Eşimle ev işleri konusunda tartışıyoruz

Dışarıda yemek yiyin..Sipariş verin öyle durumlarda kasmayın ..
Ha kimi zaman ekmek arası yapın hayat her zmaan mükemmel değil ..
Kendime degil ki esime hazirladim asil. Cunku isten gelmisti. Ben de acikmistim. Normalde olsa hazirliyorum zaten de ama basim donuyordu mide bulantim vardi dun o yuzden zorladi

Töbe tövbe.kocasına 2 laf attık.kadın kocacı oldu 😂😂. Bu forumda da böyle bir gerçek var. Kocanın felaket özelliklerini anlatıp anlatıp, biz kocaya laf edince de kocayı savunmaya başlıyorlar 😂😂. Bakmayın siz herkes hakettiği gibi yaşıyor.kurtulmak isteyen, gerçekten şikayetçi olan kutuluyor.kimseye acımaya gelmiyor gerçekten. Evet bana nankör diyen adamı boşatırım da o kadar büyüo bir laf benim için.maşllah bugün de kadınlarımız pek sevecen, hoşgörülü.
Ne alaka eline maşayi mi al dedi sanki..
Doğru düzgün akıl fikir almak yada iç bosalmakt için serzenişte bulunmuş ..
Adamın felaket özellikleri derken sizinkisi evde onlukle durup 3 öğün yemek yapıyor sanırım ve daha dahası😂

Yeni evlimisiniz. Zira ben saldım gitti yıllar sonunda. Hazir mantı var evde açmam. Ben iş yaparken yatarsa bende yatarım ıslak çamaşırlar bir hafta dursa makinede el sürmem 😂. Yatakları ayırma konusunu küsme konusunu halledin konuşun ve bir daha asla olmayacak şekilde anlaşıp bitirin asıl sorun bu bence ilerdede sizi evliliginizi yıpratır

Adamın felaket özellikleri derken sizinkisi evde onlukle durup 3 öğün yemek yapıyor sanırım ve daha dahası😂
Yazdığımı zaten yanlış anlamış. Kadın kocama iyi bi şey demiş ben de hayır öyle değil demişim tam tersi iyi bi şey dedim sanmış laf etmiş kendi kendine. Acımamalıymış 😂 onun acımasına kaldım sanki.

Çok abartmayın Allah aşkına ..İnsan evliyken sinirle denilir bazı şeyler sonra Affet hayatım sinirle söyledim dersin biter ne abartiyorsunuz😝
Ohh gamsız hayat.eee madem neden konu açıp vakit çalıuor bizden.onu abartma bunu abartma.kadın da yaptikları çok değil diyor.eee yani.mesja kapatsin bari.herkes memnun burada 😀😀

Yeni evlimisiniz. Zira ben saldım gitti yıllar sonunda. Hazir mantı var evde açmam. Ben iş yaparken yatarsa bende yatarım ıslak çamaşırlar bir hafta dursa makinede el sürmem 😂. Yatakları ayırma konusunu küsme konusunu halledin konuşun ve bir daha asla olmayacak şekilde anlaşıp bitirin asıl sorun bu bence ilerdede sizi evliliginizi yıpratır
9 aydır evliyiz önceden başka başka sorunlarımız da vardı konuşarak hallettik zamanla. Belki bu da öyle olur, göreceğiz zamanla.

Yazdığımı zaten yanlış anlamış. Kadın kocama iyi bi şey demiş ben de hayır öyle değil demişim tam tersi iyi bi şey dedim sanmış laf etmiş kendi kendine. Acımamalıymış 😂 onun acımasına kaldım sanki.
10 numara evliliğin ve kocan var aşkım.mutluluklar dilerim.ne acıması kıskandım ben seni kıskandım.nankör olduğunu düsünen kocanla mutluluklar dilerim.ne olacak canim nankör dediyse.şahane bir adam.

Ohh gamsız hayat.eee madem neden konu açıp vakit çalıuor bizden.onu abartma bunu abartma.kadın da yaptikları çok değil diyor.eee yani.mesja kapatsin bari.herkes memnun burada 😀😀
Yaptıkları çok değil diye evde yaptığı işler çok değil yani iş yapmıyor demişim yanlış anlayıp hala laf atmaya devam ederseniz ben size acıyacağım artık

Öyle şey mi olur?siz sonuna kadar haklısınız.Oyle iki iş yapıp,uzun uzun sayinca çok iş yapmış olmuyor.Ev işlerine yardım etmesi değil ,ortak olması gerekiyor.Ben de eşim de öğretmeniz.Ayni sizin gibi.Ama eşim istisnasız her işi yapar.Sizin eşiniz çok bencil ve nankör geldi bana kusura bakmayın.Eger sizi sevdiğini düşünüyorsaniz,bu nasıl bir sevgi ki, size merhameti yok.Bir de yatak ayırmış hasbam!!

10 numara evliliğin ve kocan var aşkım.mutluluklar dilerim.ne acıması kıskandım ben seni kıskandım.nankör olduğunu düsünen kocanla mutluluklar dilerim.ne olacak canim nankör dediyse.şahane bir adam.
Hala aynı şey ahahah size laf anlatılmaz laf attığınız yorumumda ben kocamı kötülüyorum iyi yapıyor demişim gibi anlayıp saldırıyorsunuz bana. 😂

Öyle şey mi olur?siz sonuna kadar haklısınız.Oyle iki iş yapıp,uzun uzun sayinca çok iş yapmış olmuyor.Ev işlerine yardım etmesi değil ,ortak olması gerekiyor.Ben de eşim de öğretmeniz.Ayni sizin gibi.Ama eşim istisnasız her işi yapar.Sizin eşiniz çok bencil ve nankör geldi bana kusura bakmayın.Eger sizi sevdiğini düşünüyorsaniz,bu nasıl bir sevgi ki, size merhameti yok.Bir de yatak ayırmış hasbam!!
Evet böyle devam ederse sevgisinden de şüphe ederim ayağını denk almak zorunda

Aynen herşey hallolur en önemlisi bunu halletmek yatak meselesini kesin karara bağlayıp çözümlemek .
Erkeğin eşine yaptığı kısas cezası gibi düşünün Yapma hakkı varmış Ceza hukukundan biliyorum (Eski dönem)
Bu konuda anlaşın yataklar bir olunca herşey de bir olur..Baş nerde ayak orada

Aynen herşey hallolur en önemlisi bunu halletmek yatak meselesini kesin karara bağlayıp çözümlemek .
Erkeğin eşine yaptığı kısas cezası gibi düşünün Yapma hakkı varmış Ceza hukukundan biliyorum (Eski dönem)
Bu konuda anlaşın yataklar bir olunca herşey de bir olur..Baş nerde ayak orada
Ama onun bile şartları koşulları var. Her kustugunde yatak ayıramaz aslında benim bildiğim. Çok doğru demişsiniz baş nerede ayak oarada artık siz birsiniz teksiniz essiniz

Yaa siz ne kadar iyimser bir insansınız.aman ondan ne olacak, aman bundan ne olacak.amnn adam sinirlenmiş söyleyivermiş, amann sanki başkalarındaki yapiyor, amnn bunu da hallederiz, konuşuruz ederiz, bundan mı boşanacağız 😀😀.sizinle evli olmak çok kolay olmalı. Evet nankör demek ve yatakları ayırmak benim için büyük olaylar.demek ki adam size yeterince cinsel çekim duymuyor ki yatakları ayırabiliyor, size temas etmeden uyumak onun için bir sorun değil.gece siz orada yanıbaşında yatarken adam hiç yükselmiyor size.evliliğin en temel getirisini bir kalemde söküp atabiliyor. evet bu benim için felaket bir durum.ne kadar basit bir bakış açınız var.

Canım Bir annenin iki oğlu var.
İkiside annesini sever.Ama birisi anneye yardımcı eli yatkın hareketli pencere vs siler.
Diğeri erkeksi sevmez önüme gelsin der annesini sever hediyeler alır ama işlere el atmaz.
Bir ananın iki oğlu bile birbirinden bağımsız apayrı olabiliyorken senin kocanla onun kocasını aynı tutmak aynı kefeyi mizanda oturtmak mantıksız..Benim kocamla baslayan cümlelere zaten sinir olurum ..

Yaa siz ne kadar iyimser bir insansınız.aman ondan ne olacak, aman bundan ne olacak.amnn adam sinirlenmiş söyleyivermiş, amann sanki başkalarındaki yapiyor, amnn bunu da hallederiz, konuşuruz ederiz, bundan mı boşanacağız 😀😀.sizinle evli olmak çok kolay olmalı.
Cevab versene hayatım seninki evde önlüklü 3 öğünü onunemi getiriyor prensesim😁😁

Buncacik şeyden yatağı mi ayırdı?
Yerinde olsam kendi camasirimi yıkar,kendi ütümü yapardım. Madem bir iş yapmadığını düşünüyor görsün bakalım.
Ev arkadaşı gibi takılın bir süre .
İstediğiniz kadar kocanizi sevin, övün. Görünen o kadar net ki.
Kendini errrrrkek olduğu için sizden üstün görüyor. Aynı işi yapmanız,aynı maaşı almanız önemsiz bir detay. Ev işi ve çocuk kadınındır onun icin.
Yapacağınız en iyi şey kendinizi yormamak, eve gelince yayılmak, hatta iş çıkışı spora falan yazılmak, yürüyüş yapmak... Bence kendinize bir diyet bulun, bol salatalı falan. Yemek işini de öyle bırakın. Mantı isteyen hazır alsın, kaynamış suya atsın yesin.
Bir hikaye var ya, salak bir koca "ben bütün gün çalışıyorum,sen ne yapıyorsun ki, tüm gün yatiyorsun" demiş karısına. O gün eve gelince evi savaş alanı gibi bulmus. Çocuklarin üstü başı perişan, her yer her yerde, tuvalet pis, mutfakta yemek yok.
Çok korkmuş, "ne bu hal" demiş. Kadın da "bugün bir şey yapmadım,dediğin gibi tüm gün yattim" demiş:)
Esinizin de anlamasıni sağlayacak olan şey bu, diyeceğim ama eşiniz okumuş cahil bir adam . Anlamayabilir . Yardım değil iş bölümü onun için feminist bir slogandan ibaret.
Benim babam okumuş etmiş bir adam değil, fiziki güç gerektiren bir işin ustası, çok yoruluyor her gün. Ona rağmen hep der ki "dünyanın en zor işi ev kadınlığı, bir gün bile tatili yok".
Ev hanimi annemin yaptığı işi hep takdir eder. Perdeleri boyu uzun olduğu için o asar, Çamaşır makinasinin sesini duyunca dışarı asar, kuruduğuna kanaat getirirse çamaşırları toplar, pazarları kahvaltiyi o hazırlar, eskiden çocuklarınin altını degistitir,onları yıkar,uyuturdu...onca yorgunluğa, bazen pazarları bile çalışmasına rağmen yine de bir işin ucundan tutar. Buna rağmen ne iş yapiyorum diye övünür ne de bunları yapıyor diye biz ev halkı olarak aferin deriz. Çünkü evde yaşıyorsa tabii ki bir işin ucundan tutacak, imkanı ölçüsünde yardım edecek.
Bu iyi kocalık, fedakarlık, bilmemne değil yani. Kendini üstün görmeyen, yaşadığı eve ve ev halkına saygısı olan bir insanın yapması gereken asgari şeyler

X