yok be canım keşke dediğin gibi olsa hep böyle hep çenesi yorgun ama bende sıkılıyorum evde tüm gün muhabbet etmek istiyorum tv izlemek istemiyorum yaa hele en çok sinir oldugum şey bi konuyu 5 defa anlatıyorum hiç tam dinklemiyo yada unutuyoo 10 defa sesleniyorum 11 de bakıyo 30 defa söylüyoprum 35 de yapıyo az önce mesela çocugu yıkadık emzirirken ondan mendil istedim çekmeceden almak zor geldi gel kendin al dedi şimdi de gelmiş yawrum gel çay içelim dio hiçbişi yokmuş gibi kuduruyorum yaa ben sorunların üstünü örtmek istemiyorum bölegiderse ilerde büyük patlak verir küçükken halletmek lazım öyle değilmi?
canım profiline baktım, daha 19 yaşındasın. ben 35 olduğuma göre naçizane deneyimli sayılırım. çok erken evlilik ve annelik yükünün altına girmişsin.sen bu sıkıntılarla boğuşurken, eşinden de ilgi, sevgi ve nezaket bekliyorsun tabii doğal olarak.
ama anladığım kadarıyla, eşin sana karşı bu konuda bencil davranıyor. kadın ruhundan anlayan erkek çok az ülkemizde.
halbuki öyle narin ve küçücük şeylerle mutlu olan varlıklar ki kadınlar, bunu bir keşfedebilseler, ne mutsuz kadın kalacak nede mutsuz yuva.
evliliğiniz daha çok taze. bebişin de var.
zamana bırak biraz bence.
göç gide gide düzelir.
ama anladığım kadarıyla, eşin sana karşı bu konuda bencil davranıyor. kadın ruhundan anlayan erkek çok az ülkemizde.
halbuki öyle narin ve küçücük şeylerle mutlu olan varlıklar ki kadınlar, bunu bir keşfedebilseler, ne mutsuz kadın kalacak nede mutsuz yuva.
evliliğiniz daha çok taze. bebişin de var.
zamana bırak biraz bence.
göç gide gide düzelir.