• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİMLE OLAN KAVGAMIZ O MU HAKLI BEN MI?

Martilikiz07 Martilikiz07 sen evlilik hayatında kendi kendini mutsuz edersin güzelim.Akraba düğüne giderken babanne hastaydı...esin kuzenlerle sabaha kadar takılırken babanne hastaydı,dün esin arkadaşları ile plan yaparken babanne hastaydı da evlilik yıldönümü için pazar dışarda bir yemek yeseniz mi " babanne hastayken uygun olmaz" diye dusundun? Hala sabah çıkarken kahvaltı hazirlamadim,ise gittigimi haber vermedim diyorsun ,bunu eşine trip atmış olmak gibi düşünüyorsun . Kendisi kalkıp sana kahvaltı hazırlasa ...sen de ise huzurlu gitmiş olsan mumkunati yok muydu? Kendi kendine hayatını zorlastirma .Ne istiyorsan doğrudan soyle.İnceliklere,o kendi düşünse daha güzel olurlara gerek yok güzelim. Allah nasip eder de uzun yıllar evlilik hayatınız devam ederse "vay benim emeklerim" derken kendini bulursun.
Yorumunuz benı cok etkıledı su durumda sızce nasıl davrmalıyım ne yapmalıyım onunla hıc konusmak ıstemıyorum

Yine mi aynı mevzu? Bakın bu büyük bir fedakarlık değil, farkına varın artık şunun. Belki istemeden de olsa surat asıp tavır yaptıysanız patlamıştır adam da. Yoksa insan durduk yere bir mesaja o kadar sinirlenmez.
YEMın edıyorumkı geldı dıe yuzum guldu sarılmayı beklerken bununla karsışastım

Merhaba,
Uslübumu bozmadan cevap vereceğim .. Bence sizin eşinizle sorunlarınız var.. sürekli en ufak detaylara takılı kalıp sorun haline getirip burada konu açıyorsunuz..
Bundan önce ki konunuz da siz istediğiniz halde eşinizin kuzenleri ile hep birlikte buluşmanızı bile sorun haline getirmiştiniz halbuki bunu siz istediğinizi de belirtmiştiniz..
Bence biraz takıntılı bir kişiliğiniz var, en ufak detaylara takılıyorsunuz.. bu şekilde devam ederseniz kendinizi de eşinizi de çok çabuk yıpratır ve tüketirsiniz. Ben şunu yaptım ben bunu yaptım demenize de gerek yok.. bir evlilikte ilişkide hiçbir zaman tek tarafta hata yoktur. Herkes elini taşın altına koyacak..
Nerdesin aşkm diye yazıp hesap sorar gibi yazmak yerine ( aslında öyle değil ama algılamaya göre değişir ) aşkmm nerdesin yatacağım geliyor musun diye yazabilirdin mesela.
Böylelikle gece gece böyle sıkıntılara mahal vermemiş olurdunuz.

Takıntılarınızdan sıyrılın.
Askım nerdesın gelıyormusun dıe yazsaydım emın olun daha buyuk sorun olurdu ben ona askım kacta gelırsın yazdım gec bır saat soleseydı ıcerıde ısıkla oturucaktım yıne bırsey demıcektımkı onsuz uyuyamak ve korktugum ıcın karanlıkta ole bı mesaj attım askım kac gıbı gelırsın dıe ...zaten 1saat oncesınde uyuycam senı sevıyorum fln yazmıstım uyuyamadım ıcın omesajı attım

Askım nerdesın gelıyormusun dıe yazsaydım emın olun daha buyuk sorun olurdu ben ona askım kacta gelırsın yazdım gec bır saat soleseydı ıcerıde ısıkla oturucaktım yıne bırsey demıcektımkı onsuz uyuyamak ve korktugum ıcın karanlıkta ole bı mesaj attım askım kac gıbı gelırsın dıe ...zaten 1saat oncesınde uyuycam senı sevıyorum fln yazmıstım uyuyamadım ıcın omesajı attım
Bakın dikkatli okuyun; geliyor musun yazın demedim.
Aşkmm nerdesin uyuyacağım geliyor musun? bu mesaj da hiç birşey yok.. sizin eşinizin size patlamış olmasının sebebi sizin doğum günü mevzunuz. Eşinize de burda anlattığınız gibi mütamadiyen sürekli ben sana şunu yaptım ben şöyle yaptım ben böyle davrandım diye sürekli yaptıklarınızı söylüyorsanız patlaması kaçınılmaz son.. çok ta normal.
Onsuz uyumamak, karanlıktan korkmak bunlar bahane.. sonuçta 1-2 aylık evli değilsiniz 1-2 yıllık evlisiniz diye düşünüyorum. Gayette sürekli olan bir şey değilse; 1 gece uyuyabilirdiniz. Korkuyosanız ışık açabilirdiniz.
Siz böyle takıntılarınıza devam ettikçe daha çok eşiniz ile tartışır buraya çok konu açarsınız..

Ben sizi haklı bulamadım, diğer konularınızdan dolayı. Kusura bakmayın

Her cikmamda tedirgin mi olucaksin dusuncesiyle sinirlenmis.Saat 11 de ne tedirginligi ayrica.Bir de burda naif naif yaziyorsunuz ama esinizle tartisinken oyle oldugunuzu dusunmuyorum.
Daha oncesındede cıktı ben dun hıcbırsekılde aramadım mesaj atmadım mesaj atma nedenımıde anlattım ,emın olun onun verdıgı tepkıyı gorseydınız benden daha fazla tepkı verırdınız

Yorumunuz benı cok etkıledı su durumda sızce nasıl davrmalıyım ne yapmalıyım onunla hıc konusmak ıstemıyorum
Biraz kendine vakit ayirmani,arkadaşlarınla eşinin dahil olmadığı planlar yapmanı,hiç kimseyi bulamazsan kendin çıkıp bir fincan kahve icmeni/sınamaya gitmeni tavsiye ederim.Esini seviyorsun ,dalin kolun kanadın bunu konularında hissediyorum ....ama erkekler bunu hissettiklerinde evlerine daha çok bağlanmıyor aksine kendilerini dışarıya açıyorlar.Aksam eve gidince kendini temizliğe vurma (çok titiz bir kızsın sen ama sana zarar) yap bir kahve geç odana kitabını oku,o gelsin konusmak için yanına

Bakın dikkatli okuyun; geliyor musun yazın demedim.
Aşkmm nerdesin uyuyacağım geliyor musun? bu mesaj da hiç birşey yok.. sizin eşinizin size patlamış olmasının sebebi sizin doğum günü mevzunuz. Eşinize de burda anlattığınız gibi mütamadiyen sürekli ben sana şunu yaptım ben şöyle yaptım ben böyle davrandım diye sürekli yaptıklarınızı söylüyorsanız patlaması kaçınılmaz son.. çok ta normal.
Onsuz uyumamak, karanlıktan korkmak bunlar bahane.. sonuçta 1-2 aylık evli değilsiniz 1-2 yıllık evlisiniz diye düşünüyorum. Gayette sürekli olan bir şey değilse; 1 gece uyuyabilirdiniz. Korkuyosanız ışık açabilirdiniz.
Siz böyle takıntılarınıza devam ettikçe daha çok eşiniz ile tartışır buraya çok konu açarsınız..

Ben sizi haklı bulamadım, diğer konularınızdan dolayı. Kusura bakmayın
Esıme yaptıgım hıcbır seyı basına kalkmadım yatakta gulerek onu karsıladım o gergın bır sekılde konusarak kavga baslattı dıger konularımda evet kendımde hata buldum cokta haklısınız ama bu konuyu lutfen dıgerleıyle karıstırmayın gercekten hıcbısey yapmadım

Biraz kendine vakit ayirmani,arkadaşlarınla eşinin dahil olmadığı planlar yapmanı,hiç kimseyi bulamazsan kendin çıkıp bir fincan kahve icmeni/sınamaya gitmeni tavsiye ederim.Esini seviyorsun ,dalin kolun kanadın bunu konularında hissediyorum ....ama erkekler bunu hissettiklerinde evlerine daha çok bağlanmıyor aksine kendilerini dışarıya açıyorlar.Aksam eve gidince kendini temizliğe vurma (çok titiz bir kızsın sen ama sana zarar) yap bir kahve geç odana kitabını oku,o gelsin konusmak için yanına
Cok gusel anlamıssınız benı evet ben onsuz hıcbırsey yapmıyorum elım kolum ayagım kanadım o,mutlu olsun dıe herseyı yapıyorum oda sen hep benım en ıyı arkadasımsın der ama ıste dedıgım gıbı bunu sadece ısıne geldıgım gıbı davrandıgımda yapıyor en ufak bır mesajımla benden kotusu olmuyor malesef onerılerınızı dıkkate alacagım kendım ıcın bısyler yapacagım

Gunaydın arkadaslarım eşim cok dısarı cıkan arkadaslarıyla zaman gecıren bırısı degıl evlenmeden once cok cıkardı ama evlendıkten sonra hergun benımle oyuzden cıkmasını cogu zaman ben ısterım mutlu olurum cok fazla sosyal cevresıde var ama onun tercıhı hep benımle beraber olmak dun aksam arkadaslarıyla bulusacagını soledı bende tabıkı dedım ve esım cıktıgınfa asla aramam mesaj atmam hep o benı aramıstır suraya geldık sunu yapıyoruz der buna ıhtıyac duymam cunku ona guvenıyorum neyse saat 10gıbı yatacagımı soledım ıyı geceler dedık ve yattık ama ben uyuyamadım cunku ılk defa onsuz evde tektım daha oncede evde oldugum ama erken yatmıyordum(iş oldugu ıcın dun erken yatmam gerekıyordu)1saat yatakta uyuyamaya calısırken saat 11.30gıbı askım kacta geleceksın yazdım oda yoldayım dedı herneyse geldı sen hep bole mı yapıcaksın dedı nasıl dedım bole tedırgın mı olcaksın dedı yok korktum askım uyuyamaım fedım ama bellıkı bozulmus ona kacta gelıyorsun yazmama dıyorumya asla mesaj atmam nırmalde aramam dun sırf uyuyamadıgım ıcın sormustum olelıkle tartısma basladı,babannesı cok kotu hasta son gunlerınde ben sırf bu yuzden canı sıkılmasın dıe ona cok destek olmaya calısıyorum herseyde anlayıslı oluyorum ozel gunumuz oluyor gerek yok babannen hasta dıyorum ama dun gelmıs bana bagırıp cagırdı baya sınır kırızıne gırdı kendısıne fln vuruyor sus dıe bende susmayınca tabıkı (dedıgım seyde ben sana naptım ya naptımda bole yapıyosın demek)bıdaha cıkanında bılmem ne halbukı kızlar yemın edıyorum esımın cıkmasına mutlu olmustum ben kafası dagılır dıe olelıkle baya bı tartıstık cok agladım sabahta kalkınca o uyutor opmeden cıktım evden kahvaltıda hazırlamadım cok moralım bozuk her zaman bana sen en ıyı arkadasımsın derdı ama sımdı anlıyorum kı ınsanların sadece ısıne geldıgı gıbı davranınca en ıyısı sensın..sızce benım hatam var mı?
Olay tamamen bundan ibaretse hicbir sekilde esiniz hakli degil. Bu mesaja boyle manyak manyak hareketlere ne gerek var? Ayrica bence ne zaman geliyorsun sorusunda hicbir sey yok. Ben de esimin cikmasina karismam. Ama gec olduysa sorarim ne zaman geliyorsun diye, cunku bilmem lazim. Bunu kontrol amacli yapmiyorum, ama ayni evde yasiyoruz birbirimize sorumluluklarimiz var. Esim de asla bir sey demez bu soruma, ki her zaman olmaz. Saat gec olduysa sorarim. Bunun icin sacma sapan tavirlara gerek yok.

Esıme yaptıgım hıcbır seyı basına kalkmadım yatakta gulerek onu karsıladım o gergın bır sekılde konusarak kavga baslattı dıger konularımda evet kendımde hata buldum cokta haklısınız ama bu konuyu lutfen dıgerleıyle karıstırmayın gercekten hıcbısey yapmadım
Yaptınız demiyorum zaten :)
Sadece yaptıklarınızın patlaması olmuş.. bence. Haklı olarak.. Zaten çocuk gibi sen yaptın, ben yaptım diye konuşmaya gerek bile yok. Bir evlilikte ortada sorun varsa her 2 tarafta da sorun var hata payı var demektir.
siz suana kadar yaptıklarınızı bir düşünün bence. Eşim bu kadar ufak bir şeye niye böyle fevri davrandı ki acaba diye düşünün.. İnanın cevabı zaten bulacaksınız.

Daha oncesındede cıktı ben dun hıcbırsekılde aramadım mesaj atmadım mesaj atma nedenımıde anlattım ,emın olun onun verdıgı tepkıyı gorseydınız benden daha fazla tepkı verırdınız

Uyuyamadiginiz icin atmissiniz ama o mesajin alt metni saat kac oldu,ne zaman geleceksin demek.Buna sinir olmustur devamli cikmiyorsa ki cok ta makul bir saatte evde olmus.Siz uyuyamama vs diyerek olayi mubalaga etmissiniz ve bahane etmissiniz.

Yaptınız demiyorum zaten :)
Sadece yaptıklarınızın patlaması olmuş.. bence. Haklı olarak.. Zaten çocuk gibi sen yaptın, ben yaptım diye konuşmaya gerek bile yok. Bir evlilikte ortada sorun varsa her 2 tarafta da sorun var hata payı var demektir.
siz suana kadar yaptıklarınızı bir düşünün bence. Eşim bu kadar ufak bir şeye niye böyle fevri davrandı ki acaba diye düşünün.. İnanın cevabı zaten bulacaksınız.
BEN bunu dusundum sordumda kendısıne cevap veremıyor guvendıgını bılıyorum ama huzursuz oldum sordugun ıcın duyor ve ıcmıs gelmıs hıcbırseyde demedım eglenmesıne aksıne mutlu oldum bu arada esım bensız cok yere gıtmez cogu zaman ben arkadaslarına solerım ...kısıyı cıkartın dıe

Uyuyamadiginiz icin atmissiniz ama o mesajin alt metni saat kac oldu,ne zaman geleceksin demek.Buna sinir olmustur devamli cikmiyorsa ki cok ta makul bir saatte evde olmus.Siz uyuyamama vs diyerek olayi mubalaga etmissiniz ve bahane etmissiniz.
O ole dusundu evet,ama ben o nıyetle sormadım onu yanı saat kac oldu vs ,gec oldu nıe gelmedı fln dıe dusundugum ıcın degıl yanı

BEN bunu dusundum sordumda kendısıne cevap veremıyor guvendıgını bılıyorum ama huzursuz oldum sordugun ıcın duyor ve ıcmıs gelmıs hıcbırseyde demedım eglenmesıne aksıne mutlu oldum bu arada esım bensız cok yere gıtmez cogu zaman ben arkadaslarına solerım ...kısıyı cıkartın dıe
Onun cevap vermesine gerek yok. Eşiniz olayların patlamasını yaşamış..
Mesela ben eşimin üzerine 1-2 gün çok gideyim 3. gün yaptığı bişey e birşey söyledim diyelim onu sorun yapıyor..

ama o 3.gün söylediğim şeyi herhangi bir zaman söyleyeyim hiçbir sorun olmuyor..

anlatmak istediğimi anladınız mı ?

durum tamamen sizinle alakalı.

Onun cevap vermesine gerek yok. Eşiniz olayların patlamasını yaşamış..
Mesela ben eşimin üzerine 1-2 gün çok gideyim 3. gün yaptığı bişey e birşey söyledim diyelim onu sorun yapıyor..

ama o 3.gün söylediğim şeyi herhangi bir zaman söyleyeyim hiçbir sorun olmuyor..

anlatmak istediğimi anladınız mı ?

durum tamamen sizinle alakalı.
BEnde dıyorumkı 1 2gun gıttıgım bı olay olmadıkı?aksıne son gublerde benım yaptıgım seylerden dolayı aramız mukemmel ıyıydı ben sadece o sıkıntılarımı burada yazmıstım uzuntulerımı cok ıyıydık sımdı evlılı daha cok sevdım dedı hatta hep sız o konudan dolayı bole bısey dedınız 1 2 degıl bu dunku konu ılk konu:)dıger sıkıntıları mı esım bılmıyor cunku sız bılıyorsunuz

BEnde dıyorumkı 1 2gun gıttıgım bı olay olmadıkı?aksıne son gublerde benım yaptıgım seylerden dolayı aramız mukemmel ıyıydı ben sadece o sıkıntılarımı burada yazmıstım uzuntulerımı cok ıyıydık sımdı evlılı daha cok sevdım dedı hatta hep sız o konudan dolayı bole bısey dedınız 1 2 degıl bu dunku konu ılk konu:)dıger sıkıntıları mı esım bılmıyor cunku sız bılıyorsunuz
Neyse siz haklısınız :)

Tabiki eşiniz haksız baya bir abartmış sesini demekki arada çıkarmak gerek...

Benim eşimde dışarı çıkar arada bende mesaj atarım (?) Sadece bir soru işareti oda anlar nr zaman geleceğini söyler kac gün önce bende eşim evdeyken arkadaşıma gittim akşam 8 buçuktu mesaj atti (?) Aynı benim gibi soru işareti ardından gülücük baktim oda benden alışmış ama ne ben nede kendi kavga eder

O ole dusundu evet,ama ben o nıyetle sormadım onu yanı saat kac oldu vs ,gec oldu nıe gelmedı fln dıe dusundugum ıcın degıl yanı

O niyet bu niyet farketmez.Her ciktigimda boyle mi yapacaksin,aklimi sende birakacaksin diye dusunmesi normal.Ama esinizdeki birikim tamamen bu sinir kriizi.Siz mukemmeldik,sorun yoktu diyorsunuz ama farkinda olmadan darliyorsunuz demek.

Back
X