Eşimle kavgalıyız. 10 gündür benden uzak duruyor.

Tamam istemezsin anlarım yanı evden çıkıp gitmek nedir kocaman kadın ergence davranmışsın, tribini misafir gidince kocana atarsın gelen misafire en azından saygıdan kalırsın sevmesen bile. Saygısızlık eşin haksızsan haklı oldu, al şimdi haklılığına sarıl uyu.

10 gun onceden haber verdigini nasil cikardiniz bu yazidan paragraf anlama sorularini pas gecmissiniz zamaninda sanirim yazanlar.
Bence de hakliyken haksiz duruna dusmussunuz ve ozur dilemek yerine sadece sevismek icin yanasmaniz dogru olmamis. Oturup duzgunce konusun bir daha emrivaki yapmamasini kendinizinde hatali davrandigini kabul ettiginizi soyleyin.

Eşiniz sürekli emrivaki yapan bir insan değilse bir seferlik hoş görülür. Gelirken şunu şunu getir derdiniz, size zahmet de olmazdı. Evden çıkıp gitmek hem çok çocukça, hem de eşinizi rezil etmişsiniz resmen arkadaşlarının gözünde. Şimdi de yaptığınız hatayı cinsellikle telafi etmek istiyorsunuz. Çok sağlıksız bir durum gerçekten. Bence eşinizden özür dileyin. Gelen arkadaşlarını akşam yemeğine alın ve güzel ağırlayın. Belki bu şekilde hatanızı telafi edebilirsiniz.

Herkese merhaba arkadaşlar. 7 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Fakat eşim arkadaşları konusunda çok hassas. Yaklaşık 9-10 gün önce bana emrivaki yaparak bir arkadaşının eşiyle beraber bize geleceğini söyledi. Ben de onları istemediğimi fakat yine de kendisi istediği için daha müsait bir zamanda ağırlayabileceğimizi söyledim. Fakat eşim planı iptal etmedi. Onlar geleceği vakit ben evden çıktım. Onlar da 1 saat oturup gitmişler. Sorun şu ki benim sürekli çocuk gibi şakalaşan, sırnaşan eşim o gün başka birine döndü. Kavga ediyorduk ama 2-3 gün sürüyordu. Bana dokunmadan duramıyordu. 10 gündür bana dokunmuyor. Mecbur olmadıkça konuşmuyor. Arkadaş gibiyiz. Yaklaşıyorum. Seni istiyorum diyorum. Fazlaca istekli biriyim. Bu eşimin de hoşuna giderdi. Fakat şu an her yolu denememe rağmen karşılık alamıyorum. Kendimi berbat hissediyorum. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar sitede yeniyim diye yazarken bazı yanlışlıklar yapmışım ve konuyu biraz yumuşatarak anlattım. Olay 9-10 gün önce oldu. Eşim bana geleceklerini yarım saat önceden söyledi. Ve ben evden kendim çıkmadım. Eşim onları istemiyorsan sen çık git dedi. Yorumlarınız da beni daha çok berbat hissettirdi. Ne desem bilemiyorum.

Misafir geleceğini bilmenize rağmen dışarı çıkmanız size gerçekten normal mi geliyor?
Ben evden çıkmadım. Olayı yumuşatarak anlattım utandığın için. Bu yanlış anlaşılmama sebep olmuş. Eşim onları istemiyorsan sen çık git dedi. Ben de o şekilde çıktım.

Çok saçma bir tepki insanlar size misafirliğe geliyor siz yabani mağaradan çıkmış insan görmemiş gibi evimi terk ediyorsunuz hahaha çok komik kesin eşinin arkadaşları demistir bu kadın mağarada fln yetişmiş galiba diye 🤣🤣
Ben evden çıkmadım. Olayı yumuşatarak anlattım utandığın için. Bu yanlış anlaşılmama sebep olmuş. Eşim onları istemiyorsan sen çık git dedi. Ben de o şekilde çıktım.

Yani gelen kişilerle daha önce problem yaşamış olursunuz ve gelmelerini istemiyorsunuzdur o zaman anlarım aynı ortamda bulunmak istemediğinizi, bu davranışınızı anlayamadım neden gelecek olan kişileri istemediğinizi ben çözemedim açıklayabilir misiniz?

Evden niye gittiğinizi anlamadım ben?
Ben evden gitmedim. Eşim beni kovdu. Olayı yumuşatarak anlattım utandığım için. Herkes bir anda üstüme çullandı. Sitede yeniyim. Böyle olacağını bilseydim tüm detaylarıyla anlatırdım.

Yani gelen kişilerle daha önce problem yaşamış olursunuz ve gelmelerini istemiyorsunuzdur o zaman anlarım aynı ortamda bulunmak istemediğinizi, bu davranışınızı anlayamadım neden gelecek olan kişileri istemediğinizi ben çözemedim açıklayabilir misiniz?
Çiftle daha önce problem yaşadık. Adam içiyordu. Eşimi de aynı şeylere sürüklüyordu. Ama sorun şu ki ben gitmedim. Eşim arkadaşlarımı istemiyorsan sen çık git dedi.

Çiftle daha önce problem yaşadık. Adam içiyordu. Eşimi de aynı şeylere sürüklüyordu. Ama sorun şu ki ben gitmedim. Eşim arkadaşlarımı istemiyorsan sen çık git dedi.
Eşiniz kavga anında demiş olabilir çünkü misafir her türlü gelecek ve eğer istemiyorsanız bir yolu var o da sizin gitmeniz. Adamın içmesinde bir sorun göremiyorum eşiniz de bu adama uyup hiç içmediği halde içiyorsa o eşinizin problemi ülkemizde alkol alan bir sürü insan var sonuçta. Bunun dışında ciddi bir problem de yaşamamışsınız sırf bir adam alkol almış diye evime almamazlık da etmezdim açıkçası yani evliliğinizi yıpratır bu tip sorunlar zamanla. Sırf bu sorun için demiyorum eşinizin aklında da yer eder birike birike büyük bir sorun haline gelir

Herkese merhaba arkadaşlar. 7 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Fakat eşim arkadaşları konusunda çok hassas. Yaklaşık 9-10 gün önce bana emrivaki yaparak bir arkadaşının eşiyle beraber bize geleceğini söyledi. Ben de onları istemediğimi fakat yine de kendisi istediği için daha müsait bir zamanda ağırlayabileceğimizi söyledim. Fakat eşim planı iptal etmedi. Onlar geleceği vakit ben evden çıktım. Onlar da 1 saat oturup gitmişler. Sorun şu ki benim sürekli çocuk gibi şakalaşan, sırnaşan eşim o gün başka birine döndü. Kavga ediyorduk ama 2-3 gün sürüyordu. Bana dokunmadan duramıyordu. 10 gündür bana dokunmuyor. Mecbur olmadıkça konuşmuyor. Arkadaş gibiyiz. Yaklaşıyorum. Seni istiyorum diyorum. Fazlaca istekli biriyim. Bu eşimin de hoşuna giderdi. Fakat şu an her yolu denememe rağmen karşılık alamıyorum. Kendimi berbat hissediyorum. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar tabii ki ilk başta cinsellikle yaklaşmadım. Çok konuşmaya çalıştım. Ama kırdı döktü. Ben bütün misafirlerimize böyle yapmıyorum. Bütün detayları anlatmamam hata olmuş. Eşim onları istemiyorum diye beni kovdu. Ben çıkmadım.

Eşiniz kavga anında demiş olabilir çünkü misafir her türlü gelecek ve eğer istemiyorsanız bir yolu var o da sizin gitmeniz. Adamın içmesinde bir sorun göremiyorum eşiniz de bu adama uyup hiç içmediği halde içiyorsa o eşinizin problemi ülkemizde alkol alan bir sürü insan var sonuçta. Bunun dışında ciddi bir problem de yaşamamışsınız sırf bir adam alkol almış diye evime almamazlık da etmezdim açıkçası yani evliliğinizi yıpratır bu tip sorunlar zamanla. Sırf bu sorun için demiyorum eşinizin aklında da yer eder birike birike büyük bir sorun haline gelir
Teşekkür ederim kibar yorumunuz için. Haklısınız. Ama eşim hep böyledir. En ufak sorunda beni kovar. Ben de bu son olayda nedendir bilmem bir tavır koymak istedim ama ters tepti.

Müsait olacağınız zamanda birden sevecek isteyecek miydiniz bu arkadaşları? Rest çekmişsiniz eşiniz de restine rest demiş. Evden giderken ne düşündünüz, bana dokunmadan duramıyor kesin arar gelmeyin der benim de ayaklarıma kapanır mı dediniz? 10 gün önceden haber verilince emrivaki nasıl oluyor? Eşiniz size dokunmamakta haklı ve umarım evliliğini gözden geçiriyordur. Evlenmek demek karı-koca eve kapanmak mı demek? Arkadaşlarımız çevremiz olmasın, gelmesinler gitmesinler mi diyorsunuz? Adam sanki bekar arkadaşlarını içmeye çağırmış gibi davranmışsınız. Gelen çifte ayrı eşinize ayrı saygısızlık yapmışsınız. Eşiniz sizin arkadaşlarınıza bunu yapsa ne hissederdiniz? Kendinizi öyle sanmışsınız ama kimse vazgeçilmez değildir.
Evden gitmedim. Eşim beni kovdu. Olayı yumuşatarak anlatmam benim direkt olarak suçlanmama sebep olmuş. Eşim en ufak sebepte kovar zaten. Ayrıca tabii ki eve kapanmadık. Sadece bu çiftle önceden de problemli olduğum için tepki gösterdim. 10 gün önce haber vermedi. Olay 10 gün önce oldu. Eşim bana o gün yarım saat önceden haber verdi.

Tepki aldığınız için konu değişti gibi. Diyelimki açıklamanı doğru sistemi niye gönül almaya çalışıyorsunus o alsın. Seni istiyorum falan adama bu yetmez daha fazla yap demek olur tabi açıkşamanızda ki gibi ise
Tepki aldığım için konu değişmedi. Sonuçta beni burada kimse tanımıyor. Baktım ki olayı detaylı anlatmamam yanlışlara sebebiyet vermiş. Onu düzelttim. Ben gönül almaya çalışıyorum çünkü onun alacağı yok.

7 aylık evlilikte en ufak problemde sizi evden mi kovuyor? Yani burada eve geri dönmemeniz gerekirken niye hiç bisey yok gibi birde seni özledim diyerek ilişki bekliyorsunuz ki?
Misafir yarım saat önce haber vermiştir ama daha yeni evli olduğunuz için ne diyeceğini bilememiş kabul etmiştir. Evet size sorması gerekir ama yinede misafirler gittikten sonra birdaha böyle birseyi kabul etmeyeceğinizi konuşurdunuz.
Sürekli evden kovmasi gibi büyük bir probleminiz var, korunun çocuk yapmayın bir süre.

Tepki aldığım için konu değişmedi. Sonuçta beni burada kimse tanımıyor. Baktım ki olayı detaylı anlatmamam yanlışlara sebebiyet vermiş. Onu düzelttim. Ben gönül almaya çalışıyorum çünkü onun alacağı yok.

Olayın ikinci versiyonunu doğru kabul ettik diyelim. Siz neden sizi evden kovan adamın gönlünü almaya çalışıyorsunuz?

Ben evden gitmedim. Eşim beni kovdu. Olayı yumuşatarak anlattım utandığım için. Herkes bir anda üstüme çullandı. Sitede yeniyim. Böyle olacağını bilseydim tüm detaylarıyla anlatırdım.
Konuyu üstü kapalı anlattığınız için objektif yorum almanız zor olur. Bu şekilde evden çıkma konusunda haklı veya haksız görülme durumunuz olayın detayına göre değişir.
Başka bir konuda burada herkes konu sahibine "yerinizde olsak evden çıkardık, tepkimizi koyardık" demişti bende dahil.
İlk zamanlar benim eşim de bu şekilde davranırdı ama akrabalara karşı, ben habersiz ve plansız kimsenin evine gitmem bana da öyle gelinmesini isterim kabul etmem son dakika.
Eşim bana sormadan arayan misafire gelin demiş millet 10 dk içinde bizde olucak yani evden çıkmışlar. Bende çıldırdım evden çıktım ben öyle yapınca eşim arayıp iptal etmiş, sonra yollara düşüp beni buldu ve o son oldu.
Benim kızıp tepki gösterme sebebim biz gideceğimiz zaman ararız ve normali de bu adam eşine sormadan asla onay vermez eşine sorup bize tekrar dönüş yapar. Ama eşimin beni es geçmesi hoş olmadı kırılmıştım. Tabi yeni evli ve acemiydik aştık artık o durumları. Şimdi birbirimizden habersiz hareket etmeyiz.

X