- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.526
- 48
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Hayatının hatasını yapmıştın başkası olsa27’de evlendim. Evlendikten sonra salak salak sormuştum bi de şort giymem seni rahatsız eder mi diyeçocukluk... Niye etsin, ben seni tanıdığımda şort giyiniyordun, sevgili olduğumuzda giyiniyordun, evlenmeye karar verdiğimizde giyiniyordun imza atınca ne değişmiş olabilir ki dedi.
Evet tekmelerken çok emek vermiştiniz. Lütfen yapma bunu kendine..Evet takıntılıyım çünkü 6-7 yıllık bir emeğim var ve bugüne kadar kimseyi onun gibi sevmemiştim şimdi yeni birine bu emeği vermek içimden gelmiyor
Eski yazdıklarına baktım da bu konuda tartışınca kolunu sıkıyormuş, tekmeliyormuş bilmemne, ağzım açık kaldı. Bir erkek bana böyle bir şey yapsa cüssesine bakmadan kafasında sandalye parçalarım. Ama yapamaz çünkü öyle birini hayatıma almam zaten en başta. Senin zihniyetin de bozuk, aynı hayatındaki bu erkek gibi düşünüyorsun ki dayak yediğin bir ilişkiyi bitirmemişsin, kırmızı oje sürmeyi kendini pazarlamak olarak görüyorsun, vs.Şu giydirmiyor ama ben giyiyorum lafını ben hiç anlamıyorum her yaz tatile gidiyor kusunuz mesela adam siz bikinide ısrar ettikçe o yaz tatile götürmez olur biter yada bikini aldıysanız alır atar belki size gider mayo alır nasıl oluyır bu giydirmeyen adam giydirmiş oluyor
Bunu yeni gördüm, tatile götürmez ne allah aşkına? Çocuk muyuz biz herifler elimizden tutup karne hediyesi olarak tatile götürecekŞu giydirmiyor ama ben giyiyorum lafını ben hiç anlamıyorum her yaz tatile gidiyor kusunuz mesela adam siz bikinide ısrar ettikçe o yaz tatile götürmez olur biter yada bikini aldıysanız alır atar belki size gider mayo alır nasıl oluyır bu giydirmeyen adam giydirmiş oluyor
Bibi'nin bir zamanlar kilolu olduğunu biliyoruz, malesef vücut isteyen bir şey bikini, ben olsam ben de giydirmezdim yani. Kadının saçı pembe la saçı ajdjfjf saçını pembeye boya bakalım herif seni yerlerde döndürüp elektrik enerjisi elde ediyo mu etmiyo mu, burdan sana ekmek çıkmaz, zorlama.Benim takıldığım orda bibibella bende bikini giymiyorum mayo tercih ediyorum kilomdan veya kendime yakıştırmadığımdan dememiş direk eşim giydirmiyor demiş giydirmiyor ne demek bu cümleyi ben kurduğumda bin türlü laf etti herkes
Anlayamazsın çünkü kendi kararlarını verecek, sorumluluğunu kaldıracak biri değilsin. O güç sende yok. Sana yap et tut diyecekler, sen istemesen de söylene söylene yapacaksın. İnanır mısın insanlar kendi tatile gidebiliyor İrmik, kocalarının götürmesine gerek yok. Ben bütün yıl köpek gibi çalışacağım, orda bir iki haftamı mıyk mıyk çenesi ile rezil edecek adamın alnını karışlarım. İnsan içine çıkmam onunla daha, ne tatili.Şu giydirmiyor ama ben giyiyorum lafını ben hiç anlamıyorum her yaz tatile gidiyor kusunuz mesela adam siz bikinide ısrar ettikçe o yaz tatile götürmez olur biter yada bikini aldıysanız alır atar belki size gider mayo alır nasıl oluyır bu giydirmeyen adam giydirmiş oluyor
Emek ne tam olarak geride kalan hayatı mahvetmeye yeterli mi bu emek ve sevgi. Madem bu kadar çok seviyorsunuz başkalarının konusuna bile yazmaktansa gidin evlenin. Yakın hayatınızı. Asla yeni ve düzgün birine emek vermek içinizden gelmesin. Çünkü siz normal değilsiniz.Evet takıntılıyım çünkü 6-7 yıllık bir emeğim var ve bugüne kadar kimseyi onun gibi sevmemiştim şimdi yeni birine bu emeği vermek içimden gelmiyor
Eşleriniz götürmüyor mu yazın siz hadi ben tatile gidiyorum deyip tek mi çıkıyorsunuz birlikte yapıyorsunuz planı işte. Oda yapmaz plan bikini giyeceksenizBunu yeni gördüm, tatile götürmez ne allah aşkına? Çocuk muyuz biz herifler elimizden tutup karne hediyesi olarak tatile götürecek
Her şeye erkek karar verir, o isterse yapar istemezse yapmaz kafasından çıkmadan anlayabilmen mümkün değil irmik.Eşleriniz götürmüyor mu yazın siz hadi ben tatile gidiyorum deyip tek mi çıkıyorsunuz birlikte yapıyorsunuz planı işte. Oda yapmaz plan bikini giyecekseniz
Hic evlenmemek bile böyle bir adamla evlenmekten daha iyidir.Eşleriniz götürmüyor mu yazın siz hadi ben tatile gidiyorum deyip tek mi çıkıyorsunuz birlikte yapıyorsunuz planı işte. Oda yapmaz plan bikini giyecekseniz
İrmik evlenmeden bitmeyecek, evlense de bitmeyecek gerçi bu adamla evlenirse.Genemi kıyafet konusu bir bitmedi hala..
Evlensin artık, ben biraz da kaynana, kayınbaba, görümce, kayınço, elti dertlerini okumak istiyorum, sıkıldım don gömlek peşkir konularından.İrmik evlenmeden bitmeyecek, evlense de bitmeyecek gerçi bu adamla evlenirse.
Korkuyor. İşin ilginci dayak yemekten değil de istediğini giyememekten korkuyor.Evlensin artık, ben biraz da kaynana, kayınbaba, görümce, kayınço, elti dertlerini okumak istiyorum, sıkıldım don gömlek peşkir konularından.
bu kıskanmak degil hastalık kıyafetine karşımak nedir siz iranda mi yaşıyorsun da karışıyor...Çok kıskanıyormuş Muş Muş
Evlensede gene aynı olacak,ya susacak ya sürekli burada konu açacak:))İrmik evlenmeden bitmeyecek, evlense de bitmeyecek gerçi bu adamla evlenirse.
Görüyor musun ne erkekler var karısını teşhir ediyor dimi? Sence böyle.Hayır komiğime gitti
Çünkü etiket dünyası şekerim. Adam askılı bikini ile kalmaz, feraceye kadar dayandırır, tatili zaten unut. Çevresi teneke çalar arkasından önünden, neyken ne oldu derler, bundan korkuyor.Korkuyor. İşin ilginci dayak yemekten değil de istediğini giyememekten korkuyor.
Eltisi varsa bence onunla bir konuşsun, belki elti ikna eder.
Üstünden bir kaç gün geçince özledim ve sevdiğim için duruldu ortalık tekrar derse giderken barıştıkHic evlenmemek bile böyle bir adamla evlenmekten daha iyidir.
Adam sizi yerlerde sürüklemis sonra nasıl barıştınız?
Daha evli değilken bunu yapan adam evlendikten sonra neler yapar hiç düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?