• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle çok kötü kavga ettik sizce haksız mıyım?

Açıkcası ben hala eşimi tanımamışım gerçi yıllar geçiyor yine tanıyamıyorsun da daha önce pek kıskançlık kavgamız olmadı daha çok kıskançlık ben yaparım bir kere bekarken günlüğümü okumuş o zaman böyle sert tavırları olmadı ama günlerce konuşmamıştı evlenince değişmek diye buna deniyor sanırım

Madem aradınız, mesajda attınız artık bekleyeceksiniz başka yolu yok..

Daha çok üstelerseniz hepten olay sizin üzerinizde kalır.

O görümcenize diyecek söz bulamıyorum.

Sizin ağzınızdanda dinlemeden bu kadar sinirlenmesi hiç normal değil..Demek ki çok kışkırtılmış.

Hoş koca adam niye kışkırır ki başkasının sözüyle ?

Anneye gittikten sonra dönüş çok zor..Ne diyeyim Allah hayırlısıyla çözüm nasip etsin.

bu durumun öncelikli sebebi görümcen o böyle arayıp anlatmasaydı olay buraya gelmeyecekti.eşin geldiğinde sen anlatırdın yine kızardı ama böyle delirmezdi.görümcen çok kötü niyetliymiş.onun dışında senin gitmen bana da doğru gelmedi.o köpek ordan alınacaksa eşini bekleyip ona sorup beraber gidip almalıydınız.ayrıca eşin çok inatçıymış şaşırdım bu kadar zaman nasıl dayanıyor.bu kadar uzarsa evliliğiniz tehlikeye girecek.büyükler araya girse de durum çözülse artık en azından.o görümceye de bi kızan olmuştur inşallah.bi de şunu da yazmadan edemiycem manyak gibi çığlıklar atıyordu köpeği görünce yazmışsın.valla ben de atardım.bence bu manyaklık değil.hayvan besleyenler artık korkanları da anlasın.ben köpek kedi olan bir evde 5 dk oturamam.bana göre de bu normal yani

Bence esınız kopek ıcın kızmamıs bır erkegın evıne ondan habersız gıttıgınız ıcın kızmıs kıskanmıs acıkcası ama sızdede hata var gerek gormedım bısey soleemdım dıyosunuz ınsan eve dıs macunu bıle alırken fıkır alısverısınde bulunuyor be sızı hatalı gordum bence fazla uzatmayın adam sızı kıskanmıs haklı olarak

cnm belki eşin köpeği istemeyebilir okey tamamdır saygı duyulmalı ma sırf bi arkadaşından evinden köpeği aldığın için bu kadar buyuk tepkı vermesi yanlış ki sen gizli saklanması gerken bişey yapsaydın zaten onu o kişiden aldını sölemezdın durust olmanmı suc oldu yanı yok araba ile takıp etmler falan hiç hoş değil eşin öle tepkı vermıştı ustune yurucek kadar sankın sizi elele yakalmış

bence sizden ziyade adama güvenmemiş olabilir. sizi tanıyor ama adamı tanımıyor yani nasıl biridir ayrıntısı ile bilmiyor güvenecek kadar.
onun siniri ile köpeği istemiyorum demiş. köpeği almaya eşinle birlikte gitseydin sorun olmazdı sanırım.

sokak köpeklerine kasaptan et bile alıp dağıtırıdım ama evde köpek olmasından ben de hoşlanmam.

gorumcenin gazına gelip sana bu sekilde davranması esinin sucu ilk once bir dinle ya bu ne boyle he bu arada esimi camdan atardım ben kopege el surse:41: kopege kin tutuyor ilginc

evlilik böyle bişey işte.
tek başına kafana göre hareket edemezsin.
olay basit de olsa önceden haber vermek konuşmak gerek.
düzelmeyecek bişey değil merak etme.
ama inat da yapma.
arayıp onu özlediğini söyle bence.
ve bir daha ondan habersiz bişey yapmayacağını..
hoşuna gidecektir.

Dur ve bekle bence, kız kardeşinin onu nasıl doldurduğu kafasına dank eder belki. Verdiği tepkinin gereksiz boyutta olduğunu anlamalı.

benim fikrim eşin haklı arkadaşım
eşinin hemde iki yönüyle haklı
hayatlarınızı birleştirdiniz artık kararlarınız ortak olmalı eve ekmek elırken bile eşlerimiz soruyo kaç tane alayım hayatım diye ki eve sen eşinden habersiz köpek getirmişsin ha senin eski köpeğin olsa dahi bu böyledir
zaten eşinin bu kadar kızması da köpekten olduğunu sanmıyorum
eşinin derdi bi erkeğin evine gitmen
düşünüyorum da hiçbir erkek bunu kabul etmez(eder diyenler olabilir ama ben asla kabul etmezdim)

böyle bi durumda yapman gereken önceden köpeği biliyomuş zaten eşin söylerdin eşine
hiçbir eş, eşinin sevdiği bişeyi elinden alınmasını istemez beraber gidip alsak olurmu derdin eşine oda ki kabul ederdi zaten evlerinde köpekleri varmış
böyle sorunlar yaşanmazdı

Dur ve bekle bence, kız kardeşinin onu nasıl doldurduğu kafasına dank eder belki. Verdiği tepkinin gereksiz boyutta olduğunu anlamalı.

gereksiz mi
kız kardeşi belki direk olanları anlattı yengesinin anlattıklarını normal bişey değilki evli bi bayanın bi erkeğin evine gitmesi bence normal değil yada

evlimisin bilmiyorum ama böyle bi durumun başına geldiğini düşün
eşin bi bayanın evine gidiyo sana söyleme gereksinimi duymadan

en azından bizim evde de aynı arkadaşın evinde kopan kıyametler kopardı

Eşimle kötü kavga ettik sizce ben çok mu hatalıyım olanları kısaca özetleyim ben uzun süredir eve bir köpek almak istiyordum çocukluğumdan beri en büyük hayalimdir vanda uzun süre görev yaptım orada bir köpeğim vardı ama ankaraya dönerken annem babam ve abim evde hayvan sevmedikleri için orada görev yapan bir doktor arkadaş bana ver ben bakarım demişti ben de bıraktım. Tabi bırakmak kolay olmadı çok üzülmüştüm neyse şimdi bu doktor arkadaşımın tayini ankaraya çıkmış ve buraya yerleşti bana eğer istersen köpeğini geri alabilirsin dedi dışarda buluştuk üzerinden zaman geçmesine rağmen beni unutmamış ben de nasıl olsa evliyim ayrı evim var geri alabilirim diye düşünmüştüm ki eşime sorma ihtiyacı bile duymadım zaten o da babası ameliyat olduğu için memlekete gitmişti ben de doktor arkadaşımın evine gittim köpeğimi aldım eve getirdim ertesi gün küçük görümcem geldi köpeği görünce manyak gibi çığlıklar attı sonra ona da anlattım gerizekalı abisini arayıp benim yabancı bir erkeğin evine gidip köpek aldığımı söylemiş ben gelince evde söylemeyi düşünüyordum zaten van da bir köpeğim olduğunu biliyordu neyse sonuçta eşim çıldırdı öyle ki nasıl bir erkeğin evine gidermişim köpekten ziyade buna takıldı üstüme falan yürüdü köpeği de kendimi de bir odaya kilitledim yoksa kesin bana el falan kaldıracaktı o hırsla elini duvara geçirmiş parmak izleri duvarda duruyor. O köpek gidecek yoksa camdan atarım diye bağırdı sonra çıktı gitti ben de o arkadaşımı aradım olanları anlatmadım sadece eşimin istemediğini söyledim hiç problem değil dedi ben de köpeği arabama attığım gibi arkadaşımın evine geri götürdüm arkadaşım evin önünde bekliyordu suratımdan ters bir şeyler olduğunu anladı arabayla tekrar eve dönerken ağlıyordum verdiği tepkiye şok oldum çünkü eşimin memleketinde evlerinde hem kedi hem köpek var neyse eve dönerken bir baktım ki arabasıyla beni takip ediyor bu sefer bana geldiler bu kadar güvensizlik olur mu eve gittiğim gibi ufak bir çanta hazırlayıp anneme gittim onlara da eşim şehir dışında dedim bugün ikinci gün burada olduğumu biliyor ama hala aramadı ben de o arayana kadar aramayacağım.

eşiniz köpekten haberdarmış keşke almaya gitmeden önce eşinize danıssaydınız belki evde hayvan beslemek istemez...görümcene zaten yorum bile yapamıyorum haddini bu kadar aşar bir insan eline ne geçti bilmiyorum artık kına gönderın bence görümcenıze lazım olur...

sizde hatalısınız ama eşiniz sizden daha büyük hata yapmış

Ben diğer arkadaşlar gibi sizin eşinize hiç hak vermedim tamamen hatalı ne demek takip etmek nasıl bir güvensizlik bu ben çok kırılırdım ki sizde kırılmışsınız tamamen haklısınız aynıu davranışı bende yapardım annemin evine gitmek gibi görümcenin de maşallahı var ama onu arar bir ton saydırırdım herhalde altında kalamazdım yani.

gereksiz mi
kız kardeşi belki direk olanları anlattı yengesinin anlattıklarını normal bişey değilki evli bi bayanın bi erkeğin evine gitmesi bence normal değil yada

evlimisin bilmiyorum ama böyle bi durumun başına geldiğini düşün
eşin bi bayanın evine gidiyo sana söyleme gereksinimi duymadan

en azından bizim evde de aynı arkadaşın evinde kopan kıyametler kopardı

Bak canım yukarıda bir mesajda yazmışım "her ilişkinin dinamikleri farklıdır" diye.

Ben evli değilim ama bekarken bile bir erkek arkadaşımın evine öyle kimseye sormadan gitsem annem beni parçalar sanırım.

Ama normalde rahat olan bir adam durduk yere bu tepkiyi veriyorsa bence "gereksiz" bir tepkidir, ve birilerinin de dolduruşuna gelmiştir.

Ama bu arkadaş sayfanın üzerinde kıskançlıkla ilgili kavgalarımız olmazdı demiş, ben konu sahibinin durumuna göre yorum yaptım. Tüm konuyla ilgili diğer mesajlarımı okursan anlayacaksındır umarım.

Ha bu arada senin başına gelse demişsin, ben sevgilim hakkında emin ol bu bayanın eşinden çook daha katıyım, değil eve gitmek çok daha ötesinde kurallarımız var bizim tabii karşılıklı. Ama o "benim" sevgilim, bu "konu sahibinin" kocası. Duruma göre yorum yapmak lazım. Yoksa kimseyi "evliyken bekar erkeklerin evine gidin!!!" diye teşvik etmiyorum. Bunun doğruluğu herkese göre değişir, bizim kendi kurallarımız değil onların çift olarak nasıl bir yapıya sahip oldukları ve ne düşündükleri önemli.

Son düzenleme:
salak işgüzar görümceye ne oluyor niye karıştırıyor ortalığı ve siz bu görümceye nasıl bukadar sabırlısınız???abisini arayıp birde yabancı bi erkeğin ewine gitmiş falanlar filanlar o görümceyi alırım parça pinçik edip o köpeğe yediririm :47: kız böle sölediyse eşinizde takip eder elbette ama bi lafla bukadar üstünüze gelmesi çok ağır olmuş... ama ben olsam tek başıma gitmezdim bi erkeğin ewine can dostumda olsa...bende köpekleri çok sewerim kendi köpeğimi anneme bıraktım oraya alıştı düzeni bozulmasın diye sonra eşim ewe aldı bitane kayınvalidem sewmez hayvanları kaıdn oturup ağladı köpek olurmu ewde diye zorla ver dedim eşime annesine fena çıkışmıştı sanane benim ewim diye ama köpeciğe kıyamadım huzursuzlukla büyüyecekti...

Son düzenleme:
ilişkiler bekarken ve nişanlıyken nasılsa evlenince de aynen devam ediyor anladığım kadarıyla.
tanufuk bekarkende çok sorun yaşıyordu,bile bile evlendi ve halen devam ediyor.bekarken burada kaç kişi ayrıl bu adamadan demişti ama kimseyi dinlemedi.

inşallah sorunlarını çözebilirler:50:

Bunu sadece sizler değil çevremdeki kişilerde aynı şeyi söyledi babam ailesini araştırırken eski yaptığı şeyleri öğrenince evliliğe karşı çıkması ben eşim için bütün ailemi ezdim şu an ailemin yanındayım ne garip anneme hala söyleyemedim anlatamam da onlara en ufak bir sorunumu anlatmadım başıma kakmasınlar diye. Yaptıklarına karşı ayrılamadım onu ilk gördüğüm günden beri çok seviyorum.

Bunu sadece sizler değil çevremdeki kişilerde aynı şeyi söyledi babam ailesini araştırırken eski yaptığı şeyleri öğrenince evliliğe karşı çıkması ben eşim için bütün ailemi ezdim şu an ailemin yanındayım ne garip anneme hala söyleyemedim anlatamam da onlara en ufak bir sorunumu anlatmadım başıma kakmasınlar diye. Yaptıklarına karşı ayrılamadım onu ilk gördüğüm günden beri çok seviyorum.

Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

Back