- 11 Ocak 2022
- 592
- 770
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
Bebeğiniz çok geç uyuyor. Kendinize ve eşinize vakit ayırabilmek için ilk öncelik kızınıza uyku eğitimi vermeniz gerekli. Daha sonra hem siz dinlenmiş olursunuz hemde ailenize daha çok vakit ayırmış olursunuz eminim kavgalarınız da büyük ölçüde azalırKızlar biz eşimle normalde çok güzel anlaşırdık Çook nadir tartışır ve uzatmazdık ta ki kızım oluncaya dek . Kızım 2 yaşında bizle yatıp bizle kalkıyor . Öyle yaştaşı bi çevremde yok gideyim sürekli evdeyiz . Daha demin uyudu mesela. Eşimle başbaşa bi kahve içmişliğimiz yok . Anneler napıyorsunuz öneri verin bana çok zorlanıyorum.Kızımı seviyorum ama çok yoruldum artık çok yıprandım . Kavgalarımız hep kızımdan sebep çıkıyor büyüyor büyüyor gidiyor
neden cikiyor kavgalar? bence evlilikte en cok tartisma cocuklar olduktan sonra oluyor, zaten is artiyor, cocuk bakimi zor vsKızlar biz eşimle normalde çok güzel anlaşırdık Çook nadir tartışır ve uzatmazdık ta ki kızım oluncaya dek . Kızım 2 yaşında bizle yatıp bizle kalkıyor . Öyle yaştaşı bi çevremde yok gideyim sürekli evdeyiz . Daha demin uyudu mesela. Eşimle başbaşa bi kahve içmişliğimiz yok . Anneler napıyorsunuz öneri verin bana çok zorlanıyorum.Kızımı seviyorum ama çok yoruldum artık çok yıprandım . Kavgalarımız hep kızımdan sebep çıkıyor büyüyor büyüyor gidiyor
Büyük ihtimalle öyle.Muhtemelen sabah geç kalkıyor veya gündüz uykusu çok geliyor.
Veya siz hareketi bitirmiyorsunuz onun yatma saatinde.
Benim çocuklar kocaman oldu, hala tüm ışıklar kapanır uyuma saatlerinde.
Normalde 9 da uyur ama son zamanlarda uyumuyor ne yaptıysam olmadı2 yaşında bi bebegın 9 da uyuması gerekir diye düşünüyorum saat 2:30 da uyuması sizi tabikide alansız ve zamansız bırakır
Öğle uykusu 1 de uyur 2 buçuk gibi uyanır akşam 9 da uyur . Öğle uykusunu kestim uyumuyor diye ama yine faydası olmadıKonu sahibi uyku saatlerin günlük düzeni yazın da yardım edelim
Çocuğunuzu oyun gruplarina parka arkadas kurabileceği insanlar arasina çıkarın lütfen çocuk ne yapsin ki tek basinaKızlar biz eşimle normalde çok güzel anlaşırdık Çook nadir tartışır ve uzatmazdık ta ki kızım oluncaya dek . Kızım 2 yaşında bizle yatıp bizle kalkıyor . Öyle yaştaşı bi çevremde yok gideyim sürekli evdeyiz . Daha demin uyudu mesela. Eşimle başbaşa bi kahve içmişliğimiz yok . Anneler napıyorsunuz öneri verin bana çok zorlanıyorum.Kızımı seviyorum ama çok yoruldum artık çok yıprandım . Kavgalarımız hep kızımdan sebep çıkıyor büyüyor büyüyor gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?