Eşimle kızım yüzünden sürekli tartışıyoruz

Biri 5 yaşında biri 9 aylık çocuklarım. Şimdi her çocuk başka, her evin düzeni de başka. Eşim vardiyalı çalıştığı için uyku düzeni bizde de yok. Çocuğu 9 da uyutsam saat 12 de günaydın diyip gece 3 e kadar uyumuyordu. Kaldı ki bebekken düzenli uyudu ama bir buçuk 3 yaş arası bi uyumama durumu geldi çocuğa. Ben de çalışmıyorum. Çocuğumu erken uyutamadım öyle 9 larda. Sabah akşam çalışsaydı eşim elbet oturturdum. Ama çocukları uyutuyorum eşim gece yarısı eve geliyor oturalım bir film izleyelim diyorum saat 3 oluyor nasıl yatıp nasıl erken kalkayım ki. Bu şekilde uyku düzeni oluşturmak çok zor. Şuraya varacağım. Bizim tsrtışma nedenlerimiz de çocuk ama dolaylı olarak. Yani eşler birlikte vakit geçirmeli. Bu olmadığında sürekli ev işi sürekli iş hayatı üstüne çocuk bakımk öyle yıpratıyor ki. Düzenli bir eş hayatı insanı yumuşatıyor aslında. Eğer çalışma saatlerimiz engel olmuyorsa önce eşinizle kendinize alan oluşturun emin olun o büyük sorunlar daha küçük gelecek size.

Eklemeyi unuttum asla ve asla gece 2 lere kadar ayakta durdurtmayın. (Saat 11 ile 2 arası uykuda olmalılar) . Arada bir belki o da çok ayda yılda bir. Ben 11 bilemediniz en geç 12 yi geçirmiyorum. O da şöyle yatağa 10 buçukta giriyoruz artık ne zaman uyursa :) babamız gündüzde iken herkes 10 10 buçukta uyumuş olur bizde. Haftamız haftamıza uyamıyor ne yazıkki.

2,5 saat oldu hala ayakta hala ben suan bunları ağlayarak yazıyorum o kadar bunaldım ki artık uyumuyor ya uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…