yok be canım keşke dediğin gibi olsa hep böyle hep çenesi yorgun ama bende sıkılıyorum evde tüm gün muhabbet etmek istiyorum tv izlemek istemiyorum yaa hele en çok sinir oldugum şey bi konuyu 5 defa anlatıyorum hiç tam dinklemiyo yada unutuyoo 10 defa sesleniyorum 11 de bakıyo 30 defa söylüyoprum 35 de yapıyo az önce mesela çocugu yıkadık emzirirken ondan mendil istedim çekmeceden almak zor geldi gel kendin al dedi şimdi de gelmiş yawrum gel çay içelim dio hiçbişi yokmuş gibi kuduruyorum yaa ben sorunların üstünü örtmek istemiyorum bölegiderse ilerde büyük patlak verir küçükken halletmek lazım öyle değilmi?
Bence eşinde bi sorun yok. Hatta o senin bu yakınmalarından bile habersizdir bence.
Bence çok konuşup aynı şeyleri konuşma. Bi lafı bir kere söyle mesela bi daha tekrarlama. Dinleseydin de.
Güzel konuş mesela, tatlı dil. Kocacım de, sarıl. Yumuşamasını sağla. Gününün nasıl geçtiğini sor.. Yine çok yorulmuşsun hayatım bi duş al rahatlarsın sonrada kahve içeriz de.
Allah aşkına ya ben evli olmalıymışşşıımmmm
işlerine gelmeyen herşey erkekler için çenedir möaalesef hele benbim kocamdaki çeneyi allah kimseye vermesin bir açılkdımı gece 4-5 konuşurda konuşur walla kadın bi yerde susar ama bunda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?