- Konu Sahibi Melekhatun
-
Şu sözü kabul edebilecek adam varmı ne demek halletmek gerçekten yorumsuzElimden geldiğimce karıştırmamakta çalışıyorum hatta ağzımı bile bozuyorum giyersem ne olacak senin yanında beni mi halledecekler diyorum sanki mini etek giyiyorum bilmiyorum ya hayırlısı
konuyu hortlatmak istemezdimBenimki de bikini giydirmiyorneyse ne kadar ezdirirsen o kadar ezer olay haşemaya bile gider yüz verme
Başka birinin yorumuna göre mi hayatınız şekil alıyor ? Kendi başınıza neyin uygun olup olmadığını ayırt edemiyor musunuz?konuyu hortlatmak istemezdimBibibella cım ama sen benim konularımda bana ahkam kesmiyor muydun. bana karışamaz, ne giyeceğime karar vermez, lafı yapıştırırım, bu benim karar verebileceğim birşey değil senin kararın der ailesi muhafazakar ama kendisi bana saygılı diyen sen değil miydin? acaba bilinçli mi yapıyorsunuz burada bilmiyorum ama lütfen gerçekçi yorumlar yapalım. ben bu foruma tüm samimiyetimle gelip herkesten fikir tecrübe almak istemiştim bir çok savunmamda sizin gib kadınlar yüzündendi çünkü giydirmeyince giymiyorsunuz ve eşlerinizle mutlusunuz. ama dışarıda lafa gelince bana karışmaz bana öyle diyemez direk ayrıl vs vs söylüyorsunuz. ne düşünmeliyim artık bilmiyorum.
E bacım öyle evlenme şeklinden sen ne bekliyordun acabaGörücü usulü evlendik 8 ay nişanlı kaldık ve çok göremedik birbirimizi farklı şehirlerdeydik
Sırf kadının açığını yakalamak için bunca yıllık yorumlarını okumuş olamazsınız değil mikonuyu hortlatmak istemezdimBibibella cım ama sen benim konularımda bana ahkam kesmiyor muydun. bana karışamaz, ne giyeceğime karar vermez, lafı yapıştırırım, bu benim karar verebileceğim birşey değil senin kararın der ailesi muhafazakar ama kendisi bana saygılı diyen sen değil miydin? acaba bilinçli mi yapıyorsunuz burada bilmiyorum ama lütfen gerçekçi yorumlar yapalım. ben bu foruma tüm samimiyetimle gelip herkesten fikir tecrübe almak istemiştim bir çok savunmamda sizin gib kadınlar yüzündendi çünkü giydirmeyince giymiyorsunuz ve eşlerinizle mutlusunuz. ama dışarıda lafa gelince bana karışmaz bana öyle diyemez direk ayrıl vs vs söylüyorsunuz. ne düşünmeliyim artık bilmiyorum.
Her şeyi bibinin aynısı sanki de ,kıyafet meselesi kusur kalmışSırf kadının açığını yakalamak için bunca yıllık yorumlarını okumuş olamazsınız değil mi
Niye bu kadar şaşırıyorsunuz? Bu ülkede yaygın bir şey bu. Doğru değil ama yaygın. Hiç mi plajlarda yarı tesettürlü ya da mayonun altina şort/etek diyen kadinlar görmüyorsunuz?Yorumların hepsini okumadım, baya da eski tarihliymiş ama sormadan geçemeyeceğim bu başlığı.
Gerçekten sizin ne giyip giymeyeceğinize eşiniz/sevgiliniz mi karar veriyor?( gerçekten mi ya?
Üzerinden geçmiş 3 buçuk sene. Her şey değişmiş olabilir. Eskiden benimki de karışırdı, şimdi karıştırmıyorum. Benzer bir durum olabilir.konuyu hortlatmak istemezdimBibibella cım ama sen benim konularımda bana ahkam kesmiyor muydun. bana karışamaz, ne giyeceğime karar vermez, lafı yapıştırırım, bu benim karar verebileceğim birşey değil senin kararın der ailesi muhafazakar ama kendisi bana saygılı diyen sen değil miydin? acaba bilinçli mi yapıyorsunuz burada bilmiyorum ama lütfen gerçekçi yorumlar yapalım. ben bu foruma tüm samimiyetimle gelip herkesten fikir tecrübe almak istemiştim bir çok savunmamda sizin gib kadınlar yüzündendi çünkü giydirmeyince giymiyorsunuz ve eşlerinizle mutlusunuz. ama dışarıda lafa gelince bana karışmaz bana öyle diyemez direk ayrıl vs vs söylüyorsunuz. ne düşünmeliyim artık bilmiyorum.
tabiki hayır. bu konu başka bir konu ararken denkl geldi ve yorumu görünce direk hatırladım kendi konum taze olduğu içinSırf kadının açığını yakalamak için bunca yıllık yorumlarını okumuş olamazsınız değil mi
yorum yaparken çok acımasız oluyorlar ya buna dikkat çekmek istiyorum aslındaHer şeyi bibinin aynısı sanki de ,kıyafet meselesi kusur kalmış
evet haklısınız eskiden karışırdı şimdi karıştırmıyoruım demişsiniz ama bende bunu sorduğumda değişmez daha kötü olur diyorlardıÜzerinden geçmiş 3 buçuk sene. Her şey değişmiş olabilir. Eskiden benimki de karışırdı, şimdi karıştırmıyorum. Benzer bir durum olabilir.
Yalnız cidden açık aramak için sittin senenin konusunu bulduysanız işsizliğiniz karşısında şoka uğradım. Keşke bu kadar konu okuyacaginiza bir kitap okusaydiniz. Faydasi olurdu.
Yahu senin öküz seni dövdü dövdüüüüü alooooo. Hala kıyafet konusunda değişmez mi derdindesin.evet haklısınız eskiden karışırdı şimdi karıştırmıyoruım demişsiniz ama bende bunu sorduğumda değişmez daha kötü olur diyorlardı
Bu yorumu arayıp nasıl buldunuz ve bunu sırf laf sokabilmek için mi yaptınız, pes vallahi.konuyu hortlatmak istemezdimBibibella cım ama sen benim konularımda bana ahkam kesmiyor muydun. bana karışamaz, ne giyeceğime karar vermez, lafı yapıştırırım, bu benim karar verebileceğim birşey değil senin kararın der ailesi muhafazakar ama kendisi bana saygılı diyen sen değil miydin? acaba bilinçli mi yapıyorsunuz burada bilmiyorum ama lütfen gerçekçi yorumlar yapalım. ben bu foruma tüm samimiyetimle gelip herkesten fikir tecrübe almak istemiştim bir çok savunmamda sizin gib kadınlar yüzündendi çünkü giydirmeyince giymiyorsunuz ve eşlerinizle mutlusunuz. ama dışarıda lafa gelince bana karışmaz bana öyle diyemez direk ayrıl vs vs söylüyorsunuz. ne düşünmeliyim artık bilmiyorum.
Mayo, bikini yerine tesettürlü giyinen tabi ki görüyorum ama bunları gelince aklıma eşleri/sevgilileri istediği için giydikleri gelmiyor.Niye bu kadar şaşırıyorsunuz? Bu ülkede yaygın bir şey bu. Doğru değil ama yaygın. Hiç mi plajlarda yarı tesettürlü ya da mayonun altina şort/etek diyen kadinlar görmüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?