Çamaşır atar yeri geldi mi. Bunu da işte beni "nankör" olarak adlandırırken kullandığı işlerden olarak görüyor :)Direkt yemek yapmasın ve onun çamaşırlarını yıkamasın.bakalım ne giyecek ne yiyecek.beyefendi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çamaşır atar yeri geldi mi. Bunu da işte beni "nankör" olarak adlandırırken kullandığı işlerden olarak görüyor :)Direkt yemek yapmasın ve onun çamaşırlarını yıkamasın.bakalım ne giyecek ne yiyecek.beyefendi.
Bu kişi sizi seviyor mu ? Hiç seven sayan insan işi değil bunlar.bu şekilde olmaz ki. Bu ilişki tekrar gözden geçirilme seviyesinde bence.sevgi saygı sorununuz da var.basit şeyler değil söyleyeyim.Çamaşır atar yeri geldi mi. Bunu da işte beni "nankör" olarak adlandırırken kullandığı işlerden olarak görüyor :)
CalismiyorumSiz çalışıyor musunuz?
Seviyor. Burda bi sorunumuzdan bahsettiğim için böyle sevgisiz gibi görünmesi doğal. Ama seviyor başka şeylerde şımartıyor da. Bu konular dışında derdimiz yok. Bir dediğimi iki etmez nerdeyse.Bu kişi sizi seviyor mu ? Hiç seven syan insan işi değil bunlar.bu şekilde olmaz ki.
Nankör demiş. Bu lafı kim söylerse söylesin büyük bir sorundur.çok büyük bir laf.Seviyor. Burda bi sorunumuzdan bahsettiğim için böyle sevgisiz gibi görünmesi doğal. Ama seviyor başka şeylerde şımartıyor da. Bu konular dışında derdimiz yok. Bir dediğimi iki etmez nerdeyse.
Fakat ben çalışıyorum. Çalışan bi kadın olmasam zaten diğer işleri kendim yapardım o dışarda çalışsın ben evde derdim. Ama ikimiz de çalışıyoruz. O yizden eşimin yaptıkları gözünüze çok gibi gelmemeliCalismiyorum
Size de çok üzüldüm.Haklisiniz ama esinizin yaptiklarini okuyunca bana fazla bile geldi kendi yasadiklarim yuzunden sanirim. Ben dokuz aylik hamileyim esim de genel olarak destek oluyor manevi acidan hani dr a falan bile bu zamana kadar hic tek gitmedim mesela ama ev isleri konusunda hicbir yardimi olmuyor bazen el supurgesiyle supurge yapar o kadar. Dun cok yorulmustum midem bulaniyordu basim donuyordu. Resmen benden yemek bekledi. Karnim cok acikti diyorum isten geldim ben mi hazirlayayim diyor. Kalktim yine hazirladim ama cok gucume gitti. Disaridaki eslere bakiyorum en azindan hamile esleri icin peşlerinde pervane oluyorlar simartiyorlar karilarini ben henuz boyle bir sey yasayamadim. Cok sinir oluyorum kafaya takiyorum bazen. Bu gunleri de unutmucam gibime geliyor. Ben de cok kirginim ve sinirliyim su an ona karsi. Bence genel turk erkeklerinde bu kafa yapisi varsa da ozellikle 40 yas oncesi erkek kusaginda daha cok destek olma esi anlama durumu var. Tabi bu biraz da kisiden kisiye degisiyor ama cevremde cok karisina destek olan erkek taniyorum. Bencil olanlarsa iste boyle oluyor
Evliliklerde ne laflar dönüyor ama hiçbir zaman birbirimize hakaret etmedik. İlk kez böyle bi kelime kullandı. O da dolmuş öyle söylüyor. Hem suçlu hem o dolmuş. Kendini tamamen haklı görmese böyle davranmaz. Suçunu anladı mı tabiri caizse köpek olur peşimde affedilmek için. Suçunu anlasa zaten konu bitecekNankör demiş. Bu lafı kim söylerse söylesin büyük bir sorundur.çok büyük bir laf.
Kendi esimin durumuyla kiyas edince fazla geldi yoksa degil tabi ki. Ben de dogurmak uzereyim ama sifir destek goruyorum.Fakat ben çalışıyorum. Çalışan bi kadın olmasam zaten diğer işleri kendim yapardım o dışarda çalışsın ben evde derdim. Ama ikimiz de çalışıyoruz. O yizden eşimin yaptıkları gözünüze çok gibi gelmemeli
Sizin durum da çok kötü elbette. Eşinizin çok daha anlayışlı olması gerekir çok hassas davranması gerekir. Maalesef bunlarda bu yok.Kendi esimin durumuyla kiyas edince fazla geldi yoksa degil tabi ki. Ben de dogurmak uzereyim ama sifir destek goruyorum.
Dr hareket etmemi istiyor dogumu kolaylastirmasi acisindan. Eger iyi hissediyorsam yapiyorum. Ama her zaman ayni olmuyor. Bazen yorgun halsiz bitkin hissediyorum. En azindan o zamanlarda destek bekliyorum ama ne yazik ki goremiyorumSize de çok üzüldüm.
9 aylık gebe kadının yemek yaptığını ilk defa duydum.
Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Yavrunuzu sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah.
Tamam canım hareket edin.Dr hareket etmemi istiyor dogumu kolaylastirmasi acisindan. Eger iyi hissediyorsam yapiyorum. Ama her zaman ayni olmuyor. Bazen yorgun halsiz bitkin hissediyorum. En azindan o zamanlarda destek bekliyorum ama ne yazik ki goremiyorum
Amann ne alakaa yaa içine civittiniz meseleyi ..Boşayacaksiniz birazdanBu kişi sizi seviyor mu ? Hiç seven sayan insan işi değil bunlar.bu şekilde olmaz ki. Bu ilişki tekrar gözden geçirilme seviyesinde bence.sevgi saygı sorununuz da var.basit şeyler değil söyleyeyim.
Töbe tövbe.kocasına 2 laf attık.kadın kocacı oldu . Bu forumda da böyle bir gerçek var. Kocanın felaket özelliklerini anlatıp anlatıp, biz kocaya laf edince de kocayı savunmaya başlıyorlar . Bakmayın siz herkes hakettiği gibi yaşıyor.kurtulmak isteyen, gerçekten şikayetçi olan kutuluyor.kimseye acımaya gelmiyor gerçekten. Evet bana nankör diyen adamı boşatırım da o kadar büyüo bir laf benim için.maşllah bugün de kadınlarımız pek sevecen, hoşgörülü.eee gözüne çok gelmiyorsa takma madem.niye konu açtinFakat ben çalışıyorum. Çalışan bi kadın olmasam zaten diğer işleri kendim yapardım o dışarda çalışsın ben evde derdim. Ama ikimiz de çalışıyoruz. O yizden eşimin yaptıkları gözünüze çok gibi gelmemeli
Dışarıda yemek yiyin..Sipariş verin öyle durumlarda kasmayın ..Dr hareket etmemi istiyor dogumu kolaylastirmasi acisindan. Eger iyi hissediyorsam yapiyorum. Ama her zaman ayni olmuyor. Bazen yorgun halsiz bitkin hissediyorum. En azindan o zamanlarda destek bekliyorum ama ne yazik ki goremiyorum
Kendiliğinden biraz oluştu ama önceden böyle değildi. Şimdi şımardı.Bu saçma görev dağılımını sizin evde kim yaptı ?
Ayakta sabit bir sekilde kalmak da sabit bir sekilde uzun sure oturmak da cok yorucu oluyor. Yemek yaparken ayakta kalindigi icin zorluyor tabi. Ama yurumek veya farkli hareketlerle yer degisikligi yapmak bunlar iyi geliyorTamam canım hareket edin.
Ya evde ya da dışarıda yürüyün.
Ne bileyim bilmediğim için soruyorum ev işi,yemek yorucu olmuyor mu?
Yazdığımı okuduğunuzdan emin misiniz? Eşimin aktif olduğunu söylemiş ben de hayır gözünüze öyle gelmemeli demişim. Kocamı şilayet ediyorlen nasıl kocacı oluyorum acaba?Töbe tövbe.kocasına 2 laf attık.kadın kocacı oldu . Bu forumda da böyle bir gerçek var. Kocanın felaket özelliklerini anlatıp anlatıp, biz kocaya laf edince de kocayı savunmaya başlıyorlar . Bakmayın siz herkes hakettiği gibi yaşıyor.kurtulmaknisteyen, gerçekten şikayetçi olan kutuluyor.kimseye acımaya gelmiyor gerçekten.
Çok abartmayın Allah aşkına ..İnsan evliyken sinirle denilir bazı şeyler sonra Affet hayatım sinirle söyledim dersin biter ne abartiyorsunuzNankör demiş. Bu lafı kim söylerse söylesin büyük bir sorundur.çok büyük bir laf.