Eşimle olmayan eski muhabbetim ..

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
205
70
Kızlar iyi geceler ;
Eşimle yine aileler yüzünden tartışma yaşadık ailem farklı şehirde çocuğumuzun doğum günü İçin geldiler tabi onun ailesi de geldi onlarla aynı şehirdeyiz eşim bi anda bana cephe aldı ben ailemle geziyormuşum onun ailesiyle gezmiyor Muşum vs vs birçok örnek bu gibi hep bi kıyaslama .. ailem zaten senede 1-2 gelen insanlar halbuki eşimin ailesine gidiyorum da ama adım gitmedi oluyor kendi annesi sırf oğlunu görmeye pazar günlerini gelmek istiyor benim için geldiği bile yok ama sonuç yine ben suçluyum .. bunlardan dolayı eşim bana karşı bi uzak soğuk ( her anlamda) küs değil konuşuyor ama suratı sirke satıyor bana karşı bi muhabbetimiz kalmadı resmen iki kişilik yalnızlık yaşıyorum doğum günüm yaklaşıyor kesin kutlamaz da eşim de ailesi de bunları bahane ederek saçma sapan kuruntulara takıntılara girdim boşanmak istiyorum ama onu da beceremiyorum Allah aşkına napcam ben Bi yol gösterseniz 🙏

Kızlar iyi geceler ;
Eşimle yine aileler yüzünden tartışma yaşadık ailem farklı şehirde çocuğumuzun doğum günü İçin geldiler tabi onun ailesi de geldi onlarla aynı şehirdeyiz eşim bi anda bana cephe aldı ben ailemle geziyormuşum onun ailesiyle gezmiyor Muşum vs vs birçok örnek bu gibi hep bi kıyaslama .. ailem zaten senede 1-2 gelen insanlar halbuki eşimin ailesine gidiyorum da ama adım gitmedi oluyor kendi annesi sırf oğlunu görmeye pazar günlerini gelmek istiyor benim için geldiği bile yok ama sonuç yine ben suçluyum .. bunlardan dolayı eşim bana karşı bi uzak soğuk ( her anlamda) küs değil konuşuyor ama suratı sirke satıyor bana karşı bi muhabbetimiz kalmadı resmen iki kişilik yalnızlık yaşıyorum doğum günüm yaklaşıyor kesin kutlamaz da eşim de ailesi de bunları bahane ederek saçma sapan kuruntulara takıntılara girdim boşanmak istiyorum ama onu da beceremiyorum Allah aşkına napcam ben Bi yol gösterseniz 🙏
Ekonomik özgürlüğün var mı? Yoksa bir şekilde eline para geçecek bir meslek edin. Birikim yap.
Bir ömür boyu mutlu olmadığın bir adamla hayatını heba etmek istemiyorsan boşanacaksın.
Benim ömrümün kıymeti yok ben kahrını çekerim boşanamam dersen ses etmeden boyun eğip mutsuz evlilikte çocuğun ile oturacaksın.
Dün düzelmeyen koca yarın da düzelmeyecek bunu da unutma

Burada nice kadınlar nice meseleler var aldatma, şiddet, hor görme vs. o insanlar boşanmayı düşünmez cesaret etmezken sizin evliliğinizdeki incir çekirdeğini doldurmayacak sebepler boşanmaya doğru yol alıyor ya aklım almıyor. Sizi suçladığımı sanmayın. Ama gerçektende halledilmeyecek şeyler değil. Suç eşinizde ailesiyle her pazarı geçirmek zorunda değilsiniz. Evliliklere tarafların kök ailesi müdahil olmamalı. Bu sınır korunamııyorsa ya da yapamayacaklarsa kimse evlenmesin. Yalnızlık çekmenize üzülüyorum ama eşiniz düzelmeyecekse önce belli bir tavırda davranın. Bir anda böyle bir konuyla bitiyormuş gibi olmasın. Onu hiç sallamayın mesela gitgide daha neşeli olun, evde hobisel şeyler yapın, kitap okuyun gitgide bu odak noktasından çıkın ve oda bunu görsün. Bu arada size sataşacaktır ama asla kavga etmeyin güzelce tek seferde söyleyin herşeyi. mesela aileni anneni özlemiş olabilirsin gidebilirsin yanlarına diye hatta orda kalmak sana iyi gelebilir bile diyin. İllaki size gelmek isterlerse bırakın gelsinler güzel bir çay demlersiniz herkes kendi çayını alır çekilir köşesine sizde elinizdeki hobiyi yaparsınız. Böyle bir taktik yapın bakalım değişen olacakmı

Kızlar iyi geceler ;
Bu bir boşanma sebebi değilki. Eşinize sert çıkın biraz. Yılda 2-3 kere gelen aileniz tabiki misafirdir ve gezdirirsiniz.
Ama kendi ailesiyle aynı yerde oturup düzenli görüşüyorsanız eşinizin yaptığı ciddi ayıp ve bencillik. Sirke satan suratı aileniz bile anlamış olabilir .

Çok saçma degilmi kadınlar ailesini çevresini bırakıp erkeğin olduğu yerde yeni bir hayat kuruyor beyefendi aynı sehirde olduğu halde kendi ailesi ile.Senede 1 yada iki kez görüştüğünüz ailenize laf ediyor.Neymis efendim onlarla geziyormuşsunuz iddayavarim oda oyle değildir .Özlemîşsinizdir .İyi niyetli bakmak bu kadar zor olmamalı.Esiniz bencil . Hiç de gönlünü almaya kalkmam cinnet geciririm.Ben ağaç kovduğu dan çıkmadım onun anası ona benimki bana pek kıymetli

Biraz o öttürdüğü boruya pamuk tıkayın tepenize çıkartmayın böyle eşleri sonra hepten zıvana dan çıkıyorlar.O nasıl kendi ailesi için bidi bidi konusuyor.Sizde ailenizi sakin ezdirmeyin.Saygi duymuyor sonra bu adamlar sürekli sorun çıkarıyor.Saygi anlayış karşılıklı olacak hep kadından beklenmeyecek

Kızlar iyi geceler ;
1 hafta boyunca sabahtan çık evden akşama kadar onlarla takıl ev temizlik yemek hiç bir seyle ilgilenme aklı basina gelsin.

Burada nice kadınlar nice meseleler var aldatma, şiddet, hor görme vs. o insanlar boşanmayı düşünmez cesaret etmezken sizin evliliğinizdeki incir çekirdeğini doldurmayacak sebepler boşanmaya doğru yol alıyor ya aklım almıyor. Sizi suçladığımı sanmayın. Ama gerçektende halledilmeyecek şeyler değil. Suç eşinizde ailesiyle her pazarı geçirmek zorunda değilsiniz. Evliliklere tarafların kök ailesi müdahil olmamalı. Bu sınır korunamııyorsa ya da yapamayacaklarsa kimse evlenmesin. Yalnızlık çekmenize üzülüyorum ama eşiniz düzelmeyecekse önce belli bir tavırda davranın. Bir anda böyle bir konuyla bitiyormuş gibi olmasın. Onu hiç sallamayın mesela gitgide daha neşeli olun, evde hobisel şeyler yapın, kitap okuyun gitgide bu odak noktasından çıkın ve oda bunu görsün. Bu arada size sataşacaktır ama asla kavga etmeyin güzelce tek seferde söyleyin herşeyi. mesela aileni anneni özlemiş olabilirsin gidebilirsin yanlarına diye hatta orda kalmak sana iyi gelebilir bile diyin. İllaki size gelmek isterlerse bırakın gelsinler güzel bir çay demlersiniz herkes kendi çayını alır çekilir köşesine sizde elinizdeki hobiyi yaparsınız. Böyle bir taktik yapın bakalım değişen olacakmı
Zaten aileniz ayrı şehirde. Kırk yılın başı gelmişler. Eşinizin ailesine de gidiyormuşsunuz. Ama niye benim ailemle gezmiyorsun kendi ailenle geziyorsuna dönmüş konu. Böyle ana kuzusu olan, eşinin kendi ailesi olduğunun bilincinde olmayan biriyle ömür geçmez. Maddi yatırımın ya da çalışma imkanın var mı?

Son düzenleme:
Bu nasıl bir bencilliktir?? Senede en fazla 2 kere gelen ailenizle gezmeyecekseniz ne yapacaksınız?? Haaa buldum ailenizi evinizde bırakıp canım kv kb ile pikniğe gidin bunu yapsanız esiniz hiç yadirgamaz hatta çok mutlu olur,böyle ağır bencil bu tipler .Madem boşanma kartını açmak istiyor, gözünüzü karartiyorsunuz.O zaman boşanmayı biraz rafa kaldırıp net ve sert olun çat çat lafinizi esirgemeyin,altta kalmayın ,ezik olmayı bırakın ne olacak ki ya yola gelir ya da ayrılırsınız Hoş deli deliyi görünce degnegini saklar,deli olun artık ....

Kızlar iyi geceler ;
Kendi ailenle gezip benimkiler ile gezmemek ne demek. Onun silahı ile sizde vurun sizde eşinize senin ailenle her pazar görüşüyoruz benim ailemle görüşmüyoruz gibi daha bir çok örnekte karşı savunmaya geçin sizinde bu konuda şikayetçi olduğunuzu kendi bencilliğini anlar diye umuyorum. Ayrıca bu düşünce yapısı bir erkekten çıkmış olamaz bunuda bir sorgulayın..

Bence şöyle güzel bir restorantta akşam yemegi ayarlayın onun ailesi ile ya da pahalı bir otelde hsonu tatili, kendisine de hayatım annenlerle tatil ayarladım kartını verir misin diyip 50-60 bin tl geçirin o zaman susar. Madem gezilecek elini taşın altına koysun.

Ben de benzer bir sıkıntı yaşadım. Eşim kv ile vakit geçirmediğimi söyledi, "oysa bence öyle değil" bende madem tüm çabalarına rağmen böyle bir iftira ile karşılaşıyorum o zaman bundan sonra çabalamam dedim. 1 ay oldu şimdilik işe yaradı gibi

X