Eşimle çok farklıymışız, anladıkça üzülüyorum

sevilumut

B:70.7 G:68.7 H:65 1.70 cm
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
1.303
2.637
133
Merhaba arkadaşlar eşim çok iyi ve çevresinde sevilen bi insan. Bende eşimi çok seviyorum. Ben 28 yaşımdayım eşim 32 evliliğimizin 6. Yılına girdik. Birde oğlumuz var 4.5 yaşında. Eşim memur ve taşrada yaşıyoruz. Ben büyükşehirden gelin geldim ayrıca kültür örf ve adetlerimizde birbirinden çok farklı. Bu konuda başlarda çok sıkıntı çektim fakat oldukça alıştım. Çok çabaladım ama uyum sağlamaya çalışıyorum. Eşimle sevgililik süremiz 2 ay oldu daha sonra nişanlandık ve 9 ay nişanlı kaldık. 9 ay boyunca eşiml uzak kaldık tabi 2 ayda bir görüşebiliyorduk. Sakin bir yapısı var sevmiştim bu yapısını. Ama evlendikten sonra zaman geçtikçe ciddi şekilde hayal kırıklığı yaşamaya başladım bu konuda. Anlatacak kimsem yok içim çok dolu. Çok düz bi insan. Hiçbir hevesi heyecanı yok. İşe gideyim geleyim yiyim yatayım diyor başkada bişey demiyor. İnanın ben konuşmasam asla sesini duyamam. Rahatını huzurunu hiçkimse bozmayacak. Hiçbirşey istemeyeceksin. Ona göre herşey saçma ve gereksiz. Mesela kafeye gidelimmi diyorm ne gerek var diyor. Biraz sohbet edelimmi diyorum ne konuşayım diyor. Canım bişeye sıkıldığında ona anlatıyorum hiçbirşekilde haklısın yada haksızsın şöyle yap yada böyle yap diye destek vermiyor. Sadece susuyor. Ben daha heyecanlı kıpır kıpırım. Ev hanımıyım ama kendime sürekli bir meşgale veya uğraşacak bişeyler bulurum. Resim yaparım kitap okurum el işi yaparım. Kendime bakarım. Onda asla böyle şeyler yok ben yapıncada gereksiz buluyor. Defalarca karşıma alıp güler yüz ve tatlı dille konuştum tm yapmaya çalışacağım diyor yarın yine aynı. Görmezden geldim onuda öyle kabul edeyim dedim oda olmuyor bu seferde kendimi çok mutsuz hissediyorum ki yine işim ona düşüyor. 2 ay önce dişim kırıldı mesela kaçtır doktora gidelim diyorum tm diyor sonra hep erteliyor. Sen neden kendin gitmiyorsun diyor. En yakın hastane 100 km uzakta. Beni önemsemiyor koruyup kollamıyor ince düşünmüyor. Şimdi diğceksinizki bütün erkekler öyle diye ama değil etrafımda birsürü örnek var. En basiti geçen yaz 3 günlük tatile gidelim dedim zorla gittik burnumdan geldi. Gittiğimiz yerin çevresindeki turistik yerleri gezelim dedim dolu dolu geçirelim bu 3 günü dedim ne gerek var dağ işte ne gerek var oda deniz buda deniz gibi saçma şeylerle 3 günğde aynı plajda aynı şezlongta geçirdik. Akşam yemeğini yiyim odaya gidip tv karşısında uyukladık. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Daha çok varda napim hangiai anlatayım ben bunlarla ancak kitap yazarım

malesef esiniz degismez hicbiseyden zevk almiyor anca kendi de skldiysa bu hallrinden anca oyle gezer tozar yani sizin icin degiscek biri degil ..

bence siz bir işe girip çalışın ,maalesef değiştiremezsiniz onu değiştireyim derken bir bakmışsınız kendiniz değişmişsiniz ,eğerki eşinizi seviyorsanız başta bazı şeyleri nasıl kabullendiyseniz öylede devam etmelisiniz ,

sizi anliyorum :)

kocanızın hamuru da böyle yoğrulmuş degistirmeniz imkansiza yakın
seviyosanız ve kabullenebilecekseniz böyle devam edecek bu durum. ittire ittire.

biraz sen ona biraz o sana uyduracak evlilik boyle bir sey. sonucta her insan farkli. 1 kac gun yatsin dinlensin 1 kac gun gezin mesela . haftada 1 gun onun istedigi 1 gun senin istedigin olsun.

bunlarida kafaniza cok dert etmeyin. kurs ,kitap is mesgale bulun.

biraz da nazlanin yerine gore ahh disim agiriyor. cocuklasin, film izleyelim mi alin size taktik

Böylesi de zor. Ama ben dişci olayına takıldım. Tek başınıza da gidebilirsiniz.
Bazı kadınlar işe gitmek için her gün 100 km yol gidiyor. Beklentiyi azaltın.
Gitmemek değil gidememek. Taşrada yaşıyoruz araba kullanmayı bilmiyorum ki bilsem bile eşim asla vermez arabasını. Şehre servisimiz yok eskiden vardı ve heryere giderdim tek başıma. Şimdi sadece çarşamba günleri servisimiz var oda sabah 8de gidip 11 de dönüyor. İlçede dişçi yok benim ilçeden binip ile gitmem gerek oda 1 saat uzaklıktaki yetişmem mümkün değil. Ya beni gçtürmeli yada en azından almaya gelmeli ona bile üşeniyor işte
İananki herşeyi denedim maşesef kabullenmek zor benim için ama kabullenmem lazım biliyotum

kıyamam yaa var böyle tip heycansız hayatı çalışıp para kazanmak ve yatmak için yaşayan tipler nefret ederim bu tiplerden değişeceğini sanmıyorum malesef

Yani iki Ayda bir görüşen bir sevgilinin heyecansız olduğunu anlamanız gerekiyordu zaten.

Bu onu yaşam felsefesi mi yoksa aranızda bir sorun mu var da böyle dvranıyor önemli olan o bence yani size karşı davranışları nasıl ilgisiz mi

kıyamam yaa var böyle tip heycansız hayatı çalışıp para kazanmak ve yatmak için yaşayan tipler nefret ederim bu tiplerden değişeceğini sanmıyorum malesef
benm eşimde aynı çalılm para kazanm varı yoğu iş ne çovklsr umrnda nede ben umrundaym bişey sorsm iş düşünüyorm bişey sorma der birsohbetmz feln yoktur. hastane işim feln olduğnda kendi gitmemek için arabayı bırakır giderdi. bir süre sonra arabayıda geri aldı. şimdi ben annemlern yanındaym o ise hala iş peşinde veya başka seylern peşinde bilmiyorum 3 gndür hiç konşmuyoruz. kabul etmeye çalışıyorum olmuyor. bişeyler söylemeye çalışıyorum tamam diyo sonra yine aynı ben mutsuz olduğm için çocklarımıda mutsz ediyorum onunlayken. bir hagtadır ayrıyız annemlerdeym çocuklarmda mutlu bende biraz daha huzuruyum. ama çıkmazdym

Sizi çok iyi anlıyorum ben de aynı dertten muzdaripim gerçekten böyle bir insanla yaşamak çok zor hep düzelir geçer şöyle böyle derken 7. Yıla geldik ama hâlâ değişen bir şey yok bu zamana kadar hep teşvik ettim şunu yapalım buraya gidelim şunu izleyelim falan filan ama adamda hiç heyecan yok olsa da olur olmasa da olur farketmez sen istiyorsan yap diyip duruyor ben de artık pes ettim çabalamıyorum zaten çabalasam da değişen birşey olmuyor umursamamaya başladım ama yine de üzülüyorum bütün hayatım böyle mi geçecek diye

Adam mutsuz...bir amaç yok...hayata dair bir anlam aradığı yok...cunku mutsuz
Mutsuz insanlar böyledir

Arkadaşım aynı durumdayız yemin ediyorum sanki benim evliliğimi anlattın benim bi de ekstra bir sorunum var zerre sevmiyorum ve karar verdim Artık ayrılmaya 10 gündür annemdeyim yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…