- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Senin anlamadığın kesin canım. Bu durumu yaşayanlardan ve olgun benden büyük ablalarımdan tatlı dille yardım almak için açtım konuyu. Senin gibilere laf yetiştirmek için değil benden başkasına bile laf yetiştirmeye çalışıyorsun konumu kirletme fikrin yoksa boş yapma benimle polemiğe girmeOkuduğunuzu anlıyor musunuz?
Ben bu konuyu millet gülüp eğlensin veya boşan demesi için değil benim durumum da olanlar ve ya benden büyüklerin bana yardımcı olmaları için açtım başkaları sayfayı eğlence amaçlı kullanıyor o ayrı.. eşimi seviyorum sevdiğini biliyorum beni mutlu ediyor. Ama kıyafet konusunda çakışıyoruz. Şok tartışıp ortalığı germek istemiyorum ama bir kıyafet yüzünden birbirimizi üzmeye değer mi diyorum. Teşekkürler yorumunuz için
Benzer durumlarda ileride daha serbest olur en başlarda hep böyle yaparlar dedikleri tipler vardır belki kocanız öyledir. Başka sıkıntınız yoksa bunda şikayetten önce ortayol bulmanın yolunu arayın anladığım kadarıyla ikinizin de birbirinizden önce ciddi ilişkisi olmamış ve o yüzden yaşanan ilk tezatlık çoğunlukta olduğu gibi kıyafetle başlamış. Eşinin huyunu sen bilirsin rest çekmek mi inatlaşma mı dişe diş göze göz şeklinde davranmak mı tatlı dil mi hangisi ters tepmez ölç biç karar ver.Neredeyse 1 sene oldu evleneli ama sadece kıyafet sıkıntı başka bir sıkıntımız yok
Çok kıskanıyormuş Muş Muş
Teşekkür ederim :)Benzer durumlarda ileride daha serbest olur en başlarda hep böyle yaparlar dedikleri tipler vardır belki kocanız öyledir. Başka sıkıntınız yoksa bunda şikayetten önce ortayol bulmanın yolunu arayın anladığım kadarıyla ikinizin de birbirinizden önce ciddi ilişkisi olmamış ve o yüzden yaşanan ilk tezatlık çoğunlukta olduğu gibi kıyafetle başlamış. Eşinin huyunu sen bilirsin rest çekmek mi inatlaşma mı dişe diş göze göz şeklinde davranmak mı tatlı dil mi hangisi ters tepmez ölç biç karar ver.
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim böyle yorumlara ihtiyacım vardı boşan deyip geçenlere ya da cemkirenlere değil. Bende diyorum benim nasıl giyinmemi istiyorsan sende öyle giyineceksin diye sen beni kıskanıyorsun da ben seni kışlamamak mıyım ve ya benimki namusta senin ki değil mi gibisinden. Ben demeden kendisi dedi zaten tatile gitmeyiz olur biter diye bende dedim sen evde oturursun ben giderim kafa dağıtır gelirim diyeYok canım o kıskanma değil. KISITLAMA
İkisi arasında ki farkı farkettiğiniz de kendinizi savunmayı da öğreneceksiniz.
Ben olsam bu durumda ne yapardım. İstemediğim şeyi zorla yapmam istenecek ve denize o şekilde gireceksem, "o tatile hiç gitmem daha iyi" der dediğimi de yapardım.
"Benim denize o şekilde girmemi isteyen adamın yanıma yakışması lazım. O zaman sende bilekte yada diz altı giyeceksin" deyin bence. Gözleri faltaşı gibi açılınca "bende senin talebine böyle bakıyorum" dersin.
Ayrıca kıyafet konusunda zaten dikkatli olduğumu ve yerine göre giyindiğimi ona her defasında anlatırdım. Çok ince bir çizgidesin, eğer tepki vermezsen tüm hayatın böyle geçer ve üstüne katlanır emin ol. Boyun eğmez ve kabul etmezsen onun inadı kırılır.
KatılıyorumKiyafet yuzunden bosanmam belki ama bastan her seyime karisan biriyle evlenmem.
Kapali biri degilim , yeri gelince sadece kot , yeri gelince sort giyerim. Tutup da Istanbul sokaklarinda mini etek giy(e)mem ben ama buna ben karar veririm esim ya da sevgilim degil.
Demek istedigim evlilikte her iki tarafin ozgurlugu olmali. Inanin birikip birikip sonradan kopuyor bazi seyler.
Evlenmeden once bahsettimi hic bu huyundan. Cunku sizi oyle gorup begenmis bi imza attin diye onami kalmis namusun. Ben kapaliyim kendimce ama etek giyemiyorum dar bol farketmez pantolon giyerim esimde buna karisamaz mesela herkes kendi ahlakindan sorumlu olsa keske yolda gecen mini etekliye bakarlar yanindakini kapamaya calisirlar bnce pes etme istedigin gibi giyinMerhaba kızlar ben eşimle bir türlü kıyafet konusunda anlaşamıyorum yeni evliyim ve bekarlığımdaki çoğu kıyafetimi giydirmiyor birşey alırken burnumdan getiriyor nişanlı izlen kendi aldığı beyaz pantolonu ve elbisemi giydirmiyor üstelik elbise kalın askılı ve uzun mini de değil.
Kendisi istediğini giyiyor bugün dışarı çıkacağız baktım şortunu giyiyor bu şort değil kapri diyor ama diz kapakları da giyiyor inadına giydirmedim ve beni üzdün deyip duruyor biraz tavırlı.
Biz tatile de gitmeyelim tatile gidersek biz tartışırız diyor neymiş tatilde elbise askılı kalın askılı birşey giyemez mişim denize girerken şu taytlı takımlar var ya ondan olacakmış üzeri de askılı değil tişört şekli yarım kol olacakmış. Kendisi de sadece şort ile girecek malum erkek ya.
Resmen deli ediyor beni öyle şeyler giyersem beyaz tenim çok dikkat çekiyormuş ne yapmam lazım eşini nasıl değiştiririm sizin eşiniz de böyle mi
Kısasa kısas fikrinizi çok beğendim.Yok canım o kıskanma değil. KISITLAMA
İkisi arasında ki farkı farkettiğiniz de kendinizi savunmayı da öğreneceksiniz.
Ben olsam bu durumda ne yapardım. İstemediğim şeyi zorla yapmam istenecek ve denize o şekilde gireceksem, "o tatile hiç gitmem daha iyi" der dediğimi de yapardım.
"Benim denize o şekilde girmemi isteyen adamın yanıma yakışması lazım. O zaman sende bilekte yada diz altı giyeceksin" deyin bence. Gözleri faltaşı gibi açılınca "bende senin talebine böyle bakıyorum" dersin.
Ayrıca kıyafet konusunda zaten dikkatli olduğumu ve yerine göre giyindiğimi ona her defasında anlatırdım. Çok ince bir çizgidesin, eğer tepki vermezsen tüm hayatın böyle geçer ve üstüne katlanır emin ol. Boyun eğmez ve kabul etmezsen onun inadı kırılır.
Aynen :)Kısasa kısas fikrinizi çok beğendim.ve çok naif tavsiyeler de bulunmuşunuz
Benim eşim tesettürlü olduğum halde "ferace mi giysen cilbab mı giysen gene dikkat çekiyosun olmaz ki böyle" diyerek daha fazla karışmaya başlamıştı. Bende sizin fikriniz gibi karşılık vermiştim. Ben cilbab ferace giyerim de peki sen yanıma yakışacak mısın ? Ferace giyen kadının yanında terzide paçalarını daralttırdığın pantolonunu giyebileceğini mi sanıyosun demiştim. Bidaha ağzını açamamıştıkonu sahibi için yardım olabilir bence de.
Nişanlı ilken bu kadar karışmazdı hep derdi ama bu kadar gündeme getireceğini bilmiyordumEvlenmeden once bahsettimi hic bu huyundan. Cunku sizi oyle gorup begenmis bi imza attin diye onami kalmis namusun. Ben kapaliyim kendimce ama etek giyemiyorum dar bol farketmez pantolon giyerim esimde buna karisamaz mesela herkes kendi ahlakindan sorumlu olsa keske yolda gecen mini etekliye bakarlar yanindakini kapamaya calisirlar bnce pes etme istedigin gibi giyin
Hep derdi dedigine gore belli etmis kendini ama cokta munakasa yapma giyim tarzini degistirmeyecegini soyle yeter bi sure sonra alışacaktırNişanlı ilken bu kadar karışmazdı hep derdi ama bu kadar gündeme getireceğini bilmiyordum
İnşallah teşekkürlerHep derdi dedigine gore belli etmis kendini ama cokta munakasa yapma giyim tarzini degistirmeyecegini soyle yeter bi sure sonra alışacaktır
Benim eşimde çok karıştı ilk zamanlar.ben önce tepki veriyordum bu onu daha çok kizdiriyordu ve katilastiriyordu sonra ben tepki vermedim karşı çıkmadım o da bir zaman sonra rahat bıraktı.oje bile sürdürmezdi.ama şimdi ojelerimi onun yanında alıyorum.ve sürüyorum.biraz sabredin.Bende umut öyle umut ediyorum ama zannetmiyorum düzeleceğini ama bundan sonra ki dışarı çıkmamızda düğüne 3 hafta kala evi yerleştirdikten sonra gezmeye çıkmıştık o kıyafetimi giyeceğim o zaman ses çıkarmamıştı bakalım ne diyecek
Bizde anlaşıyoruz yavaş yavaşBenim eşimde çok karıştı ilk zamanlar.ben önce tepki veriyordum bu onu daha çok kizdiriyordu ve katilastiriyordu sonra ben tepki vermedim karşı çıkmadım o da bir zaman sonra rahat bıraktı.oje bile sürdürmezdi.ama şimdi ojelerimi onun yanında alıyorum.ve sürüyorum.biraz sabredin.
Yaw heheTek beyaz tenli siz misiniz de herkes size baksın amaan amma yüz veriyonuz şu heriflere bee...Bence biraz da hoşunuza gidiyor ki yeterince sert tepki vermiyorsunuz yoksa başka konularda olsa kadınların nasıl yırtıcı olduğunu görüyoruz yani :)
Yaw hehe
Eğer tarzınızı değiştirmek istemiyorsanız taviz vermeyin taviz tavizi doğururMerhaba kızlar ben eşimle bir türlü kıyafet konusunda anlaşamıyorum yeni evliyim ve bekarlığımdaki çoğu kıyafetimi giydirmiyor birşey alırken burnumdan getiriyor nişanlı izlen kendi aldığı beyaz pantolonu ve elbisemi giydirmiyor üstelik elbise kalın askılı ve uzun mini de değil.
Kendisi istediğini giyiyor bugün dışarı çıkacağız baktım şortunu giyiyor bu şort değil kapri diyor ama diz kapakları da giyiyor inadına giydirmedim ve beni üzdün deyip duruyor biraz tavırlı.
Biz tatile de gitmeyelim tatile gidersek biz tartışırız diyor neymiş tatilde elbise askılı kalın askılı birşey giyemez mişim denize girerken şu taytlı takımlar var ya ondan olacakmış üzeri de askılı değil tişört şekli yarım kol olacakmış. Kendisi de sadece şort ile girecek malum erkek ya.
Resmen deli ediyor beni öyle şeyler giyersem beyaz tenim çok dikkat çekiyormuş ne yapmam lazım eşini nasıl değiştiririm sizin eşiniz de böyle mi
Sekiz ay nişanlı kaldığınız insanın hayat tarzını bilmeme ihtimaliniz olamaz bence yani bikini giydirecek adam zaten belli olur yada sınırları olanMerhaba kızlar ben eşimle bir türlü kıyafet konusunda anlaşamıyorum yeni evliyim ve bekarlığımdaki çoğu kıyafetimi giydirmiyor birşey alırken burnumdan getiriyor nişanlı izlen kendi aldığı beyaz pantolonu ve elbisemi giydirmiyor üstelik elbise kalın askılı ve uzun mini de değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?