylüyorsun dedi. Bende yalan söylemedim, sen küfür ettin dedim. Bana diyorki kocanim nolmus (hem döverim söverim hem severim mantigi). Dogru düzgün özür dilemedi aslinda, yada zorla diledi (özür gücsüz insanlar icindir der) nasil oldu bilmiyorum bile baristik ve ben ona kahvalti bile hazirladim. Sonra annemi aradim abime bisey söyleme diye baristik diye! Annem ok dedi ama bana diyorki bi kac günlügüne ona gitseydim oda anlardi degerimi! Ama yapamadim! Simdi tabi hala naz yapiyorum daha dogrusu darginim, simdide o bana yaziyor yine, anneme gidicem sen beni dinlemiyorsun, hep cevap veriyorsun, hic susmuyorsun, seninle olmuyor diye! Napicagimi sasirdim simdi!

Bi yandan istemiyorum artik, cünkü cok yiprantim, diger yandan abim bunu döver diye korkuyorum ve bosanma süreci bana cok agir geliyor! Artik insanlarin ne düsündügü bile umrumda degil ama aklimda kafamda binlerce soru var!
Simdi bosanirsam ya pisman olursam! Aslinda esim iyi biri cocuk gibi, cok ilgi bekliyor! Bende calisiyorum eve gelip yemek yapiyorum yoruluyorum bide onunla ilgilen cok geliyor! Bu yüzden cincellikdende uzaklasdik! Komik olan kendisi istemiyor artik!

Bu nasil bi evlilik anlamiyorum ve napicagimi bilmiyorum ;( bu yüzden lütfen yardim edin! Ben hata yaptim evlenerek ama bosanmakda bi hata gibi geliyor bana!

kaşınmışsın üzgünüm

Adam olan adam karısına bu kelimeyi asla kullanmaz. Terbiyesiz! Siz o dediği gibiyseniz kendisi ne oluyor acaba farkında mı?

Sizde hatalısınız.

Madem biliyorsunuz bu adamın huyunu ne diye üstüne gidip kendinize kabul edilemez laflar dedirtiyorsunuz?

Annesine gitmişsiniz birde...

Arkadaşım evlilik ciddi bir müessesedir. Bu yaptıklarınız flört döneminde bile olmaz.

Eşinizde sizde kendizinize gelin. Bakacağınız yüze tükürmeyin.

Yazık günak değil mi? Daha evliliğinizin ilk aylarında içinde bulunduğunuz duruma bakın?

Eşler birbirlerinin ailelerine karşı saygılı olmak zorundadırlar bu her iki taraf içinde geçerlidir. Siz eşinizin ailesine soğuk davranırsanız oda sizin annenize karşı tavır alabilir.

Ayrıca eşinizin karşısında ağlamanız matah birşey değil aksine ciddiyeti zedelediğini düşünüyorum...

Son düzenleme:

evet en doğrusunu yapmışsın konuşmak, paylaşmak, anlaşmak varken 3.kişileri katmak doğru değil onlar bazen insanın yanlış karar vermesine, sebep olabilirler istemeselerde,bu benim başımdan geçti yakınlarımın bazen yardım etmek istemelerine rağmen arada kalmaları bazen ellerinden bişey gelmeyice onları üzmekten başka bir sonuç doğurmuyordu:(ama toplumda biz hep başkalarından medet umarız evlilikte cinsellikte çoğu şeyde kendi aklımızı kullanamayız,canım bu hayatı sen yaşayacaksın ne annen ne baban ne kardeşin allah bu hayatı sana bahşetmiş sen karar ver hayatına başkasına bu kararı bırakma ailen olsa dahi çok ciddi meseleler yaşamadığın sürece her sorunu aile yakınlarınıza yansıtma,benim eşimde çok zor bir insan ama herkesin zayıf bir tarafıda var sende eşinin o yönlerini bul mesela ben eşimin stresli anlarında çok üstüne gitmem hep mutlu anlarını kollarım,yani ne bileyim kadın isterse herşeyi başarır,küfür iyi birşey değil ona mutlu olduğu anlarda canımya bu çok kırıcı oluyor ben üzülüyorum diyerek anlat konuş derim ben,düzelecek yeterki sen iste ve çok fazla evlilik bitirme taraftarı olma derim ben,yapıcı olmaya bakalım eşimin geçen mesajlarını yakaladım ama inanki onun bunu yapmasının altında o kadar çok neden varki evliliğimi gözdem geçirdim hatalarımı düşündüm eşimi ihmal ettiğimi anlamama vesile oldu yani hiç birşey tek taraflı değil be canım kendime çeki düzen verdim bakımsa bakım ilgiyse ilgi artık ne eksikse şuan dibimden ayrılmıyor haaaa ona yakaladığımı demedim bu arada kendimi tartım ölçtüm biçtim ama yinede evliliğime sahip çıkmaya evliliğimi gözden geçirmeye karar verdim zor oldu ama atlattım çünkü eşim iyi biri onu buna iten özel durumlarımızın olduğüunu biliyorum yani senin durum çok basit düzelir derim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana eleştirenlerede kimse kimsenin ne yaşadğını bilemez ahkam kesmek kolay ama yapıcı olmak zor......

Olan olmus artik evlenmissiniz. Olmayacagina emin olursaniz o zaman baska seyler dusunulebilir ama bence on ay evliligi sonlandirma karari icin erken. Evet kufretmesi gercekten kabul edilemez ama herkesin tetistigi ortàm gordugu terbiye bir degil. Ne yazik ki. Ben cocuguna hayvàn diyen, gerizekali diyen tanidim. Ustelik avukat.. kelimelerin àgirlasacagikni hissettigiknie an konuyu sonlàndirin ve ortami terk edin. Guzel zamanlarinizda ileride kismetse anne bàbà olacàginizi guzel dàvranirsaniz cocugiknuz guzek bir insan olacagini asilamayà calisin. Aikelerinizi mumkunse karistirmayin. Eger biriyle dertlesmrf ve yardim alma ihtiyàcikniz olursa bunik ona hissettirmeyecej kimselerle yapin ve bence destek aldiginiz kisilerin soylemlerini esinize kullanmayin. Zaten annen drf demusti vs gibi. Ben evliligimin ikinci yilinda zorlandim. Konular farkliydi. Drrtlestigim insanlar da oldu ama esim hissetmedi. Inanin yasadiklariniz bircok evde oluyor. Herkes kapisini kapattigindà ne furtinalar kopuyor bilsrniz. Evlilik guzel birsey ve bencrf gerekli birsey. Cok ciddi sorunlar yoksa uzerinde ufak calismalar yapilarak yoluna sokulabiklir bazi seyler.
Rv fisi konusiknda yardimi disaridan almayà calisin. Esiniz karsi cikarsa guzellikle uzah edin yoruldugunuzu, onunlà vakirf gecirmerk istediginizi asnlatin. En yakini olun. Dertlrfndiginde derdini dinleyin. Erkekler cidden cocukk gibi. guveniklir liman olldugunuzu gorunce orada demir atacak, bu kadar kasirgà varken bunu yapmaz bence. anneyi abiyi bosanma karari vermeden asla karistirmayin. Bence. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Canım bence de daha cok yenisiniz. Benim de dediğin gibi stresli nişanım düğünüm oldu..balayımın bile ilk zamanları ağlayarak geçti... Ama şu anda ben 15 aylık evliyim..daha yeni yeni yerine oturuyor herşey...eşimde benim aileme gitmek istemıyor gittiğimizde bile suratı gülmüyordu üstelik ailem ona hiçbir zaman kötü birşeyde bulunmadı o kendi kendini doldurdu..ama zamanla anladı...hatta en son o kadar şaşırdımki annemlere gittik kendi ailesine uğramadık üstelik cok yakınlardı..ama bu süreçte sana çok şey düşüüyor sabret! Eğer eşini hala sevıyorsan ve seni sevdiğine inanıyorsan mücadele et..o dönemde dertleştiğim bir arkadaşım bana demiştiki gururunu ve inadını kır..öfkeliyse üstüne gitme, çünkü öfke öfkeyi doğurur. sana kızıyor mu hemen şakayla karışık şekilde cevap ver..Benim çok alıngan bir yapım var ve eşim ev işleri konusunda takıntılı, sürekli bana şöle yap böyle yap diyordu..ben de kendimi çocuk gibi hissedip kızıp küsüyordum..şimdi bakıyorum da çok yersizmiş..o zaman ona daha tatlı dille karşılık verseymişim daha güzel olacakmış...güleryüzlü olmaya özen göster, ailesini istemediğini açık açık söyleme..saygı göster onlarla cok ilgileniyormuş gibi yap...
ama nolursa olsun bazı yerlerde tavrını koy..mesela sana o.. dediğinde ne olursa olsun haklı bile olsa kırgınlığını belli et..kendini çek..ve hemen affetme..çünkü ilk tepkiler her zaman önemlidir.
Rabbim hakkında hayırlısını versin...inşallah konuşma kavgasız gürültüsüz olur..

merhaba bende sana benzer durumlar yasıyorum.
suan oturmuşluk yok.
banada akıl verır mısın.
ben aılesınden nefret edıyorum ve bunu kendısı bılıyor cunku dırek soyledım...
aılesı bana cok samımıyetsız geliyor ve lafımı hıc cekmıyorum.
aılesı 5 dk lık mesafede oturuyor ama hıc davet etmedim etmıcemde, onlara gıtmıyoruz.nadıren o gidiyor.
bızım tartışmalarımız ailelerden oluyor.
evleneneli 4 ay bıle olmadı. ne önerırsın. nasıl davranayım.
ıyı ol deme.
yılbaşında mılletı dınledım gıttım hedıyelerle normal davrandım ama okadar yapmacık gelıyorlarkı yaptığımdan pişman oluyorum zaten onlara ne ıyılık yaptıysam sırf kocacık uzulmesın dıye yapmıştım...
offf sınırlendım yıne napcamı bılemıyorum.

Back