• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle çok kötü kavga ettik sizce haksız mıyım?

Canim ben senin yerinde olsam o gorumceni evire cevire doverdim...mahvederdim onu...yazik ya onun yuzunden ne haldesin suan...cok zordur bilirim bende cok ayri kaldim esimden...benimkide inattir.aramamisti beni hic...aileler baristirdi...biraz daha bekle bakalim ne olacak...

canım bn çok haksız olduğunu düşünmemekle beraber tamamen haklısında diyemem..
Eşin kızmakta haklı ama haddinden fazla tepki vermiş,sonuçta sen karısısın hiç mi güveni yok?
şimdi bnde eşime okuttum yazını ve kızardım ama bu kadar tepki vermezdim dedi..
Bir de annene gitmeseydin keşke çünkü iş inada binebilir ve bu sırada görümcen fln eşini doldurup iş çığrından çıkabilir belliki eşin gaza hemen geliyor.
eşini ara ve orta yolu bulun böyle olmaz...

Medeniyetin getirileri istegin karari tek basina almak mi arkasim sizi cok iyi anliyorum ama diger esinizi hatali bulan arkadaslar bu sekilde suclamalar bence insanlarin evliliklerine zarar verebilir.sadakatsizlik yapmak isteyen her turlu yapar ama bence esiniz sizin birsey yaptiginizi dusunmemisti.kimse kimseye sonuna kadar guvenmez guvenmek zorundada degil.emniyet kemeri niye takarsiniz herhangi bir kazdan korunmak icin birebir bir ornek olmasada soylemek istedigimi anlatmak icin bakin cevremizde bir suru sey duyuyoruz ben kendimden ornek vereyim benim kocam gorebileceginiz en efendi duzgun temiz insan ama ummadik tas bas yariyor bayan is arkadasin canim beni eve birakir misin? Mesajinon altindan ne pislikler cikti ben arkadasidir medenice eve birakir misin demis ne var desem benevdeki saksi kocamda yolunacak kaz seklinde hayat surecektik.sunuda soyliyim benimde uversiteden erkek arkadaslarim var hepsini esim tanir onunda kiz arkadaslarini ben tanirim ve istedigimizdede gorisuruz ama habersiz degil.evliklerde yasanan cok ciddi olaylar var sizinkini kucumsemiyorum yanlis anlamayin ama bir evlilik kolay kurulmuyor belliki birbirinize deger veriyorsunuz yazik evliliginize sogukluk sokmayin uzattikca uzaklasirsiniz.

Tatlım eşinin tepkisi gereğinden fazla olmuş desem, eşinin tepkisine karşı senin tepkin çok daha fazla olmuş.
Haberi olmadan arkadaşının evine gittiğin için çileden çıkmışken, tekrar aynı kişinin yanına basıp gitmen,
kontrolünü kaybetmesine sebep olmuştur elbette.
Sen nasıl ki, olayın sonuçlarını kestiremeden hareket ettiysen, görümcen de söylemesinin getirilerini
düşünememiş olabilir. Sorun kimin söylediği değil, eşine danışmadan işini halletmiş olman gibi görünüyor.
Bence de bu durumda serin kanlı olacak erkek sayısı çok azdır.
Nasıl bu denli düşüncesiz hareket edebildiğini anlayamadığını, kendine çok kızdığını söylemelisin.
Kendini hiç savunmadan, eşine yaşattığın stresten dolayı kendini affedemediğini vurgulamalısın.
İstenmeyen sonuçları doğuran, hatalarımız değil, hatalarımızı kabul etmemektir.

Burada tanufuk arkadaşımız sadece eve köpek getirmek konusunda eşine danışmadığı için hatalı onun dışında ne demek kocan olmadan bir erkeğin evine gittin sen haksızsın? Bu nasıl zihniyet? Çok affedersiniz bir kadınla bir erkek akraba değilse aynı çatı altına girince sadece sevişiyorlar mı? Tövbe yaaa kadınlar kendilerini bu kadar küçük görürlerse erkeklere çok da kızmamak gerekiyor. En basitinden insan güvenmediği bir otobüse bile binmez. Sen karına hiç mi güvenmiyorsun yaaa... :20:

cok sacma bi tepki! arayip köpegimi almaya gidiyorum deseydin hos olurdu ama yinede suclu kesinlikle degilsin.Bir erkegin evine cay kahve icmeye degil köpek almaya gitmissin, Ozaman bir erkegin kasabina gidip etde almamalisin, manava gidip portakalda...

esin sana bu konuda el kaldirirsa ( siddete karsimyimdir normalde!) sende git görümceni döv!!

Eşimle kötü kavga ettik sizce ben çok mu hatalıyım olanları kısaca özetleyim ben uzun süredir eve bir köpek almak istiyordum çocukluğumdan beri en büyük hayalimdir vanda uzun süre görev yaptım orada bir köpeğim vardı ama ankaraya dönerken annem babam ve abim evde hayvan sevmedikleri için orada görev yapan bir doktor arkadaş bana ver ben bakarım demişti ben de bıraktım. Tabi bırakmak kolay olmadı çok üzülmüştüm neyse şimdi bu doktor arkadaşımın tayini ankaraya çıkmış ve buraya yerleşti bana eğer istersen köpeğini geri alabilirsin dedi dışarda buluştuk üzerinden zaman geçmesine rağmen beni unutmamış ben de nasıl olsa evliyim ayrı evim var geri alabilirim diye düşünmüştüm ki eşime sorma ihtiyacı bile duymadım zaten o da babası ameliyat olduğu için memlekete gitmişti ben de doktor arkadaşımın evine gittim köpeğimi aldım eve getirdim ertesi gün küçük görümcem geldi köpeği görünce manyak gibi çığlıklar attı sonra ona da anlattım gerizekalı abisini arayıp benim yabancı bir erkeğin evine gidip köpek aldığımı söylemiş ben gelince evde söylemeyi düşünüyordum zaten van da bir köpeğim olduğunu biliyordu neyse sonuçta eşim çıldırdı öyle ki nasıl bir erkeğin evine gidermişim köpekten ziyade buna takıldı üstüme falan yürüdü köpeği de kendimi de bir odaya kilitledim yoksa kesin bana el falan kaldıracaktı o hırsla elini duvara geçirmiş parmak izleri duvarda duruyor. O köpek gidecek yoksa camdan atarım diye bağırdı sonra çıktı gitti ben de o arkadaşımı aradım olanları anlatmadım sadece eşimin istemediğini söyledim hiç problem değil dedi ben de köpeği arabama attığım gibi arkadaşımın evine geri götürdüm arkadaşım evin önünde bekliyordu suratımdan ters bir şeyler olduğunu anladı arabayla tekrar eve dönerken ağlıyordum verdiği tepkiye şok oldum çünkü eşimin memleketinde evlerinde hem kedi hem köpek var neyse eve dönerken bir baktım ki arabasıyla beni takip ediyor bu sefer bana geldiler bu kadar güvensizlik olur mu eve gittiğim gibi ufak bir çanta hazırlayıp anneme gittim onlara da eşim şehir dışında dedim bugün ikinci gün burada olduğumu biliyor ama hala aramadı ben de o arayana kadar aramayacağım.

bu kadar sey olmus arkadasınız gelmis etmis kopegi almaya gitmissiniz DEEE... kocanız esekcibasi mi adamin onayini almadan haber vermeden gidiyorsunuz adamin evine... esiniz haklı.

Bence de esin fazla tepki gostermis. Haber vermeden gidip bir de eve kopekle donusune kizmasini anlarim da davranis bicimi fazla abartili.. Cok kiskandiysa neden kopegi beraber geri vermek yerine senin tek basina bir kere daha bu adama gidisine izin verdi? Takip etmek de ne demek, cok ayip yapmis. Birinizin mantikli davranip oturup konusmayi denemesi lazim. Kimbilir gorumce hanim nebicim anlatti ki kocan dellendi. O gorumce bende olsa bu saatten sonra meclisime giremezdi. Hakli da bir sebebim var, kari koca arasina fit sokup birbirine dusurmek. Bir dahakine sizi bosatir da bu..

eşin fazla tepki vermiş takip etmesi çok kırıcı gerçekten ama neden bi alo deyip eşinize söylemediniz en azından eve bi köpek getireceğinizi mesela. daha önce hiç bahsetmediniz mi bu konudan eşinize. köpeğim vardı arkadaşıma verdim falan diye.
görümcenize iyi niyetinizle oldugu gibi anlatmışınız olanı biteni o da işgüzarlık yapmış işte. eşinizi olanları sizden değilde kardeşinden duymasıda sinirlendirmiş olabilir hatta belkide söyleme tarzı kinayeli idiyse onu da terslemiş olabilir. sonuçta kötü bi niyetiniz olmadıgını eşinizde anlamıştır yoksa niye görümcenize anlatasınız ki. sizi takip etmeside belki evden sessiz sedasız cıkıp gittiğiniz içindir bi köşeye gidip otursaydınız yanınıza gelecekti belkide.
inat yap eve dönme diyenler vardır illa ki. işte ben onları anlayamıyorum siz bikere neden evinizi terkediyorsunuz. evi terketmek bir haklılık göstergesi değil bence. ben haklıda olsam haksızda olsam evi terkedecek biri varsa o da ben olmamalıyım şahsen. açıkcası ne kadar kızgın olursam olayım eşiminde biyere gitmesini istemem. siz eşinizi bi konudan kırmış olsanız tası taragı toplayıp dışarıda biyere ya da annesine gitmesini istermiydiniz.. anne baba faktöründen ötürü arayabilir miydiniz ? sonuçta ailenize durumu anlatıp anlatmadıgnızı bilmiyor dolayısıyla kendini psikolojik olarak ezildigi için kendini güçlü göstermeye çalışıyor ve sizi aramıyo. onun için falz takılmayın aramadı diyede. size tavsiyem evinize dönün. kavga etmemek için uzaklaştım deyin ve oturup sakince çözün bu meseleyi.

Aferin sana sen şimdi evi terk ettin görümcen de belki evinde senin yokluğunda abinle ilgileniyordur.
Canım kusura bakma görümceni gördüm pek normal birine benzemiyor evi terk etmekle hata yapmışsın:20:

Eve geldim allahım iki günde ev afedersiniz ama ahıra dönmüş saatlerce ortalık topladım, temizledim. Eşim yok daha gelmedi çalıştığı hastaneyi aradım cebi kapalıydı çoğu zaman çekmiyor hastanedeymiş şu servisi ara bu servisi ara bulamadım geç gelecek heralde ama iyi ki eve gelmişim iki günde evimi özledim gitmek isterse o gitsin.

Eve geldim allahım iki günde ev afedersiniz ama ahıra dönmüş saatlerce ortalık topladım, temizledim. Eşim yok daha gelmedi çalıştığı hastaneyi aradım cebi kapalıydı çoğu zaman çekmiyor hastanedeymiş şu servisi ara bu servisi ara bulamadım geç gelecek heralde ama iyi ki eve gelmişim iki günde evimi özledim gitmek isterse o gitsin.

en doğrusunu yapmışsın evden gidicek biri varsa eşindir
ayrıca ben olsam o görümceyi bir daha evime sokmam

Eşimle kötü kavga ettik sizce ben çok mu hatalıyım olanları kısaca özetleyim ben uzun süredir eve bir köpek almak istiyordum çocukluğumdan beri en büyük hayalimdir vanda uzun süre görev yaptım orada bir köpeğim vardı ama ankaraya dönerken annem babam ve abim evde hayvan sevmedikleri için orada görev yapan bir doktor arkadaş bana ver ben bakarım demişti ben de bıraktım. Tabi bırakmak kolay olmadı çok üzülmüştüm neyse şimdi bu doktor arkadaşımın tayini ankaraya çıkmış ve buraya yerleşti bana eğer istersen köpeğini geri alabilirsin dedi dışarda buluştuk üzerinden zaman geçmesine rağmen beni unutmamış ben de nasıl olsa evliyim ayrı evim var geri alabilirim diye düşünmüştüm ki eşime sorma ihtiyacı bile duymadım zaten o da babası ameliyat olduğu için memlekete gitmişti ben de doktor arkadaşımın evine gittim köpeğimi aldım eve getirdim ertesi gün küçük görümcem geldi köpeği görünce manyak gibi çığlıklar attı sonra ona da anlattım gerizekalı abisini arayıp benim yabancı bir erkeğin evine gidip köpek aldığımı söylemiş ben gelince evde söylemeyi düşünüyordum zaten van da bir köpeğim olduğunu biliyordu neyse sonuçta eşim çıldırdı öyle ki nasıl bir erkeğin evine gidermişim köpekten ziyade buna takıldı üstüme falan yürüdü köpeği de kendimi de bir odaya kilitledim yoksa kesin bana el falan kaldıracaktı o hırsla elini duvara geçirmiş parmak izleri duvarda duruyor. O köpek gidecek yoksa camdan atarım diye bağırdı sonra çıktı gitti ben de o arkadaşımı aradım olanları anlatmadım sadece eşimin istemediğini söyledim hiç problem değil dedi ben de köpeği arabama attığım gibi arkadaşımın evine geri götürdüm arkadaşım evin önünde bekliyordu suratımdan ters bir şeyler olduğunu anladı arabayla tekrar eve dönerken ağlıyordum verdiği tepkiye şok oldum çünkü eşimin memleketinde evlerinde hem kedi hem köpek var neyse eve dönerken bir baktım ki arabasıyla beni takip ediyor bu sefer bana geldiler bu kadar güvensizlik olur mu eve gittiğim gibi ufak bir çanta hazırlayıp anneme gittim onlara da eşim şehir dışında dedim bugün ikinci gün burada olduğumu biliyor ama hala aramadı ben de o arayana kadar aramayacağım.

bence hata etmişsiniz şöyle ki;
ayrı evim var nasıl olsa diye sorma ihtiyacı duymamışsınız..o ayrı evi eşinizle paylaşıyorsunuz yalnız yaşamıyorsunuz ki...
ve bence mutlaka sormalıydınız ve de söylemeliydiniz arkdaşımdan gidip köpeği alacağım diye.. başkalarından duyacağına sizden duyması gerekirdi.erkeklerin en kızdıkları konulardan biri.. önce onların haberı olsun..

zavallı hayvancık da zan altında kalmış..onun yüznden kavga etmişsiniz...ama bence bu konuda biraz tedbirsizsiniz...haber vermeliydiniz eşinize..hayat iki kişiliktir.. kendinizi onn yerıne koyun.. ama ben onn gbi dvranmazdım demeyin... tam anlamyla kendinizi onn yerıne koyabılmk için aynı şeyi yaşamanız gerekir..

Back
X