Evet canım.zaten.kendisi.suan.bosanma.teklifinde.bulundu zaten belli araştırmış.simdi konu sığ gibi duruyor ama olay bu kadınla.cocugunun sürekli mesafesiz ve mic mic oluşu ve adamın bu mesafeyi ayarlayamayisi ...Kocanız şuan okuyorsa ve sürekli böyle saçma şeylere takıliyorsanız sizden kurtulsun
Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
Kocamız grip olunca ayağına viks mi süreceğiz?Sen yapmazsan kayınvaliden yapar bi anne olarak. Gayet normal bi hareket. Senin yükselmen saçma geldi..
Allah rahmet eylesinBen de sizin gibiyimRahmetlinin çorba ve helvasının kokusu hep burnuma gelir .
Bir kocanin kolay bulunmadigini unutmus gibisinKocamız grip olunca ayağına viks mi süreceğiz?sakat kalmıyor grip olmuş.
Kocamızın ayağının altına viks mi sürmemiz gerekiyor? Ne saçma bir misyon yüklemesi.Sen yapmazsan kayınvaliden yapar bi anne olarak. Gayet normal bi hareket. Senin yükselmen saçma geldi..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllah rahmet eylesin
Ya hu ne değişik düşüncede insanlarsınız. Gerçekten şaşırıyorum. Konu viks sürmek değil, viksin berede nasıl niye kullanıldığı da değil. Konu ilgisiz bi kadın, ilgili bi kayınvalideKocamız grip olunca ayağına viks mi süreceğiz?sakat kalmıyor grip olmuş.
Ben sürebilirm mesela. Çünkü ben hasta olsam bebek gibi bakıyor bana ben de ona yaparım. Ama benm ki hastalıktan geberse iyiyim ben yaa modundadır.Kocamız grip olunca ayağına viks mi süreceğiz?sakat kalmıyor grip olmuş.
Oğlum olacak kısmetse yapar mıydım diye sordum kendime de bilmiyorum diye cevap verdimKocamız grip olunca ayağına viks mi süreceğiz?sakat kalmıyor grip olmuş.
Hmmm hikaye hizli ilerliyor diyorsunuz…Evet canım.zaten.kendisi.suan.bosanma.teklifinde.bulundu zaten belli araştırmış.simdi konu sığ gibi duruyor ama olay bu kadınla.cocugunun sürekli mesafesiz ve mic mic oluşu ve adamın bu mesafeyi ayarlayamayisi ...
Senin annenle aran kötü diye eşinindemi kötü olması gerek?Tepkin çok yersiz ve gereksiz üzüle bilirsin içten içe sonuçta insan kaç yaşında olur olsun annesini ister özenir ama böyle davranmaz takılmaz.Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
O zaman sorun eşinizin sınır problemi var bu bambaska ve cozulmesi gereken bir konuEvet canım.zaten.kendisi.suan.bosanma.teklifinde.bulundu zaten belli araştırmış.simdi konu sığ gibi duruyor ama olay bu kadınla.cocugunun sürekli mesafesiz ve mic mic oluşu ve adamın bu mesafeyi ayarlayamayisi ...
Ayaklarına vicks sürmem.Cinsiyetçi miiii.. Nnnnneee
Kocanız bi rahatsızlığa yakalandığında, kocaman adam kendi işini kendi görsün diyip kenarda öyle durucaksınız yanio da güzelmiş.
Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Ayak altına sürüp kalın çorap giymek çok iyi geliyor soğuk algınlığına falan.Ayağa viks neden sürülüyor bunu anlayamadım viks boğaz tarafı için
Konuya geleyim eşşek kadar bir adamın anasına ayağını ovdurması acaip, uzat elini kendin sür...kadınları hizmetçi olarak gören tiplerden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?