- 21 Ağustos 2020
- 464
- 491
- Konu Sahibi Marshmallovv
Selam hanımlar. 8 aylık evliyiz ben 27 eşim 29 yaşında. 7/24 evdeyiz home office ten. Eşimle bir türlü düzenli bir ilişki oturtamadık. Özellikle o çoğunlukla başı ağrıyor istemiyor. Bahane olduğunu düşünmeye başladım dedim çok bilgisayara bakıyorum, gözüm bozuk ondan başım ağrıyor diyo. E başı ağrımasa başka bi şey çıkıyor. Duş almadan ilişkiye girmiyor 2mizinde temiz olmasını istiyor ben yanına gidiyorum yarın duş alalım da diyor. Geçen sarımsaklı bi şey yedim dişimi fırçaladım gittim yanına leş gibi kokuyosun diyo red etti. Az önce de tartıştık artık dedim 80 yaşında mısın 2 haftadır istemiyorsun ev arkadaşı gibi hissediyorum artık senden uzaklaşıyorum diye daha çok geri tepti. Halden anlamıyorsun başım ağrıyo vs dedi. Bu böyle mi söylenir düzgünce konuş diyo. Daha öncede şakayla ev kankisi olduk iyive ha falan dedim halbuki. Bende insanım sabrım taştı yani. Kavga etmek değil çözüm bulmak istiyorum sürekli evdeyiz işe gitmiyoruz yaşımız genç en verinlinsizaman değil mi? Nasıl düzen oturtabiliriz yardımcı olun bana.