Eşimle ev işleri konusunda tartışıyoruz

Evlenmeden önce kendi işini halleden adam niye evlenince yük olmayı tercih ediyor?
Niye yemek yapmak direkt sizin vazifeniz?
Sizin çamaşırlarını katlayinca ne oluyor?
Eşiniz çok sabit fikirli,kafasında bir kadın erkek rolü var. Ötesinde geçmemek icin çok direnecektir. İşiniz kolay değil.

Ayrıca herkes dediği onun dar çevresinden ibaret değil, kendini bununla doldurup duruyor.

Yoo olur mu o çevresindeki keko takımını dinleyip yuvasından olacak en sonunda. Sonra anası köyünden bi kız bulur buna rahat eder.

Oof bu erkek milletinin birbirini gazlamasindan da nefret ediyorum. Insanin cevresi kendi gibilerden olusuyor. Dedigin gibi keko tayfasiyla gazlayip duruyorlar birbirlerini.
Benim yazdigim ornegi okursa "vah vah adamin haline, köle olmus, yaranamamis" diye ezmeye calisir. Bunlari illa parayla cezalandiracaksin. Probiste ise yaramisti. Pavlov gibi odul ve ceza gerekiyor. Sinir basti bana katip 😅

Oof bu erkek milletinin birbirini gazlamasindan da nefret ediyorum. Insanin cevresi kendi gibilerden olusuyor. Dedigin gibi keko tayfasiyla gazlayip duruyorlar birbirlerini.
Benim yazdigim ornegi okursa "vah vah adamin haline, köle olmus, yaranamamis" diye ezmeye calisir. Bunlari illa parayla cezalandiracaksin. Probiste ise yaramisti. Pavlov gibi odul ve ceza gerekiyor. Sinir basti bana katip 😅
O yüzden diyorum hiç boşa dil dökmesin, gitsin mantıyı yapsın, 15 inde mayışı koklatmasın, sana merhameti yoksa kendine var, ödemeler kol gibi gelince sıkıntıdan bi ishal olsun duvarları domestosla bile siler o.

Ya dedim ki senin iç çamaşırların olan çamaşırları ben mi katlayayım diyorsun da senin iç çamaşırların olan çamaşırları ben katlıyorum bu ne olacak? Gerçekten sinir krizine girdim sanki kendisi kendi çamaşırlarını katlıyor da benim iç çamaşırları katlaması kalmış 🤣

5 kurus verme, o camasirlari da katlama, yemekte yapma. Yerinde olsam icimden hic bisey yapmak gelmezdi. Cok istiyorsan faturalarin yarisini yolla ona. Sadece kendi yemegini yap, o malzemelere para öde. Ev arkadasi boyle olur, don katlama yarışıyla değil. Bakalim nasil oluyomus ev arkadasi. Tel tel pilav yapmış madem seni neden davet wtmiyor? Mantilari gömmeyi biliyodu ya. Adres ver gelip dovelim 🤣

Evlenmeden önce kendi işini halleden adam niye evlenince yük olmayı tercih ediyor?
Niye yemek yapmak direkt sizin vazifeniz?
Sizin çamaşırlarını katlayinca ne oluyor?
Eşiniz çok sabit fikirli,kafasında bir kadın erkek rolü var. Ötesinde geçmemek icin çok direnecektir. İşiniz kolay değil.

Ayrıca herkes dediği onun dar çevresinden ibaret değil, kendini bununla doldurup duruyor.
Evet normalde geç de olsa hatasını anlar özür diler gönlümü alır sürünür. Ama bu konuda hatasını anlaması çok zor olacak çünkü onun için olması gereken kendisinin yaptığı hatta daha bile fazlasını yapıyor. Ne olacak bilmiyorum

O yüzden diyorum hiç boşa dil dökmesin, gitsin mantıyı yapsın, 15 inde mayışı koklatmasın, sana merhameti yoksa kendine var, ödemeler kol gibi gelince sıkıntıdan bi ishal olsun duvarları domestosla bile siler o.

O mantiyi yapacaksa yapis yapis, az kiymali, koca koca yapsin madem. O adama bu kadar ozen yeter

Bir gün kuzenimin düğününe gittik, ben akrabalarımla sohbet muhabbet ederken eşim çocuklarla ilgilendi çoğunlukla. Kendi dayım yanıma gelip, yazık enişteyi bu kadar yorma, erkek haliyle çocukların peşinden bu kadar koştu dedi. 🫠 eşimin haline üzülmüş bayağı, anneme bile demişler bizim kız eşini çok eziyor diye. Tüm bunlar çocuklarıyla ilgilendi diye söylendi. Eşime de söylemiştim, evde iş yapınca, çocuklarla tek ilgilenince ez bakalım beni böyle der dalga amaçlı. 😁

Pilavla bezelye yemeği yapmış. Maşallah pilavı da tel tel. Mis gibi yemek yapabiliyor 9 aydır ilk kez pilav yaptı. Gidip yememek için zor tutuyorum kendimi 🤣 o benim yemeğimi yemişti ama ben onunkini yemiycem makarnam var onu yerim 🤣 sinirlerim bozuldu kahkaha atasım geliyor
Ben olsam yerim hem de bol bol. Yarına kalmasın yeniden yemek yapsın.

dünyadaki hiç bir kuvvet bana mantı açtıramaz
değil ki küsüp yemeyecek
ciğer yediyse demek
O mantıyı lütfedip açtıysam yemediyse daha açmam. Bimdeki soyalı kuru mantıyı haşlar dayarım önüne. Yollarıma gül de dökse daha açtıramaz mantı falan bana. 🤣

Bir gün kuzenimin düğününe gittik, ben akrabalarımla sohbet muhabbet ederken eşim çocuklarla ilgilendi çoğunlukla. Kendi dayım yanıma gelip, yazık enişteyi bu kadar yorma, erkek haliyle çocukların peşinden bu kadar koştu dedi. 🫠 eşimin haline üzülmüş bayağı, anneme bile demişler bizim kız eşini çok eziyor diye. Tüm bunlar çocuklarıyla ilgilendi diye söylendi. Eşime de söylemiştim, evde iş yapınca, çocuklarla tek ilgilenince ez bakalım beni böyle der dalga amaçlı. 😁

aa uzulcek ne varmis esinin halinde. Masallah mis gibi ilgilenmis çocuklarla 🧿

Erkek olmayı engellilik sınıfına sokalım, erkeklere heyet raporu verilsin bari, nasıl fikir ama?

O mantıyı lütfedip açtıysam yemediyse daha açmam. Bimdeki soyalı kuru mantıyı haşlar dayarım önüne. Yollarıma gül de dökse daha açtıramaz mantı falan bana. 🤣

Mantı bitmişti sonra yaşandı kavgalar

Mantı bitmişti sonra yaşandı kavgalar
Ne güzel işte, mantıyı rüyasında falan görür artık. Kendi yaparsa ne ala.

X