Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizde çok istioruz ama henüz karar veremedik din konusuna gelince hava almayan deri çürür hava aldığına göre suda geciodur ama allah yarattığı gıbı gormek ıstediği için ona bısey dıemıcem bu bnm fıkrım tabi
dövme deri altına yapılır. abdest ise deri üstü ile alakalıdır. eğer ki derinin hava almasını engelleyen ve su geçirmeyen bir boya olsaydı bir süre sonra deri çürürdü. abdeste engel olan dış derinin su ile temasını engelleyen şeylerdir. bu yüzden dövme abdeste engel değildir. diyanet ilmihalinden de araştırabilirsin.
ya da bu konuda eğitim almış kişilere sorabilirsin. ama lütfen sağdan soldan öğrenmeyin böyle şeyleri. konu ile ilgili eğitimim olduğu için cevap yazdım. eğitimden kastım da cemaat eğitimi ya da imam hatip lisesi eğitimi değil. akademik yönde devam ediyorum. yine de kendiniz iyice araştırın ve kalben tatmin olun. iyi akşamlar.