Eşimle ev işleri konusunda tartışıyoruz

Bu konu daha sonra neden barıştın o adamla nasıl evliliğine devam edersin falan denecek Bi konu değil. Hemen hemen her evde olan bi sorun. Konu sahibinin canına tak etmiş çözmek istemiş konuyu açmış. Kimsenin daha sonra bu konuyla alay edeceğini ya da başka konularda başına kakacağını sanmıyorum. Ha tabi ilerde konu sahibi evlendiğimiz günden beri bana ev işleri konusunda yardım eder gibi Bi tezatlıkla gelirse hatırlayan olursa dalga geçebilir tabi bilemedim. Benim hafıza zayıf zaten hatırlamam. 😂😂
Benim de eşime karşı bu zamana kadar çok hatalarım oldu ama benim bi iyi huyum var o da hatamı kesinlikle kabul eder pişman olur gönül almaya çalışırım. Onun hatalı olduğunu kabul etmesi çok uzun sürüyor bu huyu da onun en büyük hatası maalesef

Anasının paşası şımarık Türk erkeği çoğu kadının sorunu. Bu da çözülmeyecek bir konu değil. Önemli olan nasıl, hangi şartlarda çözüldüğü. Çözüldükten sonra gidip kendini paspas eder, adamı rahat ettirirsen anlamı yok. Adam kadının yaptığını görev kendi yaptığını lütuf olarak görmeye devam ederse anlamı yok. Bu olay yeni evliyken çözülmeli sonra kemikleşiyor. Açıkçası bu adam da epey değişik, susup köşeciğinde pısmakla baş edemezsin, yendim sanır. Elalem çirkef görmemiş şaşırır tabi, ne yalan söyliyim böyle çenelisini ben bir kere gördüm, dayım tek sanıyordum ahahaha.
Katip Adanalı olarak üzülerek söylüyorum ki babam amcalarım ve tanıdığım çoğu Adanalı erkekle kolay kolay çene yarıştıramazsınız. Sıcak kafasına vuruyor Adanalıların lütfen ayrı bir kategoride değerlendirelim :kahve:

Katip Adanalı olarak üzülerek söylüyorum ki babam amcalarım ve tanıdığım çoğu Adanalı erkekle kolay kolay çene yarıştıramazsınız. Sıcak kafasına vuruyor Adanalıların lütfen ayrı bir kategoride değerlendirelim :kahve:
Benim minnoş kocam hic öyle değil ya :KK70: Adana'da yaşamadığımızdan olabilir belki. 😅

Benim de eşime karşı bu zamana kadar çok hatalarım oldu ama benim bi iyi huyum var o da hatamı kesinlikle kabul eder pişman olur gönül almaya çalışırım. Onun hatalı olduğunu kabul etmesi çok uzun sürüyor bu huyu da onun en büyük hatası maalesef
Ya zaten kimse senin evliliğinin ya da kocanın kötü olduğunu falan düşünmedi. Ki düşünse ne olur anonim insanlar altı üstü. Senin yaşadığının çok daha kötüsünü de gördük elini hiç Bi işe sürmeyen erkekler de var. Ama sen mevcut durumdan rahatsızsın ki konu açtın. Kimisi ev işini kendi görevi görür beklentiye girmez. Herkesin beklentileri ile alakalı. Bana göre haklısın ben de olsam çözmeye uğraşırdım. Çalışmıyorum şuan ama bebeğim var ben de destek olmadığı yerde carlıyorum yani uyanmadın bakmadın duymadın diye. Kalkıp hemen boşamıyorum gerekirse kavga mı ediyorum çabalamasını sağlıyorum.

Baska erkekleri ornek veriyor ya nolur bunu okutun kocaniza:
Eşim calisirken ben evden calistigim donemde de, issiz oldugum donemde de evi süpürdü, her aksam bulaşıkları yikadi, yeri geldi yemek yapti, camasir katladi, gece uyanip birde cocuk bakti. Baska erkek ornegi istiyorsa buyursun, baska ornek. Tum gun evdeydim, tum gun ve asla tek basima ev isi yapmadim.
ve ona rağmen boşadım😂

Ya zaten kimse senin evliliğinin ya da kocanın kötü olduğunu falan düşünmedi. Ki düşünse ne olur anonim insanlar altı üstü. Senin yaşadığının çok daha kötüsünü de gördük elini hiç Bi işe sürmeyen erkekler de var. Ama sen mevcut durumdan rahatsızsın ki konu açtın. Kimisi ev işini kendi görevi görür beklentiye girmez. Herkesin beklentileri ile alakalı. Bana göre haklısın ben de olsam çözmeye uğraşırdım. Çalışmıyorum şuan ama bebeğim var ben de destek olmadığı yerde carlıyorum yani uyanmadın bakmadın duymadın diye. Kalkıp hemen boşamıyorum gerekirse kavga mı ediyorum çabalamasını sağlıyorum.
Kız olur mu kocam nankör dedi bana diye boşanmalıymışım bi de ben sürekli kocam da kocam diyomuşum durumdan da rahatsız değilmişim öyle dendi bana 😂

Katipi yorumlarima etiketleyen benim. Kacak dovusmeyelim. Kendisiyle ozel mesaj yoluyla birkez dahi iletisim kurmadik. Ekürim var, kendisi bu konuya yazmadi, yazsa bile birbirimizi alintilamayiz. Ekürim katip değil.
Ev islerinin cogunu kadin yapar diyen bir erkek karisinin maasi üzerinden hesap yapmamalı. Kendi camasirimi katlayip utulemekten imtina ederken karisinin yediginin ictiginin parasini almak ironik oluyor.
Ya ne çok dert oldu yazdığım yorum 😂😂
Sizden bahsetmemiştim zaten sizin etiket yaptığınızı bile görmedim.Benim bahsettiğim ekürinin kim olduğunu bilen bilir.
Sizlik bir durum değildi ama..

Evet ataerkil bir toplum olmak biz kadınlar için çok yorucu ama bunu oturup konuşup çözüm yolu bulmak daha mantıklı burada eşlerin birbiriyle mesajlarını yayınlamayı doğru bulmuyorum.

Kız olur mu kocam nankör dedi bana diye boşanmalıymışım bi de ben sürekli kocam da kocam diyomuşum durumdan da rahatsız değilmişim öyle dendi bana 😂
Ya sen o üyeye ne bakıyorsun. 1 gün önce de 3 kere aynı kadınla aldatılan üyeye hep aynı kadınsa seviyeli Bi ilişkidir bu kadarını yapsın ne olacak diyordu. Onun fikirleri hep uçuk kaçık. 😂😂 Herkes ona gerekli cevabı verdi zaten. Ohoo burda Bi iki yoruma takılacaksan gerçekten konu açmayacaksın. Reel hayat gibi burda da manyağı da var akıllısı da var.

Ya sen o üyeye ne bakıyorsun. 1 gün önce de 3 kere aynı kadınla aldatılan üyeye hep aynı kadınsa seviyeli Bi ilişkidir bu kadarını yapsın ne olacak diyordu. Onun fikirleri hep uçuk kaçık. 😂😂 Herkes ona gerekli cevabı verdi zaten. Ohoo burda Bi iki yoruma takılacaksan gerçekten konu açmayacaksın. Reel hayat gibi burda da manyağı da var akıllısı da var.
Takılmadım ben de onunla dalga geçiyorum harbiden sıyırmış çünkü

Ya ne çok dert oldu yazdığım yorum 😂😂
Sizden bahsetmemiştim zaten sizin etiket yaptığınızı bile görmedim.Benim bahsettiğim ekürinin kim olduğunu bilen bilir.
Sizlik bir durum değildi ama..

Evet ataerkil bir toplum olmak biz kadınlar için çok yorucu ama bunu oturup konuşup çözüm yolu bulmak daha mantıklı burada eşlerin birbiriyle mesajlarını yayınlamayı doğru bulmuyorum.
Dert olması değilde lafı ortaya atınca isteyen üzerine alınabilir.. bu bakımdan mertçe kimi kastettiğinizi söylememenizide ben doğru bulmuyorum. Tıpki anonim bi forumda eşlerin mesjlarını yayınlamayı dgru bulmadıgınız gbi…
Yani herkesin dgrusu kendine .. burda yapılan yorumlar niye sizede dert oldu pardon?

Ablacim ben bu islerin altindan kalkamiyorumde bir yardimci tut eve sende.
Haftada 3 gun gelsin ,esin oarayi oder ikinizde calisiyosunuz sana yardimci olmuyorsa yardimci tutsun .yemekte yaoar etrafi soyle bi siler supurur bitti :)

X