• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİMLE OLAN KAVGAMIZ O MU HAKLI BEN MI?

Bence siz aslında hesap sormak istiyorsunuz ama hesap sormam güveniyorum diyorsunuz. Bence içinizden geldiği gibi kendiniz gibi davranın. Çünkü kendi olduğunuz gibi gerçek duygularınızı dışa vurarak davranmıyorsunuz. Bu da aslında kocanız tarafından bakıldığında da belli oluyor. Babaanne hasta olabilir ama bazı şeyleri de abartmamak lazım. Kaldı ki babaanne hastayken düğüne gidilmiş eğlenilmiş hatta arkadaşlarla buluşulmuş. Evlilik yıldönümü kutlamak bunların yanında küçücük bi şey.

Arkadaşların dediği gibi eşinizi fazla yüceltmişsiniz. Fazla büyütmüşsünüz. Eşinizin işine geldiği gibi davranınca sen benim en iyi arkadaşımsın bilmemne fasa fiso konuşur tabi. İyi günde işine geldiği zaman herkes güzel tatlı dillerle konuşuyor. Azıcık kuyruğuna basınca şeytan yüzü çıkıyor insanların. Bu adamı bu kadar şımartmayın. Bence evlilik tek taraflı mutlu etmeye dayalı bi şey değil.

Gunaydın arkadaslarım eşim cok dısarı cıkan arkadaslarıyla zaman gecıren bırısı degıl evlenmeden once cok cıkardı ama evlendıkten sonra hergun benımle oyuzden cıkmasını cogu zaman ben ısterım mutlu olurum cok fazla sosyal cevresıde var ama onun tercıhı hep benımle beraber olmak dun aksam arkadaslarıyla bulusacagını soledı bende tabıkı dedım ve esım cıktıgınfa asla aramam mesaj atmam hep o benı aramıstır suraya geldık sunu yapıyoruz der buna ıhtıyac duymam cunku ona guvenıyorum neyse saat 10gıbı yatacagımı soledım ıyı geceler dedık ve yattık ama ben uyuyamadım cunku ılk defa onsuz evde tektım daha oncede evde oldugum ama erken yatmıyordum(iş oldugu ıcın dun erken yatmam gerekıyordu)1saat yatakta uyuyamaya calısırken saat 11.30gıbı askım kacta geleceksın yazdım oda yoldayım dedı herneyse geldı sen hep bole mı yapıcaksın dedı nasıl dedım bole tedırgın mı olcaksın dedı yok korktum askım uyuyamaım fedım ama bellıkı bozulmus ona kacta gelıyorsun yazmama dıyorumya asla mesaj atmam nırmalde aramam dun sırf uyuyamadıgım ıcın sormustum olelıkle tartısma basladı,babannesı cok kotu hasta son gunlerınde ben sırf bu yuzden canı sıkılmasın dıe ona cok destek olmaya calısıyorum herseyde anlayıslı oluyorum ozel gunumuz oluyor gerek yok babannen hasta dıyorum ama dun gelmıs bana bagırıp cagırdı baya sınır kırızıne gırdı kendısıne fln vuruyor sus dıe bende susmayınca tabıkı (dedıgım seyde ben sana naptım ya naptımda bole yapıyosın demek)bıdaha cıkanında bılmem ne halbukı kızlar yemın edıyorum esımın cıkmasına mutlu olmustum ben kafası dagılır dıe olelıkle baya bı tartıstık cok agladım sabahta kalkınca o uyutor opmeden cıktım evden kahvaltıda hazırlamadım cok moralım bozuk her zaman bana sen en ıyı arkadasımsın derdı ama sımdı anlıyorum kı ınsanların sadece ısıne geldıgı gıbı davranınca en ıyısı sensın..sızce benım hatam var mı?
Bence haksızlık bu..Ne yaptınız da bu kadar tepki veriyor esiniz zırt zırt aramadınız sonucta..özür dilemeli bence

Bence siz aslında hesap sormak istiyorsunuz ama hesap sormam güveniyorum diyorsunuz. Bence içinizden geldiği gibi kendiniz gibi davranın. Çünkü kendi olduğunuz gibi gerçek duygularınızı dışa vurarak davranmıyorsunuz. Bu da aslında kocanız tarafından bakıldığında da belli oluyor. Babaanne hasta olabilir ama bazı şeyleri de abartmamak lazım. Kaldı ki babaanne hastayken düğüne gidilmiş eğlenilmiş hatta arkadaşlarla buluşulmuş. Evlilik yıldönümü kutlamak bunların yanında küçücük bi şey.

Arkadaşların dediği gibi eşinizi fazla yüceltmişsiniz. Fazla büyütmüşsünüz. Eşinizin işine geldiği gibi davranınca sen benim en iyi arkadaşımsın bilmemne fasa fiso konuşur tabi. İyi günde işine geldiği zaman herkes güzel tatlı dillerle konuşuyor. Azıcık kuyruğuna basınca şeytan yüzü çıkıyor insanların. Bu adamı bu kadar şımartmayın. Bence evlilik tek taraflı mutlu etmeye dayalı bi şey değil.
EVet bundan sonrası ıcın ne yapmam gerekenleeı dusunmem gerekıyor ve bu konuda adım atmayı dusunmuyorum

Aynen kızamıyorum cunku tepkılerıyle benı bastırıyor hep haklı duruma gelıyor
Siz evlilikte esitsiniz. Eşitlerin evliliği olarak sürdürürseniz daha huzurlu olursunuz. Duygularınızı bastırmayın. Hele ona güveniyorum isterse sabah gelsin çok yanlış bir bakış açısı. İnsanız kendimize bile tam olarak yuzde yuz güvenemeyiz. Gerçekççi olun lütfen.

Siz evlilikte esitsiniz. Eşitlerin evliliği olarak sürdürürseniz daha huzurlu olursunuz. Duygularınızı bastırmayın. Hele ona güveniyorum isterse sabah gelsin çok yanlış bir bakış açısı. İnsanız kendimize bile tam olarak yuzde yuz güvenemeyiz. Gerçekççi olun lütfen.
Tesekkur ederım dogru soluyorsunuz

Adamın bırıkıcegı bısey olmadıkı agzımı scıp tek kelıme etmedım sen nasıl kafan dagıl aksa ole yapalım hayatım dedım hep oda hep tesekkur wttı duygularmı sadece burada sızınle paylastım
Duygularınızı eşinizle de paylaşabilmek işiniz. Duygularınızı paylaşmadıgınız bir evlilikte sizin konumunuz ne oluyor tam olarak?

Sürekli içinize mi atacaksınız duygularınızı, eşinize anlayışlı eş rolü oynamaktan vazgeçin.

O moz mız benim o zaman. Bilmediğiniz şeylerhakkında genelleme yapmasanız. Kimse istemez tek kalamama gibi bir soru u bence ama yine mızmız olalım
Bu benim düşüncem. Ben haftanın 4 gecesi yalnizim 5 yildir. Bir kerede biri gelsin yanima yalnizim demedim. Ha doğa üstü olaylar yaşarsınız orası ayrı. Ama hastalık ve cinni olaylar haricinde yalniz kalamamak, şımarıklık.

Eve geldıgımızden berı tek kelıme konusmadık o ayrı odada ben ayrıodadayız asla htasını anlamayacak napacagımı bılmıyorum

Ben tartışmaları uzatmamak taraftarıyım ama doğru mu bu yaptığım bilmiyorum. Sorunların konuşarak halledileceğini düşünüyorum. Hayatımda hep bu şekilde davrandım. Ha bütün bunlara rağmen boşandım o başka😊 Bence küslüğü uzatmayın.

Ben tartışmaları uzatmamak taraftarıyım ama doğru mu bu yaptığım bilmiyorum. Sorunların konuşarak halledileceğini düşünüyorum. Hayatımda hep bu şekilde davrandım. Ha bütün bunlara rağmen boşandım o başka😊 Bence küslüğü uzatmayın.
Hatalı olan o kalbımı kıran o nasıl uzatmayım burnundan kıl aldırmıyorkı konusmuyoruz tek kelıme

Ya eksik anlattiniz ya da o başka bir şeye dolmuş dolmuş size patlamis.bir süre soğuk yapın bakalım gelip özür dilemesi neden öyle davrandığını açıklaması lazım bence

Back
X