How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Melekhatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
808
702
103
Merhaba kızlar ben eşimle bir türlü kıyafet konusunda anlaşamıyorum yeni evliyim ve bekarlığımdaki çoğu kıyafetimi giydirmiyor birşey alırken burnumdan getiriyor nişanlı izlen kendi aldığı beyaz pantolonu ve elbisemi giydirmiyor üstelik elbise kalın askılı ve uzun mini de değil.

Kendisi istediğini giyiyor bugün dışarı çıkacağız baktım şortunu giyiyor bu şort değil kapri diyor ama diz kapakları da giyiyor inadına giydirmedim ve beni üzdün deyip duruyor biraz tavırlı.

Biz tatile de gitmeyelim tatile gidersek biz tartışırız diyor neymiş tatilde elbise askılı kalın askılı birşey giyemez mişim denize girerken şu taytlı takımlar var ya ondan olacakmış üzeri de askılı değil tişört şekli yarım kol olacakmış. Kendisi de sadece şort ile girecek malum erkek ya.

Resmen deli ediyor beni öyle şeyler giyersem beyaz tenim çok dikkat çekiyormuş ne yapmam lazım eşini nasıl değiştiririm sizin eşiniz de böyle mi :( :( :(

Eşiniz sizi gördü beğendi, severek evlendiniz değil mi?
Bu haksızlık değil mi sizce?
Köprüyü geçene, imzalar atılana kadar ses çıkarmıyor, imza atıldıktan sonra karışmaya kısıtlamaya başlıyor.
Bence eşiniz sizi sandığınız kadar sevmiyor, sevmek deli gibi kıskanmak değildir. Sizi nasıl sevdiyse öyle bırakmalı, değiştirmeye çalışmamalı.

Ben tesettürlü biri olarak milletin eşini gelinini değiştirmeye çalışmasına sinir oluyorum. Öyle beğendiysen artık karışmamalısın. Bir anda bu nedir ya! Giyim kuşam birisi istiyor diye bir anda değiştirilecek bir şey değildir ki!
Kafasını değiştirmesi lazım eşinizin.

Evlenmeden önce sizi böyle görüp beğenmiş.
Çok kıskanç bir insansa kapalı biriyle evlenmeyi tercih edecekti.
Keisnlikle taviz vermeyin kavgaysa kavga edin küsecekse de bırakın küssün.
Çünkü en ufak taviz başka tavizleri doğurur ve elinde köle olursunuz.
O yüzden daha yeni evliyken bu konuyu konuşun ve kapatın benim için bitti deyin ve istediğinizi giyin.

Eşiniz sizi gördü beğendi, severek evlendiniz değil mi?
Bu haksızlık değil mi sizce?
Köprüyü geçene, imzalar atılana kadar ses çıkarmıyor, imza atıldıktan sonra karışmaya kısıtlamaya başlıyor.
Bence eşiniz sizi sandığınız kadar sevmiyor, sevmek deli gibi kıskanmak değildir. Sizi nasıl sevdiyse öyle bırakmalı, değiştirmeye çalışmamalı.
Görücü usulü evlendik 8 ay nişanlı kaldık ve çok göremedik birbirimizi farklı şehirlerdeydik

Evlenmeden önce sizi böyle görüp beğenmiş.
Çok kıskanç bir insansa kapalı biriyle evlenmeyi tercih edecekti.
Keisnlikle taviz vermeyin kavgaysa kavga edin küsecekse de bırakın küssün.
Çünkü en ufak taviz başka tavizleri doğurur ve elinde köle olursunuz.
O yüzden daha yeni evliyken bu konuyu konuşun ve kapatın benim için bitti deyin ve istediğinizi giyin.
Elimden geldiğim gibi diretiyorum taviz vermiyorum asla ama sinirleniyorum öyle yaptıkça

Ben tesettürlü biri olarak milletin eşini gelinini değiştirmeye çalışmasına sinir oluyorum. Öyle beğendiysen artık karışmamalısın. Bir anda bu nedir ya! Giyim kuşam birisi istiyor diye bir anda değiştirilecek bir şey değildir ki!
Kafasını değiştirmesi lazım eşinizin.
İlerde kapanacağım zaten rabbim kısmet ederse daha 20 yaşındayım beni istediğim gibi giyinmeme izin vermiyor kendi istediği gibi giyinmek istiyor beni sinirlendiren bu

Çok kıskanıyormuş Muş Muş 😪
Iyi de kıskanıyorsa sizi ilk gördüğü andan itibaren kıskanması lazımdı.
Ben böyle giyinen bi kadınla yapamam kiskanirim deyip sizinle hiç birlikte olmaması lazımdı.
Ki zaten esas mesele kıskançlık değil bana göre karşı tarafın üzerinde hukmetme lafını dinletme meselesi.

Görücü usulü evlendik 8 ay nişanlı kaldık ve çok göremedik birbirimizi farklı şehirlerdeydik
Yargılamak istemiyorum ama keşke iyice tanıyıp öyle evlenseydiniz.
Bu saatten sonra ya boşanacaksınız ya da kesinlikle kendinizden taviz vermeyip giymeye devam edeceksiniz. Bir kere sözünü dinleyip giymezseniz hep üzerinizde baskı kuracaktır. Kendinizden taviz vermeyin.

Ben bu tarz istekleri olup, bunu evlilikte "Evin reisi" gücünü kullanarak eşine dayatmaya çalışan erkekleri çok anormal ve içten pazarlıklı buluyorum.

Bunun başlangıç olduğunu söyleyeyim, bu tarz dikteleri daha alacaksınız ve sadece giyiminiz ile kalmayacak, buraya da yazıyorum. Eşine saygısı olmayan adamlar yapar bunu.

Taviz tavizi getirmeden çözümü bulacaksınız, artık itiraz eder direnir misiniz, evliliğinizi mi gözden geçirirsiniz bilemem çünkü dediğim gibi, bu kıyafet ile kalmayacak.

Bu size saygısızlıktır. Bir kadın nasıl isterse öyle giyinebilmeli. Siz zaten nasıl mutluysanız ve neyin içinde rahatsanız onu tercih edersiniz. Bu baskılar ve kıskançlıklar bana komik geliyor. Kadın böyle paket gibi saklanacak bir madde değil ki. Biz varız ve bu hayatın içindeyiz.
Eşim kıyafet konusunda karışmadı, karışması da beni rahatsız eder. Ne istersem onu giyiyorum yeri geliyor şort yeri geliyor elbise, etek, pantolon. Zaten rahat edemediğim kıyafetle ben kendim sokağa çıkmam.

Iyi de kıskanıyorsa sizi ilk gördüğü andan itibaren kıskanması lazımdı.
Ben böyle giyinen bi kadınla yapamam kiskanirim deyip sizinle hiç birlikte olmaması lazımdı.
Ki zaten esas mesele kıskançlık değil bana göre karşı tarafın üzerinde hukmetme lafını dinletme meselesi.
Bilemiyorum bekarlığımda da açık giyinen birisi değildim en açık kıyafetim kalın askılı gömleklerim 😏

Back