Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

ben tesettürlüyüm. Esim nisanliykende kisa tunik giymemi istemezdi ama evlendikten sonra daha bi hassaslasti hatlarim belli oluyormus mus ta mus mus.. internetten birsey begendigimde ona gosteriyorum uzun tunige bile bu kisa yok alma fln diyo beni deli ediyo ama alincada iyimis diyo. Erkekler anlamiyor iste ezbere konusuyolar. Aslnda onlara bsey demeden almak lazim

bence hepsi çok saçma.
benim eşim tam tersidir her zaman güzel olmamı bekler. makyajsız çıkma fönünü çek ben beklerim der ne yakışırsa onu alalım der şort da olabilir uzun etek de.
kaldı ki karışmaya kalksa da yemez.

Burda herkes haklı olabilir ama kıskançlık bu kocası kendinden başka birinin görmesini istemeyebilir çok açık giyinmesini istemeyebilir bundan doğal ne var açıksın tamam sana başını ört demiyor dese haksızdir ama biraz dikkat etmeni istiyorsa kimse suçlamasın kocanida bu yorumu yaptığım için benide

Benimki de bikini giydirmiyor neyse ne kadar ezdirirsen o kadar ezer olay haşemaya bile gider yüz verme
konuyu hortlatmak istemezdim Bibibella cım ama sen benim konularımda bana ahkam kesmiyor muydun. bana karışamaz, ne giyeceğime karar vermez, lafı yapıştırırım, bu benim karar verebileceğim birşey değil senin kararın der ailesi muhafazakar ama kendisi bana saygılı diyen sen değil miydin? acaba bilinçli mi yapıyorsunuz burada bilmiyorum ama lütfen gerçekçi yorumlar yapalım. ben bu foruma tüm samimiyetimle gelip herkesten fikir tecrübe almak istemiştim bir çok savunmamda sizin gib kadınlar yüzündendi çünkü giydirmeyince giymiyorsunuz ve eşlerinizle mutlusunuz. ama dışarıda lafa gelince bana karışmaz bana öyle diyemez direk ayrıl vs vs söylüyorsunuz. ne düşünmeliyim artık bilmiyorum.

Son düzenleme:
Başka birinin yorumuna göre mi hayatınız şekil alıyor ? Kendi başınıza neyin uygun olup olmadığını ayırt edemiyor musunuz?

Yorumların hepsini okumadım, baya da eski tarihliymiş ama sormadan geçemeyeceğim bu başlığı.
Gerçekten sizin ne giyip giymeyeceğinize eşiniz/sevgiliniz mi karar veriyor? ( gerçekten mi ya?

Görücü usulü evlendik 8 ay nişanlı kaldık ve çok göremedik birbirimizi farklı şehirlerdeydik
E bacım öyle evlenme şeklinden sen ne bekliyordun acaba Çek ceremesini şimdi süper Loto’dan çekilişle koca seçmişsin şaşırıyorsun şimdi

Sırf kadının açığını yakalamak için bunca yıllık yorumlarını okumuş olamazsınız değil mi

Yorumların hepsini okumadım, baya da eski tarihliymiş ama sormadan geçemeyeceğim bu başlığı.
Gerçekten sizin ne giyip giymeyeceğinize eşiniz/sevgiliniz mi karar veriyor? ( gerçekten mi ya?
Niye bu kadar şaşırıyorsunuz? Bu ülkede yaygın bir şey bu. Doğru değil ama yaygın. Hiç mi plajlarda yarı tesettürlü ya da mayonun altina şort/etek diyen kadinlar görmüyorsunuz?

Üzerinden geçmiş 3 buçuk sene. Her şey değişmiş olabilir. Eskiden benimki de karışırdı, şimdi karıştırmıyorum. Benzer bir durum olabilir.

Yalnız cidden açık aramak için sittin senenin konusunu bulduysanız işsizliğiniz karşısında şoka uğradım. Keşke bu kadar konu okuyacaginiza bir kitap okusaydiniz. Faydasi olurdu.

evet haklısınız eskiden karışırdı şimdi karıştırmıyoruım demişsiniz ama bende bunu sorduğumda değişmez daha kötü olur diyorlardı

evet haklısınız eskiden karışırdı şimdi karıştırmıyoruım demişsiniz ama bende bunu sorduğumda değişmez daha kötü olur diyorlardı
Yahu senin öküz seni dövdü dövdüüüüü alooooo. Hala kıyafet konusunda değişmez mi derdindesin.

Bu yorumu arayıp nasıl buldunuz ve bunu sırf laf sokabilmek için mi yaptınız, pes vallahi.

Niye bu kadar şaşırıyorsunuz? Bu ülkede yaygın bir şey bu. Doğru değil ama yaygın. Hiç mi plajlarda yarı tesettürlü ya da mayonun altina şort/etek diyen kadinlar görmüyorsunuz?
Mayo, bikini yerine tesettürlü giyinen tabi ki görüyorum ama bunları gelince aklıma eşleri/sevgilileri istediği için giydikleri gelmiyor.
Şaşırdım gerçekten, yaygın olduğunu düşünmüyorum. Tabi çevreye göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…