Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haksızsınız ve gereksiz tepki veriyorsunuz.Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
ncmdmdmdms kahkaha attımO zaman anlarsın
Dedi evet ..benim annemi örnek al dedi kendi annemi degil dediSonradan gelip size annem bana böyle muamele yapıyor, sen onun gibi değilsin gibi bir kıyaslama yapmıyorsa sizi alakadar eden bir durum yok. Yaptığınız dümdüz kıskançlık, fitne fesatlık.
Abartmışsın. Haksızsın.Soruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.
Düşünün ki kayınvalidenizdesiniz.Kocaniz ERKEK GRİBİ olmuş. Yayılmış yatıyor. Annesi geliyor ve ayaklarının altına viks sürüyor çoraplarını giydiriyor.Kocanizda gayet memnun istifini bozmuyor.dipnot.benin.annemle.aram çok.kotu çok sevgisiz bir anneye sahibim eşim bunu iyi biliyor.
Şimdi ben bu durumda sinirlenmekte ve buna takmakta haklı miyim.yoksa gereksiz tepki mi veriyorum
Siz sevgisiz buyudunuz diye esinizin annesi de esinizi mi sevmesin ya da ilgilenmesin ajshsksjs kafaya bakSoruyorum.Eşim.olacak beyefendi ile soralım 100 kadına bakalım ne diyorlar dedik.