• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİMLE OLAN KAVGAMIZ O MU HAKLI BEN MI?

Gunaydın arkadaslarım eşim cok dısarı cıkan arkadaslarıyla zaman gecıren bırısı degıl evlenmeden once cok cıkardı ama evlendıkten sonra hergun benımle oyuzden cıkmasını cogu zaman ben ısterım mutlu olurum cok fazla sosyal cevresıde var ama onun tercıhı hep benımle beraber olmak dun aksam arkadaslarıyla bulusacagını soledı bende tabıkı dedım ve esım cıktıgınfa asla aramam mesaj atmam hep o benı aramıstır suraya geldık sunu yapıyoruz der buna ıhtıyac duymam cunku ona guvenıyorum neyse saat 10gıbı yatacagımı soledım ıyı geceler dedık ve yattık ama ben uyuyamadım cunku ılk defa onsuz evde tektım daha oncede evde oldugum ama erken yatmıyordum(iş oldugu ıcın dun erken yatmam gerekıyordu)1saat yatakta uyuyamaya calısırken saat 11.30gıbı askım kacta geleceksın yazdım oda yoldayım dedı herneyse geldı sen hep bole mı yapıcaksın dedı nasıl dedım bole tedırgın mı olcaksın dedı yok korktum askım uyuyamaım fedım ama bellıkı bozulmus ona kacta gelıyorsun yazmama dıyorumya asla mesaj atmam nırmalde aramam dun sırf uyuyamadıgım ıcın sormustum olelıkle tartısma basladı,babannesı cok kotu hasta son gunlerınde ben sırf bu yuzden canı sıkılmasın dıe ona cok destek olmaya calısıyorum herseyde anlayıslı oluyorum ozel gunumuz oluyor gerek yok babannen hasta dıyorum ama dun gelmıs bana bagırıp cagırdı baya sınır kırızıne gırdı kendısıne fln vuruyor sus dıe bende susmayınca tabıkı (dedıgım seyde ben sana naptım ya naptımda bole yapıyosın demek)bıdaha cıkanında bılmem ne halbukı kızlar yemın edıyorum esımın cıkmasına mutlu olmustum ben kafası dagılır dıe olelıkle baya bı tartıstık cok agladım sabahta kalkınca o uyutor opmeden cıktım evden kahvaltıda hazırlamadım cok moralım bozuk her zaman bana sen en ıyı arkadasımsın derdı ama sımdı anlıyorum kı ınsanların sadece ısıne geldıgı gıbı davranınca en ıyısı sensın..sızce benım hatam var mı?
Bence dışarda bir şeye bozuldu sinirini sizden çıkardı kaç kere aradınız ya da kaç kere mesaj attınız

Bence söylediğiniz soru gayet normal. Eşim dışarı çıksa ki eşimi bırak evimde misafir biri çıksa da kaçta geleceksin diye sorarım, merak ederim. Belki kaza geçirdi, belki yolda başına bir şey geldi ot gibi uyur mu insan? Sinir krizi geçirecek hiçbir şey yok. Siz iyisiniz diye iyi bu adam.

İkincisi evlilik yıldönümü konusunda da hediyeyi cumartesi alacaktı belki gerçekten de siz önce vermiş oldunuz ve o sizden sonra aldı ama Cumartesi akşam düğüne gidip, yiyip içip evlilik yıldönümünde yastayım demek aşırı samimiyetsiz. İkiniz başbaşa alkol olmadan da kutlayabilirdiniz içmek şart değil sonuçta. Adam resmen kaçmış oturup sizle yemek yemekten. O da ilk yıl yani. Babaanne yaşlı başlı kadın ölürse de Allah rahmet eylesin dersiniz, duasını okursunuz. Bu kadar hassasiyet fazla. Eşiniz sizi sömürüyor.
AYnı seylerı dusunuyorum napmalıyım sızce???

2 gun once sız trıplere gırmemısmıydınız, konu actınız. Adam sıze oncesınden kızgın ben mı soylıyım bunuda
cute sen yazınca baktım o konuya da
evet konu sahibi adam ordan da birikmiş size
sadece bu değil yani

vay efendim ben hediye almasam almayacak vs diye düşünürseniz yandınız

Yemın edıyorum kı asla bole bırsey yapmadım sıtemımı yalnızca burada bellı ettım aksıne esımle son gunlerde o kadar ıyıydıkkı ınsan zor zamanda belku olurmus dedı hep bana cok mutluydu benım sayemde mutlu oldugunu dıle getırdı hep asla konusunu gectım tavrı bıle olmadı tek konumuz dun gece yasanan durum
Ben çözdüm galiba sizin olayı. Olmadıgınız biri gibi davranıyorsunuz eşinize.. O anki gerçek duygunu göster ne istiyorsan açık ol. Hep anlayış hep anlayış. Ben ne yaptımkidiye başlayan bir sitemde bile eşin sinirleniyor işteboyle.kendinden çok ödün veriyorsun. Eski konularını bilmiyorum.bu konuna bakarak yazıyorum. Hayatının merkezine almıssın aman üzülmeain aman kırılmasın evlilik böyle bir şey değil. Böyle yaparsan sebepsiz terkedilebilirsin allah korusun. Kendine saygı duy. Arayıp kızabilrsin de nerde kaldın tek başıma uyuyamadığımı biliyorsun. Bugunu mu buldun yarın erken kalkacağım gel artık. Vs. Kızdıysan kız işte. Bastırma duygularına. Her yaptıgına gülücük olmazzz.

Bence dışarda bir şeye bozuldu sinirini sizden çıkardı kaç kere aradınız ya da kaç kere mesaj attınız
O aradı saat bası ben 10da yattım senı sevıyorum ıyı gecelrr fln dedım sonra sadece mesaj attm ksvta gelırsın hayatım dıe baska hıc mesajım aramam yok

Ben çözdüm galiba sizin olayı. Olmadıgınız biri gibi davranıyorsunuz eşinize.. O anki gerçek duygunu göster ne istiyorsan açık ol. Hep anlayış hep anlayış. Ben ne yaptımkidiye başlayan bir sitemde bile eşin sinirleniyor işteboyle.kendinden çok ödün veriyorsun. Eski konularını bilmiyorum.bu konuna bakarak yazıyorum. Hayatının merkezine almıssın aman üzülmeain aman kırılmasın evlilik böyle bir şey değil. Böyle yaparsan sebepsiz terkedilebilirsin allah korusun. Kendine saygı duy. Arayıp kızabilrsin de nerde kaldın tek başıma uyuyamadığımı biliyorsun. Bugunu mu buldun yarın erken kalkacağım gel artık. Vs. Kızdıysan kız işte. Bastırma duygularına. Her yaptıgına gülücük olmazzz.
Ama kızmak ıcın yazmadım onu duygularımda kızgınlık yoktu korku vardı oyuzden

cute sen yazınca baktım o konuya da
evet konu sahibi adam ordan da birikmiş size
sadece bu değil yani

vay efendim ben hediye almasam almayacak vs diye düşünürseniz yandınız
Adamın bırıkıcegı bısey olmadıkı agzımı scıp tek kelıme etmedım sen nasıl kafan dagıl aksa ole yapalım hayatım dedım hep oda hep tesekkur wttı duygularmı sadece burada sızınle paylastım

Bence eşinizi bu kadar yüceltmeyin. İsteklerinizi yaptırın canı sıkkın, şöyle böyle derseniz üzülen siz olursunuz. Açık açık söyleyin beklentinizi her zaman. Şimdi geri çekilin adımı o atsın. Özür dilesin.
Tamamdır cok tesekkur ederım guzel yorumunuz ıcın sevgıyle kalın

yorumlardan anladığım kadarıyla siz eşinize bağlı değil düpedüz bağımlısınız.
kendi sosyal çevrenizi oluşturun.
iyi davranırsam iyiyim demişsiniz ya boğuyorsunuz adamı.
o sinir krizi ondan çıkmış.
biraz kendiniz için birşeyler yapın.

yorumlardan anladığım kadarıyla siz eşinize bağlı değil düpedüz bağımlısınız.
kendi sosyal çevrenizi oluşturun.
iyi davranırsam iyiyim demişsiniz ya boğuyorsunuz adamı.
o sinir krizi ondan çıkmış.
biraz kendiniz için birşeyler yapın.
HAklısınız

Bakın olay anlattığınız gibi ise iki ihtimal var ya bu konu daha önce aranızda problem olmuş adam bu konudan derli , ikinci ihtimal arkadaşları ile buluştuğu ortamda sizin hoşunuza gitmeyeceği düşündüğü birşey olmuş eşiniz suçluluk psikolojisi ile aklınca üste çıkmaya çalışmış. Yanlış anlaşılmasın sizi aldatmıştır falan demek istemedim. Ama vardır ya öyle ortamlar muhabbetler. Yoksa iki mesaja bu kadar tepki vermesi anormal geldi bana. Bende evliyim ve eşim dışarda olduğunda merak ettiğimde mesaj atarım, geç kalmışsa kaçta geleceğini sorarım. Bu hesap vermek değildir. Aynı şekilde eşimde beni arar. Olması gerekende bu zaten. Trip atmak çözüm değil eşinizi karşınıza alın sinirlenmeden adam gibi konuşun nedenlerinizi anlatın onun tepkisinin nedenini sorun. Hala aynı tavrı sergiler bağırmaya başlarsa orda oturmayan birşeyler var işte. O zaman tepkinizi ve mesafenizi koyarsınız. Zira o durumda siz sorunu çözmek için eş olarak sorumluluğunuzu yerine getirmiş oluyorsunuz ve adımı ondan bekleyin. Birde haklı olduğunuzu düşündüğünüz hiç bir konuda sırf evliğin huzuru için diyip suçu kabullenip özür dilemeyin. Bu sadece bir zaman sonra sorunu daha büyük bir şekilde karşınıza çıkarmaktan başka bir işe yaramaz. Ama haksızsanızda özür dilemekten çekinmeyin.

Bakın olay anlattığınız gibi ise iki ihtimal var ya bu konu daha önce aranızda problem olmuş adam bu konudan derli , ikinci ihtimal arkadaşları ile buluştuğu ortamda sizin hoşunuza gitmeyeceği düşündüğü birşey olmuş eşiniz suçluluk psikolojisi ile aklınca üste çıkmaya çalışmış. Yanlış anlaşılmasın sizi aldatmıştır falan demek istemedim. Ama vardır ya öyle ortamlar muhabbetler. Yoksa iki mesaja bu kadar tepki vermesi anormal geldi bana. Bende evliyim ve eşim dışarda olduğunda merak ettiğimde mesaj atarım, geç kalmışsa kaçta geleceğini sorarım. Bu hesap vermek değildir. Aynı şekilde eşimde beni arar. Olması gerekende bu zaten. Trip atmak çözüm değil eşinizi karşınıza alın sinirlenmeden adam gibi konuşun nedenlerinizi anlatın onun tepkisinin nedenini sorun. Hala aynı tavrı sergiler bağırmaya başlarsa orda oturmayan birşeyler var işte. O zaman tepkinizi ve mesafenizi koyarsınız. Zira o durumda siz sorunu çözmek için eş olarak sorumluluğunuzu yerine getirmiş oluyorsunuz ve adımı ondan bekleyin. Birde haklı olduğunuzu düşündüğünüz hiç bir konuda sırf evliğin huzuru için diyip suçu kabullenip özür dilemeyin. Bu sadece bir zaman sonra sorunu daha büyük bir şekilde karşınıza çıkarmaktan başka bir işe yaramaz. Ama haksızsanızda özür dilemekten çekinmeyin.
Daha once hıc bole konu bıle gecmedı ben naptım senı aramadım bıle dedım nıe bukadwr sınırlenıyosun dedım mesajın sonunda gulucuk koymadan fln sormussun dıyor bana ben gun boyu 1kez aramadım dedım aramazsınkınzstem ben arıyorum dedı ben aramasanda aramam sana guvenıyorum ayda yılda bır cıkmıssın dedım konusmak ıstedım bak ıyı degılsın dıe sus sus dıyop bagırıp cagırdı

Adamın yaşadığı hayat tüm erkeklerin hayali .Evli ama bekar gibi yaşamak. Gezerim tozarım sen bana soramazsın diyo resmen.
Bende hesap sormam zaten onun hayatı mutlu bıle olurum cunku ona guvenuyorum kendısıde bılıyor bunu ama hayatım kacta gelırsın demem sorun oldu

Back
X