• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle çok kötü kavga ettik sizce haksız mıyım?

Tanufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
905
1
0
Ankara
Eşimle kötü kavga ettik sizce ben çok mu hatalıyım olanları kısaca özetleyim ben uzun süredir eve bir köpek almak istiyordum çocukluğumdan beri en büyük hayalimdir vanda uzun süre görev yaptım orada bir köpeğim vardı ama ankaraya dönerken annem babam ve abim evde hayvan sevmedikleri için orada görev yapan bir doktor arkadaş bana ver ben bakarım demişti ben de bıraktım. Tabi bırakmak kolay olmadı çok üzülmüştüm neyse şimdi bu doktor arkadaşımın tayini ankaraya çıkmış ve buraya yerleşti bana eğer istersen köpeğini geri alabilirsin dedi dışarda buluştuk üzerinden zaman geçmesine rağmen beni unutmamış ben de nasıl olsa evliyim ayrı evim var geri alabilirim diye düşünmüştüm ki eşime sorma ihtiyacı bile duymadım zaten o da babası ameliyat olduğu için memlekete gitmişti ben de doktor arkadaşımın evine gittim köpeğimi aldım eve getirdim ertesi gün küçük görümcem geldi köpeği görünce manyak gibi çığlıklar attı sonra ona da anlattım gerizekalı abisini arayıp benim yabancı bir erkeğin evine gidip köpek aldığımı söylemiş ben gelince evde söylemeyi düşünüyordum zaten van da bir köpeğim olduğunu biliyordu neyse sonuçta eşim çıldırdı öyle ki nasıl bir erkeğin evine gidermişim köpekten ziyade buna takıldı üstüme falan yürüdü köpeği de kendimi de bir odaya kilitledim yoksa kesin bana el falan kaldıracaktı o hırsla elini duvara geçirmiş parmak izleri duvarda duruyor. O köpek gidecek yoksa camdan atarım diye bağırdı sonra çıktı gitti ben de o arkadaşımı aradım olanları anlatmadım sadece eşimin istemediğini söyledim hiç problem değil dedi ben de köpeği arabama attığım gibi arkadaşımın evine geri götürdüm arkadaşım evin önünde bekliyordu suratımdan ters bir şeyler olduğunu anladı arabayla tekrar eve dönerken ağlıyordum verdiği tepkiye şok oldum çünkü eşimin memleketinde evlerinde hem kedi hem köpek var neyse eve dönerken bir baktım ki arabasıyla beni takip ediyor bu sefer bana geldiler bu kadar güvensizlik olur mu eve gittiğim gibi ufak bir çanta hazırlayıp anneme gittim onlara da eşim şehir dışında dedim bugün ikinci gün burada olduğumu biliyor ama hala aramadı ben de o arayana kadar aramayacağım.

Son düzenleme:
İşgüzar gorumce iş başında..
Eşinizin tepkısısını onaylamasamda sizin hatalı oldugunuzu dusunuyorum.
Eğer eşinizi arayıp köpeğinizi gerı almak ıstedıgınızı haber verseydınız hem gorumcenızın bu işgüzarlıgından kurtulurdunuz
Hemde haklıyken haksız duruma düşmezdiniz.

esının derdı eve kopek alman degıl de,bır baska erkegın evıne gıtmen olmus .çok da haklı bence .

tabıkı de esının sana guvenmesı ınanması lazm ama ,sen kopegı almaya gıtmeden once esıne durumdan bahsetseydın

ben sanmıyorum kı esın bu kadar tepkı versin .sen esıne hıc danısmadan erkek arkadasının evıne gıdıp kopegı almıssın

halıyle esın de sınırlenmıs .empatı kursan esını anlarsın canım .

görumcen de cok patavatsız hatta arabozucu bıle dıyebılırız .:41:

Son düzenleme:
Esınız köpeğe değil, sizin başka bir erkeğin evine gitmenize kızmış. Benim esim de kızardi mutlaka, sizi haksız buldum bu konuda ben. Çünkü köpeği almak icin eşinizin dönmesini bekleyebilir, veya hiç olmazsa telefonla durumu anlatabilirsiniz. Ayrıca ben de çok hayvan severim, ancak evde hayvan beslemek istesem, esime danışirdim mutlaka, neticede o evde ikiniz yasıyorsunuz, habersiz evde köpek beslemeye karar vermeniz ve direkt getirmeniz de hata. Ben en çok köpecige üzüldüm, garibim ordan oraya, neye uğradığını şaşırmıştır...

Bu arada görümceniz çok kötü niyetli biriymiş. Orası ayrı, kötü niyetli, ara bozucu ve üstüne vazife olmayan seylere karışan biri. Dikkat edin kendisine...

Canim öncelikle cok üzüldüm kavga etmenize ve evi terketmiş olmana...bende cok yaptım bı kavga edelim hemen bavul yapardım kendime anneme giderdim...ama bir sefer gittiğimde bende inat ettim o aramazsa ben ararım diye ama beni tam 3 ay aramadı...evimi özledim.yatagimi özledim...ne biliyim kötü günler geçirdim yani...ama insallahhhh sen bunları yasamazsın esın arar seni...anlattığın konuya gelince keske esine bahsetseydin köpeğini geri alacağını...hiç bir problem yasamazdiniz...hem bu sonucta ikinizin vermesi gereken bir karar...sonucta o evde ikiniz yasıyorsunuz...

Canim öncelikle cok üzüldüm kavga etmenize ve evi terketmiş olmana...bende cok yaptım bı kavga edelim hemen bavul yapardım kendime anneme giderdim...ama bir sefer gittiğimde bende inat ettim o aramazsa ben ararım diye ama beni tam 3 ay aramadı...evimi özledim.yatagimi özledim...ne biliyim kötü günler geçirdim yani...ama insallahhhh sen bunları yasamazsın esın arar seni...anlattığın konuya gelince keske esine bahsetseydin köpeğini geri alacağını...hiç bir problem yasamazdiniz...hem bu sonucta ikinizin vermesi gereken bir karar...sonucta o evde ikiniz yasıyorsunuz...

kusura bakmayin konu siz degilsiniz ama.....3 aydir mi????:53::53::53::53::53::53: nasil dayandiniz? esiniz hic mi aramadi sormadi tam 3 ay boyunca?
Gercekten kusura bakmayin ama okuyunca baya bi sasirdim, aynen böyle baktim ----> :53:

kusura bakmayin konu siz degilsiniz ama.....3 aydir mi????:53::53::53::53::53::53: nasil dayandiniz? esiniz hic mi aramadi sormadi tam 3 ay boyunca?
Gercekten kusura bakmayin ama okuyunca baya bi sasirdim, aynen böyle baktim ----> :53:

Evet canim aynen 3 ay...konu bile acmıştım hatta...esim cok kiskanclik benim...bende ya bu huyundan vazgeçersin ya da beni unut dedim...o da kendisini haklı gördüğü için aramadı canim uzun lafın kısası...ben git demedim benim gel dememe gerek yok demiş...karimi kıskanmam suc mu demiş babama...falan filan

Bende farklı birşey yazamayacağım malesef:50:
Eşinizin sizi takip etmesini, görümcenizin patavatsızlığını kesinlikle onaylamıyorum fakat erkekler gururları okşansın, evdeki varlıkları hissedilsin isterler. Eşlerinin tanıyıp bilmedikleri arkadaşlarına ve arkadaşlık ilişkilerine karşı önyargılı olurlar, hoş biz kadınlarda benzer tutumlar içine girmiyor muyuz zaman zaman?

Eğer siz eşinizin dönmesini bekleyip arkadaşınızın evine eşinizle gitseydiniz emin olun tavrı farklı ve çok daha olumlu olurdu çünkü arkadaşınıza kendini hissettirecekti, karakteri nasıldır bilemem ama kendini haklı görüyorsa aramamakta inat edebilir, bence sakinleştiğinizde siz bir adım atın, eşinizi arayıp konuşun, davranışınızda hatalı olsanızda onun tutumununda sizi incittiğini dile getirin.

Son düzenleme:
Tanufuk, eşinizin bu kadar hiddetlenmesini tasnif etmiyorum ama kendince haklı nedenleri var ?

Eşiniz yokken, niyet ne olursa olsun bir erkeğin evine gitmeniz hiç doğru değil, birlikte yaşayacağınız bir evde eşinize danışmadan büyük bir değişiklik yapmakta haksızlık.

Kendinizi eşinizin yerine koyup haklı haksız olduğunuza öyle karar verin ; siz iş gezisindeyken, eşiniz bir bayan arkadaşınızın evine gitse ve eve besleyeceğiniz bir hayvan getirse ne düşünürdünüz ?

Burada eşinizin tek hatası, kardeşini dinleyip sizi dinlememesi..

yalnız 3 ay boyunca ayrı olmanıza ben de dıger arkadas gıbı sasırdım .

ancak tatlım her ufak bır surtusmede bavul toplanıp hobaa ben anneme gıdıyorum denmez kı

adamları zorla delırtıyorsunuz valla .:1:

tanufuk kavga edince çantayı alıp anne evine gitmek olur mu...bir kumaşı keserken bile iki ölçüp bir biçin derler,düşünmeden öfkeyle hareket edince şimdide aramadı, ne zaman arayacak diye düşün dur....ahhh siz gençler evlilik oyun mu sanıyorsunuz ne...
konuna gelince, eşinin bu tepkiyi vereceğini bilmeliydin....

yalnız 3 ay boyunca ayrı olmanıza ben de dıger arkadas gıbı sasırdım .

ancak tatlım her ufak bır surtusmede bavul toplanıp hobaa ben anneme gıdıyorum denmez kı

adamları zorla delırtıyorsunuz valla .:1:

Haklisin canim yaa..ama yeni evliyken cahillik oluyor...ayırt edemiyor insan yanlısı dogruyu...zaten esiminde amacı en cok bana ders vermekti..ama iyi de yaptı...aklım basıma geldi...artık kavga edince valla canim kapı orda diyorum.ben boşanmasının sürece bu evden gitmem diyorum...hosuna gidiyor...

Haklisin canim yaa..ama yeni evliyken cahillik oluyor...ayırt edemiyor insan yanlısı dogruyu...zaten esiminde amacı en cok bana ders vermekti..ama iyi de yaptı...aklım basıma geldi...artık kavga edince valla canim kapı orda diyorum.ben boşanmasının sürece bu evden gitmem diyorum...hosuna gidiyor...

ben de onu dıyecektım canım ,zıppırt "ben gıdıyorum "her ufak tartısma da "madem oyle ayrılalım o zaman "dersenız

bu sefer adamlar delırıyor ,pes edıyorlar :1: anlıyabılıyorum senı canım .bu cahıllık surecınden hepımız gecıyoruz .

ben evlı degılım ama ,ılıskımın ılk basların da asırı kaprıslerım vardı ,ufak tefek herseydı ayrılalım bıttı ıstemıyorum

derdım ,cocugu delırtrıdım :1: neyse kı o sureclerı atlattım ben de .

ins hep mutlu olursunuz tatlım :16:

neyse konu sahıbının konusunu dagıtmayalım .ayıp olmasın konu sahıbıne .

bende olsam eşimden izinsiz gidemezdim asla..
siz onu kendi yerinize koyun.....mutlaka kızarsınız..
eşinizden mutlaka izin almalıydınız..
daha doğrusu izin değilde haber etseydiniz diyelim..
hangi türk erkeği olsan benzer tepkiler verirdi:)
annenize gitmek yerine..
oturup konuşun mutlaka tatlıya bağlanır..
kıskanılmak demek sevilmek demek....:16:
köpeğide hiç kafaya takmayın..
huzurunuz olsun yeter...
zamanla o meselede halledilir gider...

tanufuk canım benim ,keske annene gıtmeden once oturup bı konussaydınız

hemen keske annene gıtmeseydın .

bence tatlım onun aramasını bekleme sen ara .

konusun orta yolu bulun .

"ıkımızın de hataları vardı ,sen bana guvenmeyerek ben de sana danısmadan gıttıgım ıcın hata yaptım "

deyin konusun orta yolu bulun .uzmeyın kırmayın bırbırınızı.

Bir gün sırf meraktan kavga çıkarıp annemin evime gideceğim :)

Cidden merak ediyorum neler olacak.

Konu sahibi,az ve öz,haksızsın diyorum.

yasananlar hos degil tabiki.en basta görümcenizin tavrı hic hos degil. ne karısıyosun ama olan olmus.keske en bastan esinizi arayıpta durumu anlatsaydınız ona göre köpegi geri alırdınız.aynı sekilde esiniz size danısmadan sormadan haber vermeden eve eski baktıgı hayvanını getirse ne yapardınız?olay zaten köpek olayı degil sizinde dediginiz gibi üstü kapalı bana danısmadan nasıl hareket edersin olayı ve her erkek bunu yapar esinizin tavırlarıda hic hos degil ama birazda görümcenizin doldurusu var inatlasmak yerine sizinde biraz yapıcı olmanız gerek die düsünüyorum sonuc olarak ona haber vermediniz.tekrar söylüyorum yaptıkları verdigi tepki hic hos degil ama erkeklerin hepsi böyle.

herkes arkadaşa haksızsın demiş ama ben aksini düşünüyorum. ne bu cnm eşlerin birbirine hiç güveni olmayacak mı ,karısını tanımıyor mu? başka bi erkeğin evine gittiyse bile oturup saatlerce sohbet etmedi ya da farklı bişey yapmadı köpeği aldı geldi sadece. haa evet eşine sormadan almamalıydı, fikrini muhakkak almalıydı ama sen nasıl başkasının evine gidersin deyip de el kaldırmak ne demek?? arkadaşım tek hatan eşine danışmadan gitmen olmuş ama eşinin bu şekilde tepki vermesi çok abartı olmuş. benim de köpeğim vardı ve onun lafı geçti mi sevinçten, heyecandan ne yapacağımı şaşırırdım seni anlayabiliyorum yaniii, o sevinçle ne yaptğını bilemedin olay bu. bu arada eşin aradı mı cnm döndün mü evine??

Back
X