Eşimle kavgamız

İşte eşimizle aramızdakileri ne bizim ana babamız ne onun ana babası bu yüzden asla bilmemeli. Biz affederiz onlar çocuğuna yapılanı affetmez. Biraz annenizi kardeşinizi susturun

Hata sizde ailenize bunu anlatmaya çalışın bence. Ufak tefek tartışma her ailede olur

Tamam olmus tartismissiniz ama ailenizde fazla tepki vermis
Bazi aileler arkada durmaz bazilari direk bosan modunda
Kesin kizkardzsiniz bekar boyle yorum yaptigina gore
Esiniz iyiyse bir tartismada tabiki bosanma olmaz ki sizin konu cidden kucuk
Sanki ustunuze gelip tokat atmis gibi verdikleri tepkiler cok fazla

Ortada aşılmayacak bir sorununuz yokmuş her ailede tartışma yaşanır, anneniz ve kardeşinizle güzel bir konuşma yapın karışmasinlar, size sürekli kocanızı kötülemesinler.

Ben eşimi seviyorum en büyük hatam oldu sinirliylen anneme gitmek. Tartışma orda daha çok büyüdü böyle oldu. Eşim kalbimi kırdı ama onlar canımı yaktı sanki gurursuzluk yapıyormuşum gibi imalar oldu

İşte eşimizle aramızdakileri ne bizim ana babamız ne onun ana babası bu yüzden asla bilmemeli. Biz affederiz onlar çocuğuna yapılanı affetmez. Biraz annenizi kardeşinizi susturun
Evet öyle hepte böyle düşünürdüm zaten ama piskolojim iyi değil esim ben sinir krizi geçirirken sakinleştirmeye çalıştı ama kardeşim daha çok harlıyor ilerde neler yapar döver falan diyor

Evet bekar benimde en çok canımı yakan bu oldu sanki aldatmış dövmüş ben yanında durarak gurursuz biri oldum

Evet bekar benimde en çok canımı yakan bu oldu sanki aldatmış dövmüş ben yanında durarak gurursuz biri oldum
Bekara koca bosamak kolah ortada bir cocuk var ve esinizi seviyorsaniz aranizda buyuk problemler yoksa dinlemeyin ailenizi
Hangimizin yokki
Sonucta siddet olmadikca duzeltmek icin hepimiz cabaliyoruz bir sekilde

Aileniz dediği için boşanmak istemeniz normal mi ? Bu kadar etkilenmeyin insanlardan. Kavga illaki oluyor anneniz hiç mi etmemiş . Bundan sonra dikkat edin onlara da aramız iyi deyin

Sizinki basit bir tartismaymis aslinda.sorun buna ailelerin sahit olmasi.neyse bazen de yasayarak dersler cikariyoruz hayat boyle.bir daha tekrarlamazsiniz olur biter.aileniz de zamanla durulur, anin sicakligiyla oyle konusmuslardir bence.

Sizi ruhsal yorgunluğa sokup ilaç tedavisi almaya kadar götüren yaşantınızda anne kardeş rolü var mı?
Varsa eşinize gelene kadar onlardan boşanın

"Kocanız sizi sevmiyor demek ki" demek yeterince bi veri yok bence.
Bu kadar keskin konuşmayın

Bi sure ailenizle kesin net konuşun ilaclardan oldu ben esimden raziyim memnunum diyin .abartmayin. havalar sicak herkes gergin.olur oyle şeyler takilmayin toparlanmak zaman alacak yalniz buna dirayetiniz olsun. annenize herseyi anlatmayin. Ketumluk iyidir herkese ketum olun

Nasıl bir ka
Nasıl bir kavgaydı ki bu? Size hakaretler edip, itip kaktı mı? Saygısızlik mı yaptı? Eşler bazen ailelerin yanında ufak ağız dalaşına girebilir ve bu her nekadar istenmeyen bir durum olsa da normal karşılanır çoğunlukla. Ailenizi bu kadar kinlendirdigine göre aranızda geçen kavga epey sert bir kavgaydı sanırım.

Her neyse. Eşinizi seviyorsanız ve memnunsanız sırf aileniz istiyor diye boşanmak zorunda değilsiniz tabi ki. Sizin adınıza üzülmüşler ve mutsuz olduğunuzü düşünmüşler belli ki. Siz bu ilişkinin dinamiğini bu şekilde kanıksamışsınız belli ki.

Eşinizle aranii bozmayin annenizin doldurusunada gelmeyin sonuçta esler tartisabilir sonra halledebilir sizin aranizda olan bisey ailenizi susturun bu konuyu biz hallettik artik sizden yorum duymak istemiyorum mutluyum bosanirsam cocuguma sizmi babalik yapacaksınız deyin. Eften puften aileler bosandiyor ya hic iyi niyetli bulmuyorum

Karı koca arasında yaşadığınız sorunları karı koca arasında halletmeyi, kimseye yansıtmamayı tecrübe etmiş oldunuz
Ders niteliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…