• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİMLE OLAN KAVGAMIZ O MU HAKLI BEN MI?

Kımse kusura bakmasın evli adamlar bazı sorumlulukların bilincinde olacak.
Eşisin hesapta sorarsın herseyi de sorabilirsin.
Muhım olan ses tonun, tatlı dilin, uslubundur.
Ustelık yatsın kalksın dua etsin gec saatlere kadar anlayış gostermişsin.
Mesela bana ters geldi karısı evde yalnız saat 11.30 olmuş .eşinin rahatsızlık duyup eve dönmesi lazımdı .herkes kendi cephesinden bakarsa haklı olur .kadın dönünce korktum demiş sonunda .eşide uzatmamalıydı .anlaşmak aslımda bu kadar basitken zorlaştırıyoruz her şeyi

Mesela bana ters geldi karısı evde yalnız saat 11.30 olmuş .eşinin rahatsızlık duyup eve dönmesi lazımdı .herkes kendi cephesinden bakarsa haklı olur .kadın dönünce korktum demiş sonunda .eşide uzatmamalıydı .anlaşmak aslımda bu kadar basitken zorlaştırıyoruz her şeyi
Malesef:((

Istıyorsa sabah gelsın yıne ona guvenım var ben sadece merak ettım kacta gelecegını uyuyamadıgım korktugum ıcın o aradayekn benı kac kez aradı hep guldum cok mutlu oldum onun mutlu olmasına

Guven tabikıde vardır. Ama sahsı fıkrım oda bıyere kadar.
Ben herseyın ortasını, dozunda seven bir insanım.
Şahsen sabah ta cıkıp gelemez. 😎
Bebek, cocuk?

Hayır bebek yok:)
[/QUOTE

Tabı sabahta gelse sorun olmaz demek su an ki fıkrın.
İşte bu yuzden ilerisini düşün bıraz ve cok alıştırma.
Gerektiği yerde kendını savun uslubunu hıc bozma.Kendınden ödun verme.
Ama madem evinede baglı bir adam demıstın
herseyi benle yapar vs bunların tadını cıkar.
Adamı yoldan cıkarma. 🤭

Anlatmadığın birşeyler var
Deli mi bu adam
Kimse nerede kaldın aşkım sorusuna sınır krizi geçirmez kusura bakma
Ben de öyle düşünüyorum
Dünde konu sahibi evlilik yıldönümü kutlamak yerine düğün sonrası kuzenlerle geçirdik diye bozuk atıyordu.
Belliki mevzu orada kalmamış.
Ya uzatmış, ya farkında değil trip atmış.
Ya laf arasında ben yildonumu kutlamak yerine sırf senin için kuzenlerinle akşamı birlikte geçirdim diye yüzüne vurdu, ki ben oyumu bundan yana kullanıyorum

esin baya dengesiz galiba- sordugunuz soruya sinir kriziyle cevap vermek hic saglikli bir yaklasim degil.
Dırek sınır krızı gecırmedı eve gelıp tavırlı bı sekılde sen bole mı yapcan tavrıyla soledı sonra bende ben naptım ya fln dedım uyuyamadım dedım sonra tartısma basladı sus dedı susmadım vs naptım sana naptım desım sonra krıze gırdı

Ben de öyle düşünüyorum
Dünde konu sahibi evlilik yıldönümü kutlamak yerine düğün sonrası kuzenlerle geçirdik diye bozuk atıyordu.
Belliki mevzu orada kalmamış.
Ya uzatmış, ya farkında değil trip atmış.
Ya laf arasında ben yildonumu kutlamak yerine sırf senin için kuzenlerinle akşamı birlikte geçirdim diye yüzüne vurdu, ki ben oyumu bundan yana kullanıyorum
Yemın edıyorum kı asla bole bırsey yapmadım sıtemımı yalnızca burada bellı ettım aksıne esımle son gunlerde o kadar ıyıydıkkı ınsan zor zamanda belku olurmus dedı hep bana cok mutluydu benım sayemde mutlu oldugunu dıle getırdı hep asla konusunu gectım tavrı bıle olmadı tek konumuz dun gece yasanan durum

Dırek sınır krızı gecırmedı eve gelıp tavırlı bı sekılde sen bole mı yapcan tavrıyla soledı sonra bende ben naptım ya fln dedım uyuyamadım dedım sonra tartısma basladı sus dedı susmadım vs naptım sana naptım desım sonra krıze gırdı

yanlis anlama ama bu yaptigida normal degil. yani bu tür bir sohbet sinir krizine yol acmamasi gerek.
anladigima göre bide yeni evlisiniz- adam 1 sene icinde saygisini yitirmis.
babaanne hasta diye kafayi yemeye gerek yok. bu adam babaanne hasta diye dengesiz dengesiz geziyorsa, anne/ babasi ölüm döseginde olunca acaba ne yapacak?

yanlis anlama ama bu yaptigida normal degil. yani bu tür bir sohbet sinir krizine yol acmamasi gerek.
anladigima göre bide yeni evlisiniz- adam 1 sene icinde saygisini yitirmis.
babaanne hasta diye kafayi yemeye gerek yok. bu adam babaanne hasta diye dengesiz dengesiz geziyorsa, anne/ babasi ölüm döseginde olunca acaba ne yapacak?
Haklısınız

Gunaydın arkadaslarım eşim cok dısarı cıkan arkadaslarıyla zaman gecıren bırısı degıl evlenmeden once cok cıkardı ama evlendıkten sonra hergun benımle oyuzden cıkmasını cogu zaman ben ısterım mutlu olurum cok fazla sosyal cevresıde var ama onun tercıhı hep benımle beraber olmak dun aksam arkadaslarıyla bulusacagını soledı bende tabıkı dedım ve esım cıktıgınfa asla aramam mesaj atmam hep o benı aramıstır suraya geldık sunu yapıyoruz der buna ıhtıyac duymam cunku ona guvenıyorum neyse saat 10gıbı yatacagımı soledım ıyı geceler dedık ve yattık ama ben uyuyamadım cunku ılk defa onsuz evde tektım daha oncede evde oldugum ama erken yatmıyordum(iş oldugu ıcın dun erken yatmam gerekıyordu)1saat yatakta uyuyamaya calısırken saat 11.30gıbı askım kacta geleceksın yazdım oda yoldayım dedı herneyse geldı sen hep bole mı yapıcaksın dedı nasıl dedım bole tedırgın mı olcaksın dedı yok korktum askım uyuyamaım fedım ama bellıkı bozulmus ona kacta gelıyorsun yazmama dıyorumya asla mesaj atmam nırmalde aramam dun sırf uyuyamadıgım ıcın sormustum olelıkle tartısma basladı,babannesı cok kotu hasta son gunlerınde ben sırf bu yuzden canı sıkılmasın dıe ona cok destek olmaya calısıyorum herseyde anlayıslı oluyorum ozel gunumuz oluyor gerek yok babannen hasta dıyorum ama dun gelmıs bana bagırıp cagırdı baya sınır kırızıne gırdı kendısıne fln vuruyor sus dıe bende susmayınca tabıkı (dedıgım seyde ben sana naptım ya naptımda bole yapıyosın demek)bıdaha cıkanında bılmem ne halbukı kızlar yemın edıyorum esımın cıkmasına mutlu olmustum ben kafası dagılır dıe olelıkle baya bı tartıstık cok agladım sabahta kalkınca o uyutor opmeden cıktım evden kahvaltıda hazırlamadım cok moralım bozuk her zaman bana sen en ıyı arkadasımsın derdı ama sımdı anlıyorum kı ınsanların sadece ısıne geldıgı gıbı davranınca en ıyısı sensın..sızce benım hatam var mı?
Eğer eşiniz sadece bu sebepten böyle yaptıysa çok çok haksız ama suç biraz da sizde siz adama nerdesin napiosun diye sormazsanız çıktığında işte böyle küçücük bir sorunda bağırıp çağırıp sizi suçlu ilan eder hep söylüyorum kimseye fazla yüz vermeye gelmiyor iyi niyet suistimal oluyor böyle..

Eğer eşiniz sadece bu sebepten böyle yaptıysa çok çok haksız ama suç biraz da sizde siz adama nerdesin napiosun diye sormazsanız çıktığında işte böyle küçücük bir sorunda bağırıp çağırıp sizi suçlu ilan eder hep söylüyorum kimseye fazla yüz vermeye gelmiyor iyi niyet suistimal oluyor böyle..
Dogru dıyorsunuz...

Back
X