Eşimle kavgalıyız. 10 gündür benden uzak duruyor.

7 aylık evlilikte en ufak problemde sizi evden mi kovuyor? Yani burada eve geri dönmemeniz gerekirken niye hiç bisey yok gibi birde seni özledim diyerek ilişki bekliyorsunuz ki?
Misafir yarım saat önce haber vermiştir ama daha yeni evli olduğunuz için ne diyeceğini bilememiş kabul etmiştir. Evet size sorması gerekir ama yinede misafirler gittikten sonra birdaha böyle birseyi kabul etmeyeceğinizi konuşurdunuz.
Sürekli evden kovmasi gibi büyük bir probleminiz var, korunun çocuk yapmayın bir süre.

Teşekkür ederim kibar yorumunuz için. Haklısınız. Ama eşim hep böyledir. En ufak sorunda beni kovar. Ben de bu son olayda nedendir bilmem bir tavır koymak istedim ama ters tepti.
Siz haklıymışsınız o halde gösterdiğiniz tepkide. O tavrınızın arkasında dursaymışsınız keşke. Ilk siz konuşmaya çalıştığınız için o kendini haklı sanıp naza çekiyor. Gıcık oldum eşinize.

7 aylık evlilikte en ufak problemde sizi evden mi kovuyor? Yani burada eve geri dönmemeniz gerekirken niye hiç bisey yok gibi birde seni özledim diyerek ilişki bekliyorsunuz ki?
Misafir yarım saat önce haber vermiştir ama daha yeni evli olduğunuz için ne diyeceğini bilememiş kabul etmiştir. Evet size sorması gerekir ama yinede misafirler gittikten sonra birdaha böyle birseyi kabul etmeyeceğinizi konuşurdunuz.
Sürekli evden kovmasi gibi büyük bir probleminiz var, korunun çocuk yapmayın bir süre.
Ben sınava hazırlanıyorum. Şu an maddi özgürlüğüm yok. Ailemi aradım. Bana git dediğini belirttim. Ailem biraz sabret, düzelir dedi. O yüzden eve geri döndüm. Misafirler gittikten sonra eşim beni defalarca aradı. Sonradan açtım. Neredesin, çevrede seni arıyorum dedi. Eve gel dedi, geldim. Defalarca konuşmaya çalıştım 10 gün içinde. Ama ters tepti. Kırdı döktü. Çünkü ben konuşmazsam belli ki o hiç konuşmayacak.

Teşekkür ederim kibar yorumunuz için. Haklısınız. Ama eşim hep böyledir. En ufak sorunda beni kovar. Ben de bu son olayda nedendir bilmem bir tavır koymak istedim ama ters tepti.
Anladım ilk açtığınız konuda birikmişlik olduğunu ve eşinizin o zaman sen git dediğini yazmadığınız için baya linç yemişsiniz ha şu anda da dediğim gibi sizin haksız olduğunuzu düşünüyorum ama bu kadar linç gereksiz sadece bundan sonra daha anlayışlı olmanız daha iyi olur

Çiftle daha önce problem yaşadık. Adam içiyordu. Eşimi de aynı şeylere sürüklüyordu. Ama sorun şu ki ben gitmedim. Eşim arkadaşlarımı istemiyorsan sen çık git dedi.
O zaman kararinizin arkasinda durun, dik durun o yalvarsin. Yarim saat sonrasina misafir cagirilmaz. Belki sizin baska planiniz var. Belki ev daginik.

O zaman kararinizin arkasinda durun, dik durun o yalvarsin. Yarim saat sonrasina misafir cagirilmaz. Belki sizin baska planiniz var. Belki ev daginik.
İnanın ki bu ilk değil. 7 aydır evlilikte misafirler hep son dakika geldi. Hep ağırladım. Yine beğenmedi. Surat asmakla suçladı yapmıyor olmama rağmen. Ben de bu son olayda tavır koymak istedim. Ama anlatımım çok yanlışlara sebebiyet vermiş. Okudukça iyice kötü hissettim.

Müsait olacağınız zamanda birden sevecek isteyecek miydiniz bu arkadaşları? Rest çekmişsiniz eşiniz de restine rest demiş. Evden giderken ne düşündünüz, bana dokunmadan duramıyor kesin arar gelmeyin der benim de ayaklarıma kapanır mı dediniz? 10 gün önceden haber verilince emrivaki nasıl oluyor? Eşiniz size dokunmamakta haklı ve umarım evliliğini gözden geçiriyordur. Evlenmek demek karı-koca eve kapanmak mı demek? Arkadaşlarımız çevremiz olmasın, gelmesinler gitmesinler mi diyorsunuz? Adam sanki bekar arkadaşlarını içmeye çağırmış gibi davranmışsınız. Gelen çifte ayrı eşinize ayrı saygısızlık yapmışsınız. Eşiniz sizin arkadaşlarınıza bunu yapsa ne hissederdiniz? Kendinizi öyle sanmışsınız ama kimse vazgeçilmez değildir.
Her sorunda evden kovulan biri vazgeçilmez sanmaz kendisini. Emin olun.

Ben sınava hazırlanıyorum. Şu an maddi özgürlüğüm yok. Ailemi aradım. Bana git dediğini belirttim. Ailem biraz sabret, düzelir dedi. O yüzden eve geri döndüm. Misafirler gittikten sonra eşim beni defalarca aradı. Sonradan açtım. Neredesin, çevrede seni arıyorum dedi. Eve gel dedi, geldim. Defalarca konuşmaya çalıştım 10 gün içinde. Ama ters tepti. Kırdı döktü. Çünkü ben konuşmazsam belli ki o hiç konuşmayacak.

Tamam da küsmesi gereken kişi sizsiniz sizi evden kovmuş, adamın üstüne düşerseniz barışmaz ki sizle
Sana bir daha bana karşı gelirsen böyle davranacağım diye aklınca ceza veriyor,
Senin yapman gereken asla konuşmamak bırak günlerce sürsün, tam da böyle üstüne düşerken birden kes ilgi gösterme, sen de küs.. Üstüne düşersen barışmaz, barışsa bile her tartışmada özür dileyen sen olursun.

Tamam da küsmesi gereken kişi sizsiniz sizi evden kovmuş, adamın üstüne düşerseniz barışmaz ki sizle
Sana bir daha bana karşı gelirsen böyle davranacağım diye aklınca ceza veriyor,
Senin yapman gereken asla konuşmamak bırak günlerce sürsün, tam da böyle üstüne düşerken birden kes ilgi gösterme, sen de küs.. Üstüne düşersen barışmaz, barışsa bile her tartışmada özür dileyen sen olursun.
Haklısınız. 26 yaşıma geldim. Duracağım yeri hâlâ öğrenemedim.

Haklısınız. 26 yaşıma geldim. Duracağım yeri hâlâ öğrenemedim.

Bu dediğimi lütfen ciddiye alın, benim eşim de evliliğimizin ilk senesi küserdi ben barıştırmak için uğraşırdım sonra işte bir gün sabrım tükendi ister barış ister barışma moduna girdim o zaman küsmelerin süresi azalarak kısaldı. Ben yaşayarak öğrendim siz boşuna zaman kaybetmeyin. İçiniz içinizi yese de küsün.

Her sorunda evden kovulan biri vazgeçilmez sanmaz kendisini. Emin olun.

Sizi üzmek istemiyorum. Ama her seferinde aynı şeyler oluyorsa siz aynı şeyleri yaparak nasıl farklı bir sonuç elde edebileceğinizi düşünürsünüz? Evden kovulmak ne demek mesela, benim aklım almıyor. Eşim bana bunu üstü kapalı ima etse evden giderim. Ve eşim yaptığı hatayı anlayıp gerçekten pişman olmadan dönmem. Ama buna da bir kere müsaade ederim. İkincide tamamen bitmiştir artık. Siz her defasında kovuluyorsunuz, sonra eve dönüp adama kendinizi affettirmeye mi çalışıyorsunuz? E adam da haklı olduğunu düşünüyordur bu durumda. Sizi evden kovarak "terbiye" ettiğini düşünüyordur. Eşinizle genel olarak misafir ağırlanması konusunda bir probleminiz varsa oturun konuşun. Bir orta yol, bir uzlaşı bulmayan çalışın.

Tamam o emrivaki yapmış da sizde neden evden gidiyorsunuz ki? Güler yüzle ağırlardın misafirini onlar gidince eşine söylenirdin. Yaptığın gerçekten berbat bir şey. Çok mahçup olmuştur adam kimse böyle bir eş istemez.
Karısını takmayan adam güzide misafirciklerine mi bu kadar mahcup oluyormuş.kendi karısına saygı duymayı öğrendikten sonra başkalarına mahcup olsun beyefendi.

Size ve sınırlarınıza saygı duymayı bilmeyen adama sırnaşıp seni istiyorum mu dediniz 🙄 Size müstahak, ben olsam burnundan getiririm taki adam olana ve de beni anlayana kadar ( bu arada misafir gittikten sonra eşinle ciddi ciddi konuşabilirdin , evden gitmek ergence) ...
Herkese konu sahibine suç bulmuş ama ben de senin gibi düşünüyorum.belli ki ilk mesele değil bu.aynı yastığa başkoyduğu kişiye saygı duymayan adam misafirciklerine de mahcup olmasın bir zahmet.sanki kadın akıl edemedi güzelce söylemeyi.son çare bu kalmış demek ki

Babaannem ; ocağının kapısına gelen düsmanınsa bile suyunu eksik etme sırtını dönme derdi anneme, benimde kulağıma küpe oldu bu söz hep.
siz sevin yada sevmeyin sizi insan bilip kapınıza gelmişler vereceginiz bir cay kahve gostereceginiz iki güler yüzdü altı üstü eşinizin yerinde olsam şu davranışınızdan dolayı hazır çocukta yokken herşeyi bir gözden geçirirdim ki öylede yapıyor gibi.
misafiri ağırlayip sonrasinda ne istiyorsanız konuşabilirdiniz.

Babaannem ; ocağının kapısına gelen düsmanınsa bile suyunu eksik etme sırtını dönme derdi anneme, benimde kulağıma küpe oldu bu söz hep.
siz sevin yada sevmeyin sizi insan bilip kapınıza gelmişler vereceginiz bir cay kahve gostereceginiz iki güler yüzdü altı üstü eşinizin yerinde olsam şu davranışınızdan dolayı hazır çocukta yokken herşeyi bir gözden geçirirdim ki öylede yapıyor gibi.
misafiri ağırlayip sonrasinda ne istiyorsanız konuşabilirdiniz.
Ben neden kendimi anlatamadım acaba? Eşime dedim ki bu insanları sevmediğimi biliyorsun. Son dakika davet etmişsin. Senin için yine kabul ederdim ama son dakika davet etmen iyi olmadı. O da benim arkadaşlarım gelecek istemiyorsan sen git bu evden dedi.

Ben neden kendimi anlatamadım acaba? Eşime dedim ki bu insanları sevmediğimi biliyorsun. Son dakika davet etmişsin. Senin için yine kabul ederdim ama son dakika davet etmen iyi olmadı. O da benim arkadaşlarım gelecek istemiyorsan sen git bu evden dedi.
Ayy bu nasıl ilişki? Boşanın siz bence.

Ayy bu nasıl ilişki? Boşanın siz bence.
Şu an ekonomik özgürlüğüm yok. Ailem de biraz sabret diyor. Ama bunu yazdığım için de adamın parası için duruyorum diye düşünenler olacak. Gerçekten anlayamıyorum. 7 aydır yaşanan şeylerin bu sonuncusu. Kimse nasıl anlayamamış da herkes beni misafir düşmanı ilan etmiş acaba.

Herkese merhaba arkadaşlar. 7 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Fakat eşim arkadaşları konusunda çok hassas. Yaklaşık 9-10 gün önce bana emrivaki yaparak bir arkadaşının eşiyle beraber bize geleceğini söyledi. Ben de onları istemediğimi fakat yine de kendisi istediği için daha müsait bir zamanda ağırlayabileceğimizi söyledim. Fakat eşim planı iptal etmedi. Onlar geleceği vakit ben evden çıktım. Onlar da 1 saat oturup gitmişler. Sorun şu ki benim sürekli çocuk gibi şakalaşan, sırnaşan eşim o gün başka birine döndü. Kavga ediyorduk ama 2-3 gün sürüyordu. Bana dokunmadan duramıyordu. 10 gündür bana dokunmuyor. Mecbur olmadıkça konuşmuyor. Arkadaş gibiyiz. Yaklaşıyorum. Seni istiyorum diyorum. Fazlaca istekli biriyim. Bu eşimin de hoşuna giderdi. Fakat şu an her yolu denememe rağmen karşılık alamıyorum. Kendimi berbat hissediyorum. Ne yapmam lazım?
Sitede özel mesaj atılıyor mu bilmiyorum ama gerçekten dinlemek isteyenlere, dertleşmek isteyenlere bu şekilde de anlatabilirim.

X