Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Ben de öyle düşündüm ama sonradan fikri değişmiş de olabilir bilemeyiz.
Hem zaten bize ne, gelmiş konuyu hortlatmış herkesin tek derdi kimin bikini giyip giymediği sanki. Büyük bir sır perdesi aralamış gibi tavırlarda bir de sjsjkl
Kendi sevgilisi bitti, elalemin sevgilisinin, kocasının fikrine göre yaşayacak şimdi de.

Bunu yaşayan kadın bibiyi haksiz çıkarmak için bütün forumu mu taramış yani? Efora bak delircem.
Son konusundan sonra muhtemelen istemediği yorum yapan herkes için bir tarama yaptı ama bulabildiği bu yorum olmuş şu ana kadar. Bu arada eşi/sevgilisi tarafından saygı görüp giyim kuşamına karşılmayan kadınlara da eşiniz/sevgiliniz sizi sergiliyor gibi laflar etmekten geri durmuyor.

Her yorumuna şaşırmaktan ağzım ayrıldı

Benim eşim de göbeği açık giyinmemi istemiyor mesela ancak giyinince sadece hoşuna gitmediğini belirtiyor. Çünkü giydirmeme gibi bir durum olamaz, sadece hoşlanmadığını belirtebilir. Ben de hoşlanmadığı için daha dikkat ediyorum ancak giyemezsin deseydi giyerdim sanırım.

Bunu yaşayan kadın bibiyi haksiz çıkarmak için bütün forumu mu taramış yani? Efora bak delircem.
Konuyu tam bilmiyorum ama bence tam olarak öyle birinden beklenecek bir hareket. Dayak yediği halde ayrılmadığına göre kendine hiç saygısı yok, adamdan ayrılmamak için de bahane arıyor işte. "Sen de askılı giymeyiver canım kocan seni koruyor dışarısı kötü" diye yorum bulmaya çalışıyor. Normalde anında polise gidip uzaklaştırma kararı filan çıkarması lazım, o zavallılığını meşrulaştırmak için bahane arayıp tarıyor işte orda burda. Üzücü bence.

Evli değil, evlenmek istiyor ama askılı giyemezsin tavırları yüzünden ayrılmış söylediğine göre. Ama hala evlenmek istiyor, lakin evlenmiyor. Belki askılı giyebilirsin derse evlenecek ama evlenmek için üşeniyor da olabilir. Yani evlenmeyi çok istiyor, yerlerde tekmelesini sorun olarak görmüyor (bir kere yapmış çünkü) ama evlenmiyor. Çünkü evlenmek istiyor. Acaba evlenmesine bizim izin vermedigimizi düşünüp mü bileniyor ki bize? Evlenmez bence. Askılı giyemeyecekse cesaret edemez.

Sadomazo fetişi mi varmış? Yerlerde tekmelenince ayrılmayıp da askılı yüzünden ayrılmasını aklım almadı. Nasıl bir beyin bu?

Sizene burdaki üyelerin hayatlarından . Size akıl verip kendimiz kocamızla kavga etsek akıl veremeyecegiz yani öyle mi. Böyle düşünmek için kendinizi çok zorluyor musunuz. Okumuş etmiş insanlarsiniz şaşırıyorum bu hallerinize!
Ayrıca burda taaaa 2019 da ki konuyu bulup da bir üyeyle uğraşmak ne kadar nahoş bir durum. Kendinize gelin. İnsanlar size o kadar akıl verdi ayıp ediyorsunuz.
Cidden burda ki bazı üyeler çok enteresan.
O size eşya gibi davranan adamla evlenmek için cevaz aramak yerine gidin evlenin madem gönlünüz bu kadar yanma taraftari durmayın.

Bence espri yapmış. Esi giydirmiyordur zaten kendisi giyiyordur
En karismayan erkek bile bikiniye üf püf yapar illaki.

Benim takıldığım orda bibibella bende bikini giymiyorum mayo tercih ediyorum kilomdan veya kendime yakıştırmadığımdan dememiş direk eşim giydirmiyor demiş giydirmiyor ne demek bu cümleyi ben kurduğumda bin türlü laf etti herkes

O buraya gelmiyor ailesi izin vermiyor ben onun şehrine gidersem onun baskı ve manipülasyonuna ek olarak ailesinin baskı ve laflarına maruz kalmak istemiyorum
Tamam işte,bu konuyu hayatınızdan ne zaman çıkaracaksınız . İstemiyorum demişsiniz neden konu gündemde. Takıntılı birimisiniz anlam veremiyorum

evet haklısınız eskiden karışırdı şimdi karıştırmıyoruım demişsiniz ama bende bunu sorduğumda değişmez daha kötü olur diyorlardı
Sizin sevgiliniz sadece giysiye degil bircok seyinize karisiyordu. Istiyorsaniz evlenirsiniz, buradaki yorumlara kurulup kurulup, "aha bak sende bunu demissin" diye kurcalamanin amaci nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…