- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
Kendime degil ki esime hazirladim asil. Cunku isten gelmisti. Ben de acikmistim. Normalde olsa hazirliyorum zaten de ama basim donuyordu mide bulantim vardi dun o yuzden zorladiDışarıda yemek yiyin..Sipariş verin öyle durumlarda kasmayın ..
Ha kimi zaman ekmek arası yapın hayat her zmaan mükemmel değil ..
Ne alaka eline maşayi mi al dedi sanki..Töbe tövbe.kocasına 2 laf attık.kadın kocacı oldu. Bu forumda da böyle bir gerçek var. Kocanın felaket özelliklerini anlatıp anlatıp, biz kocaya laf edince de kocayı savunmaya başlıyorlar . Bakmayın siz herkes hakettiği gibi yaşıyor.kurtulmak isteyen, gerçekten şikayetçi olan kutuluyor.kimseye acımaya gelmiyor gerçekten. Evet bana nankör diyen adamı boşatırım da o kadar büyüo bir laf benim için.maşllah bugün de kadınlarımız pek sevecen, hoşgörülü.
Yazdığımı zaten yanlış anlamış. Kadın kocama iyi bi şey demiş ben de hayır öyle değil demişim tam tersi iyi bi şey dedim sanmış laf etmiş kendi kendine. AcımamalıymışNe alaka eline maşayi mi al dedi sanki..
Doğru düzgün akıl fikir almak yada iç bosalmakt için serzenişte bulunmuş ..
Adamın felaket özellikleri derken sizinkisi evde onlukle durup 3 öğün yemek yapıyor sanırım ve daha dahası
Ohh gamsız hayat.eee madem neden konu açıp vakit çalıuor bizden.onu abartma bunu abartma.kadın da yaptikları çok değil diyor.eee yani.mesja kapatsin bari.herkes memnun buradaÇok abartmayın Allah aşkına ..İnsan evliyken sinirle denilir bazı şeyler sonra Affet hayatım sinirle söyledim dersin biter ne abartiyorsunuz
9 aydır evliyiz önceden başka başka sorunlarımız da vardı konuşarak hallettik zamanla. Belki bu da öyle olur, göreceğiz zamanla.Yeni evlimisiniz. Zira ben saldım gitti yıllar sonunda. Hazir mantı var evde açmam. Ben iş yaparken yatarsa bende yatarım ıslak çamaşırlar bir hafta dursa makinede el sürmem. Yatakları ayırma konusunu küsme konusunu halledin konuşun ve bir daha asla olmayacak şekilde anlaşıp bitirin asıl sorun bu bence ilerdede sizi evliliginizi yıpratır
10 numara evliliğin ve kocan var aşkım.mutluluklar dilerim.ne acıması kıskandım ben seni kıskandım.nankör olduğunu düsünen kocanla mutluluklar dilerim.ne olacak canim nankör dediyse.şahane bir adam.Yazdığımı zaten yanlış anlamış. Kadın kocama iyi bi şey demiş ben de hayır öyle değil demişim tam tersi iyi bi şey dedim sanmış laf etmiş kendi kendine. Acımamalıymışonun acımasına kaldım sanki.
Yaptıkları çok değil diye evde yaptığı işler çok değil yani iş yapmıyor demişim yanlış anlayıp hala laf atmaya devam ederseniz ben size acıyacağım artıkOhh gamsız hayat.eee madem neden konu açıp vakit çalıuor bizden.onu abartma bunu abartma.kadın da yaptikları çok değil diyor.eee yani.mesja kapatsin bari.herkes memnun burada
Hala aynı şey ahahah size laf anlatılmaz laf attığınız yorumumda ben kocamı kötülüyorum iyi yapıyor demişim gibi anlayıp saldırıyorsunuz bana.10 numara evliliğin ve kocan var aşkım.mutluluklar dilerim.ne acıması kıskandım ben seni kıskandım.nankör olduğunu düsünen kocanla mutluluklar dilerim.ne olacak canim nankör dediyse.şahane bir adam.
Evet böyle devam ederse sevgisinden de şüphe ederim ayağını denk almak zorundaÖyle şey mi olur?siz sonuna kadar haklısınız.Oyle iki iş yapıp,uzun uzun sayinca çok iş yapmış olmuyor.Ev işlerine yardım etmesi değil ,ortak olması gerekiyor.Ben de eşim de öğretmeniz.Ayni sizin gibi.Ama eşim istisnasız her işi yapar.Sizin eşiniz çok bencil ve nankör geldi bana kusura bakmayın.Eger sizi sevdiğini düşünüyorsaniz,bu nasıl bir sevgi ki, size merhameti yok.Bir de yatak ayırmış hasbam!!
Aynen herşey hallolur en önemlisi bunu halletmek yatak meselesini kesin karara bağlayıp çözümlemek .Yeni evlimisiniz. Zira ben saldım gitti yıllar sonunda. Hazir mantı var evde açmam. Ben iş yaparken yatarsa bende yatarım ıslak çamaşırlar bir hafta dursa makinede el sürmem. Yatakları ayırma konusunu küsme konusunu halledin konuşun ve bir daha asla olmayacak şekilde anlaşıp bitirin asıl sorun bu bence ilerdede sizi evliliginizi yıpratır
İnşallah bir an önce haledersiniz.9 aydır evliyiz önceden başka başka sorunlarımız da vardı konuşarak hallettik zamanla. Belki bu da öyle olur, göreceğiz zamanla.
Neyse aman belli ki ufak bir sorun sizin için.mutluluklar.Hala aynı şey ahahah size laf anlatılmaz laf attığınız yorumumda ben kocamı kötülüyorum iyi yapıyor demişim gibi anlayıp saldırıyorsunuz bana.
Ama onun bile şartları koşulları var. Her kustugunde yatak ayıramaz aslında benim bildiğim. Çok doğru demişsiniz baş nerede ayak oarada artık siz birsiniz teksiniz essinizAynen herşey hallolur en önemlisi bunu halletmek yatak meselesini kesin karara bağlayıp çözümlemek .
Erkeğin eşine yaptığı kısas cezası gibi düşünün Yapma hakkı varmış Ceza hukukundan biliyorum (Eski dönem)
Bu konuda anlaşın yataklar bir olunca herşey de bir olur..Baş nerde ayak orada
Hanımefendi ufak bir sorun olsa burda ne işim var? Ben ufak bi şey demişim gibi davranıp bana saldırmanızdaki amaç ne çok merak ediyorumNeyse aman belli ki ufak bir sorun sizin için.mutluluklar.
Yaa siz ne kadar iyimser bir insansınız.aman ondan ne olacak, aman bundan ne olacak.amnn adam sinirlenmiş söyleyivermiş, amann sanki başkalarındaki yapiyor, amnn bunu da hallederiz, konuşuruz ederiz, bundan mı boşanacağızNe alaka eline maşayi mi al dedi sanki..
Doğru düzgün akıl fikir almak yada iç bosalmakt için serzenişte bulunmuş ..
Adamın felaket özellikleri derken sizinkisi evde onlukle durup 3 öğün yemek yapıyor sanırım ve daha dahası
Canım Bir annenin iki oğlu var.Öyle şey mi olur?siz sonuna kadar haklısınız.Oyle iki iş yapıp,uzun uzun sayinca çok iş yapmış olmuyor.Ev işlerine yardım etmesi değil ,ortak olması gerekiyor.Ben de eşim de öğretmeniz.Ayni sizin gibi.Ama eşim istisnasız her işi yapar.Sizin eşiniz çok bencil ve nankör geldi bana kusura bakmayın.Eger sizi sevdiğini düşünüyorsaniz,bu nasıl bir sevgi ki, size merhameti yok.Bir de yatak ayırmış hasbam!!
Cevab versene hayatım seninki evde önlüklü 3 öğünü onunemi getiriyor prensesimYaa siz ne kadar iyimser bir insansınız.aman ondan ne olacak, aman bundan ne olacak.amnn adam sinirlenmiş söyleyivermiş, amann sanki başkalarındaki yapiyor, amnn bunu da hallederiz, konuşuruz ederiz, bundan mı boşanacağız.sizinle evli olmak çok kolay olmalı.